Jump to content

[Note 10 series] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια επειδη την εχω την θηκη. Ειναι εξαιρετικη σαν εμφανιση και σαν υλικο αλλα απο προστασια μην περιμενετε τιποτα. Αν πεσει κατω το κινητο δεν ξερω τι θα προστατευσει μια τοσο λεπτη θηκη.

• Απαντήσεις 377
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είμαι της γνώμης κ μπορεί να είμαι λάθος κ βασικα δε θέλω να το μάθω είναι η αλήθεια ότι στο πέσιμο επειδή το κρατάει σταθερά κ σφιχτά δε το αφήνει να ταλαντώθει οπότε δε "σπάει" τόσο εύκολα. Από την άλλη οι ελαστικές θήκες απορροφούν μέρος των κραδασμών. Το ίδιο ισχύει κ για τις μεμβράνες πιστεύω. πήγα να βάλω τζαμί (αυτό ήξερα αυτό εμπιστευομουν) για να μη γρατζουνησω την οθονη κ μου εξηγησανε εκεί ότι με τζάμακι θα χει θέμα το δαχτυλικο κ ίσως το touch από το πενάκι κ μου δείξανε τη μεμβράνη τους για την οποία αμφέβαλα οπότε ο τύπος πήρε ένα iPhone με τη μεμβράνη πήρε κ ένα κατσαβίδι κ χτύπαγε την οθόνη κ δε καταλάβαινε τπτ. Θα μου πείτε τωρα στο πέσιμο δρουν άλλες δυνάμεις κ υπο αλλες γωνίες στο κινητό.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Η μεμβράνη ήταν νανοτεχνολογια από τα iRepair?

το μαγαζί λεγόταν ired δε ξέρω αν είναι νανοτεχνολογια , αυτό που είδα είναι οτι κόβανε την μεμβράνη επιτόπου custom ανάλογος το κινητό κ κάνανε τις αντίστοιχες τρύπες για τη κάμερα. την έβαλα προσωρινά (18 ευρω νομίζω πλήρωσα) γτ δε με έπεισε με το καραγιοζιλικη του iphone Που κοπανούσε με το κατσαβιδι , μέχρι να έβρισκα κάτι "καλύτερο" ψάχνοντας ονλινε. τελικα στη δεύτερη τριτη μερα συνηδητοποιησα οτι απλα κούμπωσε τέλια κ μετά απο 1 μηνά χρήσης δεν θα την αλλάξω από ότι φαίνεται, κάνει τη δουλεια της κ με το παραπάνω με κανένα πρόβλημα στο δαχτυλικο κ κανενα θεμα με το πενακι. εμφανισιακά ειναι λίγο πιο μεγαλη σε πάχος απο την εργοστασιακή

-edit είδα στο σιτε του Irepair αυτη τη μεμβράνη νανοτεχνολογιας. παίζει νανε παρόμοια απλα άλλου μαγαζιού γτ βλέπω έχει τα ιδια χαρακτηριστηκα δεν αφήνει δαχτυλιές οχι φυσαλίδες αντιθραυστικη αντιχαρακτηκη προστασία κτλ κτλ

Εξαιρετικη θηκη η Pitaka που αναφερατε. Απλως δεν ειναι για σκληρη χρηση. Θελω να πω, αν εχετε ιστορικο πτωσεων των συσκευων ισως να το ξανασκεφτειτε. Απο την αλλη βεβαια, με τις edge οθονες, αν πεσει με την (α)καταλληλη γωνια, αν ειναι να σου σπασει θα σου σπασει.

That said, για μενα που δεν μπορω με τιποτα τον εξτρα ογκο στη συσκευη, η θηκη αυτη ειναι αψογη. Βασικα παιζει να ειναι ο,τι πιο λεπτο κυκλοφορει εκει εξω. Καλυπτει ωραια τις γωνιες, η καμερα ειναι λιγο ανασηκωμενη, ελαχιστα μεν, τοσο οσο να μη γρατζουνιζεται δε. Και η αισθηση του carbon στο χερι ειναι φοβερη.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Μόλις παρέλαβα την θήκη μου!!Απλα έχω μείνει με το στόμα ανοικτό!!!!Εχω σοκαριστεί από την ποιότητα της και την ομορφιά της!!!Αν αντέξει και στο πέρασμα του χρόνου....απλά θα είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει σε θήκη!!!Εγώ πήρα για iPhone XS Max και μπορουν να φτιαξουν για οποιο κινητο επιθυμει ο καθενας!!!!

https://makey.gr

https://www.facebook.com/welovemakey/

Μαζί με την pitaka ειναι απιστευτες!!!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Για ασύρματο φορτιστή γρήγορο τι προτείνετε παιδιά;
Official Samsung.

129026.png?1640591734

Μόλις παρέλαβα την θήκη μου!!Απλα έχω μείνει με το στόμα ανοικτό!!!!Εχω σοκαριστεί από την ποιότητα της και την ομορφιά της!!!Αν αντέξει και στο πέρασμα του χρόνου....απλά θα είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει σε θήκη!!!Εγώ πήρα για iPhone XS Max και μπορουν να φτιαξουν για οποιο κινητο επιθυμει ο καθενας!!!!

https://makey.gr

https://www.facebook.com/welovemakey/

Μαζί με την pitaka ειναι απιστευτες!!!!!

αυτες με τα μεταλλικα κουμπακια ειναι θανατος αν πιεστουν πανω στην οθονη....

αυτες με τα μεταλλικα κουμπακια ειναι θανατος αν πιεστουν πανω στην οθονη....

αυτό το σκέφτηκα και γι'αυτο κατέληξα στο πουγκί

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Official Samsung.

Γνωρίζεις αν το διπλό pad φορτίζει και galaxy watch κανονικά;

Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον ο διπλός, έχει και cooler για να μένει δροσερή η συσκευή!

Γνωρίζεις αν το διπλό pad φορτίζει και galaxy watch κανονικά;

Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον ο διπλός, έχει και cooler για να μένει δροσερή η συσκευή!

Ναι, ακριβώς έτσι το χρησιμοποιώ. Βέβαια, έχω πάρει τον προηγούμενο διπλό που έχει επικλινή βάση γιατί βολεύει αφάνταστα να βλέπεις τα πάντα κατευθείαν χωρίς να χρειάζεται να σηκώσεις τη συσκευή, σε σχέση με τον τωρινό flat.

129026.png?1640591734

Ναι, ακριβώς έτσι το χρησιμοποιώ. Βέβαια, έχω πάρει τον προηγούμενο διπλό που έχει επικλινή βάση γιατί βολεύει αφάνταστα να βλέπεις τα πάντα κατευθείαν χωρίς να χρειάζεται να σηκώσεις τη συσκευή, σε σχέση με τον τωρινό flat.
Ναι αλλά λογικά αυτός που έχεις χάνει σε ταχύτητα φόρτισης του κινητού, οπότε αν πάρει κάποιος τον διπλό τώρα καλύτερα να πάει στην τελευταία έκδοση.

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι αλλά λογικά αυτός που έχεις χάνει σε ταχύτητα φόρτισης του κινητού, οπότε αν πάρει κάποιος τον διπλό τώρα καλύτερα να πάει στην τελευταία έκδοση.

Ποτέ δε βάζω τη συσκευή μέσα στην ημέρα για φόρτιση γιατί η μπαταρία κρατάει μέχρι το βράδυ.

Άλλωστε είτε έχει 50% είτε 5% μπαίνει κάθε βράδυ στην αργή ασύρματη φόρτιση.

129026.png?1640591734

Ποτέ δε βάζω τη συσκευή μέσα στην ημέρα για φόρτιση γιατί η μπαταρία κρατάει μέχρι το βράδυ.

Αν είναι έτσι να πάρεις το προηγούμενο μοντέλο να βλέπεις και λίγο αν χρειαστεί.

Εγώ έχω το νέο μοντέλο που είναι φλατ και πράγματι, είναι φορές που θα ήθελα να ρίξω μια ματιά πχ ειδοποίηση όταν ακούω την δόνηση αλλά δεν μπορώ.

kountouraN

Το καινούριο μοντέλο είναι το flat και έχει και πιο γρήγορη φόρτιση, από αυτό με το stand; Καλά κατάλαβα;

Ναι έτσι (πρέπει) να είναι.

Δεν είχα το προηγούμενο stand μοντέλο για να συγκρίνω χρόνους.

Αλλά το νέο φλατ λέγετε ότι είναι ποιο γρήγορο.

Για το νέο μοντέλο που έχω, να πω ότι δίνει στην συσκευασία μπριζακι και καλώδιο.

kountouraN

Ναι, και το προηγούμενο μοντέλο έχει το καλώδιο και τον fast charger μέσα. To περσινό έχει fast wireless charging ενώ το φετινό fast wireless charging 2.0 τ'οποίο πράγματι είναι πιο γρήγορο.

Εδώ κι ένα vs

129026.png?1640591734

Ναι, και το προηγούμενο μοντέλο έχει το καλώδιο και τον fast charger μέσα. To περσινό έχει fast wireless charging ενώ το φετινό fast wireless charging 2.0 τ'οποίο πράγματι είναι πιο γρήγορο.

Εδώ κι ένα vs

Εγώ το είπα για να ξέρει ο υποψήφιος αγοραστής τι του ταιριάζει και να επιλέξει καλύτερα.

Εγώ το είπα για να ξέρει ο υποψήφιος αγοραστής τι του ταιριάζει και να επιλέξει καλύτερα.

Ναι ναι εννοείται, και πολύ καλά έκανες. :)

129026.png?1640591734

Δυστυχώς μετά από λίγες βδομάδες χρήσης του t max, άρχισε να ξεκολλάει/βγάζει φυσαλίδες στα πλάγια του κινητού. Δεν είναι όπως το Whitestone dome που έκανε spiderwebs. Είναι κανονικές φυσαλίδες λες και τραβάω για να ξεκολλήσω το γυαλί

Edit: Προσπάθησα να βάλω λίγη κόλλα (που περίσσεψε) στο γυαλί, αλλά δεν έκανε δουλειά

Edited by tasosathan

Σημερα παρέλαβα την spigen liquid air, όμορφη, απλή, χωρίς πολυ πάχος, δεν χαλάει την εικονα του κινητού καθόλου. Έχει και καλό πιάσιμο. Απλα Δεν είναι κατάμαυρη όπως την έχουν στις φώτο, γκριζιζει λογο. Την προτείνω χωρις δεύτερη σκέψη αν ψάχνετε κάτι τέτοιο.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Get BIG and RIPPED or DIE trying!

• The title was changed to [Note 10 series] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)