dgeorge4 Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 (edited) 320 λεπτά οθόνης από την φόρτιση, ή αλλιώς 5:20 ώρες SOT, WiFi αποκλειστική χρήση. Υπόλοιπο 50%. Τέτοια μπαταρία σε iPhone δεν έχω ξαναδεί, το pro max λογικά θα ξεφεύγει στο θεό Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited March 22, 2020 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Μετά από 3 μήνες περίπου που το έχω(αγορά 30/12) έπεσε και εμένα η μπαταρία στο 99% Και εγώ με αγορά 23/12/2019 στο 99% έπεσα πρόσφατα. Καλά είναι μετά τα 5 χρόνια δηλαδή θα πέσει κάτω από 80%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 Το αγαπω!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. March 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2020 Κατεβαίνει η 13.4... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Μετά την αναβάθμιση του ρολογιού σε 6.2 ver είδα τρομερή διαχείριση της μπαταρίας. Παρατήρησε κάνενας άλλος μεγαλύτερη αυτονομία; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Μετά την αναβάθμιση του ρολογιού σε 6.2 ver είδα τρομερή διαχείριση της μπαταρίας. Παρατήρησε κάνενας άλλος μεγαλύτερη αυτονομία; το 3αρι εχω ανέφερα κι εγω οτι εχω δει βελτίωση στην μπαταρία αυτήν την στιγμή εχω 35% μπαταρία και ειμαι ήδη στις 44 ωρες λειτουργίας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Εμένα με το 5ρι έβγαλε σχεδόν 20 ώρες πάνω. Βέβαια έχω απενεργοποιήσει το always on ωστόσο καμία σχέση με πριν Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Μήπως παίζει και ρόλο ότι Μένουμε Σπιτι για την αυτονομία; Μη με πάρετε με τις πέτρες μια παρατήρηση κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Μετά την αναβάθμιση του ρολογιού σε 6.2 ver είδα τρομερή διαχείριση της μπαταρίας. Παρατήρησε κάνενας άλλος μεγαλύτερη αυτονομία; Δεν είναι κακό πάντως να μιλάμε για το ρολόι στο thread του... ρολογιού. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=475095 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Καμία πέτρα... κάθε απορία είναι ευπρόσδεκτη γιαυτο είμαστε εδώ να βοηθάει ο ένας τον άλλο. Σίγουρα παίζουν ρόλο καποιοι παράγοντες ... Από αύριο που θα βγω από το σπίτι θα το παρακολουθώ στενά και θα ενημερώσω εκ νέου ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχεις δίκιο συγγνώμη δεν ήξερα καν ότι υπάρχει. Πέρα από εδώ όλα τα αλλά είναι νεκρά ειδικά ταμπλετ Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Καμία πέτρα... κάθε απορία είναι ευπρόσδεκτη γιαυτο είμαστε εδώ να βοηθάει ο ένας τον άλλο. Σίγουρα παίζουν ρόλο καποιοι παράγοντες ... Από αύριο που θα βγω από το σπίτι θα το παρακολουθώ στενά και θα ενημερώσω εκ νέου ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχεις δίκιο συγγνώμη δεν ήξερα καν ότι υπάρχει. Πέρα από εδώ όλα τα αλλά είναι νεκρά ειδικά ταμπλετ εγω πηγαίνω κανονικα στην δουλεια και κανω περίπου τα ιδια πράγματα συνέχεια ειναι πολυ αισθητή η βελτίωση της αυτονομιας του apple watch Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Έβαλα το κινητό για φόρτιση ενώ είχε κοντά στο 30% και μετά από πέντε λεπτά έκλεισε και δεν ανοίγει με τίποτα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο θέμα;Είναι 3 μηνών κινητό. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
curver Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Καλησπέρα εδώ και αρκετά ημέρες όταν κάνω χρήση της πίσω κάμερας ( οχι selfie) στο viber μαλλόν ενεργοποίησε η δόνηση και τρέμει τόσο η δίκη μου κάμερα όσο και αυτό που βλέπει κάλλος που μιλάω , όποτε και όλα ειναι θολά. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? Στην χρήση με selfie κάμερα όλα ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Έβαλα το κινητό για φόρτιση ενώ είχε κοντά στο 30% και μετά από πέντε λεπτά έκλεισε και δεν ανοίγει με τίποτα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο θέμα;Είναι 3 μηνών κινητό. Sent from my iPhone using Tapatalk Για θεματα hardware απευθυνομαστε(με την αποδειξη αγορας)σε καποιο επισημο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Καλησπέρα εδώ και αρκετά ημέρες όταν κάνω χρήση της πίσω κάμερας ( οχι selfie) στο viber μαλλόν ενεργοποίησε η δόνηση και τρέμει τόσο η δίκη μου κάμερα όσο και αυτό που βλέπει κάλλος που μιλάω , όποτε και όλα ειναι θολά. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? Στην χρήση με selfie κάμερα όλα ειναι οκ Μόνο στο Viber στο κάνει ; Την δόνηση την αισθάνεσαι η ενεργοποιεί το iOS τις κάμερας και θα σου κάνει καμία ζημιά ; Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
curver Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Μόνο στο viber , την δόνηση την νιώθω στο χέρι και αυτό μάλλον κάνει την κάμερα να τρέμει ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόνο στο Viber στο κάνει ; Την δόνηση την αισθάνεσαι η ενεργοποιεί το iOS τις κάμερας και θα σου κάνει καμία ζημιά ; Μόνο στο viber το καταλαβαινω απο την αίσθηση Και μάλλον αυτό κάνει την κάμερα να τρέμει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Μόνο στο viber , την δόνηση την νιώθω στο χέρι και αυτό μάλλον κάνει την κάμερα να τρέμει ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόνο στο viber το καταλαβαινω απο την αίσθηση Και μάλλον αυτό κάνει την κάμερα να τρέμει Το έκανες απεγκατάσταση και μετά ξανά εγκατάσταση ;αν όχι καντο δεν είναι λογικό . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Πως περνατε με το Iphone 11 αυτές τις δύσκολες μέρες που είστε σπιτι;;;; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Πως περνατε με το Iphone 11 αυτές τις δύσκολες μέρες που είστε σπιτι;;;; Όπως με οποιαδήποτε άλλη συσκευή φαντάζομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Άψογα. Έστρωσε και η μπαταρία του και βγάζει όλη μέρα με πιο πολύ χρήση από την συνηθισμένη μου, προ κορονοιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Μετά την αναβάθμιση 13.4 έστρωσε ;Διότι νομίζω πως φταίει το ότι είναι σε WiFi όλη μέρα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Μετά την αναβάθμιση 13.4 έστρωσε ;Διότι νομίζω πως φταίει το ότι είναι σε WiFi όλη μέρα. Sent from my iPhone using Tapatalk Και η μειωμένη φωτεινότητα λόγο λειτουργίας της συσκευής σε εσωτερικό χώρο Και η ποιότητα και οι αλλαγές σήματος οι οποίες δεν γίνονται μέσα στο σπίτι Και ίσως και 1-2 ακόμα πράγματα που αλλάζουν όταν είμαστε έξω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
curver Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Το έκανες απεγκατάσταση και μετά ξανά εγκατάσταση ;αν όχι καντο δεν είναι λογικό . καλημερα εκανα απεγκατασταση εχθες , παλι το ιδιο συμβαινει. Η αισθηση μου ειναι οτι δεν δονητε η συσκευη ,αλλα σαν να τριζει ( ετσι ακουγεται) η πισω καμερα με αποτελεσμα να τα δειχνει ολά θολα. Αυτο δεν συμβαινει σε καμια αλλη λειτουργια ή εφαρμογη που χρησημοποιει την πισω καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 καλημερα εκανα απεγκατασταση εχθες , παλι το ιδιο συμβαινει. Η αισθηση μου ειναι οτι δεν δονητε η συσκευη ,αλλα σαν να τριζει ( ετσι ακουγεται) η πισω καμερα με αποτελεσμα να τα δειχνει ολά θολα. Αυτο δεν συμβαινει σε καμια αλλη λειτουργια ή εφαρμογη που χρησημοποιει την πισω καμερα Το εσβησες εντελώς το ξανά έκανες εγκατάσταση και πάλι τα ίδια; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 καλημερα εκανα απεγκατασταση εχθες , παλι το ιδιο συμβαινει. Η αισθηση μου ειναι οτι δεν δονητε η συσκευη ,αλλα σαν να τριζει ( ετσι ακουγεται) η πισω καμερα με αποτελεσμα να τα δειχνει ολά θολα. Αυτο δεν συμβαινει σε καμια αλλη λειτουργια ή εφαρμογη που χρησημοποιει την πισω καμερα Δεν εχεις κανενα τζαμακι πανω στον φακο ετσι; Ή κατι που θα εμποδιζε την καμερα να κανει focus. Ο ήχος ειναι απο τους φακους που δεν μπορουν να κανουν focus πουθενα γι' αυτο τα δειχνει ολα θολα και μετακινουνται μηπως και μπορεσουν να εστιασουν καπου. Οι τελευταιες λυσεις σου πριν το σερβις ειναι: 1. reboot της συσκευης (click vol up, click vol down και μετα πατας συνεχως το power button μεχρι να δεις το apple logo) 2. Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts