energetic Δημοσιεύτηκε September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 11, 2019 Apple iPhone 11 Pro Εκκρεμεί περιεχόμενο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Κανείς εδώ; Κανείς δεν πήρε το μικρό pro ρε παιδιά; Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Έλα ντε... Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Εγώ το πήρα. Πολύ καλό το κινητό! Σε σχέση με το Χ που είχα , πιο βαρύ. Αυτό είναι το μόνο που με ξενέρωσε. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Οι οποιοι κατοχοι του 11 pro ειχε τυχει και σχολιαζαν στα αλλα θεματα που υπηρχε παραπανω κινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Για να μην αισθάνεστε μόνοι σας είμαι και εγώ εδώ μετά από πολύ καιρό. ( αναφέρομαι σε μέγεθος όχι σε iOS)!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Δεν το βρίσκω πουθενά ****το.. Περιμένω να το πάρω με τιμολόγιο Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosssss Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Πήγα σήμερα να το δω και ομολογώ μαρεσε πολύ περισσότερο από το max για κάποιο λόγο, από μπαταρία πως πάει αν το έχει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Πήγα σήμερα να το δω και ομολογώ μαρεσε πολύ περισσότερο από το max για κάποιο λόγο, από μπαταρία πως πάει αν το έχει κανείς; Παίδες εγώ από max προέρχομαι και σε μπαταρία μπορώ να πω ότι στην δικιά μου χρήση είναι σχεδόν τα ίδια. Το τηλέφωνο βγήκε από την μπρίζα στης 07.10 Και έχουμε αυτήν την στιγμή (21.10) υπόλοιπο 40% Ενεργή οθόνη 3.50 Αφυπνίσεις 145 Γνωστοποιήσεις 48 Όλη η ημέρα σε χρήση είναι με 4g Με 2 ενεργές γραμμές και μόνιμα on το Bluetooth. Δεν το λες και κακό / αρκεί να ξανά συνηθίσεις το μικρό μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Παίδες εγώ από max προέρχομαι και σε μπαταρία μπορώ να πω ότι στην δικιά μου χρήση είναι σχεδόν τα ίδια. Το τηλέφωνο βγήκε από την μπρίζα στης 07.10 Και έχουμε αυτήν την στιγμή (21.10) υπόλοιπο 40% Ενεργή οθόνη 3.50 Αφυπνίσεις 145 Γνωστοποιήσεις 48 Όλη η ημέρα σε χρήση είναι με 4g Με 2 ενεργές γραμμές και μόνιμα on το Bluetooth. Δεν το λες και κακό / αρκεί να ξανά συνηθίσεις το μικρό μέγεθος. Δεν παίζεται η μπαταρία του! Προερχόμενος από τα android της samsung είναι η μέρα με τη νύχτα! Στο 24ωρο έχω 50% μπαταρία με 40 λεπτά βιντεοκλήσεις WhatsApp και άλλα 40 σε μηνύματα whatsApp & Viber, καμπόσες κανονικές κλήσεις και δύο ώρες μουσική με bluetooth, καμιά ώρα Social media κλπ Δουλεύω δε σε βουνό πάνω με πολύ κακό σήμα.! Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_paizei1 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Ειναι πολυ καλο Η μπαταρια του γεμιζει ανησυχητικα γρηγορα Σε μιαη ωρα απο 25 στο 90! Και εχω πατησει και το κουμπι για την ελεγχομενη φορτιση Τρομερη αιαθηαη προερχομαι απο το εξαρι Ακιζει ομως και το 11αρι το απλο για καποιον που θελει να μην δωρει χιλια και με επτακοσια χωρις φπα το ακλο 11αρι τα σπαει Το αναφερω καθως δεν ξερω απο φωτο και κανω τα βασικα Η αισθηαη του αλουμινιου η οτι ειναι γυρω γυρω ειναι τρομερη Το βαρος ειναι πολυ καλο αισθανεσαι οτι ειναι πριμιουμ Το νοτς δεν με ενοχλει και ουτε προκειται να το βγαλει τα επομενα χρονια η απλ Ειναι ταχυτατο και απροβληματιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Δεν παίζεται η μπαταρία του! Προερχόμενος από τα android της samsung είναι η μέρα με τη νύχτα! Στο 24ωρο έχω 50% μπαταρία με 40 λεπτά βιντεοκλήσεις WhatsApp και άλλα 40 σε μηνύματα whatsApp & Viber, καμπόσες κανονικές κλήσεις και δύο ώρες μουσική με bluetooth, καμιά ώρα Social media κλπ Δουλεύω δε σε βουνό πάνω με πολύ κακό σήμα.! Τσαπανης με iPhone??? Έτσι δύναμη!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Τσαπανης με iPhone??? Έτσι δύναμη!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι εστί τσαπανης? Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Τι εστί τσαπανης? Η εξέλιξη του τσοπάνη με την καλή έννοια. Αααα και με πολύ δόση χιούμορ. Κλείνοντας εγώ πάντως σε σήμα ( 4g always) κάτι κενά σε σήμα τα έχω. Πιστεύω όμως ότι ενδέχεται να φταίει η αλλαγή πυργου σήματος. Αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Παιδια τι παιζει φετος με το σκρουτζ και δεν πεφτει η τιμη του? Περισυ το xs επεφτε μερα με την μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Παιδια τι παιζει φετος με το σκρουτζ και δεν πεφτει η τιμη του? Περισυ το xs επεφτε μερα με την μερα. Δεν είναι ακόμα διαθέσιμο. Όλοι το ψάχνουν και δεν το βρίσκουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Παιδια τι παιζει φετος με το σκρουτζ και δεν πεφτει η τιμη του? Περισυ το xs επεφτε μερα με την μερα. Περυσι το xs ουτως ή αλλως δεν ειχε καθολου ζητηση γιαυτο και επεφτε και γρηγορα η τιμη του. Φετος ομως περα απο χαμηλη διαθεσιμοτητα(ολα κατοπιν παραγγελιας ειναι οπως βλεπεις,πως να πεσει η τιμη τους?)υπαρχει μεγαλη ζητηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Περυσι το xs ουτως ή αλλως δεν ειχε καθολου ζητηση γιαυτο και επεφτε και γρηγορα η τιμη του. Φετος ομως περα απο χαμηλη διαθεσιμοτητα(ολα κατοπιν παραγγελιας ειναι οπως βλεπεις,πως να πεσει η τιμη τους?)υπαρχει μεγαλη ζητηση. Σοβαρα? Τετοια διαφορα στην ζητηση? Κ το xs περισυ με παραγγελια το πηρα κ ηταν Νοεμβριος μηνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Σοβαρα? Τετοια διαφορα στην ζητηση? Κ το xs περισυ με παραγγελια το πηρα κ ηταν Νοεμβριος μηνας. Προφανως. Πολυ μικρες διαφορες σε σχεση με το Iphone X. Αυτο φανηκε αργοτερα και στις πωλησεις/ζητηση,ειδικα μιας και ειχε και μικρη μπαταρια/μετρια αυτονομια https://www.cnet.com/news/iphone-xr-topped-all-other-phones-in-the-first-half-of-2019-report-says/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Προφανως. Πολυ μικρες διαφορες σε σχεση με το Iphone X. Αυτο φανηκε αργοτερα και στις πωλησεις/ζητηση,ειδικα μιας και ειχε και μικρη μπαταρια/μετρια αυτονομια https://www.cnet.com/news/iphone-xr-topped-all-other-phones-in-the-first-half-of-2019-report-says/ Από xs σε pro? Εγώ έλεγα ότι έκανα κουταμάρα που δεν πήρα το Xs. Μία κάμερα διαφορά και κάνα 400άρι είναι, αξίζει η αλλαγή? Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Από xs σε pro? Εγώ έλεγα ότι έκανα κουταμάρα που δεν πήρα το Xs. Μία κάμερα διαφορά και κάνα 400άρι είναι, αξίζει η αλλαγή? Οι διαφορες του XS απο το X. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Ερώτηση σε όσους πήγαν απο xs σε 11 pro εχει μεγάλη διαφορά η αυτονομία ; Διευκρινίζω το μικρο και όχι την max έκδοση! Θένκιου Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Ερώτηση σε όσους πήγαν απο xs σε 11 pro εχει μεγάλη διαφορά η αυτονομία ; Διευκρινίζω το μικρο και όχι την max έκδοση! Θένκιου Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Εγώ θα σου πω για το Χ που είχα και πήγα στο pro. Μεγάλη διαφορά! Με νούμερα λίγο δύσκολο να μιλήσω αλλά το βλέπω στην χρήση και ανά πόσες μέρες το φορτίζω. Γενικά νομίζω είναι μια καλή αναβάθμιση στο κινητό. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος με την μπαταρία! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 Ερώτηση σε όσους πήγαν απο xs σε 11 pro εχει μεγάλη διαφορά η αυτονομία ; Διευκρινίζω το μικρο και όχι την max έκδοση! Θένκιου Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Ειχα το XS και τωρα το 11 Pro.. Με τη δικη μου χρηση η διαφορά τους σε ποσοστο μπαταριας ειναι περιπου 25-30% που ειναι αρκετα μεγαλη. Με το 11 Pro βγαζω παντα 2η μερα εκτος πριζας αφου το βραδυ της πρωτης μερας ειμαι με 70%, ενω με το XS δεν τολμουσα γιατι αντιστοιχα ειχα 40-50%. Επαναλαμβανω ομως οτι το θεμα αυτονομιας ειναι αρκετα φλου και επηρεαζεται απο ενα σωρο παραγοντες περαν της χωρητικοτητας της μπαταριας! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2019 iphone xs μπαταρια 2658mah Iphone pro μπαταρια 3050mah Αρα μιλαμε για κοντα 400mah πανω σε μπαταρια+το νεωτερο τσιπακι,ειναι λογικο να μιλαμε για αισθητα καλυτερη αυτονομια. Διπλασια διαφορα σε αυξηση μπαταριας(σχεδον 800mah) εχει το XS max απο το αντιστοιχο Pro max εξου και γιατι εχει και τις μεγαλυτερες διαφορες απο ολα σε αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts