snoof Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Τι χρήση κάνετε με το dex; Δεν έχω σκεφτεί κάτι να με εξυπηρετεί. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Δες απλα μερικα βιντεο στο youtube. Πολυ πιο ευχρηστο multitasking και πιο πολλα "τετραγωνικα" να κανεις αυτα που θελεις, ειτε αυτο ειναι πασιεντζα ειτε βαρια εξελοφυλλα ή επεξεργασια των βιντεο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Δες απλα μερικα βιντεο στο youtube. Πολυ πιο ευχρηστο multitasking και πιο πολλα "τετραγωνικα" να κανεις αυτα που θελεις, ειτε αυτο ειναι πασιεντζα ειτε βαρια εξελοφυλλα ή επεξεργασια των βιντεο σου. Ναι μωρέ, απλά αυτά τα κάνεις ήδη στο PC. Για ποιο λόγο να συνδέσω το κινητό στο PC για να έχω ένα τύπου PC στο ήδη υπάρχων PC;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Για να χρησιμοποιεις και τις εφαρμογες του κινητου σου απο το λαπτοπ πχ με το dex.εμενα με χαλαει η αναλυση δεν εχει αναλυση καλη και ετσι τελος ειπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Οχι απαραιτητα σε pc. Ενα απλο μονιτορ κι ενα bt keyboard αρκουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 (edited) Ναι καταλαβαίνω πως το εννοείς ότι έχεις μεγαλύτερο χορό εργασίας από το κινητό, απλά κ εγώ δε μπορώ να καταλάβω αφού έχει κάποιος πισι κ μπορείς να τα κάνεις αυτά εκεί, γιατί να τα κάνεις μέσω dex; Ποιο μπλελαλιδοκο το βλεπω Αν έχεις μόνο μόνιτορ οκ το καταλαβαίνω Sent from my SM-N975F using Tapatalk Edited November 7, 2019 by snoof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Από τα Settings, apps, βρίσκεις την εφαρμογή, τη βγάζεις από την βελτιστοποίηση. Τελικά έφταιγε το οτι ήμουν στην Σρι Λανκα και η χωρα εκει δεν υποστήριζε τις λειτουργίες του YouTube Premium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IOA Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Καλημερα. Χρησιμοποιω συχνα το dex σε λαπτοπ με win7.Mου το εκανε και εμενα αυτο στην αρχη.Δοκιμασε να κανεις απεγκατασταση και εγκατασταση παλι την εφαρμογη του dex στον υπολογιστη σου.Αυτο συνηθως λυνει το προβλημα.Αν δεν πιασει και αυτο, τσεκαρε το καλωδιο που χρησιμοποιεις για να συνδεεις το κινητο.Εμενα μονο με το γνησιο το βλεπει. Τελικά έκανα ένα wipe cache partition και έστρωσε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Έσκασε και το δεύτερο update μέσα στο Νοέμβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Έσκασε και το δεύτερο update μέσα στο Νοέμβριο. Καλημέρα. Μόλις την πέρασα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Τα ίδια και εδώ. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Και σε εμένα! Παράθεση Γιώργος S25 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Απ οτι βλεπω ενημερωση για την bixby(who cares??) και στο cloud,για το δαχτυλικο αποτυπωμα δεν αλλαξε κατι.Tι ακριβως εννοει για το cloud?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Απ οτι βλεπω ενημερωση για την bixby(who cares??) και στο cloud,για το δαχτυλικο αποτυπωμα δεν αλλαξε κατι.Tι ακριβως εννοει για το cloud?? Πλέον οι φωτογραφίες δε θα γίνονται backup στο Samsung Cloud αλλά στο OneDrive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Πλέον οι φωτογραφίες δε θα γίνονται backup στο Samsung Cloud αλλά στο OneDrive. Σε πραγματική ανάλυση γίνεται ο συγχρονισμός? Επίσης αν ανοίξω συγχρονισμό, θα γίνει σε όλες τις φωτογραφίες ή σ αυτές που θα τραβήξω από εδώ και πέρα? Έχω κάνα 150gb γι αυτό ρωτάω. Και αν γίνει σε όλες ποιος ξέρει πόσο χρόνο θα πάρει.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Σε πραγματική ανάλυση γίνεται ο συγχρονισμός? Επίσης αν ανοίξω συγχρονισμό, θα γίνει σε όλες τις φωτογραφίες ή σ αυτές που θα τραβήξω από εδώ και πέρα? Έχω κάνα 150gb γι αυτό ρωτάω. Και αν γίνει σε όλες ποιος ξέρει πόσο χρόνο θα πάρει.. Στο onedrive δεν έχεις απεριόριστο χώρο εκτός κι αν έχεις αγοράσει ή έχεις αγορασμένο το office Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος που πέρασε τη beta ? Αν ναι, έχετε δει μείωση στην απόδοση η lags ? Μου έστειλε ένας φίλος μου screenshot από antutu με 297.000 σκορ και ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει μείωση στην ταχύτητα της συσκευής. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Απ οτι βλεπω ενημερωση για την bixby(who cares??) και στο cloud,για το δαχτυλικο αποτυπωμα δεν αλλαξε κατι.Tι ακριβως εννοει για το cloud??Σταμάτησε πλέον να εμφανίζεται η ένδειξη της φόρτισης στην οθόνη μόνιμα Sent from my SM-T865 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnhoston Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Σταμάτησε πλέον να εμφανίζεται η ένδειξη της φόρτισης στην οθόνη μόνιμα Sent from my SM-T865 using Tapatalk Αυτό έγινε μέσω κάποιας ρύθμισης η αυτόματα? Γιατί και μένα μου ήρθε η τελευταία αναβάθμιση αλλά δεν είδα κάποια αλλαγή στο συγκεκριμένο θέμα Παράθεση galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Λογικά αν έχεις ενεργή aod θα το δείχνει πάλι. Τουλάχιστον έτσι κάνει σε μένα. Λάζαρος.. Note 10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Εγώ δεν είχα ενεργοποιημένη την AOD, αλλά κάθε φορά που φόρτιζα είχε μόνιμα στο κάτω μέρος της οθόνης την ένδειξη ότι φορτίζει και το ποσοστό της φόρτισης είτε ήταν αναμμένη η συσκευή είτε όχι. Χθες πέρασα την τελευταία ενημέρωση και το βράδυ που φόρτιζα, με σβηστή συσκευή, οι ενδείξεις δεν υπήρχαν. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Νεα ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Μόλις την περασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 έγινε πιο γρήγορο το fingerprint μετά την νέα ενημέρωση SJM δεν ηταν τόσο γρήγορο (με το tmax που έχω πάνω) όταν απλά είχα λάβει το notification για την αναβάθμιση του fingerprint Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Σταμάτησε πλέον να εμφανίζεται η ένδειξη της φόρτισης στην οθόνη μόνιμα Sent from my SM-T865 using Tapatalk Φιλε μου δεν αλλαξε κατι.Συνεχιζω και βλεπω κανονικα οπως πριν.:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts