tasosathan Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Έχω ένα πρόβλημα. Κατέβασα την beta του Android 10 την μετέφερα στην sd card αλλά όταν την επιλέγω για να την περάσω μέσα από το σύστημα μου λέει Failed mount/ sd card:no such file/directory και κάτω couldn't mount και δεν εμφανίζεται το αρχείο. Έκανα και διαμόρφωση και πάλι τα ίδια. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρέπει να χρησιμοποιήσεις adb Και άλλοι στο XDA έχουν θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Μετά το update στο δακτυλικό δε ξαναπέρασα τα δακτυλικά γιατί δεν έχω χρόνο να κάθομαι να τα ενεργοποιώ ξανά σε όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν biometrics και λειτουργούν μια χαρά όπως και πριν, δε βλέπω ουδεμία διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Εμένα από την Πέμπτη που έχω το τηλέφωνο δεν μου έχει έρθει update για το fingerprint. Εννοείται ότι δουλεύω και έχω περάσει δακτυλικο. Κάνω κάτι ή το αφήνω έτσι; Λάζαρος.. Note 10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Μετά το update στο δακτυλικό δε ξαναπέρασα τα δακτυλικά γιατί δεν έχω χρόνο να κάθομαι να τα ενεργοποιώ ξανά σε όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν biometrics και λειτουργούν μια χαρά όπως και πριν, δε βλέπω ουδεμία διαφορά.Ούτε εγω λολ. Μόνο άμα τα βρω σκούρα αλλά so far so good. Sent from my SM-N9750 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Εμένα από την Πέμπτη που έχω το τηλέφωνο δεν μου έχει έρθει update για το fingerprint. Εννοείται ότι δουλεύω και έχω περάσει δακτυλικο. Κάνω κάτι ή το αφήνω έτσι; Λάζαρος.. Note 10+ Θα σου έρθει Λάζαρε, κι εμένα σήμερα το πρωί έσκασε. Έρχεται σαν notification κι απ'ότι έχω καταλάβει pushαρεται σιγά σιγά σε όλες τις εκατομμύρια συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Θα σου έρθει Λάζαρε, κι εμένα σήμερα το πρωί έσκασε. Έρχεται σαν notification κι απ'ότι έχω καταλάβει pushαρεται σιγά σιγά σε όλες τις εκατομμύρια συσκευές.Έτσι θυμάμαι και εγώ Βασίλη, οπως είχε γίνει και πριν κάτι μήνες με το s10. Αναμονή λοιπόν. Λάζαρος.. Note 10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Καλησπερα κι απο μενα! Η μπαταρια σας κραταει συνολικα παραπανω απο μια μερα, εννοειται με δυο γραμμες και μια φυσιολογικη χρηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Στο μενου της καμερας γιατι δεν κου εμφανιζει τα μεγεθη για τις φωτογραφιες αλλα μονον για το βιντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Στο μενου της καμερας γιατι δεν κου εμφανιζει τα μεγεθη για τις φωτογραφιες αλλα μονον για το βιντεο; δεν υπαρχει πλεον στο μενου στις ρυθμισεις ,απλα στη γραμμη πανω που εχει το φλας τις ρυθμισεις εχει τις επιλογες 4,3 16,9 κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Σε ευχαριστω πολυ, προερχομενος απο note9 εψαχνα στις ρυθμισεις τα megapixels της φωτογραφιας, αλλα εβρισκα μονον για το βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 ακριβως το ιδιο και εγω ,το πηρα και δεν εβρισκα τις ρυθμισεις,ξανα εκανα επαναφορα και παλι τιποτα και αφου μπηκα στα φορουμ της samsung ειδα οτι οντως δεν υπαρχει.σαν συμβουλη αφησε το 4,3 στη μεγιστη αναλυση του φακου δλδ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Προσωπικά βάζω πάντα 16:9 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Στο βιντεο ποια ρυθμιση προτεινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 (edited) η σωστη αναλογια ειναι η 4 προς 3 σε φωτογραφιες γενικου περιεχομενου,σε τοπια ειναι καλη η 16,9.στα 16 προς 9 ομως πεφτει η αναλυση.σε βιντεο προσωπικα εγγραφω με 1080 30fps σε συμπιεση x265 hevc επισης στις φωτο πλεον εχω την συμπιεση heif που ειναι σε μισο μεγεθος και 16 bit βαθος χρωματος σε σχεση με το παλιο jpg. When it comes to image quality, HEIF versus JPEG, HEIF holds the throne among the other available solutions. As proven and tested, the first one has a higher depth than the second. While HEIF uses a 16-bit deep color, the JPEG is only 8-bit which is smaller by at least two-fold. To put it bluntly, devices that support HEIF format can capture a wide array of colors. Furthermore, you can easily modify your photographs like apply enhancements on various layers like foreground, middle ground, and background. Plus, you may rotate and crop your images without altering or saving them for a second time, making it faster to work on when you’re using Mac and iOS devices. https://www.apowersoft.com/heif-vs-jpeg.html https://www.aiseesoft.com/resource/heif-vs-jpeg.html Edited October 29, 2019 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 η σωστη αναλογια ειναι η 4 προς 3 σε φωτογραφιες γενικου περιεχομενου,σε τοπια ειναι καλη η 16,9.στα 16 προς 9 ομως πεφτει η αναλυση. Θέλεις να το εξηγήσεις? Εγώ μιας και βλέπω τις φωτογραφίες σε tv (κυρίως) και pc, θεωρώ πως 16:9 ώστε να μην αφήνει μαυριλες δεξιά και αριστερά, είναι η καλύτερη επιλογή. Ακόμα κι αν θέλει κάποιος να τις εκτυπώσει για να τις βάλει σε κάποια κορνίζα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 (edited) Θέλεις να το εξηγήσεις? Εγώ μιας και βλέπω τις φωτογραφίες σε tv (κυρίως) και pc, θεωρώ πως 16:9 ώστε να μην αφήνει μαυριλες δεξιά και αριστερά, είναι η καλύτερη επιλογή. Ακόμα κι αν θέλει κάποιος να τις εκτυπώσει για να τις βάλει σε κάποια κορνίζα. οι επαγγελματιες φωτοτογραφοι χρησιμοποιουν το 4,3!ΜΟΝΟ 4.3!(ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΑ) τα κενα στις τηλεορασεις ειναι λογω του οτι ειναι 16,9 ειναι λογικο. απο εκει και περα ειναι προσωπικη επιλογη για καποιον αν θελει να φωτογραφιζει σε 16,9 αλλα ειναι λαθος! καλυτερα προτιμησε να βγαλεις σε 4,3 και αν θελεις κανε crop.ειναι το σωστο να βγαζεις με τη βελτιστη αναλυση του φακου Για το βιντεο εννοειται στο 16,9 ειναι το σωστο φορμα μιας και πλεον δεν εχουμε τις παλιες τηλεορασεις / οθονες στο 4,3.στη βιομηχανια ειναι το βιντεο 16,9 και σε φωτο 4,3 μελλοντικα το βιντεο θα αλλαξει σε 21:9 ultrawide.προς το παρον ειναι το 16,9 Edited October 29, 2019 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Μόλις ανακάλυψα ένα φοβερό future της εφαρμογής aod notify. Ως γνωστό δυστυχώς από το s10 ακόμα η aod ακόμη και αν το τηλέφωνο μπει σε θήκη πουγκί τσέπη κτλ δεν σβήνει. Στην εφαρμογή λοιπόν υπάρχει επιλογή που λέγεται pocket mode και μετά από μερικά δευτερόλεπτα απενεργοποιει την aod. Δουλεύει άψογα. Δεν ξέρω αν έχει ξανά αναφερθεί. Για μένα είναι πολύ σημαντικό μιας και δεν κλείνω ποτέ aod αλλά δεν υπάρχει λόγος να είναι ανοιχτή όταν έχω το τηλέφωνο στο πουγκί. Λάζαρος.. Note 10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Μόλις ανακάλυψα ένα φοβερό future της εφαρμογής aod notify. Ως γνωστό δυστυχώς από το s10 ακόμα η aod ακόμη και αν το τηλέφωνο μπει σε θήκη πουγκί τσέπη κτλ δεν σβήνει. Στην εφαρμογή λοιπόν υπάρχει επιλογή που λέγεται pocket mode και μετά από μερικά δευτερόλεπτα απενεργοποιει την aod. Δουλεύει άψογα. Δεν ξέρω αν έχει ξανά αναφερθεί. Για μένα είναι πολύ σημαντικό μιας και δεν κλείνω ποτέ aod αλλά δεν υπάρχει λόγος να είναι ανοιχτή όταν έχω το τηλέφωνο στο πουγκί. Λάζαρος.. Note 10+ εννοεις τις επιλογες που εχει πατηστε για εμφανιση η βασει προγραμματος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 εννοεις τις επιλογες που εχει πατηστε για εμφανιση η βασει προγραμματος ?Όχι είναι στα settings. Λάζαρος.. Note 10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Όχι είναι στα settings. Λάζαρος.. Note 10+ ενεργοποιησες τις επιλογες προγραμματιστη;εμενα δεν τα εχει αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 ενεργοποιησες τις επιλογες προγραμματιστη;εμενα δεν τα εχει αυτα Είναι η εφαρμογή aodNotify https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.alwaysondisplay Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Όχι κατέβασε και εγγατεστησε την εφαρμογή aod notify. Φτιάξε τα settings και είσαι κομπλέ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.alwaysondisplay Λάζαρος.. Note 10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 ειπα και γω τι γινεται,αυτη η εφαρμογη εχει μηπως φωτισμο στην καμερα;να αναβει για ειδοποιησεις στην καμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 ειπα και γω τι γινεται,αυτη η εφαρμογη εχει μηπως φωτισμο στην καμερα;να αναβει για ειδοποιησεις στην καμερα;Ναι εννοείται Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 ωραια τοτε ,θα το δοκιμασω τωρα ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts