Tol7 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Πας Facebook > πατας τις 3 οριζόντιες γραμμές πανω αριστερά > ρυθμίσεις > αρχεία μέσων και επαφές > ξετικαρεις το "τα βίντεο στις ενημερώσεις ξεκινούν με ηχο κτλ" Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Thanks, δεν το έβρισκα με τιποτα. Παράθεση Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Μήπως γιατί η εφαρμογή δεν λειτουργεί στην Ελλάδα; :rolleyes: Πότε θα έρθει? Λέγαν για 2020 αλλά ακόμα τίποτα..... είναι κρίμα να το έχουν δεκάδες χώρες και εμείς όχι. Είναι ωραίο feature και πολύ βολικό (το GPay). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Always On AMOLED λεγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Always On AMOLED λεγεται Επειδή βρήκα 2 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomer.alwayson&hl=el https://play.google.com/store/apps/details?id=com.newgen.alwayson ποια από τις 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Αν δεν σε ενδιαφερει να φαινεται το πισω led, Spigen δαγκωτό Υπάρχει και Spigen διάφανη που έχω πάρει εγώ και είναι πολύ καλή. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Μπορεί κάποιος παιδιά να μου πει αν στις ρυθμίσεις της aod εκεί που γράφει προγραμματισμένη και πάντα αν υπάρχει και τρίτη ρύθμιση στη συσκευή σας; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Την πρώτη από τις 2. Εργαλείο… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Την πρώτη από τις 2. Εργαλείο…Τι εννοείς; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Μπορεί κάποιος παιδιά να μου πει αν στις ρυθμίσεις της aod εκεί που γράφει προγραμματισμένη και πάντα αν υπάρχει και τρίτη ρύθμιση στη συσκευή σας; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμενα εχει,Για 10 δευτερολεπτα,προγραμματισμενο,παντα. Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Εμενα εχει,Για 10 δευτερολεπτα,προγραμματισμενο,παντα.Ευχαριστώ φίλε σε ποια έκδοση miui είστε; γιατί εμένα με global stable miui 11.0.2 στο mi9t pro δεν την έχει την ρύθμιση για τα 10 δευτερόλεπτα και είναι η πιο χρήσιμη για την aod Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Την πρώτη από τις 2. Εργαλείο… Πάντως για την free έκδοση δεν μου αρέσει. Πρέπει να πατήσεις μέσα από την εφαρμογή για να μείνει. Αν κλειδώσω το τηλέφωνο από το πλαϊνό κουμπί σβήνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 (edited) Πάντως για την free έκδοση δεν μου αρέσει. Πρέπει να πατήσεις μέσα από την εφαρμογή για να μείνει. Αν κλειδώσω το τηλέφωνο από το πλαϊνό κουμπί σβήνει. Προσωπικά είναι το μόνο πρόγραμμα που δουλεύει άψογα. Κλείνω την οθόνη με διπλό tap αλλά και στο πλάι να πατήσω ενεργοποιήται αμέσως. Δες λίγο τις ρυθμίσεις και τις άδειες που παραχωρήσεις στην εφαρμογή. Μου δούλευε και στην free γι αυτό την αγόρασα. Με την δε πληρωμένη έχει και τον καιρό. Κατανάλωση μπαταρίας. 7 ώρες την νύχτα το κινητό χωρίς δεδομένα η wifi 3% με την οθόνη αναμμένη στην aod αυτή 15% άρα περίπου 2% ανά ώρα. Κάνει πάντως πολύ καλά την δουλειά της. Δεν έχει φαντεζί ρολόγια αλλά αντικαθιστά την aod της MIUI και πολύ καλύτερα. Edited February 20, 2020 by kirdim71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 (edited) Ευχαριστώ φίλε σε ποια έκδοση miui είστε; γιατί εμένα με global stable miui 11.0.2 στο mi9t pro δεν την έχει την ρύθμιση για τα 10 δευτερόλεπτα και είναι η πιο χρήσιμη για την aod Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειμαι με 11.3.4 global...Για δοκιμασε να ενημερωσεις το AOD με αυτο μηπως στο βγαλει κι εσενα...https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/always-on-mode/always-on-mode-1-9-238-01080950-release/ Edited February 20, 2020 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 (edited) Ειμαι με 11.3.4 global...Για δοκιμασε να ενημερωσεις το AOD με αυτο μηπως στο βγαλει κι εσενα...https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/always-on-mode/always-on-mode-1-9-238-01080950-release/Όχι φίλε ούτε με αυτή την έκδοση, μάλλον θα έρθει με μελλοντική αναβάθμιση, εσύ πια έκδοση aod έχεις; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 20, 2020 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Όχι φίλε ούτε με αυτή την έκδοση, μάλλον θα έρθει με μελλοντική αναβάθμιση, εσύ πια έκδοση aod έχεις; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Aυτη που ποσταρα εχω περασει κι εγω σε AOD... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Σε windows 10 όταν ανοίγω τον φάκελο των φωτογραφιών στο κινητό τα περισσότερα πλακίδια (εικόνες) δεν μου τα εμφανίζει αλλά δείχνει απλά ένα εικονίδιο με το πρόγραμμα που ανοίγει τις εικόνες εν προκειμένω με το irfanview. Έτσι δεν μπορώ να δω ποια αρχεία θα αντιγράψω. Με το LG G4 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Το αντιμετωπίζει κανείς άλλος αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Σε windows 10 όταν ανοίγω τον φάκελο των φωτογραφιών στο κινητό τα περισσότερα πλακίδια (εικόνες) δεν μου τα εμφανίζει αλλά δείχνει απλά ένα εικονίδιο με το πρόγραμμα που ανοίγει τις εικόνες εν προκειμένω με το irfanview. Έτσι δεν μπορώ να δω ποια αρχεία θα αντιγράψω. Με το LG G4 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Το αντιμετωπίζει κανείς άλλος αυτό;Όχι σε εμένα τα δείχνει κανονικά Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Σε windows 10 όταν ανοίγω τον φάκελο των φωτογραφιών στο κινητό τα περισσότερα πλακίδια (εικόνες) δεν μου τα εμφανίζει αλλά δείχνει απλά ένα εικονίδιο με το πρόγραμμα που ανοίγει τις εικόνες εν προκειμένω με το irfanview. Έτσι δεν μπορώ να δω ποια αρχεία θα αντιγράψω. Με το LG G4 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Το αντιμετωπίζει κανείς άλλος αυτό; Δοκιμασε με δεξι κλικ να αλλαξεις τον τροπο προβολης,σε μεγαλα εικονιδια... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Δοκιμασε με δεξι κλικ να αλλαξεις τον τροπο προβολης,σε μεγαλα εικονιδια... Δυστυχως τιποτα δεν αλλαζει. Φυσικά αν τα μεταφερω όλα σε φακελο στα windows τα δείχνει μια χαρα. Δεν την παλευω αλλο… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Δυστυχως τιποτα δεν αλλαζει. Φυσικά αν τα μεταφερω όλα σε φακελο στα windows τα δείχνει μια χαρα. Δεν την παλευω αλλο… Πες στον Windows explorer τι περιεχόμενο έχει το φάκελος. Κάνεις κάπου μέσα στο φάκελο δεξί κλικ (σε κενό σημείο) --> προσαρμογή φακέλου και αλλάζει το "Τι είδους φάκελο θέλετε" σε "Εικόνες". Εφαρμογή, ok και λογικά θα στα δείξει. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 (edited) Πες στον Windows explorer τι περιεχόμενο έχει το φάκελος. Κάνεις κάπου μέσα στο φάκελο δεξί κλικ (σε κενό σημείο) --> προσαρμογή φακέλου και αλλάζει το "Τι είδους φάκελο θέλετε" σε "Εικόνες". Εφαρμογή, ok και λογικά θα στα δείξει. Δεν αναγράφει πουθενά προσαρμογή φακέλου με δεξί κλικ. Έχω Windows 10 1803 έκδοση. Μάλιστα σε όσες εμφανίζει σε μικρογραφία όταν πατας πανω την δείχνει σε προεπισκόπηση. Σε αυτές που δείχνει εικονίδιο δεν δείχνει τίποτε. Πραγματικά ότι να ναι... Edited February 21, 2020 by kirdim71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Δοκίμασε με mi pc suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubWrc Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Πάντως για την free έκδοση δεν μου αρέσει. Πρέπει να πατήσεις μέσα από την εφαρμογή για να μείνει. Αν κλειδώσω το τηλέφωνο από το πλαϊνό κουμπί σβήνει. Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα. Εκτός των αδειών που χρειάζεται να παράσχεις όταν τρέξεις την εφαρμογή πρώτη φορά, επιπλέον χρειάζεται να πας στη διαχείριση εφαρμογών του κινητού ρυθμίσεις->εφαρμογές->Διαχείριση εφαρμογών να διαλέξεις την "Always on Amoled" κι εκεί θα βρεις κάποιες απενεργοποιημένες άδειες που πρέπει να ενεργοποιήσεις (αυτόματη έναρξη, εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος, εξοικονόμηση μπαταρίας χωρίς περιορισμούς κτλ) Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Δεν αναγράφει πουθενά προσαρμογή φακέλου με δεξί κλικ. Έχω Windows 10 1803 έκδοση. Μάλιστα σε όσες εμφανίζει σε μικρογραφία όταν πατας πανω την δείχνει σε προεπισκόπηση. Σε αυτές που δείχνει εικονίδιο δεν δείχνει τίποτε. Πραγματικά ότι να ναι...https://winaero.com/blog/wp-content/uploads/2018/08/Windows-10-Remove-Customize-Tab.png Εκεί που λέει general items επέλεξε picture. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Η εφαρμογή είναι σε έλεγχο από μένα λόγω της κατανάλωσης. Μου φαίνεται ότι έχει υπερβολική. Θα επανέλθω για περαιτέρω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts