linux Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Το συρτάρι εφαρμογών εγώ δεν το έχω και δεν έχω κάνει ακόμα την αναβάθμιση σε 10. Βέβαια μου έκανε αναβάθμιση τον launcher πριν 2 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Μόλις έκανα και εγώ την αναβάθμιση! Πως βλέπετε και τι πρέπει να κάνετε για να ενεργοποιηθεί το συρτάρι εφαρμογών ? Στον μαμά launcher έτσι? Αυτό με το blue tooth με τον ήχο στο viber που λέει ο φίλος το έχω και εγώ όταν είναι συνδεδεμένο το ακουστικό, και χωρίς ενεργοποίηση ήχος πολυμέσων !! Όταν μου κάνουν κλήση viber ο ήχος δεν ακούγετε από το τηλέφωνο παρά μόνο μέσα από το Bluetooth! Φίλε μου, δεν υπάρχει συρτάρι εφαρμογών. Οπότε υπάρχουν 3 λύσεις : 1. Περιμένεις update του launcher 2. Βάζεις τον poco launcher, που είναι της xiaomi και σχεδόν ίδιος με τον μαμίσιο 3. Βάζεις nova launcher που τα έχει όλα και ησυχάζεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς. Σε μένα υπάρχει το συρτάρι εφαρμογών και μετά την αναβάθμιση στο Android 10! Αλλά και ο Launcher της συσκευής. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς. Σε μένα υπάρχει το συρτάρι εφαρμογών και μετά την αναβάθμιση στο Android 10! Αλλά και ο Launcher της συσκευής.Έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών; Πες μου ακριβώς την διαδρομή για το "συρτάρι". Εγώ νομίζω ότι ούτε πριν τι είχα ούτε τώρα (μετά την αναβάθμιση)...ή είναι κάπου θαμμένη και δεν την βρίσκω. from my 1+6t Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 evris, ο launcher υπάρχει. Δεν γίνεται να μην υπάρχει. Δεν υπάρχει η επιλογή για συρτάρι εφαρμογών μέσα στον launcher. Μήπως την μπερδεύεις με την αποθήκη εφαρμογών, που είναι άλλο πράγμα; Βάλε αν θέλεις ένα screenshot με το ΣΥΡΤΑΡΙ εφαρμογών, να δούμε περί τίνος πρόκειται. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 καλημερα παιδες,τελικα το θεμα bt ηταν των ακουστικων και οχι της αναβαθμισης. το κακο που παρατηρω ειναι η μπαταρια που πλεον πεφτει αρκετα πιο ευκολα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Για τα παπαγαλάκια που έλεγαν ότι δεν θα πάρει ποτέ το 10. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrosl Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Για τα παπαγαλάκια που έλεγαν ότι δεν θα πάρει ποτέ το 10. ΣΩΣΤΟΣ.!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Α μπράβο. Και ότι θα ζεσταίνεται ο επεξεργαστής. Και ότι θα βγει έκδοση με snapdragon. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Μην τρολάρετε παιδιά. Αυτοί που τα έλεγαν (δεν ξέρω ποιοί) ήταν βασισμένοι στην μέχρι τώρα πορεία των επεξεργαστών Mediatek και την μοίρα τους όταν βρίσκονται πάνω σε συσκευές Xiaomi (η οποία έτσι κι αλλιώς τα σκ@τώνει σε ότι αφορά τα μοντέλα). Πολλές οι φορές που έχει βγει Xiaomi με Mediatek και μετά από λίγο σκάει Snapdragon. Πάρα πολλές. Πολλές οι φορές που συσκευές με Mediatek ζεσταίνονται με το παραμικρό. Πάρα πολλές. Στο RN8 Pro, κάτι πήγε "λάθος" και βγήκε καλό (προς το παρόν). Εγώ ακόμα κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Είναι το καλύτερο Redmi που είχα ποτέ, αν και με Mediatek είναι παγωμένο και πετάει στην κυριολεξία (τους 6xx τους πατάει κάτω και τους 7xx τους κοιτάει μάτια), έχει πολύ μικρά bezel σε σχέση με τα υπόλοιπα Redmi (σαν OnePlus 6t), έχει πολλά καλά επάνω του (για Redmi), αλλά πάλι...κρατάω πισινή. Δεν φταίνε αυτοί που έλεγαν ότι έλεγαν...η Xiaomi και η Mediatek "φταίνε" που έδωσαν τέτοιο σύνολο. Και δεν το λέω για να κοροϊδέψω. from my 1+6t Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Δεν τρολαρουμε, από την αρχή φαινόταν ότι το κινητό θα πετούσε,οι φανατικοί όμως δεν το παραδέχονταν. Τα παραδείγματα που ανέφερες ανήκουν στο παρελθόν. Η εταιρεία πλέον πατάει καλά στα πόδια της και δεν πιστεύω να επαναληφθούν. Το κινητό μας είναι ας πούμε,το redmi που επανακαθοριζει σε νέες βάσεις τη σειρά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Δεν τρολαρουμε, από την αρχή φαινόταν ότι το κινητό θα πετούσε,οι φανατικοί όμως δεν το παραδέχονταν. Τα παραδείγματα που ανέφερες ανήκουν στο παρελθόν. Η εταιρεία πλέον πατάει καλά στα πόδια της και δεν πιστεύω να επαναληφθούν. Το κινητό μας είναι ας πούμε,το redmi που επανακαθοριζει σε νέες βάσεις τη σειρά. Μπορεις να εξηγησεις τι εννοεις εδω; γιατι με βαση τις συσκευες που ειναι να κυκλοφορησουν, κανενα κινητο της σειρας redmi note δεν ειναι να κυκλοφορησει με mediatek επεξεργαστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 evris, ο launcher υπάρχει. Δεν γίνεται να μην υπάρχει. Δεν υπάρχει η επιλογή για συρτάρι εφαρμογών μέσα στον launcher. Μήπως την μπερδεύεις με την αποθήκη εφαρμογών, που είναι άλλο πράγμα; Βάλε αν θέλεις ένα screenshot με το ΣΥΡΤΑΡΙ εφαρμογών, να δούμε περί τίνος πρόκειται. https://photos.app.goo.gl/8scDjzQVA1A3qksB6 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 @ kallair Εννοώ ότι το κινητό είναι τόσο επιτυχημένο και σωστά υλοποιημένο, που είναι με τα έως τώρα δεδομένα, η ναυαρχίδα της σειράς Redmi και ότι εάν συνεχίσει η εταιρεία με τον ίδιο τρόπο, θα πάει ακόμη ψηλότερα. Δεν εννοώ σε καμία περίπτωση ότι και τα επόμενα κινητά της θα έχουν mediatek επεξεργαστή, αν και εγώ θα το επιθυμούσα, ιδιαίτερα εάν οι επεξεργαστές οι μελλοντικοί της mediatek βγούνε τόσο καλοί όσο ο συγκεκριμένος που φοράει το Redmi Note 8 Pro. @evris2013 Έχεις απόλυτο δίκιο. Ο δικός σου System Launcher έχει κανονικά συρτάρι εφαρμογών, ενώ ο δικός μου, όπως και πολλών άλλων που το συζητάμε και σε ομάδες στο Facebook, δεν έχει και αυτό είναι το περίεργο. Προφανώς θα δοθεί σε μελλοντικό update του System launcher. Κατι άλλο που ήθελα να σημειώσω και αν έχετε το χρόνο κοιτάξτε το. Όσο ήταν ακόμη το κινητό σε android 9 δεν το παρουσίαζε αυτό το εφέ. Μετά την αναβάθμιση Android 10, όταν κάνεις κάποια κλήση, πριν ακόμη συνδεθεί, κάνει ένα εφέ σαν ένα τρεμόπαιγμα ας πούμε της οθόνης. Είναι εφέ της συσκευής πιστεύω, διότι το έκανε και πριν την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που έκανα και μετά την επαναφορά. Αν έχετε χρόνο, ψάξτε το λιγάκι και πείτε μου. Ευχαριστώ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Μην τρολάρετε παιδιά. Αυτοί που τα έλεγαν (δεν ξέρω ποιοί) ήταν βασισμένοι στην μέχρι τώρα πορεία των επεξεργαστών Mediatek και την μοίρα τους όταν βρίσκονται πάνω σε συσκευές Xiaomi (η οποία έτσι κι αλλιώς τα σκ@τώνει σε ότι αφορά τα μοντέλα). Πολλές οι φορές που έχει βγει Xiaomi με Mediatek και μετά από λίγο σκάει Snapdragon. Πάρα πολλές. Πολλές οι φορές που συσκευές με Mediatek ζεσταίνονται με το παραμικρό. Πάρα πολλές. Στο RN8 Pro, κάτι πήγε "λάθος" και βγήκε καλό (προς το παρόν). Εγώ ακόμα κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Είναι το καλύτερο Redmi που είχα ποτέ, αν και με Mediatek είναι παγωμένο και πετάει στην κυριολεξία (τους 6xx τους πατάει κάτω και τους 7xx τους κοιτάει μάτια), έχει πολύ μικρά bezel σε σχέση με τα υπόλοιπα Redmi (σαν OnePlus 6t), έχει πολλά καλά επάνω του (για Redmi), αλλά πάλι...κρατάω πισινή. Δεν φταίνε αυτοί που έλεγαν ότι έλεγαν...η Xiaomi και η Mediatek "φταίνε" που έδωσαν τέτοιο σύνολο. Και δεν το λέω για να κοροϊδέψω. from my 1+6tΜην ξεχνάτε βέβαια πως και το mi9t/mi9t pro redmi είναι και αυτά. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Μπορεις να εξηγησεις τι εννοεις εδω; γιατι με βαση τις συσκευες που ειναι να κυκλοφορησουν, κανενα κινητο της σειρας redmi note δεν ειναι να κυκλοφορησει με mediatek επεξεργαστη.Ευτυχώς κατάλαβαν το λάθος και το επόμενο Redmi note 9 pro θα έχει snapdragon. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Μην ξεχνάτε βέβαια πως και το mi9t/mi9t pro redmi είναι και αυτά. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣωστός!!! Αυτά τα είχα ξεχάσει εντελώς! Και αυτά είναι τρομερά εργαλεία. Νομίζω... ίσως...από τα πιο "κελεπούρια" που έβγαλε η Xiaomi. Τρομερό σύνολο σε τιμή σπέσιαλ. Στο RN8 pro, δεν επιμένω τόσο στην σειρά Redmi αυτή κάθε αυτή όσο στον Mediatek ο οποίος είναι αξιοζήλευτος!!! from my 1+6t Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Μην ξεχνάτε βέβαια πως και το mi9t/mi9t pro redmi είναι και αυτά. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η πιο σωστη προταση θα ηταν οτι redmi/poco/mi ειναι ολα xiaomi.. γιατι ολα στην ουσια ειναι μπασταρδεμενα σε σημειο αηδιας. το καινουργιο poco εχει βγει κ αλλου, η σειρα CC9 εχει παρει καμια 10αρια ονομασιες αναλογως πού κυκλοφορησε. redmi k20/mi9t μια απ τα ιδια... και και και. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Πραγματικό μπάχαλο με τις ονομασίες, με τις Rom, με τις εκδόσεις... Ο ΧΑΜΟΣ! from my 1+6t ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://photos.app.goo.gl/8scDjzQVA1A3qksB6Εγώ δεν βρίσκω τέτοια ρύθμιση. Ούτε πριν την αναβάθμιση δεν είχα (έτσι νομίζω) ούτε τώρα. Δεν έκανα επαναφορά εργοστασιακών. Έχω όμως " Συγχρονισμό συρταριού εφαρμογών με το Xiaomi Cloud. Χαχα! from my 1+6t Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Πραγματικό μπάχαλο με τις ονομασίες, με τις Rom, με τις εκδόσεις... Ο ΧΑΜΟΣ! from my 1+6tσημασία έχει να έρχονται στα χέρια μας αξιόλογες συσκευές σε χαμηλές τιμές όπως και να λέγονται, εγώ ας πούμε πήρα ελαφρά μεταχειρισμένο mi9t pro 6/128 270€ και δεν το πιστεύω, οθόνη, design, κάμερες, μπαταρία, άσε που πλέον έχω γίνει φαν της miui με έχει πιάσει ανωμαλία και δεν μπορώ να κρατήσω συσκευή ούτε με το αγαπημένο μου oxygen. Το redmi note 8 pro το πήρα για συνάδελφο μου και ενώ είχε πριν s7 κάθε μέρα μου λέει δεν θα ξαναπάρω κινητό μόνη μου θα σε ρωτάω πρώτα Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 @ kallair Εννοώ ότι το κινητό είναι τόσο επιτυχημένο και σωστά υλοποιημένο, που είναι με τα έως τώρα δεδομένα, η ναυαρχίδα της σειράς Redmi και ότι εάν συνεχίσει η εταιρεία με τον ίδιο τρόπο, θα πάει ακόμη ψηλότερα. Δεν εννοώ σε καμία περίπτωση ότι και τα επόμενα κινητά της θα έχουν mediatek επεξεργαστή, αν και εγώ θα το επιθυμούσα, ιδιαίτερα εάν οι επεξεργαστές οι μελλοντικοί της mediatek βγούνε τόσο καλοί όσο ο συγκεκριμένος που φοράει το Redmi Note 8 Pro. Το μεγαλυτερο προβλημα της mediatek ειναι οτι ΔΕΝ δινει source code με αποτελεσμα να μην υπαρχει δυνατοτητα για custom λυσεις κ υλοποιησεις. oποτε αν μια rom ειναι προβληματική ή σταματησει το τηλεφωνο να υποστηριζεται, δεν μπορεις να πας σε μια custom ROM σαν εναλλακτική και "παντρευεσαι" τα bugs της μαμας ROM. https://www.androidauthority.com/mediatek-updates-source-code-924160/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Ειπα να δοκιμασω τον poco launcher στο redmi note 8 pro ετσι για αλλαγη, βλεπω οτι παει σφαιρα!!! Εσεις;;;; γενικα τι γνωμη έχετε περι του θεματος;;;;;; Είναι πολύ καλός και ταχύτατος! Εμένα όμως με βολεύει περισσότερο ο Nova prime. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Είναι πολύ καλός και ταχύτατος! Εμένα όμως με βολεύει περισσότερο ο Nova prime. Εγώ ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω διαφορά με τούς lunchers ούτε σε ταχύτητα ούτε σαν βολή, είμαι κουτός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Εγώ και με τον μαμά Launcher καλά είμαι μέχρι στιγμής. Δεν έχω θέματα. Έβαλα κάποια στιγμή τον Nova να δοκιμάσω πως είναι, και μου τα άλλαξε όλα. Έψαχνα να βρω που είναι ποιό. Βαριόμουν να τα βάλω πάλι όλα στην τάξη και απλά τον αφαίρεσα ξανά. Όλα ήρθαν όπως τα είχα και ησύχασα! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Έτσι είναι, όπως βολεύεται ο καθένας! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts