sakissalonika Δημ. December 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2022 να φανταστω με αυθεντικη μπαταρια και αδιαβροχοποιηση σωστα?Σωστά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 Καλησπερ παιδια κ χρονια πολλα! Δυστυχως εχω θεμα με το κινητο ενω δουλευε σωστα μεχρι σημερα.Το εχω παρει μεταχειρισμενο πριν 1,5 χρονο αλλα με οθονη ΟΕΜ.Παρολα αυτα χωρις προβλημα.Ομως μαυριζει η οθονη στην κληση κ δεν μπορεις να την τερματισεις.Δοκιμασα σχδον ολα οσα διαβασα στο ιντερνετ αλλα ματαια.Καλεσα την γραμμη της Απλ κ μου ειπαν οτι εχει βλεβη στον proximity sensor κ η επισκευη του παει γυρω στα 95 ευρω με μια ματια που εριξα! Οποτε τι κανω? Εχουμε καποιο αξιολογο μαγαζι με καλυτερη τιμη η δεν το γλυτωνω με τιποτα?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 4 ώρες πριν, josuts said: Καλησπερ παιδια κ χρονια πολλα! Δυστυχως εχω θεμα με το κινητο ενω δουλευε σωστα μεχρι σημερα.Το εχω παρει μεταχειρισμενο πριν 1,5 χρονο αλλα με οθονη ΟΕΜ.Παρολα αυτα χωρις προβλημα.Ομως μαυριζει η οθονη στην κληση κ δεν μπορεις να την τερματισεις.Δοκιμασα σχδον ολα οσα διαβασα στο ιντερνετ αλλα ματαια.Καλεσα την γραμμη της Απλ κ μου ειπαν οτι εχει βλεβη στον proximity sensor κ η επισκευη του παει γυρω στα 95 ευρω με μια ματια που εριξα! Οποτε τι κανω? Εχουμε καποιο αξιολογο μαγαζι με καλυτερη τιμη η δεν το γλυτωνω με τιποτα?:( Καλά σου είπαν πιθανόν αυτό είναι το πρόβλημα Καλυτερη τιμή εννοείται θα βρεις όπου και να πας Αποκλείεται να ξεπεράσει τα 30€ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 58 minutes ago, Tasos19s said: Καλά σου είπαν πιθανόν αυτό είναι το πρόβλημα Καλυτερη τιμή εννοείται θα βρεις όπου και να πας Αποκλείεται να ξεπεράσει τα 30€ Καλησπερα Τασο κ Χρονια Πολλα! Αν ειναι η ζημια ενα 30αρι τοτε οοκ.Για παραπανω τωρα ζοριζομαι.Ομως σε αναζητηση μου 2-3 μαγαζια μου το βγαζει την επισκευη στα 95.Εχεις καποιο αξιοπιστο υποψην? Αν ναι στειλε το μου σε προσωπικο μηνυμα.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 1 hour ago, josuts said: Καλησπερα Τασο κ Χρονια Πολλα! Αν ειναι η ζημια ενα 30αρι τοτε οοκ.Για παραπανω τωρα ζοριζομαι.Ομως σε αναζητηση μου 2-3 μαγαζια μου το βγαζει την επισκευη στα 95.Εχεις καποιο αξιοπιστο υποψην? Αν ναι στειλε το μου σε προσωπικο μηνυμα.Ευχαριστω Θα το ψάξω λίγο Σε κανένα μαγαζί της γειτονιάς θα πας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 11 ώρες πριν, Tasos19s said: Θα το ψάξω λίγο Σε κανένα μαγαζί της γειτονιάς θα πας Ειμαι στην Αιγιινα κ μονο Γερμανο εχει που δεν νομιζω να το αναλαβει.Οποπε Αθηνα αν εχει καποιο αξιοπιστο κ ειτε να το παω ειτε να το στειλω με κουριερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 (edited) 1 hour ago, josuts said: Ειμαι στην Αιγιινα κ μονο Γερμανο εχει που δεν νομιζω να το αναλαβει.Οποπε Αθηνα αν εχει καποιο αξιοπιστο κ ειτε να το παω ειτε να το στειλω με κουριερ Γερμανό όχι μην το πας άδικα Τι να σου πω δεν ξέρω τα κατατόπια της περιοχής σου Θα βρεις πάντως μαγαζί αν ψάξεις δεν θα δυσκολευτείς Δεν είναι και δύσκολη εργασία. Είναι εύκολη σχετικά https://www.ebay.com/itm/124711088899?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=KWZDx5jzQaG&sssrc=2349624&ssuid=_TwER-5DQzq&var=426090568328&widget_ver=artemis&media=COPY Αυτο είναι το ανταλλακτικό που χρειάζεσαι Να γνωρίζεις περίπου τι θα πρέπει να πληρώσεις και τι πιθανόν θα σου ζητήσουν Σιγουρα δεν αξίζει για 95€ Edited December 29, 2022 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 5 ώρες πριν, Tasos19s said: Γερμανό όχι μην το πας άδικα Τι να σου πω δεν ξέρω τα κατατόπια της περιοχής σου Θα βρεις πάντως μαγαζί αν ψάξεις δεν θα δυσκολευτείς Δεν είναι και δύσκολη εργασία. Είναι εύκολη σχετικά https://www.ebay.com/itm/124711088899?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=KWZDx5jzQaG&sssrc=2349624&ssuid=_TwER-5DQzq&var=426090568328&widget_ver=artemis&media=COPY Αυτο είναι το ανταλλακτικό που χρειάζεσαι Να γνωρίζεις περίπου τι θα πρέπει να πληρώσεις και τι πιθανόν θα σου ζητήσουν Σιγουρα δεν αξίζει για 95€ Σε ευχαριστω Τασο.Δυστυχως δεν το εχω να επισκευαζω κ ουτε τα εργαλεια διαθετω.Θα κοιταξω αν ειναι να παρω το ανταλλακτικο κ μετα να ρωτησω κ ενα ακομα μικρο μαγαζι εδω που επισκευαζει κινητα κ υπολογιστες κ αν γνωριζει κ μπορει καλως.Αλλιως Αθηνα μετα αλλα μετα τις γιορτες.Να εισαι καλα Κ Καλη Πρωτοχρονια με υγεια πανω απο ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 4 ώρες πριν, josuts said: Σε ευχαριστω Τασο.Δυστυχως δεν το εχω να επισκευαζω κ ουτε τα εργαλεια διαθετω.Θα κοιταξω αν ειναι να παρω το ανταλλακτικο κ μετα να ρωτησω κ ενα ακομα μικρο μαγαζι εδω που επισκευαζει κινητα κ υπολογιστες κ αν γνωριζει κ μπορει καλως.Αλλιως Αθηνα μετα αλλα μετα τις γιορτες.Να εισαι καλα Κ Καλη Πρωτοχρονια με υγεια πανω απο ολα! Στο έστειλα απλά για να γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται Τωρα που ξέρεις ότι κάνει 15€ θα έδινες 95€ για να το φτιάξεις; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2022 13 ώρες πριν, Tasos19s said: Στο έστειλα απλά για να γνωρίζεις περί τίνος πρόκειται Τωρα που ξέρεις ότι κάνει 15€ θα έδινες 95€ για να το φτιάξεις; Σε αυτο το κοματι δεν εχεις αδικο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. May 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2023 On 30/12/2022 at 8:40 ΠΜ, josuts said: Σε αυτο το κοματι δεν εχεις αδικο:) Aλλαξα προχθες την μπαταρία σε Kotsovolo όπου με χρέωσαν 79€ και μου είπαν ότι θα βγάζει στις ρυθμίσεις ότι υπάρχει πρόβλημα στην μπαταρία αλλά επειδή η apple δεν κατασκευάζει μπαταρίες αυτή είναι ακριβώς όπως η γνήσια ( έκανε και τον σχετικό διαγνωστικό μετά και ήταν όλα οκ ) και είναι σαν την μπαταρία που είχε εξ αρχής, τι γνώμη έχετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 16, 2023 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2023 52 minutes ago, ekontax said: Aλλαξα προχθες την μπαταρία σε Kotsovolo όπου με χρέωσαν 79€ και μου είπαν ότι θα βγάζει στις ρυθμίσεις ότι υπάρχει πρόβλημα στην μπαταρία αλλά επειδή η apple δεν κατασκευάζει μπαταρίες αυτή είναι ακριβώς όπως η γνήσια ( έκανε και τον σχετικό διαγνωστικό μετά και ήταν όλα οκ ) και είναι σαν την μπαταρία που είχε εξ αρχής, τι γνώμη έχετε ? Ότι με τόσα χρήματα, θα έπρεπε να το πας / στείλεις σε επίσημο εξουσιοδοτημένο service για να μην έχεις αυτά τα θέματα και να βάλεις πραγματικά γνήσια μπαταρία και όχι σαν τη γνήσια. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2023 1 ώρα πριν, ekontax said: Aλλαξα προχθες την μπαταρία σε Kotsovolo όπου με χρέωσαν 79€ και μου είπαν ότι θα βγάζει στις ρυθμίσεις ότι υπάρχει πρόβλημα στην μπαταρία αλλά επειδή η apple δεν κατασκευάζει μπαταρίες αυτή είναι ακριβώς όπως η γνήσια ( έκανε και τον σχετικό διαγνωστικό μετά και ήταν όλα οκ ) και είναι σαν την μπαταρία που είχε εξ αρχής, τι γνώμη έχετε ? Όπως σου τα είπε ο από πάνω Τι λένε στο κάθε κατάστημα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε Μπορεί να σου βγει και καλύτερη από την αυθεντική δεν μπορεί κανένας να στο πει αυτό αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στις ρυθμίσεις θα βγάζει αυτό που σου είπαν επειδή η μπαταρία δεν είναι αυθεντική Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. May 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2023 (edited) Στα + ότι σε περίπτωση πώλησης του κινητου εχασε το 1/3απο την τιμή που θα το πουλουσες Edited May 16, 2023 by fotisbasm_ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. May 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2023 5 ώρες πριν, ekontax said: Aλλαξα προχθες την μπαταρία σε Kotsovolo όπου με χρέωσαν 79€ και μου είπαν ότι θα βγάζει στις ρυθμίσεις ότι υπάρχει πρόβλημα στην μπαταρία αλλά επειδή η apple δεν κατασκευάζει μπαταρίες αυτή είναι ακριβώς όπως η γνήσια ( έκανε και τον σχετικό διαγνωστικό μετά και ήταν όλα οκ ) και είναι σαν την μπαταρία που είχε εξ αρχής, τι γνώμη έχετε ? Γιατί δεν πηγές σε επίσημο service αφού έδωσες τόσα λεφτά; 🤔 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts