protsimer Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Έχεις δίκιο για το zoom in. Αν γυρίσω απότομα σε τηλεφακό δεν υπάρχει θόρυβος, αλλά αν γυρίσω σταδιακά, δηλαδή από zoom 1x.,0,9x,0,8x...0,5x τότε βγάζει τον θόρυβο! Kαι πάλι φυσιολογικό. Ο τηλεφακός είναι fixed 0.5x. Δεν μετακινούνται μέρη φακών όπως στις πραγματικές κάμερες. Οπότε από το 1Χ του κυρίου φακού ΜΟΛΙΣ βάλεις οποιαδήποτε άλλη τιμή για zoom out, είναι ουσιαστικά zoom in = crop του τηλεφακού Δηλάδή το 0.9x, 0.8x, 0.7x και 0.6x είναι zoom in (crop) του 0.5x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Διαθέσιμη η 13.4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Έχω την εντύπωση ότι μετά την Αναβάθμιση έχει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και το επιβεβαιώνω και σήμερα πού είμαι σπίτι Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Έχω την εντύπωση ότι μετά την Αναβάθμιση έχει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και το επιβεβαιώνω και σήμερα πού είμαι σπίτι Το ιδιο και σε μένα αλλά με 11 pro max. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Είναι γενικό φαινόμενο... ισχύει σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Παιδιά μήπως είμαι καμία εφαρμογή που δημιουργεί το θέμα και όχι η ενημέρωση λογισμικού ;Εγώ με 13.3.1 και παρατηρώ τις τελευταίες μέρες batter drain. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Παιδιά μήπως είμαι καμία εφαρμογή που δημιουργεί το θέμα και όχι η ενημέρωση λογισμικού ;Εγώ με 13.3.1 και παρατηρώ τις τελευταίες μέρες batter drain. Sent from my iPhone using Tapatalk Όλα είναι πιθανά Δεν μπορούμε εύκολα να εντοπίσουμε όμως τι είναι αυτό που μας δημιουργεί πρόβλημα όπως στο Android Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Όλα είναι πιθανά Δεν μπορούμε εύκολα να εντοπίσουμε όμως τι είναι αυτό που μας δημιουργεί πρόβλημα όπως στο Android Τάσο ένα 15 με 20% πρακτικά βλέπω μείωση αυτονομίας εσυ ποσό το υπολογίζεις ; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Τάσο ένα 15 με 20% πρακτικά βλέπω μείωση αυτονομίας εσυ ποσό το υπολογίζεις ; Στο 6s τραγικά τα πράγματα 1 ώρα οθόνης το πολύ Όχι ότι πριν ήταν τέρας αυτονομίας αλλά τώρα βλέπω μια μείωση παραπάνω από όσο λες Είναι και παλιά συσκευή με παλιά μπαταρία όποτε καταλαβαίνεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Πρακτικά ξημέρωνε η επόμενη μέρα και είχα από 35 ως 50% και τώρα έχω 15 με 30% Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Πρακτικά ξημέρωνε η επόμενη μέρα και είχα από 35 ως 50% και τώρα έχω 15 με 30% Να φανταστώ ότι είσαι συνέχει σπίτι ή εργάζεσαι; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Πλέον σπίτι Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Πλέον σπίτι και σπιτι και μειωση της ταξεως του 20% παει να πει μεγαλη διαφορα γιατι πιο πριν εαν βαλεις οτι ησουν εξω με 4γ, κινεισαι αλλαζεις σημα συνεχεια, φωτεινοτητα πολυ πιο ψηλα... αρα η διαφορα ειναι μεγαλη σε σχεση με 13.3... Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Ίδωμεν ελπίζω να το φτιάξουν όπως και κάνοντας hotspot το κινητο Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω για αγορά iPhone 11 από skroutz με την ένδειξη eu έχει κάποια ουσιαστική διαφορά με τα μεγάλα καταστήματα;Προφανώς εκτός της τιμής η εγγύηση ισχύει κανονικά για 1 χρόνο;Υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργούν volte και wifi calling; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω για αγορά iPhone 11 από skroutz με την ένδειξη eu έχει κάποια ουσιαστική διαφορά με τα μεγάλα καταστήματα;Προφανώς εκτός της τιμής η εγγύηση ισχύει κανονικά για 1 χρόνο;Υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργούν volte και wifi calling; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Δεν θα έχεις κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις. Απλά αν κοιτάς τα γνωστά καταστήματα με διαθεσιμότητα "Κατόπιν παραγγελίας" ή "Διαθέσιμο σε 4 -7 ημέρες", οι τιμές είναι ουσιαστικά πλασματικές αφού η πραγματική αναμονή για τη συσκευή είναι πάνω από ένα (1) μήνα. Η συγκεκριμένη τοποθέτηση είναι από προσωπική εμπειρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Δεν θα έχεις κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις. Απλά αν κοιτάς τα γνωστά καταστήματα με διαθεσιμότητα "Κατόπιν παραγγελίας" ή "Διαθέσιμο σε 4 -7 ημέρες", οι τιμές είναι ουσιαστικά πλασματικές αφού η πραγματική αναμονή για τη συσκευή είναι πάνω από ένα (1) μήνα. Η συγκεκριμένη τοποθέτηση είναι από προσωπική εμπειρία. Έτσι ακριβώς Στην ουσία κλείνεις την συσκευή με αυτήν την τιμή αλλά όταν την παραλάβεις μπορεί κάποιοι άλλοι να το δίνουν και φθηνότερα Πολλές φορές μπορεί να φτάσει και ένα μήνα όπως λες ειδικά τώρα με όλα αυτά που συμβαίνουν Ακόμα και εντός Ελλάδας σε διαθέσιμη προϊόντα έχουμε καθυστερήσεις 3-4 ημερών στην παράδοση παρόλο που μπορεί να έχει φτάσει στην πολύ σου το δέμα. Έχουν πολύ φόρτο εργασίας και δεν προλαβαίνουν Σκέψου τώρα να γίνει και παραγγελία από εξωτερικό και λοιπά και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kounx Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω το iphone 11 64 στα 650€ καινούργιο είμαι κάτοχος xiaomi mi A1 σίγουρα θα πρόκειται για μεγάλη αναβάθμιση απλά πρώτη φορά θα πάω σε ios και με φοβίζει λίγο το θέμα της οθόνης ότι δεν είναι 1080 ! Εσείς τι λέτε ; Έχω δει ότι μπαταρία είναι πολύ καλή που το θεωρώ πολύ σημαντικό όπως και η κάμερα ! ...άλλες εναλλακτικές έχω το s10+ η το s20 ! Ευχαριστώ προκαταβολικά. ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω το iphone 11 64 στα 650€ καινούργιο είμαι κάτοχος xiaomi mi A1 σίγουρα θα πρόκειται για μεγάλη αναβάθμιση απλά πρώτη φορά θα πάω σε ios και με φοβίζει λίγο το θέμα της οθόνης ότι δεν είναι 1080 ! Εσείς τι λέτε ; Έχω δει ότι μπαταρία είναι πολύ καλή που το θεωρώ πολύ σημαντικό όπως και η κάμερα ! ...άλλες εναλλακτικές έχω το s10+ η το s20 ! Ευχαριστώ προκαταβολικά. ! Από τα σύννεφα εάν έπεφτες λιγότερη ζημιά θα παθαινες Κλείσε τα μάτια και προχωρά χωρίς φόβο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω το iphone 11 64 στα 650€ καινούργιο είμαι κάτοχος xiaomi mi A1 σίγουρα θα πρόκειται για μεγάλη αναβάθμιση απλά πρώτη φορά θα πάω σε ios και με φοβίζει λίγο το θέμα της οθόνης ότι δεν είναι 1080 ! Εσείς τι λέτε ; Έχω δει ότι μπαταρία είναι πολύ καλή που το θεωρώ πολύ σημαντικό όπως και η κάμερα ! ...άλλες εναλλακτικές έχω το s10+ η το s20 !! Το 11άρι αξίζει σε όλα του. Αν τώρα θέλεις να πάρεις απόψεις για διάφορες συσκευές, απευθύνσου στο κατάλληλο μέρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Καλησπέρα παιδιά, ας μου πει την γνώμη του οποίος μπορεί για το ois της κάμερας σε εγράφη βίντεο! Καλό, μέτριο, τι παίζει γιατί με ενδιαφέρει σαν συσκευή! Επίσης, τα 12 + 12 mp της κάμερας θα εχουν καλύτερη ανάλυση από τα 48 που έχει το Huawei p30 lite που έχω τώρα στα χέρια μου; Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Καλησπέρα παιδιά, ας μου πει την γνώμη του οποίος μπορεί για το ois της κάμερας σε εγράφη βίντεο! Καλό, μέτριο, τι παίζει γιατί με ενδιαφέρει σαν συσκευή! Επίσης, τα 12 + 12 mp της κάμερας θα εχουν καλύτερη ανάλυση από τα 48 που έχει το Huawei p30 lite που έχω τώρα στα χέρια μου; Σας ευχαριστώ πολύ! Για φωτο huawei p30 pro Για video iphone 11 Αυτη την αλλαγη εκανα εγω και σου λεω τι ειδα.. Για το 30 lite ισως και στο θεμα της φωτογραφιας να υπερεχει το 11 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Καλησπέρα παιδιά, ας μου πει την γνώμη του οποίος μπορεί για το ois της κάμερας σε εγράφη βίντεο! Καλό, μέτριο, τι παίζει γιατί με ενδιαφέρει σαν συσκευή! Επίσης, τα 12 + 12 mp της κάμερας θα εχουν καλύτερη ανάλυση από τα 48 που έχει το Huawei p30 lite που έχω τώρα στα χέρια μου; Σας ευχαριστώ πολύ! Το video που καταγράφει η 11 σειρά των iPhone, είναι μακράν ανώτερο από κάθε άλλη συσκευή κυκλοφορεί σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Έχει κάνει κάποιος το Antutu ver 8.1.0 (Καθαρά από περιέργεια ) 537.211 βγάζει απόδοση http://www.imagebam.com/image/aeec041340508669 Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts