Jump to content

Xiaomi Mi 9 Lite

DragonD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενεργοποιθηκε τελικά. Πας ρυθμίσεις δικτύου και από εκεί το βρίσκεις.

Ναι όλα οκ,απλά έπρεπε να τους πάρω τηλ.

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

παιδια παιζει κανα κουπονι 9 lite ? η καναμετεχειρο σε ασπρο ? ελλαδα εχει 205 κ εξω 188 με paypal δεν με πολυ συμφερει για 20 ευρο να περιμενω ετη φωτως να ερθει
Xiaomi Mi 9t pro red

παιδια παιζει κανα κουπονι 9 lite ? η καναμετεχειρο σε ασπρο ? ελλαδα εχει 205 κ εξω 188 με paypal δεν με πολυ συμφερει για 20 ευρο να περιμενω ετη φωτως να ερθει

Παρτο από Ελλάδα ρε συ

να ρωτησω κατι; εχει η καμερα λειτουργια που να βγαζει παρα πολυ κοντινες φωτογραφιες ? μιλαω για το να θες να κανεις εστιαση σε ενα εντομο για παραδειγμα. αλλα τηλεφωνα που ειχα, το ειχαν με ενα ενα λουλουδακι νομιζω σε ενα πλαισιο. Edited by geioannou

Στην Ελλάδα έχει το λιγότερο 215 εάν βάλεις και τα μεταφορικά. Εννοείται φυσικά ότι αξίζει να το πάρεις από Ελλάδα.

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

Έχω προς εγκατάσταση τη miui v.11.3.4.0 pfceuxm σταθερή 2.2g.

Ήξερα ότι ήταν περίπου 800 mb.ειναι κάτι διαφορετικό;

Edited by Strat0s

Έχω προς εγκατάσταση τη miui v.11.3.4.0 pfceuxm σταθερή 2.2g.

Ήξερα ότι ήταν περίπου 800 mb.ειναι κάτι διαφορετικό;

Μάλλον πας να κατεβάσεις όλη τη ρομ και όχι το update μόνο.

Από τον updater σου δείχνει τόσο?

No root->No problem

Ναι.Η ενημέρωση ήρθε ΟΤΑ
Μάλλον είναι πρόβλημα του server. Μπορεί να αλλάξει αλλιώς δοκίμασε με εκκαθάριση δεδομένων του updater.

Αλλιώς αν δεν έχεις θέμα την αφήνεις να κατέβει ολόκληρη

No root->No problem

Τελικά notifications έχει στην οθόνη;

Εκτός από το άκυρο λεντ πίσω

Με μαμά λογισμικό και όχι με κάποια εφαρμογή πχ από playstore

Για πείτε όσοι ασχολείστε....

Με root, custom ROMs κλπ τι γίνεται?

Εύκολη διαδικασία?

Παίζει ρόλο από που είναι αγορασμενη η συσκευη??? (Κάτι με anti rollback κλπ θυμάμαι είχε γίνει λόγος για χιαομι συσκευές)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Τελικά notifications έχει στην οθόνη;

Εκτός από το άκυρο λεντ πίσω

Με μαμά λογισμικό και όχι με κάποια εφαρμογή πχ από playstore

Χρειάζεται λίγο ψάξιμο για τις ειδοποιήσεις. Όταν σου έρχεται κάτι φαίνεται στην οθόνη, αλλά μετά από λίγο σβήνει. Εάν ακουμπήσεις το κινητό επανέρχεται. Με σβηστή οθόνη δεν υπάρχει άλλος τρόπος, μόνο το άκυρο (αλλά πανέμορφο) led πίσω.

Κατά τα άλλα με το που ανοίξεις κανονικά το κινητό, υπάρχουν όλες οι ειδοποιήσεις στο tray.

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

Δεν είναι καλό αυτό

Δηλαδή αν το έχω σιγαση και κοιμάται το μωρό θα πρέπει να το ακουμπάω να δω αν έχει έρθει κάτι ε;

Δεν μπορεί πχ να ανάβει λίγο η οθόνη κάπως να σου δίνει ένα σημάδι ότι έχεις οποιαδήποτε ειδοποίηση

Κατά τα άλλα με το που ανοίξεις κανονικά το κινητό, υπάρχουν όλες οι ειδοποιήσεις στο tray.

εμενα δεν μου εμφανιζει τιποτα στο tray, οπως εχω ξαναγραωει. το μονο που μου βγαζει ειναι κοκκινο συμβολο επανω στο εικονιδιο της εφαρμογης που εχει ερθει η ειδοποιηση. μπορει καποιος πως ριθμιζεται το tray να το κοιταξω ξανα βημα βημα ?

Λογικά άμα μας έρθει η 10 θα διορθωθούν όλα.. Και εγώ ένα θέμα παρόλα που έχω βάλει σαν notification το κόκκινο περίγραμμα δεν φωτίζει όταν έχω ειδοποίηση

Δεν είναι καλό αυτό

Δηλαδή αν το έχω σιγαση και κοιμάται το μωρό θα πρέπει να το ακουμπάω να δω αν έχει έρθει κάτι ε;

Δεν μπορεί πχ να ανάβει λίγο η οθόνη κάπως να σου δίνει ένα σημάδι ότι έχεις οποιαδήποτε ειδοποίηση

Ειδοποιήσεις έχει κανονικά με πολλούς τρόπους αλλά είναι στιγμιαίες, δηλαδή να τις δεις από μακρυά και στο σκοτάδι

και ηχητικές αλλά μετά από 3-4 δευτερόλεπτα σβήνει η οθόνη και δεν υπάρχει Led να μένει αναμμένο στην οθόνη.

Νομίζω πως αυτό δεν είναι θέμα sw αλλά hw της συσκευής (δεν θα χει ποτέ μπροστά led να παραμένει ανοιχτό)

Εγώ τουλάχιστον στο τηλ της συζύγου μου όσο και αν έψαξα και αν δοκίμασα δεν μπόρεσα να βρω κάτι άλλο.

Υπάρχει βέβαια στο πίσω μέρος του κινητού όπου το "Xiaomi" λειτουργεί σαν led ειδοποίησης αλλάζοντας και

χρωματισμό από κάθε ειδοποίηση ανάλογα από μωβ έως πράσινο.

http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί τρώει σκάλωμα η μπάρα και η οθόνη κλειδώματος και αλλάζει την ανάλυση https://gifyu.com/image/mShy

Δεν είναι καλό αυτό

Όταν σου έρχεται κάτι κάνει κάποια εφέ ότι έχεις ειδοποίηση, αλλά μετά από 2-3 δευτερόλεπτα σβήνει. Υπάρχει τρόπος να μη σβήνει ποτέ, εάν το βάλεις την οθόνη σε Always On Display, δηλαδή θα έχει πάντα μία εικονίτσα ή το ρολόι στη μέση και ένα μικρό σημαδάκι με την ειδοποίηση από κάτω, βέβαια αυτό μπορεί για ορισμένους να είναι ενοχλητικό και καταναλώνει και μπαταρία (ελάχιστα βέβαια είναι η αλήθεια).

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

Μάλλον είναι πρόβλημα του server. Μπορεί να αλλάξει αλλιώς δοκίμασε με εκκαθάριση δεδομένων του updater.

Αλλιώς αν δεν έχεις θέμα την αφήνεις να κατέβει ολόκληρη

Δοκίμασα ξανά και ξανά.ολο την ίδια ενημέρωση μου βγάζει.2,2g

Πώς κάνω εκκαθάριση δεδομένων στον updater;

Edited by Strat0s

εμενα δεν μου εμφανιζει τιποτα στο tray, οπως εχω ξαναγραωει. το μονο που μου βγαζει ειναι κοκκινο συμβολο επανω στο εικονιδιο της εφαρμογης που εχει ερθει η ειδοποιηση. μπορει καποιος πως ριθμιζεται το tray να το κοιταξω ξανα βημα βημα ?

Για δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις, μετά ειδοποιήσεις και στο πάνω μέρος θα σου βγάλει τρεις επιλογές. Εσύ επιλέγεις τη μεσαία "αναδυόμενες ειδοποιήσεις". Από κάτω θα σου βγάλει όλες τις εφαρμογές, εκεί τσεκάρεις ποια θέλεις να σου έρχεται ειδοποίηση στο tray.

Xiaomi Mi9 Lite

Samsung A5 2016

Δοκίμασα ξανά και ξανά.ολο την ίδια ενημέρωση μου βγάζει.2,2g

Πώς κάνω εκκαθάριση δεδομένων στον updater;

Αφού έχεις ανοίξει πρίν τον updater,πας στις πρόσφατες εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο, πατάς συνεχόμενα πάνω στον updater, πατάς το γρανάζι, κάτω δεξιά θα δεις το clear data.
No root->No problem

Αφού έχεις ανοίξει πρίν τον updater,πας στις πρόσφατες εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο, πατάς συνεχόμενα πάνω στον updater, πατάς το γρανάζι, κάτω δεξιά θα δεις το clear data.

Και κάνω clear τα πάντα;Γιατί δίνει δύο επιλογές.Μια για δεδομένα μνήμης και μία για όλα.