kritos_d Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό που συνέβη Αλλά μήπως έχεις ενεργοποιήσει το αιωρούμενο κουμπί λήψης φωτογραφίας? Γιατί αυτό βγάζει ένα δεύτερο κουμπί Ακριβώς ίδιο με αυτό της λήψης το οποίο το μετακίνησης όπου θέλεις στην οθόνη Το οποίο πως κλείνει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Το οποίο πως κλείνει?? Απο τις ρυθμίσεις στην κάμερα Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritos_d Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Το οποίο πως κλείνει?? Το έκλεισα!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο τις ρυθμίσεις στην κάμερα Το έκλεισα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Ακολουθώ τα notes από το 2. Τελευταία αγόρασα το 10+. δεν με έχει ικανοποιήσει η αίσθηση από το πενάκι.Έβαλα την επιλογή αυξημένη ευαισθησία αλλά δεν είδα διαφορά. Η συσκευή είχε από το κουτί του μια ζελατίνα εργοστασιακή για προστασία οθόνης (όχι ζελατίνα συσκευασίας). Αν την βγάλω, θα έχω καλύτερη αίσθηση; Εσείς είστε ευχαριστημένοι με την ευαισθησία της οθόνης με το πενάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Ακολουθώ τα notes από το 2. Τελευταία αγόρασα το 10+. δεν με έχει ικανοποιήσει η αίσθηση από το πενάκι.Έβαλα την επιλογή αυξημένη ευαισθησία αλλά δεν είδα διαφορά. Η συσκευή είχε από το κουτί του μια ζελατίνα εργοστασιακή για προστασία οθόνης (όχι ζελατίνα συσκευασίας). Αν την βγάλω, θα έχω καλύτερη αίσθηση; Εσείς είστε ευχαριστημένοι με την ευαισθησία της οθόνης με το πενάκι; Πρώτα από όλα είναι λίγο ασαφές αυτό που λες. Όταν λες οτι δεν είσαι ικανοποιημένος, τι ακριβώς εννοείς; Τι είναι αυτό που δεν σου αρέσει; Κι εγώ είχα ΝΟΤΕ, 2, 3, 8, 10+ και όλα δουλεύουν υποδειγματικά. Χωρίς κανένα θέμα. Χωρίς να έχω το 20άρι, ξέρω οτι αυτό ξεφεύγει σε οτι αφορά την απόκριση καθώς κατεβαίνει το latency στα 9 milisecond. Αλλά πέρα από αυτό, κανένα άλλο θέμα. Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Παιδια ειναι λογικο να πηγαινει 5% μετα 4% και να κλεινει εκει? Δεν το αφηνω ποτε να κλεισει απο μπαταρια αλλα οποτε εχει τυχει εχω παρατηρησει αυτο.. Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Παιδια ειναι λογικο να πηγαινει 5% μετα 4% και να κλεινει εκει? Δεν το αφηνω ποτε να κλεισει απο μπαταρια αλλα οποτε εχει τυχει εχω παρατηρησει αυτο.. Εμένα χθες που το πίεσα μετά από καιρό να κλείσει από μπαταρία πήγε κανονικά 5,4,3,2,1 και έκλεισε.... Δεν το χρησιμοποιούσα όμως το διάστημα Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Παιδια ειναι λογικο να πηγαινει 5% μετα 4% και να κλεινει εκει? Δεν το αφηνω ποτε να κλεισει απο μπαταρια αλλα οποτε εχει τυχει εχω παρατηρησει αυτο.. Πρώτα από ολα δεν ειναι καλό να το αφήνεις να φτάνει τόσο κάτω, και ναι είναι φυσιολογικό. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Ακολουθώ τα notes από το 2. Τελευταία αγόρασα το 10+. δεν με έχει ικανοποιήσει η αίσθηση από το πενάκι.Έβαλα την επιλογή αυξημένη ευαισθησία αλλά δεν είδα διαφορά. Η συσκευή είχε από το κουτί του μια ζελατίνα εργοστασιακή για προστασία οθόνης (όχι ζελατίνα συσκευασίας). Αν την βγάλω, θα έχω καλύτερη αίσθηση; Εσείς είστε ευχαριστημένοι με την ευαισθησία της οθόνης με το πενάκι; Καλημέρα. Λογικά αυτη η ζελατίνα προστασιας που γραφεις ότι ηταν πανω στην οθονη πρέπει να φύγει... Οχι μονο σου μειώνει την αποκριση του spen αλλά χαλάει και τα χρώματα της οθονης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Καλησπέρα παιδιά στην ομάδα έχω το κινητό έξι μήνες τώρα αγορασμενο από εμένα με όλα τα παρελκόμενα κ κοντά στις δέκα θήκες συμπεριλαμβανομένης κ την αυθεντικής με το παραθυράκι αλλά κ αυτή με τα led κ όπως με όλα τα κινητά μου τα τελευταία χρόνια με τρώει το χέρι μου να το δώσω κ να πάρω κάτι άλλο θα πήγαινα στο 20 γτ δεν θέλω να αποχωριστώ το πενάκι αλλά χαλαστηκα πολύ κ λέω να αλλάξω Ρότα μέχρι το επόμενο βέβαια πόσο λέτε ότι είναι καλά να το δώσω ώστε να μην χάσω πολλά να πω κιόλας ότι είναι αγρατζουνιστο ευχαριστώ για τον χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Καλημέρα. Λογικά αυτη η ζελατίνα προστασιας που γραφεις ότι ηταν πανω στην οθονη πρέπει να φύγει... Οχι μονο σου μειώνει την αποκριση του spen αλλά χαλάει και τα χρώματα της οθονης... Αυτή η ζελατίνα καλό είναι να μείνει, γιατί δεν επηρεάζει πουθενά και μόνο προστατεύει. Οι περισότεροι όταν χαλάσει την αντικαθιστούν με την ίδια ακριβώς η οπόια κοστίζει και στα 10 € περίπου και έιναι από τις καλύτερες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Την έχω αλλάξει δύο φορές στη smartec. Το θέμα είναι ότι γρατζουνιέται εύκολα. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Την έχω αλλάξει δύο φορές στη smartec. Το θέμα είναι ότι γρατζουνιέται εύκολα. Sent from my SM-N975F using TapatalkΓια την ζελατίνα μιλάς έτσι; Όχι την οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Αυτή η ζελατίνα καλό είναι να μείνει, γιατί δεν επηρεάζει πουθενά και μόνο προστατεύει. Οι περισότεροι όταν χαλάσει την αντικαθιστούν με την ίδια ακριβώς η οπόια κοστίζει και στα 10 € περίπου και έιναι από τις καλύτερες επιλογές. Μα είπε ότι η ζελατίνα ηταν στο κουτί που αγόρασε το note10+... Πωλείται κάπου με την εργοστασιακή ζελατίνα τοποθετημένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Παιδιά είναι απλό η συσκευή έρχεται με τοποθετημένη εργοστασιακη μεμβράνη προστασίας η οποία είναι άριστης ποιότητας έχει πολύ καλή ευκρίνεια χρωμάτων καλή αίσθηση στο s-pen και λειτουργεί τέλεια σε συνδυασμό με το δακτυλικό αποτύπωμα. Σίγουρα δεν είναι tempered glass αλλά κάνει τη δουλειά της πάρα πολύ καλά και νομίζω ότι εκεί έξω δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε συνδυασμό πάντα με το δακτυλικό αποτύπωμα Και αυτό είναι ένας λόγος που προτιμάμε η περισσότερη να κρατάμε την εργοστασιακή μεμβράνη και αν αυτή πάθει κάτι την αντικαταστήσουμε με την ορίτζιναλ μεμβράνη που τοποθετεί η smartec Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Για την ζελατίνα μιλάς έτσι; Όχι την οθόνη;Ναι, για τη ζελατίνα Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Κι εγω την ειχα μεχρι πριν μερικες μερες οπου και αποφασισα να τη βγαλω.. Στους 6 μηνες περιπου που εχω το τηλεφωνο ειχε 5-6 γρατζουνιες που φυσικα δεν ενοχλουσαν στην λειτουργια. Μονο οταν η οθονη ηταν κλειστη χαλουσε την εικονα του τηλεφωνου. Ενα ομως σημαντικο θεμα ηταν αν φορουσα polarized γυαλια ηλιου.. Εξω με ηλιο στην οθονη οποτε επρεπε να βγαλω τα γυαλια.. Αλλα και με απλα γυαλια ηλιου η οθονη εχανε παρα πολυ με το προστατευτικο φιλμ. Το διαπιστωσα οταν μια μερα στην παραλια πηρα το παλιο μου κινητο (S7 edge) το οποιο εχω δωσει στη γυναικα μου και η οθονη ηταν αισθητα καλυτερη. Οποτε η μεμβρανη ειναι ναι μεν καλη για προστασια αλλα σε καποιες (λιγες..) περιπτωσεις ειναι προβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Καλησπέρα σε όλους, Πριν δέκα μέρες έκανα αλλαγή από note 9 σε 10 plus. Τι παίζει με τα Led notifications? Πως τα σεταρω; Στο viber κλπ. Έρχεται μήνυμα και δεν ανάβει τίποτα; Κάνω λάθος εγώ σε κάτι; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Καλησπέρα σε όλους, Πριν δέκα μέρες έκανα αλλαγή από note 9 σε 10 plus. Τι παίζει με τα Led notifications? Πως τα σεταρω; Στο viber κλπ. Έρχεται μήνυμα και δεν ανάβει τίποτα; Κάνω λάθος εγώ σε κάτι; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει led notification στο 10 plus πρέπει να κατεβάσεις μια εφαρμογή αν θες να έχεις τύπου led notification στην μπροστινή κάμερα. Aod notify λέγεται η εφαρμογή αν θυμάμαι σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Καλησπέρα σε όλους, Πριν δέκα μέρες έκανα αλλαγή από note 9 σε 10 plus. Τι παίζει με τα Led notifications? Πως τα σεταρω; Στο viber κλπ. Έρχεται μήνυμα και δεν ανάβει τίποτα; Κάνω λάθος εγώ σε κάτι; Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα Τι εννοείς φίλε μου η συσκευή δεν έχει κάποιο λαμπάκι που αναβοσβήνει όταν σου έρχονται ειδοποιήσεις εξ αυτού έχει την always on display για να σου δείχνει όταν κάτι λαμβάνεις από ειδοποιήσεις αλλιώς όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω κατεβάζεις κάποια εφαρμογή όπως το AODnotify και χρησιμοποιείς το γραφικό γύρω από την κάμερα σαν notification LED light Ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις την always on display να είναι πάντα απενεργοποιημενη να μην καίει μπαταρία και να ανάβει μόνο όταν έχεις ειδοποίηση Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonrat Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Απορία: έχει σημασία όταν βάζουμε το πενάκι στη συσκευή αν το κουμπί είναι προς τα επάνω ή προς τα κάτω; Ευχαριστώ Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimo7 Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Παιδιά μια ερώτηση. Έχω ψάξει παντού αντάπτορα που να μπορώ να συνδέσω ακουστικά 3.5 mm και ταυτόχρονα να φορτίσω τη συσκευή. Υπάρχει κάτι συμβατό; Γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Παιδιά μια ερώτηση. Έχω ψάξει παντού αντάπτορα που να μπορώ να συνδέσω ακουστικά 3.5 mm και ταυτόχρονα να φορτίσω τη συσκευή. Υπάρχει κάτι συμβατό; Γνωρίζει κανείς; Εννοείς μάλλον κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Απορία: έχει σημασία όταν βάζουμε το πενάκι στη συσκευή αν το κουμπί είναι προς τα επάνω ή προς τα κάτω; Ευχαριστώ Sent from my SM-N975F using Tapatalk Καμία διαφορά δεν έχει. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Εννοείς μάλλον κάτι τέτοιο; Καλημέρα, Αυτό που έχει το site φαίνεται πραγματικό πολύ καλό για τη χρήση που προορίζεται, δε ξέρω τι λέει από ποιότητα κατασκευής, αλλά κατά 99,99% ΔΕΝ κάνει για τις δικές μας συσκευές. Ψάχνοντας πιο παλιά να βρω σκέτο αντάπτορα από type C σε mini jack 3.5 , δε δούλευε κανένα από όσα δοκίμασα, παρά μόνο το αυθεντικό της Samsung. Δε ξέρω αν άλλαξε κάτι τώρα, αλλά πολύ δύσκολο το βλέπω. Οτιδήποτε σχετικό μόνο με δοκιμή για σιγουριά αν λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts