ikgamsu Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Έχει κανείς δει εάν υπάρχουν στο μενού των ρυθμίσεων για τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας η δυνατότητα για VoLTE και WiFi calling; Στάλθηκε από το Moto G (4) μου χρησιμοποιώντας TapatalkVoLTE βλεπω, το αλλο δεν ξερω που κι αν υπάρχει να το βρω Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Με τις ειδοποιήσεις όλα καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Όπως είδα έχεις wind που δεν υποστηρίζει WiFi calling ακόμα. Όμως μπορείς να δεις εάν υπάρχει η δυνατότητα για τις ρυθμίσεις από το παρακάτω url που είναι οι οδηγίες της Cosmote για το mi 9 αλλά από ότι έχω δει είναι ίδιες για τα περισσότερα Android https://help.cosmote.gr/system/templates/selfservice/gnosisgr/#portal/201600000002048/article/PROD-10223/KW682-WiFi-Calling-Android Επίσης εάν είσαι με συμβόλαιο wind ζήτα στο 13800 να σου ενεργοποιήσουν το VoLTE και πες μας εάν έχεις κάποιο πρόβλημα. Κάτι τελευταίο οι ρυθμίσεις για το VoLTE υπήρχαν ή χρειάσθηκε να πληκτρολογήσεις στον dialer το *#*#8656#*#* Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Moto G (4) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 παιδια σε κανα μηνα βλεπω να εχει πεσει κοντα στα 200 οποτε θα ειναι πολυ value for money.. και εγω το παρακολουθω.. απλα ακομα περιμενω και κανα review της προκοπης να βγει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Διάβασα ότι η MIUI 11 για τις ειδοποιήσεις θα εμφανίζει ένα φωτεινό πλάισιο με κλειστή την οθόνη. Γιατι εδω βλέπω ότι το led είναι πίσω. Όπως και στο 9Τ αχρηστα μου φαίνονται εκεί που τα έχει βάλει η xioami Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Με τις ειδοποιήσεις όλα καλά;Ολα καλα, ναι. Οταν έρχεται κατι "ξυπνα" η οθόνη κανονικά κλπ.Όπως είδα έχεις wind που δεν υποστηρίζει WiFi calling ακόμα. Όμως μπορείς να δεις εάν υπάρχει η δυνατότητα για τις ρυθμίσεις από το παρακάτω url που είναι οι οδηγίες της Cosmote για το mi 9 αλλά από ότι έχω δει είναι ίδιες για τα περισσότερα Android https://help.cosmote.gr/system/templates/selfservice/gnosisgr/#portal/201600000002048/article/PROD-10223/KW682-WiFi-Calling-Android Επίσης εάν είσαι με συμβόλαιο wind ζήτα στο 13800 να σου ενεργοποιήσουν το VoLTE και πες μας εάν έχεις κάποιο πρόβλημα. Κάτι τελευταίο οι ρυθμίσεις για το VoLTE υπήρχαν ή χρειάσθηκε να πληκτρολογήσεις στον dialer το *#*#8656#*#* Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Moto G (4) μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟσο κι αν εψαξα τις οδηγίες δεν βρηκα επιλογή για WiFi calling. Μήπως όπως ειπες επειδή εχω wind δεν μου το εμφανίζει καν; Πάντως ο dialer είναι της Google και οχι την Xiaomi. Εχω καρτα wind και οχι δεν πληκτρολόγησα κατι, το είχε μονο του εκει το VoLTE ενεργοποιημένο κανονικα. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Για τις ρυθμίσεις του WiFi calling δες στον dialer που είχε το τηλέφωνο, όχι στον dialer που έχεις κατεβάσει και χρησιμοποιείς. Το ότι δεν το υποστηρίζει η wind δεν έχει σχέση με τις δυνατότητες ρυθμίσεων του τηλεφώνου. Απλά και εάν το ρυθμίσεις για WiFi calling εάν δεν στο ενεργοποιήσει ο πάραχος (wind γιατί δεν το υποστηρίζει ακόμα), δεν θα κάνει και δέχεται κλήσεις μέσα από σύνδεση WiFi. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Moto G (4) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Για τις ρυθμίσεις του WiFi calling δες στον dialer που είχε το τηλέφωνο, όχι στον dialer που έχεις κατεβάσει και χρησιμοποιείς. Το ότι δεν το υποστηρίζει η wind δεν έχει σχέση με τις δυνατότητες ρυθμίσεων του τηλεφώνου. Απλά και εάν το ρυθμίσεις για WiFi calling εάν δεν στο ενεργοποιήσει ο πάραχος (wind γιατί δεν το υποστηρίζει ακόμα), δεν θα κάνει και δέχεται κλήσεις μέσα από σύνδεση WiFi. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Moto G (4) μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτο εννοούσα, δεν εχει πλέον mi dialer (ή οπως λεγόταν...) Με της Google τα "εργοστασιακά" messages, επαφές και dialer έρχονται τα Xiaomi πλέον. Σε αυτού τις ρυθμίσεις δεν βρήκα πουθενά WiFi calling να ενεργοποιείται κάπου Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Θα το ψάξω και θα επανέλθω δεδομένου ότι το έχω βάλει στο μάτι αυτό το τηλέφωνο... Έχω 2 sim Wind & Cosmote και για αυτό το ψάχνω Επίσης πες μας πως πάει από πλευράς διάρκειας της μπαταρίας. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Moto G (4) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με πληκτρολόγηση στον dialer *#*#869434#*#* Από είδα σε πολλά xiaomi εμφανίζεται στα γρήγορα ένα μήνυμα WiFi calling is disabled και μετά εμφανίζονται οι ρυθμίσεις. Στάλθηκε από το Moto G (4) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Θα το ψάξω και θα επανέλθω δεδομένου ότι το έχω βάλει στο μάτι αυτό το τηλέφωνο... Έχω 2 sim Wind & Cosmote και για αυτό το ψάχνω Επίσης πες μας πως πάει από πλευράς διάρκειας της μπαταρίας. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Moto G (4) μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕξυπακούεται οτι στο screenshot που έστειλα πάνω με το μενού ρυθμίσεων του dialer τα εψαξα και μεσα ολα να βρω WiFi calling έτσι; Δεν κοίταξα εκει απλα και εφυγα... :-P Η μπαταρία όπως ειχα γράψει και προχθές, αν και προέρχομαι από mi max 3 που ηταν θηριο στην αυτονομία, δεν με εχει απογοητεύσει καθόλου. Παραθέτω και σκρινσοτ απ το διάγραμμα που βάζουν όλοι (αν λεει κατι αυτο...) Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Επίσης το κουτί που πήρες από το kaizer έλεγε από ποια χώρα ήταν; Συνήθως όταν το άνοιξες πρώτη φορά η γλώσσα που προτείνει αρχικά είναι ρυθμισμένη για την χώρα που έχει πάει για πώληση. Στάλθηκε από το Moto G (4) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εξυπακούεται οτι στο screenshot που έστειλα πάνω με το μενού ρυθμίσεων του dialer τα εψαξα και μεσα ολα να βρω WiFi calling έτσι; Δεν κοίταξα εκει απλα και εφυγα... :-P Η μπαταρία όπως ειχα γράψει και προχθές, αν και προέρχομαι από mi max 3 που ηταν θηριο στην αυτονομία, δεν με εχει απογοητεύσει καθόλου. Παραθέτω και σκρινσοτ απ το διάγραμμα που βάζουν όλοι (αν λεει κατι αυτο...) Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό μπαταρία δείχνει θηρίο να είναι... Στάλθηκε από το Moto G (4) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Επίσης το κουτί που πήρες από το kaizer έλεγε από ποια χώρα ήταν; Συνήθως όταν το άνοιξες πρώτη φορά η γλώσσα που προτείνει αρχικά είναι ρυθμισμένη για την χώρα που έχει πάει για πώληση. Στάλθηκε από το Moto G (4) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από μπαταρία δείχνει θηρίο να είναι... Στάλθηκε από το Moto G (4) μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο κουτι το έχω κρατήσει αλλα δεν είμαι σπίτι να το δω τώρα. Αν μου πεις που να κοιτάξω, οταν γυρισω και το εχω στα χερια μου θα σου πω. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ποια γλώσσα ηταν η πρώτη που ειχε οταν το ρύθμιζα. Πάντως επειδή αυτό είναι το τέταρτο Xiaomi που αγοραζω απο Skroutz δεν ειχα κανένα προβλήμα πλην ενός που δεν ηταν global edition και εφταιγα εγω. Αλλα με το συγκεκριμένο δεν εχεις να φοβάσαι κατι καθώς το mi 9 lite είναι έτσι κι αλλιώς η ευρωπαϊκή version. Αν ηταν κινεζικό θα ηταν το mi cc9. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 [/color]Με πληκτρολόγηση στον dialer *#*#869434#*#* Από είδα σε πολλά xiaomi εμφανίζεται στα γρήγορα ένα μήνυμα WiFi calling is disabled και μετά εμφανίζονται οι ρυθμίσεις. Στάλθηκε από το Moto G (4) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τώρα το ειδα αυτο, με συγχωρείς. Το εκανα copy paste και στον dialer και εβγαλε μνμ "vowifi is disabled from carrier". Οταν το ξαναβαλα για να στο βγαλω σκρινσοτ να το δεις μου έβγαλε "vowifi is now enabled" Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Οι ειδοποιήσεις μένουν στην οθόνη η εξαφανίζονται μετά από λίγο; ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι ειδοποιήσεις μένουν στην οθόνη η εξαφανίζονται μετά από λίγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Οι ειδοποιήσεις μένουν στην οθόνη η εξαφανίζονται μετά από λίγο; ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι ειδοποιήσεις μένουν στην οθόνη η εξαφανίζονται μετά από λίγο;Μένουν κανονικά. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Καλησπέρα Είναι γεγονός ότι από το μήνυμα καταλαβαίνει κανείς ότι η ρύθμιση ήταν on και μετά έγινε off, αλλά στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο. Από την στιγμή που βγάζει μήνυμα `vowifi is disabled from carrier` σημαίνει ότι οι ρυθμίσεις θα εμφανίζονται για WiFi calling...!!! Η επανάληψη του συνδυασμού στον dialer είναι σαν διακόπτης on/οff, με την λογική αφαιρούνται οι ρυθμίσεις / εμφανίζονται οι ρυθμίσεις αντίστοιχα. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI PAD 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Εάν τελικά δεις να εμφανίζονται οι ρυθμίσεις για WiFi calling μετά από τα παραπάνω, ενημερωσέ μας. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI PAD 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Εάν τελικά δεις να εμφανίζονται οι ρυθμίσεις για WiFi calling μετά από τα παραπάνω, ενημερωσέ μας. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI PAD 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι παλι τωρα, εψαξα ολα τα μενου και υπομενου των ρυθμισεων και δεν βρηκα ουτε καν αναφορά σε WiFi calling :( Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Χαίρετε. Από κεραίες πως τα πάει; σήμα wifi και κινητής τηλεφωνίας δυνατά; Στις κλήσεις ο συνομιλητής ακούγεται δυνατά και καθαρά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Χαίρετε. Από κεραίες πως τα πάει; σήμα wifi και κινητής τηλεφωνίας δυνατά; Στις κλήσεις ο συνομιλητής ακούγεται δυνατά και καθαρά;Καλησπέρα. Είναι πολύ καλύτερο απο το προηγούμενο Xiaomi που είχα στο θεμα του WiFi. Το προηγούμενο ακόμη και μεσα στο σπιτι μου εκανε διακοπές. Επισης όταν ήμουν στο ισόγειο δεν έπιανε καθόλου WiFi απ τον 2ο όροφο που ειμαι. Αυτο και στα δύο αυτά θέματα είναι άψογο. Απο σημα κινητής και εδω μια χαρα είναι. Αυτό ελειπε, με τέτοιο sar που έχουν τα Xiaomi... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Ευτυχής κάτοχος Mi 9 lite 6/128 από σήμερα! Θα τα λέμε.. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Πόσο το πήρες και από πού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Πόσο το πήρες και από πού;Από e-shop Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Από e-shopΜε το on screen δαχτυλικο είσαι κομπλέ εσύ; Εμένα κάποιες φορές αρνείται πεισματικά να το αναγνωρίσει. Θα έδινα ποσοστό 6/10 φορές ξεκλειδώνει. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Sd κάρτα έχει ξεχωριστή και 2 sim η υβριδική και 1 sim? Επίσης το μπλε είναι καλό..καμιά φωτογραφία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts