aras Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 Παιδια το αγόρασα από Πλαίσιο με δόσεις πρώτη φορά σε ios. Ειμαι πολύ ευχαριστημένος μεχει στιγμής. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 3 hours ago, aras said: Παιδια το αγόρασα από Πλαίσιο με δόσεις πρώτη φορά σε ios. Ειμαι πολύ ευχαριστημένος μεχει στιγμής. Καλορίζικο. Ότι χρειαστείς τα παιδιά εδώ θα σε βοηθήσουν στα πρώτα σου βήματα στο νέο λειτουργικό… 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Να είσαι καλά. Πως μπορώ να απενεργοποιησω την αυτόματη περιστροφή για να μην περιστρεφεται η οθόνη μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 6 minutes ago, aras said: Να είσαι καλά. Πως μπορώ να απενεργοποιησω την αυτόματη περιστροφή για να μην περιστρεφεται η οθόνη μου; https://support.apple.com/el-gr/HT204547 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Να είσαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 5 hours ago, aras said: Να είσαι καλά. Για να αποφεύγονται \τα thank you post που δεν προσφέρουν κάτι στο forum, έχει μπει κάτω δεξιά το like button για ακριβώς αυτή τη δουλειά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 12 hours ago, athanaso77 said: Για να αποφεύγονται \τα thank you post που δεν προσφέρουν κάτι στο forum, έχει μπει κάτω δεξιά το like button για ακριβώς αυτή τη δουλειά. Επίσης ένα που θέλω να ενημερώσω την διαχείριση Εγω μπαίνω πάντα από την mobile σελίδα στο forum Παλαιότερα πατούσαμε και μας πήγαινε στο τελευταίο αδιάβαστο μήνυμα Τώρα πατάω και απλά με πάει στην τελευταία σελίδα Εχω κουραστεί να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια από πάνω μέχρι κάτω μέχρι να βρω τι νέο έχει γραφτεί Πως μπορεί να διορθωθεί αυτό; Μηπως κάνω εγώ κάπου λάθος; Μιλαω πάντα για την mobile σελίδα του forum Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 στην mobile έκδοση δεν έχει την μπλέ κουκκίδα αριστερά απο κάθε τίτλο? Εμενα με πάει κανονικά στην τελευταία σελίδα. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 25 minutes ago, guy_fawkes said: στην mobile έκδοση δεν έχει την μπλέ κουκκίδα αριστερά απο κάθε τίτλο? Εμενα με πάει κανονικά στην τελευταία σελίδα. Όχι δεν έχει κάτι τέτοιο Εσυ από την mobile σελίδα μπαίνεις; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 1 minute ago, Tasos19s said: Όχι δεν έχει κάτι τέτοιο Εσυ από την mobile σελίδα μπαίνεις; Αυτή τη μπλε κουκιδα που υπάρχει αριστερά από το θέμα, αν την πατήσεις πας εκεί που λες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 6, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 51 minutes ago, Tasos19s said: Επίσης ένα που θέλω να ενημερώσω την διαχείριση Εγω μπαίνω πάντα από την mobile σελίδα στο forum Παλαιότερα πατούσαμε και μας πήγαινε στο τελευταίο αδιάβαστο μήνυμα Τώρα πατάω και απλά με πάει στην τελευταία σελίδα Εχω κουραστεί να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια από πάνω μέχρι κάτω μέχρι να βρω τι νέο έχει γραφτεί Πως μπορεί να διορθωθεί αυτό; Μηπως κάνω εγώ κάπου λάθος; Μιλαω πάντα για την mobile σελίδα του forum Ισχύει αυτό που ειπώθηκε ήδη για την κουκίδα δεξιά που σε πηγαίνει στο πρώτο αδιάβαστο, αλλά και αν πατήσεις δεξιά στην ώρα του τελευταίου post, σε πετάει στο τελευταίο post. 28 minutes ago, Tasos19s said: Όχι δεν έχει κάτι τέτοιο Εσυ από την mobile σελίδα μπαίνεις; Αν δεν βλέπεις κουκίδα, δεν έχεις αδιάβαστο post στο συγκεκριμένο topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 (edited) Δεν βλέπω τέτοια κουκκίδα Εχω αδιάβαστα μηνύματα σε κάποια topic Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό Μιλαω για mobile σελίδα και browser Safari στο iPhone Μήπως εσείς είστε με chrome? Edited September 6, 2021 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 6, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 1 minute ago, Tasos19s said: Δεν βλέπω τέτοια κουκκίδα Εχω αδιάβαστα μηνύματα σε κάποια topic Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό Μιλαω για mobile σελίδα και browser Safari στο iPhone Μήπως εσείς είστε με chrome? Mobile σελίδα μέσω Safari browser. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 Σε εμένα τελικά εμφανίζει εκεί ένα αστεράκι όχι κουκκίδα Νόμιζα ότι αν το πατήσω θα μπει το topic πχ επάνω πάνω στα αγαπημένα Εκει πήγε το μυαλό μου με το αστεράκι Εσας δεν ξέρω γιατί εμφανίζει κουκκίδα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 12 minutes ago, Tasos19s said: Σε εμένα τελικά εμφανίζει εκεί ένα αστεράκι όχι κουκκίδα Νόμιζα ότι αν το πατήσω θα μπει το topic πχ επάνω πάνω στα αγαπημένα Εκει πήγε το μυαλό μου με το αστεράκι Εσας δεν ξέρω γιατί εμφανίζει κουκκίδα Αστεράκι είναι όταν στο θέμα έχεις συμμετάσχει έστω μια φορά και κουκίδα όταν δεν έχεις γράψει ποτέ! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 3 hours ago, guy_fawkes said: Αστεράκι είναι όταν στο θέμα έχεις συμμετάσχει έστω μια φορά και κουκίδα όταν δεν έχεις γράψει ποτέ! Μάλιστα ευχαριστώ πολύ Χαλάσαμε και το συγκεκριμένο θέμα της συσκευής αλλά με το νέο forum θελουμε λίγο χρόνο να προσαρμοστούμε 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. September 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2021 (edited) Καλημέρα στο φόρουμ Θέλω να με βοηθήσετε σε κάτι αν γνωρίζετε. Είμαι μεταξύ του 11 και του 11pro. Δεν με ενδιαφέρει η καλύτερη οθόνη του προ, το δίλημα μου είναι αποκλειστικά σχετικό με τις φωτογραφίες. Τι προσφέρει επιπλέον ο τρίτος φακός του προ; Είναι τηλεφακός; Για μεγάλα κάδρα που έχουν απαίτηση ευρυγώνιου, βγάζουν ιδιες φωτογραφίες; Επίσης, έχει διαφορα στη διάρκεια της μπαταρίας; Εν τέλει, αξίζει να δωσω 150-200€ παραπανω για το pro; Ευχαριστω Edited September 9, 2021 by bebes 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2021 1 hour ago, bebes said: Καλημέρα στο φόρουμ Θέλω να με βοηθήσετε σε κάτι αν γνωρίζετε. Είμαι μεταξύ του 11 και του 11pro. Δεν με ενδιαφέρει η καλύτερη οθόνη του προ, το δίλημα μου είναι αποκλειστικά σχετικό με τις φωτογραφίες. Τι προσφέρει επιπλέον ο τρίτος φακός του προ; Είναι τηλεφακός; Για μεγάλα κάδρα που έχουν απαίτηση ευρυγώνιου, βγάζουν ιδιες φωτογραφίες; Επίσης, έχει διαφορα στη διάρκεια της μπαταρίας; Εν τέλει, αξίζει να δωσω 150-200€ παραπανω για το pro; Ευχαριστω Και οι δύο συσκευές έχουν wide & ultra wide φακούς. Ο τρίτος φακός του Pro έχει χρήση telephoto με συνέπεια να δίνει καλύτερα αποτελέσματα όταν κάνεις zoom. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι θα μείνεις το ίδιο ευχαριστημένος και με τις δύο συσκευές. Κατά τα άλλα αυτό που πληρώνεις παραπάνω είναι η oled οθόνη, και το ανοξείδωτο ατσάλι του Pro σε σχέση με το αλουμινένιο απλό. Το ποιο σου ταιριάζει περισσότερο, εσύ θα το αποφασίσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2021 1 hour ago, athanaso77 said: Και οι δύο συσκευές έχουν wide & ultra wide φακούς. Ο τρίτος φακός του Pro έχει χρήση telephoto με συνέπεια να δίνει καλύτερα αποτελέσματα όταν κάνεις zoom. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι θα μείνεις το ίδιο ευχαριστημένος και με τις δύο συσκευές. Κατά τα άλλα αυτό που πληρώνεις παραπάνω είναι η oled οθόνη, και το ανοξείδωτο ατσάλι του Pro σε σχέση με το αλουμινένιο απλό. Το ποιο σου ταιριάζει περισσότερο, εσύ θα το αποφασίσεις. Το 11 να αναφέρω ότι έχει καλύτερη αυτονομία από το 11 pro λόγο της διαφορετικής οθόνης Εγω θα έπαιρνα 11 pro πάντως Ή iPhone 12 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2021 3 hours ago, bebes said: Καλημέρα στο φόρουμ Θέλω να με βοηθήσετε σε κάτι αν γνωρίζετε. Είμαι μεταξύ του 11 και του 11pro. Δεν με ενδιαφέρει η καλύτερη οθόνη του προ, το δίλημα μου είναι αποκλειστικά σχετικό με τις φωτογραφίες. Τι προσφέρει επιπλέον ο τρίτος φακός του προ; Είναι τηλεφακός; Για μεγάλα κάδρα που έχουν απαίτηση ευρυγώνιου, βγάζουν ιδιες φωτογραφίες; Επίσης, έχει διαφορα στη διάρκεια της μπαταρίας; Εν τέλει, αξίζει να δωσω 150-200€ παραπανω για το pro; Ευχαριστω Φίλε μου πολύ απλά αν σου περισσεύουν χρήματα παίρνεις το pro Εγώ πάντως έχω πάρει το απλό και έχω πάθει πλάκα.Το τελευταίο μου iOS ήταν το 4s καμία σχέση .Δεν με βλέπω πάντως να ξανά πηγαίνω σε Android.Αυτό δεν περίμενα να το πω ποτέ.Όλα δουλεύουν τέλεια. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2021 @bebes iPhone 12 vs 11 Pro vs 11 : Compare Apple iPhone 12 vs. Apple iPhone 11 Pro vs. Apple iPhone 11 - GSMArena.com Το 11άρι είναι πολύ δυνατή 4G+ συσκευή. Για εμένα προσωπικά, στην καθημερινή χρήση, δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από το 11 Pro. Εάν ήταν να διαθέσω παραπάνω χρήματα, θα τα διέθετα για 12άρι 5G. Όχι για 11 Pro. Κατηγορηματικά και χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Από εκεί και πέρα, ο καθένας εδώ παραθέτει τις απόψεις του. Το βασικό είναι τί θέλεις και τί χρειάζεσαι εσύ στην καθημερινότητά σου. 2 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2021 2 hours ago, Tasos19s said: Το 11 να αναφέρω ότι έχει καλύτερη αυτονομία από το 11 pro λόγο της διαφορετικής οθόνης Κι όμως η αυτονομία του απλού με το Pro, κυμαίνεται πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2021 Φίλε bebes κι εγώ πήρα το iPhone 11 από Πλαίσιο με δόσεις μήνα μήνα και είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Πρώτη φορά αγόρασα iphone. Ήμουν πάντα με αντροιντ. Αξιζει λοιπόν νομιζω η αγορά του απλου iphone 11. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 Καλησπέρα παιδιά. Όταν παίζω το candy crush και βάλω το αυτί μου στο κινητό, ακούγεται ένας συριγμός από το ηχείο μάλλον. Όταν βγω από το παιχνίδι, σταματάει όπως επίσης και όταν παίζω αλλά παιχνίδια παλι δεν το κάνει. Συμβαίνει και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 1 minute ago, aras said: Καλησπέρα παιδιά. Όταν παίζω το candy crush και βάλω το αυτί μου στο κινητό, ακούγεται ένας συριγμός από το ηχείο μάλλον. Όταν βγω από το παιχνίδι, σταματάει όπως επίσης και όταν παίζω αλλά παιχνίδια παλι δεν το κάνει. Συμβαίνει και σε εσάς; Αποκλείεται δηλαδή να είναι ήχος του παιχνιδιού; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts