Modeling Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Στην φόρτιση πιο πολύ αλλά και τώρα που γράφω. ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αριστερά πάνω καίγεται. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κολλάει κ το αποτύπωμα, όταν θυμηθεί ανοίγει. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Είναι μπελάς, αλλά ίσως βοηθήσει μία επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, αφού πρώτα φροντίσεις να κρατήσεις backup των αρχείων που κρίνεις απαραίτητο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Έκανα την αναβάθμιση... Καίγεται το κινητό. Τι παίζει;Πότε την έκανες? Άστο κάνα δυο μέρες να δεις πως θα πάει From my Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Πότε την έκανες? Άστο κάνα δυο μέρες να δεις πως θα πάει From my Mi 9 Lite via Tapatalk Τωρα την εκανα το πρωι ! ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι μπελάς, αλλά ίσως βοηθήσει μία επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων, αφού πρώτα φροντίσεις να κρατήσεις backup των αρχείων που κρίνεις απαραίτητο. οχι δεν το κανω γιατι το εκανα πριν 8 ημερες....ταλαιπωρια μεγαλη !!!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Τωρα την εκανα το πρωι ! ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οχι δεν το κανω γιατι το εκανα πριν 8 ημερες....ταλαιπωρια μεγαλη !!!!Νωρίς είναι, άστο κανα δυο μέρες να δεις πως θα πάει From my Mi 9 Lite via Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Νωρίς είναι, άστο κανα δυο μέρες να δεις πως θα πάει From my Mi 9 Lite via Tapatalk θα περιμενω ναι..τωρα το φορτιζω φουλ να δω αν βγαλει την ημερα Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Επίσης κλείστο εντελώς, όχι επανεκκίνηση και άνοιξέ το λίγο μετά, δες μήπως στρώσει έτσι. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει κάποια προσφορά αυτή την περίοδο ( Ελλάδα ή εξωτερικό)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Έκανα την αναβάθμιση... Καίγεται το κινητό. Τι παίζει;Και εμένα το ίδιο. Μετά από μέρες δεν το έχω ξαναδεί. Δεν ξέρω τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 (edited) Δεν το είχα προσέξει πριν, αλλά το wificalling δουλεύει μια χαρά σε λειτουργία πτήσης με μόνο το wifi ενεργοποιημένο Χωρίς καμία έξτρα εφαρμογή εννοείται Edited April 4, 2020 by kaloudis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Δεν το είχα προσέξει πριν, αλλά το vowifi δουλεύει μια χαρά σε λειτουργία πτήσης με μόνο το wifi ενεργοποιημένο Χωρίς καμία έξτρα εφαρμογή εννοείται Ναι, αλλά δεν δέχεσαι μηνύματα όταν είσαι σε λειτουργία πτήσης. Μετά από την αναβάθμιση στην 11.3.4 έπαψε να μου λειτουργει το wificalling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Ναι, αλλά δεν δέχεσαι μηνύματα όταν είσαι σε λειτουργία πτήσης. Μετά από την αναβάθμιση στην 11.3.4 έπαψε να μου λειτουργει το wificalling. Μία χαρά δουλεύει είμαι στην 10 και δουλεύει μπόμπα cosmote... Βέβαια κάποιες φορές μαλακιζεται από πλευράς cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Και σε μένα με 10 και miui 11.0.1 global το wifi calling δουλεύει άψογα , την έκδοση 11.3.4 πως την βρηκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beerman63 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Και σε μένα με global 11.0.1 με Vodafone το wifi calling δουλεύει μία χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Και σε εμένα το viber δουλεύει σωστά πλέον. Έχει βάλει κανείς την τελευταία AOD? https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/always-on-mode/always-on-mode-release-1-13-317-03302035-release/miui-always-on-display-release-1-13-317-03302035-android-apk-download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Και σε εμένα το viber δουλεύει σωστά πλέον. Έχει βάλει κανείς την τελευταία AOD? https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/always-on-mode/always-on-mode-release-1-13-317-03302035-release/miui-always-on-display-release-1-13-317-03302035-android-apk-download/ Εγω σημερα.Δεν ειδα καποια διαφορά...Ισως δουλευει πιο σταθερά... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Την κατέβασα και εγώ και εμφανίζει τα οικονιδια με διαφορετικό χρώμα. Πάντως εγώ θα ήθελα η φωτιζόμενη οθόνη νά επανέρχεται μετά από λίγο. Να μπορούμε αυτό νά τό ρυθμισουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Την κατέβασα και εγώ και εμφανίζει τα οικονιδια με διαφορετικό χρώμα. Πάντως εγώ θα ήθελα η φωτιζόμενη οθόνη νά επανέρχεται μετά από λίγο. Να μπορούμε αυτό νά τό ρυθμισουμε Το καινούργιο miui launcher τον κατέβασε κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Και σε μένα με 10 και miui 11.0.1 global το wifi calling δουλεύει άψογα , την έκδοση 11.3.4 πως την βρηκες; Μου την έβγαλε και την έκανα ΟΤΑ. 11.3.4 Stable MIUI 9 Android Μου έχει βγάλει ειδοποίηση για 11.0.1.0 Stable Android 10, αλλά δεν την έχω βάλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio21gr Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Το ίδιο είχα αναφέρει και εγώ αδερφέ πριν κάποιες σελίδες. Βέβαια καλύτερο θεωρώ uα ήταν νa είχε ρύθμιση οπου μετά απο αποστολή μηνύματος (γενικότερα λήψη ειδοποίησης) να μένει ανοιχτό το AOD.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Συμφωνώ απόλυτα. Να έχει πιο πολλές ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Καλησπέρα παίδες! Σήμερα παρηγγείλα και εγω mi9 lite White .. ειπα ξεφυγω απο την μαυρίλα του Honor 8! (το πληρωσα λιγο παραπανω βεβαια :rolleyes:) Αναμένω... :p Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Εξάλειψη τρεμουλου στα ποια hz το έχετε camera και βίντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Καλησπέρα παίδες! Σήμερα παρηγγείλα και εγω mi9 lite White .. ειπα ξεφυγω απο την μαυρίλα του Honor 8! (το πληρωσα λιγο παραπανω βεβαια :rolleyes:) Αναμένω... :p Πόσο το πήρες, αν επιτρέπεται? Και από πού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 KOSTAS_K800_CRET εχει ανέβει η τιμή του.. 285€ (64gb) απο Kaizer, ήθελα λευκό αλλιώς το βρίσκεις και πιο κάτω. Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts