Jump to content

Redmi Note 8 Pro

DragonD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα,

δεν μπορω να ενεργοποιησω με τιποτα την επιλογη για δευτερη γραμμη. Δηλαδη, οταν μιλαω με καποιον, να εμφανιζεται στην οθονη οτι παιρνει καποιος αλλος και να βαζω σε αναμονη τον πρωτο και να μιλαω με τον δευτερο.

Εχω παει σε ρυθμισεις κλησεων, εχω ενεργοποιησει την "αναμονη κλησης" και τιποτα. Συνεχιζει να ερχεται μηνυμα οτι με καλεσαν ενω ημουν απασχολημενος.

Εχω μιλησει και με τον παροχο, μου ειπε ενα κωδικο *#43#να πατησω αλλα τιποτα...

Τι κανω?

Καλησπερα, τελικα το θεμα λυθηκε. Ηταν θεμα του παροχου. Με καλεσαν σημερα και μου εξηγησε οτι πολλες φορες το δικτυο 4G μπλοκαρει την δευτερη γραμμη. Μου το ειπε αναλυτικα αλλα δενγνωριζα τεχνικες λτομερειες οποτε δεν τα θυμαμαι.

Σημασια εχει οτι λυθηκε το προβλημα μου.

Το προβλημα πλεον ειναι οτι χτυπαει η δευτερη γραμμα, μπορω να καμω εναλλαγη αλλα δεν ακουω την ειδοποιηση για την δευτερη γραμμη.

Αυτο ειναι ευκολο, το ειχσ βρει παλιοτερα στο μενου και θα το ξαναβρω

Καλησπερα, τελικα το θεμα λυθηκε. Ηταν θεμα του παροχου. Με καλεσαν σημερα και μου εξηγησε οτι πολλες φορες το δικτυο 4G μπλοκαρει την δευτερη γραμμη. Μου το ειπε αναλυτικα αλλα δενγνωριζα τεχνικες λτομερειες οποτε δεν τα θυμαμαι.

Σημασια εχει οτι λυθηκε το προβλημα μου.

Το προβλημα πλεον ειναι οτι χτυπαει η δευτερη γραμμα, μπορω να καμω εναλλαγη αλλα δεν ακουω την ειδοποιηση για την δευτερη γραμμη.

Αυτο ειναι ευκολο, το ειχσ βρει παλιοτερα στο μενου και θα το ξαναβρω

Νοίζω το τηλέφωνό μας είναι standby. Δεν έχουμε την δυνατότητα να μιλάμε και στις δύο γραμμές. Και έγω δύο κάρτες έχω μέσα , με αναμονή ενεργοποιημένη και στις δύο και όταν χτυπάει η μια και μιλάω και την ίδια ώρα έχω κλήση από την άλλη γραμμή, για την άλλη κλήση μου έρχεται μόνο μήνυμα γραπτό.

Δεν μου εμφανίζει στην οθόνη την κλήση από την άλλη γραμμή...δεν γίνεται αυτό.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ζεις μονάχα μια φορά..

Νοίζω το τηλέφωνό μας είναι standby. Δεν έχουμε την δυνατότητα να μιλάμε και στις δύο γραμμές. Και έγω δύο κάρτες έχω μέσα , με αναμονή ενεργοποιημένη και στις δύο και όταν χτυπάει η μια και μιλάω και την ίδια ώρα έχω κλήση από την άλλη γραμμή, για την άλλη κλήση μου έρχεται μόνο μήνυμα γραπτό.

Δεν μου εμφανίζει στην οθόνη την κλήση από την άλλη γραμμή...δεν γίνεται αυτό.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Επειδή είναι hybrid και όχι κανονικό dual sim;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Επειδή είναι hybrid και όχι κανονικό dual sim;
Όχι δεν έχει να κάνει αυτό, είναι dual stand-by και όχι dual active, στην πρώτη περίπτωση είναι και η δύο σε αναμονή αλλά σε μία μπορείς να μιλάς, στην δεύτερη περίπτωση είναι και οι δύο ενεργές έτσι ώστε και να μιλάς στην μία θα χτυπήσει και η δεύτερη.

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

οπως ειχα γραψει και στο αρχικο μου ποστ, στη συσκευη εχω μια καρτα sim. Ποτε δεν αναφερθηκα σε δικαρτο

Παιδιά το Note 8 pro έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο;

Και αν ναι κάνει ηχογράφηση των σταθμών;

Πολύ βασικό για να το επιλέξω. Ευχαριστώ.

Ναι έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο. Τι εννοείς να κάνει ηχογράφηση των σταθμών;

Υπάρχει επιλογή να μην εμφανίζεται το λογότυπο της κάμερας στις φωτογραφίες?

Υπάρχει επιλογή να μην εμφανίζεται το λογότυπο της κάμερας στις φωτογραφίες?

Καμερα-ρυθμισεις-απενεργοποιηση υδατογραφηματος

Poco X3 nfc 6/128

Υπάρχει δυνατότητα φωνητικής κλήσης και πως ενεργοποιείτε;

Έχω Bluetooth ακουστικά και για να κάνω voice dial, μου λέει πρέπει να το υποστηρίζει η συσκευή σας.

ψάχνω στην συσκευή να βρω που είναι η φωνητική κλήση επαφών και δεν τη βρίσκω...

Edited by diamantis_69
Ζεις μονάχα μια φορά..

Υπάρχει κινητό που μπορείς να ηχογραφείς το ραδιόφωνο του ;Αν ναι πολύ θα ήθελα να μάθω πιο είναι.:)

Υπάρχει κινητό που μπορείς να ηχογραφείς το ραδιόφωνο του ;Αν ναι πολύ θα ήθελα να μάθω πιο είναι.:)

Το Samsung Galaxy s8+ snapdragon ,ενα παραδειγμα....

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Τουλάχιστον από το 2010 και οι απλές συσκευές! ;)

https://www.gsmarena.com/lg_gu230_dimsun-3039.php

Στη συγκεκριμένη συσκευή το δοκίμασα κιόλας και ήταν άψογη η ηχογράφηση!!!

Το Samsung Galaxy s8+ snapdragon ,ενα παραδειγμα....
Δεν έχει ράδιο το s8+

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τουλάχιστον από το 2010 και οι απλές συσκευές! ;)

https://www.gsmarena.com/lg_gu230_dimsun-3039.php

Στη συγκεκριμένη συσκευή το δοκίμασα κιόλας και ήταν άψογη η ηχογράφηση!!!

Δεν είναι android

Είπες αν υπάρχει συσκευή, όχι Android...

Αν και στη δικιά μας γράφει recording, αλλά δεν έψαξα να δω που είναι.

Δεν έχει ράδιο το s8+

Απο εκει να δεις,ποσο σχετικος εισαι...Με SNAPDRAGON γραφω....Εκτος κι αν δεν ξερεις Αγγλικα....Η δεν ξερεις τι ειναι το Snapdragon....

Poco X3 nfc 6/128

Δεν έχει ράδιο το s8+

Απο εκει να δεις,ποσο σχετικος εισαι...Με SNAPDRAGON γραφω....Εκτος κι αν δεν ξερεις Αγγλικα....Η δεν ξερεις τι ειναι το Snapdragon....

Κάτι λίγα ξέρω...εσύ που είσαι σχετικός εδώ γιατί γράφει ότι δεν έχει;

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-samsung-galaxy-s8-plus-g955u

Κάτι λίγα ξέρω...εσύ που είσαι σχετικός εδώ γιατί γράφει ότι δεν έχει;

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-samsung-galaxy-s8-plus-g955u

Γιατι πολυ απλα αναφερεται στο S8+ Exynos,εγω σου λεω για το s8+ με Snapdragon οτι εχει ραδιοφωνο και εχει και ηχογραφηση ραδιοφωνου....Τελος παντων αρκετα βγηκαμε εκτος θεματος,και συγνωμη και αν σε προσεβαλα....

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Γιατι πολυ απλα αναφερεται στο S8+ Exynos,εγω σου λεω για το s8+ με Snapdragon οτι εχει ραδιοφωνο και εχει και ηχογραφηση ραδιοφωνου....Τελος παντων αρκετα βγηκαμε εκτος θεματος,και συγνωμη και αν σε προσεβαλα....

Δεν τίθεται θέμα,ορίστε και εδώ το αμερικανικό μοντέλο με τον snapdragon,ραδιόφωνο λέει δεν έχει .

https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s8+-8523.php#g955u

Δεν τίθεται θέμα,ορίστε και εδώ το αμερικανικό μοντέλο με τον snapdragon,ραδιόφωνο λέει δεν έχει .

https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s8+-8523.php#g955u

Ok,οτι πεις φιλε μου.Δεν εχει.Εγω παντως εχω το κινητο ...Πέρνα μια βόλτα απο το νημα του σ8+ και γραψτο αυτο να δεις τι κραξιμο εχει να πεσει....

Poco X3 nfc 6/128

Δεν τα λέω εγώ... είχα το s8+ με τον exynos.Ραδιόφωνο δεν είχε ,εσύ έχεις το αμερικάνικό μοντέλο;Όλα τα σάιτ λένε ότι δεν έχει ούτε το αμερικάνικο μοντέλο.Η κάνουν λάθος όλα τα σάιτ τεχνολογίας και εσύ έχεις δίκιο η το αντιστροφο.Ένα από τα δύο ισχύει.Μπορεί να είναι έτσι όπως τα λες.