topmar Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Ευχαριστώ, όντως το είχα ενεργοποιημενο αυτό, τώρα το έβγαλα, για να δω πως θα τα πάει. Mi 9 Lite via Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά ήρθε σήμερα ενημέρωση για την εργοστασιακή εφαρμογή Always On Mode αλλά πάτησα κατά λάθος το "αγνόηση" ενημέρωσης. Πως την βρίσκω πάλι την ενημέρωση για να την περάσω;; Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Settings -> System app updater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Settings -> System app updaterΔεν την επανεμφανιζει..... Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Δεν την επανεμφανιζει..... Mi 9 Lite via TapatalkΓια πάτα ιστορικό ενημέρωσης τέρμα κάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Δεν την επανεμφανιζει..... Mi 9 Lite via TapatalkΚάνε εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής From my Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά δεν βρίσκω άκρη... Δεν μπορώ να βρω πως θα πάω στο μενού που δείχνει η εικόνα αυτή, για την εκκαθάριση που ανέφερε ο φίλος minotavros πιο πάνω Mi 9 Lite via Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης, στο ιστορικό ενημέρωσης βγάζει για σήμερα μόνο αυτήν που έκανα, όχι την άλλη που πάτησα αγνόηση (1η φώτο). Η αμέσως προηγούμενη ενημέρωση της εν λόγω εφαρμογής ήταν αυτή στη 2η φώτο Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Καλησπέρα σε όλους! Παρέλαβα το ασπρούλη Mi9 Lite απο Kaizer... σφαίρα ήρθε, Κυριακή έβαλα παραγγελία! To βράδυ εχει ξενύχτι ;) (ευπρόσδεκτη καμιά συμβουλή πριν το ανοίξω...εχω διαβάσει μονο τις τελευταίες 15 σελίδες του νήματος εδω :O) Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Σας ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά δεν βρίσκω άκρη... Δεν μπορώ να βρω πως θα πάω στο μενού που δείχνει η εικόνα αυτή, για την εκκαθάριση που ανέφερε ο φίλος minotavros πιο πάνω Mi 9 Lite via Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης, στο ιστορικό ενημέρωσης βγάζει για σήμερα μόνο αυτήν που έκανα, όχι την άλλη που πάτησα αγνόηση (1η φώτο). Η αμέσως προηγούμενη ενημέρωση της εν λόγω εφαρμογής ήταν αυτή στη 2η φώτο Mi 9 Lite via Tapatalk Αφού έχεις ανοίξει την εφαρμογή με την αναβάθμιση εφαρμογών συστήματος -πας στις πρόσφατες -πατάς συνεχόμενα πάνω στην εφαρμογή που τρέχει -πατας στο γρανάζι -κατω δεξιά αυτό που μοιάζει σαν γόμα έχει τις επιλογες για εκκαθάριση From my Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Καλησπέρα σε όλους! Παρέλαβα το ασπρούλη Mi9 Lite απο Kaizer... σφαίρα ήρθε, Κυριακή έβαλα παραγγελία! To βράδυ εχει ξενύχτι ;) (ευπρόσδεκτη καμιά συμβουλή πριν το ανοίξω...εχω διαβάσει μονο τις τελευταίες 15 σελίδες του νήματος εδω :O) Να κάτσεις να διαβάσεις.... Τις υπόλοιπες σελίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Αφού έχεις ανοίξει την εφαρμογή με την αναβάθμιση εφαρμογών συστήματος -πας στις πρόσφατες -πατάς συνεχόμενα πάνω στην εφαρμογή που τρέχει -πατας στο γρανάζι -κατω δεξιά αυτό που μοιάζει σαν γόμα έχει τις επιλογες για εκκαθάριση From my Mi 9 Lite via Tapatalk Φίλε είσαι πολύ εξυπηρετικός, σε ευχαριστώ πολύ, το έκανα και το βρήκε το update μετά, είσαι πρώτος!! ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό είναι το update στην εφαρμογή Always On και τι αλλάζει.... Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Φίλε είσαι πολύ εξυπηρετικός, σε ευχαριστώ πολύ, το έκανα και το βρήκε το update μετά, είσαι πρώτος!! ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό είναι το update στην εφαρμογή Always On και τι αλλάζει.... Mi 9 Lite via TapatalkΤίποτα φίλε μου, να σαι καλά! From my Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Καλησπέρα σε όλους! Παρέλαβα το ασπρούλη Mi9 Lite απο Kaizer... σφαίρα ήρθε, Κυριακή έβαλα παραγγελία! To βράδυ εχει ξενύχτι ;) (ευπρόσδεκτη καμιά συμβουλή πριν το ανοίξω...εχω διαβάσει μονο τις τελευταίες 15 σελίδες του νήματος εδω :O) Κάνε όλες τις ενημερώσεις που έχει, ώστε αν σου τύχει η σπάνια περίπτωση που κάτι πάει στραβά, το Reset θα "πονέσει" λιγότερο τώρα που είναι αρχή. :p Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο > Ενημέρωση συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Στην καινουργια αναβαθμιση aod βγαζει έγχρωμα τα εικονιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Τα βγάζει έγχρωμα και ψείρες… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Τα βγάζει έγχρωμα και ψείρες… Ειναι αναλογα τα εικονιδια που εχεις επιλεξει απο τα θεματα,εμενα μου τα βγαζει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Έχεις την καλοσυνη νά μού προτείνεις κάποιο θέμα που τα δείχνει μεγάλα; Γιατι σε ένα με απλό ρολόι μου βγάζει πχ το whatsapp πρασινο και πολυυυυυ μικρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Έχεις την καλοσυνη νά μού προτείνεις κάποιο θέμα που τα δείχνει μεγάλα; Γιατι σε ένα με απλό ρολόι μου βγάζει πχ το whatsapp πρασινο και πολυυυυυ μικρο Pixel black icons ειναι αυτο που εχω εγω. Μην περιμενεις να είναι σαν τα εικονιδια στην αρχικη οθονη αλλα ειναι ευδιακριτα μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Σ ευχαριστώ ιδιαιτερως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Σ ευχαριστώ ιδιαιτερως Τιποτα να σε καλα,δοκιμασε το και πες μου αν ειναι καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Τιποτα να σε καλα,δοκιμασε το και πες μου αν ειναι καλύτερα Όταν πήγα να το κατεβάσω μου είπε ότι δεν είναι πλήρως συμβατό οπότε κατέβασα ένα άλλο. Πράγματι τα εικονίδια είναι μεγαλύτερα Σε ευχαριστώ ιδιαιτέρως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Ένω είναι ενεργό το led για τις ειδοποιήσεις και μέσα σε κάθε εφαρμογή δεν ανάβει όταν έρχονται νέες ειδοποιήσεις. Με την νέα 10αρα είμαι. Κάποια ιδέα; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης δεν μπορώ να αντιληφθώ αν ξαναειδοποιει η aod ότι έχεις μηνύματα αν δεν την σηκώσεις ή ξεκλειδώσεις την συσκευή. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polydor7 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Καλησπερα στην ομάδα καμμια gcam με άστρο φωτογραφία θα βγει για το τηλέφωνο μας έχω φέρει ανάποδα το ιντερνετ αλλά τιποτα Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 παιδια ατομα σαν και εμενα που δεν εχουν βαλει την 10αρα ακομα. τι να κανω? να την μπουμπουνισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polydor7 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Μπουμπουνα την αφοβα!!! Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Καλησπερα στην ομάδα καμμια gcam με άστρο φωτογραφία θα βγει για το τηλέφωνο μας έχω φέρει ανάποδα το ιντερνετ αλλά τιποτα Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω αυτήν. Αλλά δεν έχει configs για το lite. Πιστεύω θα βγάλει άστρο.. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1016/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts