telmakris Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 (edited) Nillkin τζαμάκι; Ναι τζαμάκι. Edited February 19, 2020 by telmakris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Φίλε μου, το τζαμακι το έβαλες μόνος σου ή σε κάποιο κατάστημα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giross Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Καλησπέρα παιδιά ευχαριστώ για την απάντηση Ακόμα 2 ερωτήσεις πώς μπορώ να μεταφέρω τα αρχεία της sd?σε καινούργια sd και εάν ο ήχος μουσικης γίνεται δυνατότερος...κάπου λένε κάτι με αλλαγή χώρας τι εννοούνε? Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Εγώ για την sd, έκανα μια αντιγραφή της παλιάς στον υπολογιστή (τα κράτησα και backup) έβαλα την καινούργια στο τηλέφωνο και τα πέρασα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Φίλε μου, το τζαμακι το έβαλες μόνος σου ή σε κάποιο κατάστημα; Αν θες τζαμάκι πάνε στον Γερμανό που είναι μεταξύ Δελφών και Κωνσταντινουπόλεως! Τα βγάζει μόνος σε μηχάνημα που μοιάζει σαν φωτοτυπικό. Είναι κάτι σαν τζαμάκι με νανοτεχνολογία το οποίο δεν σπάει και δεν λερώνεται εύκολα. Στο βγάζει ακριβώς και καλύπτει όλο το τζαμί. Ειδικά για τα δικά μας κινητά και για το 8T έχει ήδη έτοιμη την πατέντα! Το έβαλα κι εγώ! Εφάρμοσε τέλεια. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Α, ωραία. Και εφαρμόζει τέλεια; Με όλες τις θήκες ή όχι; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Α, ωραία. Και εφαρμόζει τέλεια; Με όλες τις θήκες ή όχι; Πάντως με την θήκη σιλικόνης που έχει στο κουτί ταίριαξε. Άλλες θήκες δεν έχω προς το παρόν. Σκέφτομαι να πάρω και μια θήκη βιβλίο δερμάτινη! Αυτή που έχει στο κουτί δεν προστατεύει τις κάμερες. Προεξέχουν! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. February 20, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Πάντως με την θήκη σιλικόνης που έχει στο κουτί ταίριαξε. Άλλες θήκες δεν έχω προς το παρόν. Σκέφτομαι να πάρω και μια θήκη βιβλίο δερμάτινη! Αυτή που έχει στο κουτί δεν προστατεύει τις κάμερες. Προεξέχουν! Καλόριζικο και καλοδούλευτο το εργαλείο και μην ανησυχείς για τις κακές γλώσσες που κατηγορούν την MediaTek, αν και τελευταία τους βλέπω"μαζεμένους"!!! Μπορείς να πάρεις και προστατευτικά - ring and glass - για τις κάμερες όπως έκανα εγώ πολύ πριν παραγγείλω το κινητό, γιατί ξέρεις από aliexpress, δυο μήνες αναμονή !!!! Ψάξε μήπως βρεις τίποτα τέτοιο εδώ. Ο Γερμανός πόσο χρεώνει αυτή την πατέντα της "νανοτεχνολογίας" που λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 (edited) Ξέρει κανείς πως πάει το μενού συνεχόμενα δεξιά ή αριστερά χωρίς να σταματάει και να το γυρνάω πίσω; Αν έχει κάποια σχετική ρύθμιση; Γιατί όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι! :( Στο Nokia 8 που είχα πήγαινε κανονικά συνεχόμενα χωρίς να σταματάει! Edited February 20, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 (edited) Καλησπέρα. Στην παρέα και εγώ από σήμερα. Ερώτηση πρώτη : όταν σέρνω το δάχτυλο από κάτω προς τα επάνω, ενεργοποιείται η εφαρμογή του "Φυλλομετρητή". Πώς απενεργοποιείται αυτό; Edited February 20, 2020 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 (edited) Καλησπέρα. Στην παρέα και εγώ από σήμερα. Ερώτηση πρώτη : όταν σέρνω το δάχτυλο από κάτω προς τα επάνω, ενεργοποιείται η εφαρμογή του "Φυλλομετρητή". Πώς απενεργοποιείται αυτό; Ρυθμίσεις > αρχική οθόνη > Σαρωστε προς τα επάνω.... Τράβα πίσω το μπλε διακόπτη να γίνει γκρι και είσαι εντάξει. Επίσης σας έτυχε ποτέ; 2020-02-21_05-55-49 by Evris Gialetzis - Flickr2BBcode LITE Συμβαίνει μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα! Να πω επίσης ότι το Nokia 8 που είχα συνδεόταν με τη μια στο ίδιο κατάστημα! Edited February 21, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Επιβεβαιώνω ότι με Cosmote τα VoLTE και WifiCalling δουλεύουν χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι (Cosmote). 4g+ γιόκ. Οκ...θα ζήσουμε για λίγο χωρίς αυτό. Η συσκευή είναι τρομερά ποιοτική. Η οθόνη πάνω από τον μέσο όρο των Redmi. Φωτεινή και με ωραία χρώματα. Miui...οκ...άλλος την αγαπάει, άλλος την μισεί. Εμένα μου αρέσει σαν "σκιν". Πολύ όμορφο, με τις ιδιοτροπίες του, και την Xiaomi που κάνει ότι μπορεί για να το καταστρέψει. Το πήρα με μισή καρδιά λόγω Mediatek (για Α3 ή 8Τ πήγαινα). Παρά τις κρητικές του διαδικτύου οι οποίες λένε τα καλύτερα για τον επεξεργαστή, εγώ δεν τον εμπιστεύομαι. Προκατειλημμένος; Ο χρόνος θα δείξει. Πέραν του mediatek, έχει αρκετά καλά πράγματα για Redmi, συν ότι το υποστηρίζει ο πάροχος (πλήν 4g+). Εάν καταφέρουν οι beta-επιστήμονες της Xiaomi να του δώσουν Android 10, θα είμαστε καλά για αρκετό καιρό. :happy: Για να δούμε. Η πρώτη εντύπωση είναι ΑΚΡΩΣ θετική. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Επιβεβαιώνω ότι με Cosmote τα VoLTE και WifiCalling δουλεύουν χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι (Cosmote). 4g+ γιόκ. Οκ...θα ζήσουμε για λίγο χωρίς αυτό. Η συσκευή είναι τρομερά ποιοτική. Η οθόνη πάνω από τον μέσο όρο των Redmi. Φωτεινή και με ωραία χρώματα. Miui...οκ...άλλος την αγαπάει, άλλος την μισεί. Εμένα μου αρέσει σαν "σκιν". Πολύ όμορφο, με τις ιδιοτροπίες του, και την Xiaomi που κάνει ότι μπορεί για να το καταστρέψει. Το πήρα με μισή καρδιά λόγω Mediatek (για Α3 ή 8Τ πήγαινα). Παρά τις κρητικές του διαδικτύου οι οποίες λένε τα καλύτερα για τον επεξεργαστή, εγώ δεν τον εμπιστεύομαι. Προκατειλημμένος; Ο χρόνος θα δείξει. Πέραν του mediatek, έχει αρκετά καλά πράγματα για Redmi, συν ότι το υποστηρίζει ο πάροχος (πλήν 4g+). Εάν καταφέρουν οι beta-επιστήμονες της Xiaomi να του δώσουν Android 10, θα είμαστε καλά για αρκετό καιρό. :happy: Για να δούμε. Η πρώτη εντύπωση είναι ΑΚΡΩΣ θετική. Καλά αν περίμενεις Α10 σωθηκες τα ίδια κ χειρότερα στο mi a3. Η συγκεκριμένη εταιρεία δεν το έχει με τα updates αν δεν είναι από τα ακριβά της τηλέφωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Καλά αν περίμενεις Α10 σωθηκες τα ίδια κ χειρότερα στο mi a3. Η συγκεκριμένη εταιρεία δεν το έχει με τα updates αν δεν είναι από τα ακριβά της τηλέφωνα Ξέρω 100% τί πήρα φίλε μου. Χρησιμοποιώ χρόνια Xiaomi. Πολλά χρόνια. Έχω πλήρη επίγνωση του τί εστί Xiaomi. Όπως και να έχει, ευχαριστώ για την επισήμανση. :) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Ξέρω 100% τί πήρα φίλε μου. Χρησιμοποιώ χρόνια Xiaomi. Πολλά χρόνια. Έχω πλήρη επίγνωση του τί εστί Xiaomi. Όπως και να έχει, ευχαριστώ για την επισήμανση. :) Από όλα τα Xiaomi που είχες, κανένα δεν πήρε την επόμενη έκδοση Android; :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Από όλα τα Xiaomi που είχες, κανένα δεν πήρε την επόμενη έκδοση Android; :worry: Όλα τα REDMI ΝΟΤΕ (τα 3-4-5-6-7, τα είχα όλα) πήραν μια major αναβάθμιση και τέλος. Βγαίνουν στην πιάτσα πάντα με προηγούμενη έκδοση Android (εάν είμαστε σε 10, θα βγούν με 9) και λίγο πρίν βγεί η επόμενη (11), παίρνουν την major (10) και τέλος. Θα πάρουν και την επόμενη έκδοση miui, και καληνύχτα. Το λογικό είναι αυτό ακριβώς να γίνει και με το Rn8 Pro. Αλλά αυτό έχει Mediatek. Και εδώ είναι το μεγάλο ?. Προσωπικά πιστεύω ότι θα πάρει. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 (edited) Όλα τα REDMI ΝΟΤΕ (τα 3-4-5-6-7, τα είχα όλα) πήραν μια major αναβάθμιση και τέλος. Βγαίνουν στην πιάτσα πάντα με προηγούμενη έκδοση Android (εάν είμαστε σε 10, θα βγούν με 9) και λίγο πρίν βγεί η επόμενη (11), παίρνουν την major (10) και τέλος. Θα πάρουν και την επόμενη έκδοση miui, και καληνύχτα. Το λογικό είναι αυτό ακριβώς να γίνει και με το Rn8 Pro. Αλλά αυτό έχει Mediatek. Και εδώ είναι το μεγάλο ?. Προσωπικά πιστεύω ότι θα πάρει. Θα πάρει και Android 10 και MIUI 12; Άντε σε Android δεν το αναβαθμίζει, αλλά ούτε και στο δικό της το MIUI; Τα Note που είχες όλα με Snapdragon ήταν; Σε αυτό βρήκαν να βάλουν Mediatek; :( Edited February 21, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Θα πάρει και Android 10 και MIUI 12; Τα στατιστικά των Redmi δείχνουν : ΝΑΙ Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 (edited) Τα στατιστικά των Redmi δείχνουν : ΝΑΙ Security updates θα παίρνουν ή κι αυτό το ξεχνάμε; Ας ελπίσουμε ότι θα την υποστηρίξει καλύτερα αυτή την τη συσκευή. Αλλά στα 269€ που έχει, να μη περιμένουμε και πολλά από υποστήριξη... Edited February 21, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Θα πάρει και 10 android και MIUI 12 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 (edited) Security updates θα παίρνουν ή κι αυτό το ξεχνάμε; Αυτό είναι άλλη πονεμένη ιστορία...για την οποία σίγουρα δεν θα φταίει ο Mediatek. :rolleyes: Ας ελπίσουμε ότι θα την υποστηρίξει καλύτερα αυτή την τη συσκευή. Αλλά στα 269€ που έχει, να μη περιμένουμε και πολλά από υποστήριξη... Στην Xiaomi όσα χρήματα και να δώσεις...την ίδια ποιότητα υποστήριξης θα έχεις. Δίνει update, φτιάχνει 5 και χαλάει 15. Και εάν υπάρχει σοβαρό θέμα εξ αρχής, απλά το παντρεύεσαι γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να λυθεί ποτέ. Άσε...το έχουμε δεί το έργο πολλές φορές και με κινητά της που κόστιζαν 400 και 500 και παραπάνω ευρώ. Κοινώς : την ζεστή πατάτα που γράφει επάνω XIaomi θα την πιάσεις ότι συσκευή και να έχεις. Καλύτερα να κοστίζει 200 ευρώ παρά 500. Υ.Γ Πρώτη φορά παίρνεις Xiaomi; Edited February 21, 2020 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Εγώ, όσα xiaomi πήρα δεν είχαν θέματα πάντως. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Εγώ, όσα xiaomi πήρα δεν είχαν θέματα πάντως. Σε hardware είναι σκυλιά μαύρα. Αθάνατα. Ατσαλάκωτα. Άσπαστα. Αλλά σε software...άστο...δεν θέλω καν να ανοίξω κουβέντα. :X Τα κινητά δεν είναι μόνο Facebook, Viber και Instagram (και δεν το λέω υποτιμητικά, ο καθένας με τις προτεραιότητες του). Είναι εργαλεία πλέον. Εάν είχες ένα εργαλείο που σήμερα δούλευε και αύριο έπαιρνε μια αναβάθμιση (όχι μόνο η miui, ακόμα και εφαρμογές του playstore) και έβγαινε off για 1-2 μήνες...τί θα έκαμνες; Ακόμα και άσπαστο να είναι...δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Λοιπόν. Γκρίνια τέλος από εμένα. :D Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Έτσι είναι Χρήστο, πάνω από 200-250 € σε xiaomi είναι πεταμένα λεφτά, εδώ ένα Android one δεν μπορεί να υποστηρίξει σωστά, ένας λόγος που πήρα Α3, από αναβολή σε αναβολή πάνε τουλάχιστον έχουμε security patch Ιανουαρίου. Το βασικό είναι ότι ποτέ δεν μου έχει χαλάσει xiaomi οπότε για τα λεφτά τους είναι μια χαρά. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 @pavlidisc Ναι, πρώτη φορά! Αλλά και πρώτη φορά συσκευή με Mediatek! Ήδη ανέβασα ένα κουσούρι πιο πάνω με το WiFi, αλλά κανείς δεν το είδε μάλλον!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts