gmak Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 συγνώμη εξ αρχης αν εχει απαντηθει...αλλά μου συμβαινει κατι περιεργο...βαζω την λειτουργια always on display στο on και την ωρα που σβηνει η οθονη εμφανιζεται για κλασματα του δευτερολευτου το ρολοι και χανεται...παω παλι στις ρυθμισεις και βλεπω την εφαρμογη στο off...και φτου ακι απο την αρχη...εχετε καμμια ιδεα τι κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 συγνώμη εξ αρχης αν εχει απαντηθει...αλλά μου συμβαινει κατι περιεργο...βαζω την λειτουργια always on display στο on και την ωρα που σβηνει η οθονη εμφανιζεται για κλασματα του δευτερολευτου το ρολοι και χανεται...παω παλι στις ρυθμισεις και βλεπω την εφαρμογη στο off...και φτου ακι απο την αρχη...εχετε καμμια ιδεα τι κανω λαθος? Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις κλείδωμα οθόνης always on display Ενεργοποίησε την μπες μέσα στα επόμενου και τσέκαρε ότι έχεις βάλει πάντα εμφάνιση Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmak Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Οκ λήξη συναγερμού..είχα την εφαρμογή aod notify και εκεί είχα κάνει λάθος ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IOA Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 ρυθμίσεις αρχικής οθόνης απόκρυψη εφαρμογών Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Τις τελευταίες ημέρες εχω παρατηρήσει οτι το YouTube premium δεν δουλεύει στο παρασκήνιο ξέρει κανείς γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 https://gr.gizchina.com/2019/11/03/galaxy-note-10-diathesimos-o-antaptoras-akoystikon-kai-stin-ellada/ Για όποιον ενδιαφέρεται Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Τις τελευταίες ημέρες εχω παρατηρήσει οτι το YouTube premium δεν δουλεύει στο παρασκήνιο ξέρει κανείς γιατί? Καλησπερα, τωρα το κοιταξα και μου δουλευει κανονικα.Μηπως καποια ρυθμιση σου?? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://gr.gizchina.com/2019/11/03/galaxy-note-10-diathesimos-o-antaptoras-akoystikon-kai-stin-ellada/ Για όποιον ενδιαφέρεται Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενδιαφερων πολυ ο ανταπτορας και ας πουμε σε λογικη τιμη...Οσο για την μεμβρανη που λεει ,εγω γενικα δεν βαζω ποτε.Το ρισκαρω και το εχω ''γυμνο'' Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Τις τελευταίες ημέρες εχω παρατηρήσει οτι το YouTube premium δεν δουλεύει στο παρασκήνιο ξέρει κανείς γιατί? Βγάλτο από τις εφαρμογές που μπαίνουν αυτόματα σε Sleep mode. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Eρωτηση για καποιους που εχουν βγαλει την ζελατινα. Εχετε αλλαξει και μυτη στο spen μετα? Υποτιθεται καποιες μυτες ειναι για γυαλι και αλλες για ζελατινες? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Eρωτηση για καποιους που εχουν βγαλει την ζελατινα. Εχετε αλλαξει και μυτη στο spen μετα? Υποτιθεται καποιες μυτες ειναι για γυαλι και αλλες για ζελατινες? Την έβγαλα την μεμβράνη και όχι δεν άλλαξα μύτη, χρησιμοποιω την ίδια χωρίς κανένα πρόβλημα και καμία διαφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Ξερει κανεις γιατι στην AOD μου αναβει καποιες φορες που ενεργοποιω την οθονη, μονο το αποτυπωμα χωρις το το ρολοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Βγάλτο από τις εφαρμογές που μπαίνουν αυτόματα σε Sleep mode. Πως γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 (edited) μόλις μου ήρθε ενημερωση λογισμικού 140 mb, ελληνικό Edited November 4, 2019 by xroikon_46 Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Ενημερωση εκτος απο αυτη του Νοεμβριου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Ενημερωση εκτος απο αυτη του Νοεμβριου; μάλλον του νοεμεβριου είναι Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Πως αφαιρουμε παιδια την εκφωνηση του ονοματος οταν μας καλει καποιος;οποτε με παιρνουν τηλεφωνο , μου λεει το ονομα της επαφης και μου σπαει τα νευρα. Εχω απενεργοποποησει την επιλογη εκφωνηση καλουντος.βοηθηστε με λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Πως αφαιρουμε παιδια την εκφωνηση του ονοματος οταν μας καλει καποιος;οποτε με παιρνουν τηλεφωνο , μου λεει το ονομα της επαφης και μου σπαει τα νευρα. Εχω απενεργοποποησει την επιλογη εκφωνηση καλουντος.βοηθηστε με λιγο Προσβασιμοτητα-αλληλεπιδραση και κινητικες δυνατοτητες-αλληλεπιδραςεις-απαντηση κ τερματισμων κλησεων-εκφωνηση ονοματων καλουντων Το ειχα παθει και γω και μου ειχε σπασει τα νευρα. Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra,iphone 15 pro,iphone 16 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Ευχαριστω φιλε μου!!!μου ειχε σπασει τα νευρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Πέρασα και εγω απο το 9 στο 10+ όντως είναι ποιό γρήγορο. Έχω το γερμανικό όποτε ειπα να δοκιμάσω το android 10. Το περασα σήμερα μετα έκανα επαναφορά και ολα καλά.Ακομα βέβαια ειναι η πρώτη beta αλλα ολα κυλούν ομαλα οπως και πρίν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Πέρασα και εγω απο το 9 στο 10+ όντως είναι ποιό γρήγορο. Έχω το γερμανικό όποτε ειπα να δοκιμάσω το android 10. Το περασα σήμερα μετα έκανα επαναφορά και ολα καλά.Ακομα βέβαια ειναι η πρώτη beta αλλα ολα κυλούν ομαλα οπως και πρίν. Καλησπέρα.Τι νέο φέρνει;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IOA Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Παιδιά μήπως ξέρετε γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στο pc με το dex? Μπήκα στην αρχή για λίγο και μετά έκλεισε μονή της η εφαρμογή και έκτοτε δεν μπορεί να συνδεθεί. Έχει πάθει κάνεις κάτι ανάλογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Παιδιά αγόρασα καλώδιο usb 2.0 σε type c αλλά έχω θέματα σε windows 7 δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία καθόλου... Μήπως θέλει USB 3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Παιδιά αγόρασα καλώδιο usb 2.0 σε type c αλλά έχω θέματα σε windows 7 δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία καθόλου... Μήπως θέλει USB 3; Κατά πάσα πιθανότητα δε θες άλλο καλώδιο, θέλεις windows 10, δυστυχώς..... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπα το έψαξα πολύ και βρήκα ότι και με τον αντάπτορα της Samsung πάλι χαμηλά παίζει ο ήχος. Δε ξέρω γιατί μάλλον είναι θέμα software. Λάζαρος.. Note 10+ Σε συνέχεια του θέματος σχετικά με τον αντάπτορα ήχου της Samsung (type c σε 3.5 mm jack ) το αγόρασα και ενημερώνω πως είναι άψογο με τα ακουστικά μου, κανένα πρόβλημα. Ησύχασα και με αυτό.... χα!χα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Παιδιά μήπως ξέρετε γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στο pc με το dex? Μπήκα στην αρχή για λίγο και μετά έκλεισε μονή της η εφαρμογή και έκτοτε δεν μπορεί να συνδεθεί. Έχει πάθει κάνεις κάτι ανάλογο? Καλημερα. Χρησιμοποιω συχνα το dex σε λαπτοπ με win7.Mου το εκανε και εμενα αυτο στην αρχη.Δοκιμασε να κανεις απεγκατασταση και εγκατασταση παλι την εφαρμογη του dex στον υπολογιστη σου.Αυτο συνηθως λυνει το προβλημα.Αν δεν πιασει και αυτο, τσεκαρε το καλωδιο που χρησιμοποιεις για να συνδεεις το κινητο.Εμενα μονο με το γνησιο το βλεπει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Πως γίνεται αυτό? Από τα Settings, apps, βρίσκεις την εφαρμογή, τη βγάζεις από την βελτιστοποίηση. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts