BOST Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Ναι το 5g έχω και εγώ Στάλθηκε από το SM-N976B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στάλθηκε από το SM-N976B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα και σ ευχαριστώ για το feedback... Οψόμεθα... Ευελπιστώ στο μέλλον οι επόμενες να είναι όπως πρέπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Έγινε push στο background το Nearby sharing (επιτέλους ένα γρήγορο file sharing στο Android). Τσεκάρετε τις συσκευές σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Μακάρι γιατί αλλιώς θα πάει κουβά 1 χρόνο το έχω χωρίς μεμβράνη, χωρις protector, ούτε μια γρατζουνιά. Ιχνος,είναι σαν καινούργιο. Βέβαια το προσέχω και το έχω σε Tech 21 case το οποίο εχει βγάλει τα λεφτά του σε ότι αφορά τις πτώσεις.. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Καλημέρα. Υπάρχει δυνατότητα στην οθόνη AOD να μου εμφανίζει το επόμενο γεγονός του ημερολογίου; Αν και το έχω ενεργοποιήσει στο face widget, δεν το βλέπω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Άκυρο. Το βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Καλησπέρα. Στο κουτί της συσκευής υπάρχει ανταπτορας usb on the go? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Καλησπέρα. Στο κουτί της συσκευής υπάρχει ανταπτορας usb on the go? Ναι υπάρχει... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Ναι υπάρχει... Δε νομίζω. Στο δικό μου το 256 Gb τουλάχιστον αγοράς 9ος 2019, δεν υπήρχε και αγόρασα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Δε νομίζω. Στο δικό μου το 256 Gb τουλάχιστον αγοράς 9ος 2019, δεν υπήρχε και αγόρασα . Σε ελληνικά unboxing δεν δείχνει κάτι ενώ στα ξένα έχει. Το πήρα μεταχειρισμένο όλα μέσα άψογα και δεν είχε. Δεν είναι τόσο σημαντικό αλλά θα ήθελα να ξέρω Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Το ίδιο και στο δικό μου Ελληνικό, δεν υπάρχει usb on the go. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Σόρι παιδιά ίσως και να έχετε δίκαιο... Θα κοιτάξω για πιο σίγουρα και εγω ξανά αν και νόμιζα ότι είχε μέσα μιας και εγώ δουλεύω τον αντάπτορα από το Note 7 Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Σόρι παιδιά ίσως και να έχετε δίκαιο... Θα κοιτάξω για πιο σίγουρα και εγω ξανά αν και νόμιζα ότι είχε μέσα μιας και εγώ δουλεύω τον αντάπτορα από το Note 7 Το δικό μου αγορασμένο από σκρουτσομαγαζο έχει οπως ειχε και το note8... έτσι συνδέω φωτογραφική στο κινητό αλλά και φλασακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Σόρι παιδιά ίσως και να έχετε δίκαιο... Θα κοιτάξω για πιο σίγουρα και εγω ξανά αν και νόμιζα ότι είχε μέσα μιας και εγώ δουλεύω τον αντάπτορα από το Note 7 Τελικά και το δικό μου δεν έχει μέσα αντάπτορα OTG και είναι Ελληνικό απο you. gr Νόμιζα ότι είχε μέσα στο κουτάκι που εν τέλει είχε τις ανταλλακτικές μύτες για το S-pen Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Τελικά και το δικό μου δεν έχει μέσα αντάπτορα OTG και είναι Ελληνικό απο you. gr Νόμιζα ότι είχε μέσα στο κουτάκι που εν τέλει είχε τις ανταλλακτικές μύτες για το S-pen Στα ελληνικα δεν εχει ανταπτορα Κωστα. Εχω αλλαξει 5 και το ξερω καλα ... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Απορία, έχει ακουστεί κάτι για "μεγάλη" αναβάθμιση στο ερχόμενο διάστημα για το κινητό μας; Με τρώει να του κάνω επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις με το patch του Αυγούστου (απλά για να το κρατάω "φρέσκο"), αλλά να το αναβάλω αν επίκειται κάτι μεγαλύτερο. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Απορία, έχει ακουστεί κάτι για "μεγάλη" αναβάθμιση στο ερχόμενο διάστημα για το κινητό μας; Με τρώει να του κάνω επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις με το patch του Αυγούστου (απλά για να το κρατάω "φρέσκο"), αλλά να το αναβάλω αν επίκειται κάτι μεγαλύτερο. Sent from my SM-N975F using TapatalkΚάποια στιγμή θα έρθει το One UI 2.5, τώρα αυτό μπορεί να είναι σε 1 μήνα, σε 3, ή το 2021.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 (edited) ...... Πήγα στην smartec για μεμβρανη (εχω αλλάξει άλλες 2 φορές σε παλιότερα Note 10 plus) και ενώ παλιότερα η τοποθέτηση ήταν τέλεια σαν την εργοστασιακή... τόσο καλή... αυτή τη φορά ήταν απογοήτευση... Σε κόντρα ήλιο καμια 15αρια πολύ μικρές κουκιδιτσες οι οποίες λαμπιριζουν στο φως του ήλιου... Το είδε και ο υπάλληλος ο οποίος μου είπε ότι αν δεν φύγουν σε 3 μέρες να πάω για νέα δωρεάν τοποθέτηση αλλά να μην περιμένω να είναι και πολύ καλύτερη... Ξενέρωσα... Παιδιά τελικά τα σιμαδια δεν έφυγαν προφανώς ήταν ψιλή σκόνη και πήγα και μου την άλλαξαν χωρίς χρέωση (εννοείται) και η καινούρια είναι τοποθετημένη τέλεια όπως η εργοστασιακή χωρίς το παραμικρό... Edited August 13, 2020 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Απορία, έχει ακουστεί κάτι για "μεγάλη" αναβάθμιση στο ερχόμενο διάστημα για το κινητό μας; Με τρώει να του κάνω επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις με το patch του Αυγούστου (απλά για να το κρατάω "φρέσκο"), αλλά να το αναβάλω αν επίκειται κάτι μεγαλύτερο. Sent from my SM-N975F using TapatalkΗ μεγάλη αναβάθμιση θα είναι με την προσθήκη των χαρακτηριστικών του Note 20+ Θα συμβεί λογικά με την πρώτη αναβάθμιση των note 20+ ως συνήθως γίνεται κάθε φορά. Το ανέφερα σε προηγούμενο ποστ σε αυτή την συζήτηση. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Καλή σκέψη αυτή, μάλλον θα περιμένω λίγο, ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Καλησπέρα. Στο note 9 είχα βρει μια εφαρμογή σαν αποθετήριο που μπορούσες να εγκαταστήσεις κάποιες εφαρμογές και να δώσεις κσποιες επιπλέον λειτουργίες στον launcher. Δεν θυμάμαι καθόλου όμως το όνομα της. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Μάλλον για αυτή μιλας https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bluehorizonapps.nicelock3 Sent from my SM-G985F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Μάλλον για αυτή μιλας https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bluehorizonapps.nicelock3 Sent from my SM-G985F using TapatalkΚαι ακόμα καλύτερα το Finelock που δεν έχει διαφημίσεις και πολύ καλύτερο UI. https://play.google.com/store/apps/details?id=yuh.yuh.finelock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Ευχαριστώ. Το multi star είναι πολύ χρήσιμο Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Σε αυτό το άρθρο: https://www.androidcentral.com/galaxy-note-10-s-pen-compatible-galaxy-note-20 αναφέρει ότι το πενάκι του 10 δουλεύει κανονικά στο 20, απλά χάνεις το βελτιωμένο latency του 20. Θα χε ενδιαφέρον θα δούμε εάν το πενάκι του 20 δουλεύει στο 10 κι έχει διαφορά στην αίσθηση λόγω απόκρισης. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Ευχαριστώ. Το multi star είναι πολύ χρήσιμοΑν και το έχω εγκαταστήσει δεν έχω βρει ακόμη τη χρησιμότητα του να είμαι ειλικρινής. Ότι κάνει το κάνω ήδη μέσα από τον task manager κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του κάθε ανοιχτού app. Τι ακριβώς χρησιμοποιείς από τις ρυθμίσεις του; Μπορείς να δώσεις κάποια παραδείγματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts