VOYAGER13 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Την έκανα και εγώ χθες και μόνο καλά έχω να πω . Πιο smooth εμπειρία χωρίς προβλήματα . Το μόνο θέμα που είχα με την 11 τελευταία ήταν ότι σταματούσαν οι ειδοποιήσεις που μου έστελνε το ρολόι μου και έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση για να ξαναλειτουργήσει. Μέχρι στιγμής έχει διορθωθεί και αυτό . Το δαχτυλικο πιο γρήγορα λειτουργεί και δεν το ξανασεταρα . Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποιο θέμα , αλλά είναι και νωρίς βέβαια. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλήμερα κατέβασα κι εγώ την 12, παρατηρώ ότι φορτίζει με 1 κεραυνό, συμβαίνει κάτι;Και εμένα το κάνει αυτό αλλά δουλεύει η γρήγορη φόρτιση κανονικά Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki65 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Την έκανα και εγώ χθες και μόνο καλά έχω να πω . Πιο smooth εμπειρία χωρίς προβλήματα . Το μόνο θέμα που είχα με την 11 τελευταία ήταν ότι σταματούσαν οι ειδοποιήσεις που μου έστελνε το ρολόι μου και έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση για να ξαναλειτουργήσει. Μέχρι στιγμής έχει διορθωθεί και αυτό . Το δαχτυλικο πιο γρήγορα λειτουργεί και δεν το ξανασεταρα . Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποιο θέμα , αλλά είναι και νωρίς βέβαια. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εμένα το κάνει αυτό αλλά δουλεύει η γρήγορη φόρτιση κανονικά Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk άρα να υποθέσω προς το παρών είναι"οπτικό" το θέμα και ότι θα το φτιάξουν άμεσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Παιδιά always on display σας βγάζει με τις 12αρα ειδοποιήσεις; Αναπάντητες μηνύματα κτλ; Εμένα δεν μου βγάζει ακόμη τίποτα μόνο το ρολόι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Παιδιά always on display σας βγάζει με τις 12αρα ειδοποιήσεις; Αναπάντητες μηνύματα κτλ; Εμένα δεν μου βγάζει ακόμη τίποτα μόνο το ρολόι... Δες ποιες ειδοποιήσεις έχεις ενεργοποιημένες κατά το κλείδωμα της συσκευής. Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις -> Ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλήμερα κατέβασα κι εγώ την 12, παρατηρώ ότι φορτίζει με 1 κεραυνό, συμβαίνει κάτι; Έχει αλλάξει ο σχεδιασμός. Αν παρατηρήσετε καλύτερα είναι 2 κεραυνοί ο ένας κάτω από τον άλλον, χωρισμένοι στη μέση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 τελικα την νυχτα την εκανε μονο του εγκατασταση . Καλη φαινεται αλλα ακομα τιποτα δεν ειναι σιγουρο !!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Στο δικό μου η μπαταρία κρατάει λιγότερο μετά την αναβάθμιση. Είχα screen on time περίπου στις 8 ώρες, και τώρα με την ίδια χρήση, 4-5 ώρες max. Επίσης παρατήρησα ότι στα στατιστικά της μπαταρίας, καταναλώνει αρκετά μεγάλο ποσοστό το System. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Δες ποιες ειδοποιήσεις έχεις ενεργοποιημένες κατά το κλείδωμα της συσκευής. Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις -> Ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει αλλάξει ο σχεδιασμός. Αν παρατηρήσετε καλύτερα είναι 2 κεραυνοί ο ένας κάτω από τον άλλον, χωρισμένοι στη μέση Ok το βρήκα είχα απενεργοποιήσει από την επιλογή προγραμμάτων το κλείδωμα οθόνης. Τώρα όλες οι ειδοποιήσεις φαίνονται. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducati_46 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Σκεφτομαι να το παρω μεταχειρισμενο.Μπορειτε να μου πειτε τι να προσεξω και αν εχει καποια "στανταρ" προβληματα?Ειναι γενικα ζεστη σαν συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixkant Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Χθες μου ηλθε η 12.03.0(QFCEUXM) και την περασα,εχει σε καποιον απο το φορουμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Χθες μου ηλθε η 12.03.0(QFCEUXM) και την περασα,εχει σε καποιον απο το φορουμ? Ναι σε εμένα... ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σκεφτομαι να το παρω μεταχειρισμενο.Μπορειτε να μου πειτε τι να προσεξω και αν εχει καποια "στανταρ" προβληματα?Ειναι γενικα ζεστη σαν συσκευη? Δεν έχει θέματα γενικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixkant Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 (edited) Ναι σε εμένα... ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχει θέματα γενικά.... τα εικονιδια των εφαρμογων ειναι μικροτερα σε μεγεθος?τι αλλο εχεις επισημανει? σε οτι αφορα τα εικονιδια λαθος μου Edited August 27, 2020 by mixkant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Τι changelog έχει η Miui EU 12.0.3; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Σκεφτομαι να το παρω μεταχειρισμενο.Μπορειτε να μου πειτε τι να προσεξω και αν εχει καποια "στανταρ" προβληματα?Ειναι γενικα ζεστη σαν συσκευη? Αριστη συσκευή. Θα σε καλύψει σε όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Τι changelog έχει η Miui EU 12.0.3; ΕυχαριστώΜπορείς να το δεις στο συνημμένο. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Eχει έρθει σε κανέναν global 12? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Μπορεί να είναι ιδέα μου, αλλά νομίζω πως η 12.0.3 διαχειρίζεται καλύτερα την αυτόματη φωτεινότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Eχει έρθει σε κανέναν global 12? Εμένα ήρθε πριν μιά βδομάδα,δεν την κατέβασα γιατί είχα δουλειές και από την επόμενη μέρα δεν την ξαναείδα γμτ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Μια από τα ίδια. Απλά κάποια στιγμή θα έρθει(;) πάλι. Όσοι την έχετε πάρει τη χώρα έχετε βάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Μια από τα ίδια. Απλά κάποια στιγμή θα έρθει(;) πάλι. Όσοι την έχετε πάρει τη χώρα έχετε βάλει; Εχω Ελβετία και μου ήρθε προχθές,μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.Η ρύθμιση τις φωτεινότητας μου φαίνεται κι'εμενα πιο γρήγορη. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Όλα είναι ποιο smooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Επανέρχομαι στο θέμα γιατί βλέπω ότι δεν το αναφέρει κανείς άλλος, και σκέφτομαι μήπως αντιμετωπίζω μόνο εγώ το πρόβλημα σχετικά με την κατανάλωση μπαταρίας του android system. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος με τη 12? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Η δική μου αίσθηση είναι πως γίνεται καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Καλησπέρα σε όλους, Μου ηρθε και εμένα η V12.0.3.0.QFCEUXM Stable - 853M. Όποιος εχει την ίδια version θα μπορούσε να με ενημερώσε εαν με το Wifi Calling (Cosmote) είχε κάποιο θέμα ? Είναι πολύ σημαντικό το wificalling για μένα. Ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Επανέρχομαι στο θέμα γιατί βλέπω ότι δεν το αναφέρει κανείς άλλος, και σκέφτομαι μήπως αντιμετωπίζω μόνο εγώ το πρόβλημα σχετικά με την κατανάλωση μπαταρίας του android system. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος με τη 12?Ισχύει και σε μένα είναι πολύ ψιλά το σύστημα Android και επίσης πιστεύω ότι η μπαταρία δεν τα πάει τόσο καλά όσο με την 11. Θα φανεί βέβαια όσο στρώνει το update.Καλησπέρα σε όλους, Μου ηρθε και εμένα η V12.0.3.0.QFCEUXM Stable - 853M. Όποιος εχει την ίδια version θα μπορούσε να με ενημερώσε εαν με το Wifi Calling (Cosmote) είχε κάποιο θέμα ? Είναι πολύ σημαντικό το wificalling για μένα. Ευχαριστώ παιδιά!Γενικά είμαι καινούριος στην συγκεκριμένη λειτουργία αλλά με την 11 όσο το δούλεψα δεν είχα κανένα θέμα. Με την 12 τώρα χθες μόνο σε μια κλήση μια με άκουγε μια όχι ο συνομιλητής. Το ενδεχόμενο να μην είχε σήμα ο συνομιλητής γιατί δεν ήταν πρώτη φορά στην συγκεκριμένη στάση λεωφορείου μιλάμε συχνά. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis33 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 καλημερα αυτο το wifi calling πως το ενεργοποιησατε ρε παιδια? εστηλα μην και μου λεει οτι δεν ειναι συμβατη η συσκευη:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts