diamantis_69 Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Καλημέρα σας. Υπάρχει δυνατότητα να στέλνω μηνύματα από προεπιλεγμένη κάρτα σιμ; επειδή έχω δυο κάρτες και για την ομιλία το βρήκα , για τα γραπτά μηνύματα υπάρχει τρόπος; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 (edited) Εδώ και πόση ώρα δε δουλεύουν τα δεδομένα ενώ είναι ανοιχτά αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω wifi. Έκανα επανεκκίνηση ξεκόλλησε. Edited December 4, 2020 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Εδώ και πόση ώρα δε δουλεύουν τα δεδομένα ενώ είναι ανοιχτά αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω wifi. Έκανα επανεκκίνηση ξεκόλλησε. Μήπως ήταν και θέμα δικτύου; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Μήπως ήταν και θέμα δικτύου; Όχι γιατί έχω το κινητό της γυναίκας που δούλευε κανονικότητα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Καλημερα. έπεσε το τηλέφωνο με την πλάτη από το μισό μέτρο περίπου και έκανε ρωγμές.Υπάρχει κάποιος που αναλαμβάνει να το αλλάξει,συμφέρει μία τέτοια αντικατάσταση. Αθήνα μένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Καλημερα. έπεσε το τηλέφωνο με την πλάτη από το μισό μέτρο περίπου και έκανε ρωγμές.Υπάρχει κάποιος που αναλαμβάνει να το αλλάξει,συμφέρει μία τέτοια αντικατάσταση. Αθήνα μένω. Αν τις έκανε στην πλάτη άστο όπως. Είναι νομίζω δε συμφέρει η επισκευή. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Παιδιά κινητήρα,το πήρα στην ξαδέρφη μου της πέταξα και μία Gcam και έχει κολλήσει όλη την ωρα τραβάει φωτό χαχαχαχαχ *Ωπ λάθος νόμιζα στου απλού του 8ρι μιλούσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Καλημερα. έπεσε το τηλέφωνο με την πλάτη από το μισό μέτρο περίπου και έκανε ρωγμές.Υπάρχει κάποιος που αναλαμβάνει να το αλλάξει,συμφέρει μία τέτοια αντικατάσταση. Αθήνα μένω. Βάλε μια θήκη και άσε το όπως είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Καλημέρα μια ερώτηση απο εχθές παω να στείλω ενα μύνημα βάζω το ονομα και κανει 5λεπτα να βρει την επαφή που θέλω να στείλω. Εκανα επανεκκίνηση και τπτ το ιδιο .. ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Παιδιά κινητήρα, Τι κινητήρα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Τι κινητήρα. :lol: 16V :lol::D;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Turbo diesel Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Κινητάρα, ήθελε να πει... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Καλημέρα σας. Υπάρχει δυνατότητα να στέλνω μηνύματα από προεπιλεγμένη κάρτα σιμ; επειδή έχω δυο κάρτες και για την ομιλία το βρήκα , για τα γραπτά μηνύματα υπάρχει τρόπος; αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει. πρέπει κάθε φορά να επιλέγεις ποια κάρτα θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει. πρέπει κάθε φορά να επιλέγεις ποια κάρτα θες Οκ ευχαριστώ πολύ φίλε μου. ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αξίζει να κάνω μετάβαση στο 9 pro ή όχι; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Αν τις έκανε στην πλάτη άστο όπως. Είναι νομίζω δε συμφέρει η επισκευή. Βάλε μια θήκη και άσε το όπως είναι. οι ρωγμές είναι μόνο στην πλάτη αλλά φαίνεται κάπως. ποτέ δεν βάζω θήκη σε κινητό με ξενερώνει.. Okay guys Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Αξίζει να κάνω μετάβαση στο 9 pro ή όχι; Μόνο αν θες περισσότερες επιλογές για gcam ίσως. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Μόνο αν θες περισσότερες επιλογές για gcam ίσως. ....μένω όπως είμαι Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 ....μένω όπως είμαι Θα αξιζε ισως μονο να πας σε Χ3,αλλά κανε υπομονη γιατι το επομενο 3μηνο θα ανακοινωθει το RN10 Pro,που οι εκτιμησεις λενε οτι θα ειναι αρκετα καλυτερο και διαφορετικο ,οπότε τοτε αξιζει να κανεις τη μεταβαση Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 (edited) Δεν ξέρω για το RN10, αλλά το RN9 pro 5G φαίνεται να έρχεται νωρίτερα. https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_9_pro_5g-10582.php Αλλά ακόμα κι έτσι, προσωπικά θα κρατούσα τη συσκευή μου μέχρι να ολοκληρωθεί το δίκτυο 5G. Edited December 8, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 (edited) Δεν ξέρω για το RN10, αλλά το RN9 pro 5G φαίνεται να έρχεται νωρίτερα. https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_9_pro_5g-10582.php Αλλά ακόμα κι έτσι, προσωπικά θα κρατούσα τη συσκευή μου μέχρι να ολοκληρωθεί το δίκτυο 5G. Ωπα,θα κυκλοφορησει και εκτος Κινας??:blink::blink: Edited December 8, 2020 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Ωπα,θα κυκλοφορησει και εκτος Κινας??:blink::blink:Αν δεν κάνω λάθος είναι μόνο για Κίνα, γι'αυτό και δεν έχει την Β20 στο 4G Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Αν δεν κάνω λάθος είναι μόνο για Κίνα, γι'αυτό και δεν έχει την Β20 στο 4G Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι,μα αυτο ηξερα κι εγω και με αιφνιδιασε ο evris με αυτο που εγραψε.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Έτσι όπως φένεται είναι το Mi 10T lite το δικό μας οπότε μάλλον δεν έρχεται Ελλάδα.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Καλησπέρα έχει κανείς άλλος προβλήμα με τα μυνήματα?? Δλδ οταν θέλω να στείλω βάζω στην αναζήτηση το γράμμα και ανοίγει τα ονόματα μετα από περίπου 3 με 4 λεπτά.. το έχει κανείς άλλος??? Έχω κάνει επανεκκίνηση και τπτ. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts