dleyteris Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Βλέπεις κάποια τέτοια επιλογή όταν πηγαίνεις στις ρυθμίσεις και στην αλλαγή προγράμματος του iCloud? Δεν έχω δει τέτοια επιλογή γι’ αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάποιο plan B ....σίγουρα κάποιοι είναι πιο ειδικοί σε σχέση με μένα στο κομμάτι των iPhone και γιαυτο ρωτάω Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Δεν έχω δει τέτοια επιλογή γι’ αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάποιο plan B ....σίγουρα κάποιοι είναι πιο ειδικοί σε σχέση με μένα στο κομμάτι των iPhone και γιαυτο ρωτάω Nope...μήνα μήνα... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Nope...μήνα μήνα... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Έγινε ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Ερχεται η 13.5 απο 18 μεχρι 28 μαιου. Εγω ακομα δεν εχω καταφερει να κανω update τα airpods! χαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Εγω ακομα δεν εχω καταφερει να κανω update τα airpods! χαχα! Πως κι έτσι; Στην ουσία όταν το update είναι διαθέσιμο,το κάνει μόνο του η συσκευή σου όταν έχεις τα airpods στη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Ερχεται η 13.5 απο 18 μεχρι 28 μαιου. Εγω ακομα δεν εχω καταφερει να κανω update τα airpods! χαχα! Μόνα τους κάνουν update όταν τα έχεις στην φόρτιση και είσαι σε WiFi Είχα διαβάσει για κάποιες τελευταίες εκδόσεις ακόμα και στα ακουστικά με τέτοια θέματα. Ίσως ανήκεις κι εσυ σε αυτούς που είχαν προβλήματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Πως κι έτσι; Στην ουσία όταν το update είναι διαθέσιμο,το κάνει μόνο του η συσκευή σου όταν έχεις τα airpods στη φόρτιση. Ναι το ξερω το εχω δοκιμασει, αλλα δεν το παιρνει δυστυχως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Κάνουν update τα airpods;; Δεν το ήξερα αυτό! Πως τσεκάρεις αν έχει γίνει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Κάνουν update τα airpods;; Δεν το ήξερα αυτό! Πως τσεκάρεις αν έχει γίνει;; Όταν τα έχεις συνδεμένα πηγαίνεις ρυθμίσεις/γενικά/πληροφορίες και εμφανίζεται ένα υπο μενού που λέγεται AirPods Εκεί μέσα έχει πληροφορίες που λένε ποια έκδοση έχει Μόνα τους κάνουν αναβάθμιση συνήθως δεν καταλαβαίνει ο καθένας τίποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Οκ. Σε ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Ναι το ξερω το εχω δοκιμασει, αλλα δεν το παιρνει δυστυχως! Ποια airpods έχεις και με ποια έκδοση είναι τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Ποια airpods έχεις και με ποια έκδοση είναι τώρα; Airpods 2019 / 2D15 <- μολις ειδα οτι περασε την τελευταια εκδοση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastro Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Ήρθε. 13.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Ήρθε. 13.5 Την περασα και εγω χθες το βραδυ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Airpods 2019 / 2D15 <- μολις ειδα οτι περασε την τελευταια εκδοση!!! Από που φαίνεται η έκδοση firmware των airpods; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 21, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Από που φαίνεται η έκδοση firmware των airpods; https://thenextweb.com/plugged/2020/01/20/how-check-apple-airpods-firmware-update-version-anc/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Καλησπέρα, Γίνεται να αυξηθεί ο αριθμός των κλήσεων που φαίνονται στα πρόσφατα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Καλησπέρα, Γίνεται να αυξηθεί ο αριθμός των κλήσεων που φαίνονται στα πρόσφατα; Το call history δείχνει μέχρι τις τελευταίες 100 κλήσεις και αυτό δεν γίνεται να αλλάξει. Είναι κάτι που ζητείται από τους καταναλωτές εδώ και χρόνια αλλά η Apple δεν δείχνει να θέλει να κάνει κάνει κάτι πάνω σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Κανοντας το μεγαλο βημα εκανα την μεταβαση εδω κι ενα 24ωρο στο Ios.. (γκρεμισαν φουρνοι ηρθαν καταιγιδες κλπ..:lol:) Ως τωρα με αρκετο γκουγκλαρισμα και βοηθεια και απο το φορουμ εδω καλα τα παω. Μια ερωτηση μονο γιατι στις δοκιμες που κανω δε μου παιζει και μαλλον δε προκειται κιολας.. Οταν κατεβαζω free εφαρμογη απο το app store υπάρχει ειτε επιλογη για να βαζω τον κωδικο μου καθε φορα ειτε αν επιλεξω να μην βαζω κωδικο και να παιζει με face id να θελει double click το πλαινο κουμπι ..σωστα? Δλδ επιλογη που να ξεκιναει το download χωρις κωδικο (active face id μονο) και χωρις double click δεν υπαρχει. Δεν ειναι κατι τρομερο αλλα αν γινεται και δε το εχω βρει θα εκτιμουσα μια βοηθεια ως ρουκι του ios. Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 26, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Δλδ επιλογη που να ξεκιναει το download χωρις κωδικο (active face id μονο) και χωρις double click δεν υπαρχει. Όχι... διαλέγεις ή το ένα, ή το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Όχι... διαλέγεις ή το ένα, ή το άλλο. OK ηθελα να το σιγουρεψω , ευχαριστω πολυ! Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Πρώτο σε πωλήσεις το 11ρι μακράν του δεύτερου, επίσης επιβεβαιώνει αυτό που πίστευα το Σεπτέμβρη, ότι τα 11ρια θα πάνε πολύ καλύτερα από τη σειρά των XS που κάνανε τσιγκουνιές σε κάμερα-μπαταρία Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Πρώτο σε πωλήσεις το 11ρι μακράν του δεύτερου, επίσης επιβεβαιώνει αυτό που πίστευα το Σεπτέμβρη, ότι τα 11ρια θα πάνε πολύ καλύτερα από τη σειρά των XS που κάνανε τσιγκουνιές σε κάμερα-μπαταρία Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Τα 11αρια και τα XR πούλησαν περισσότερο από τα ακριβά μοντέλα Γιατί άραγε; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Τα 11αρια και τα XR πούλησαν περισσότερο από τα ακριβά μοντέλα Γιατί άραγε; Γιατί είναι φθηνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Τα 11αρια και τα XR πούλησαν περισσότερο από τα ακριβά μοντέλα Γιατί άραγε; Γιατί οι περισσότεροι θέλουν iOS με κινητό γύρω γύρω Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts