qsis Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Μην ασχολείστε με το Chrome Βάλτε kiwi με μαύρο θέμα να ηρεμήσουν τα μάτια σας. Το Chrome μόνο σε ελάχιστα sites τον χρησιμοποιώ Φίλε πόσο δίκιο έχεις τελικά, πολύ καλός ο kiwi Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Φίλε πόσο δίκιο έχεις τελικά, πολύ καλός ο kiwi Είναι ο μόνος που κάνει dark όλα ανεξαιρέτως τα sites. Πχ το myphone που δεν το κάνει κανένας άλλος. Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smerliao Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Τον brave δεν τον χρησιμοποιεί κανείς; τον έχω εδώ και καιρό σαν default και είμαι ευχαριστημένος καθώς κόβει τα πάντα από διαφημίσεις. Ίσως καμία φορά παρακοβει κάτι χρησιμο και τότε μπαίνω chrome. Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι δεν κάνει καλό sync τα passwords και φόρμες... Παράθεση Xalllara! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 July update ok το βλέπω και καλύτερη μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeR1_700 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Όσοι έχετε θέμα με το chrome δωκιμάσατε να απεγκαταστήσετε τις ενημερώσεις του app? Παράθεση Τα καλύτερα apps για tv boxes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Όσοι έχετε θέμα με το chrome δωκιμάσατε να απεγκαταστήσετε τις ενημερώσεις του app? Εγώ έχω απενεργοποιημένο chrome και πάλι έχω restarts (με july update) Δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όμως, απο 9 σε 10, γιατι δεν εχω χρόνο να ξαναστήσω το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeR1_700 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Εγώ έχω απενεργοποιημένο chrome και πάλι έχω restarts (με july update) Δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όμως, απο 9 σε 10, γιατι δεν εχω χρόνο να ξαναστήσω το κινητό Εγώ με την 9 είμαι ακόμα αλλά και εγώ παρατήρισα την τελευταία βδομάδα ένα κωλιματάκι μια φορά την μέρα. Του έσβησα τα updates και μια χαρά τώρα. Όταν έρθει η στιγμή να κάνεις reset θα σου πρώτεινα να κατεβάσεις την εφαρμογή App Backup Restore Transfer το οποίο δημιουργεί για κάθε σου app ένα apk αρχείο με την τωρινή τους έκδωση (δεν κρατά όμως τις ρυθμήσεις που έχεις κάνει σε κάθε app). Από κει σου δίνεται η δυνατότητα να το ανεβάσεις στο google drive. Οπότε μετά ούτε ψάχνεις ούτε τίποτα, τα κατεβάζεις, τα εγκαθιστάς και τελιώνεις γλητόνοντας χρόνο. Παράθεση Τα καλύτερα apps για tv boxes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Εγώ με την 9 είμαι ακόμα αλλά και εγώ παρατήρισα την τελευταία βδομάδα ένα κωλιματάκι μια φορά την μέρα. Του έσβησα τα updates και μια χαρά τώρα. Όταν έρθει η στιγμή να κάνεις reset θα σου πρώτεινα να κατεβάσεις την εφαρμογή App Backup Restore Transfer το οποίο δημιουργεί για κάθε σου app ένα apk αρχείο με την τωρινή τους έκδωση (δεν κρατά όμως τις ρυθμήσεις που έχεις κάνει σε κάθε app). Από κει σου δίνεται η δυνατότητα να το ανεβάσεις στο google drive. Οπότε μετά ούτε ψάχνεις ούτε τίποτα, τα κατεβάζεις, τα εγκαθιστάς και τελιώνεις γλητόνοντας χρόνο. Νομίζω δεν χρειάζεται καν να μπεις σε όλη αυτή την διαδικασία μόνο κ μονο για τις εφαρμογες, γιατι αν κανεις επαναφορά απο backup google σε αφήνει να διαλέξεις ποιες εφαρμογές θες κι αν θες να επαναφέρεις και τα δεδομένα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeR1_700 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Νομίζω δεν χρειάζεται καν να μπεις σε όλη αυτή την διαδικασία μόνο κ μονο για τις εφαρμογες, γιατι αν κανεις επαναφορά απο backup google σε αφήνει να διαλέξεις ποιες εφαρμογές θες κι αν θες να επαναφέρεις και τα δεδομένα τους Καλά δεν το λες και διαδικασία, ανοίγεις το app, πατάς επιλογή όλων και σε μισό λετπό στα κάνει όλα apk, μετά τα ανεβάζεις και τέλος ;) Και εδώ διαλέγεις ποια apk θες όταν τα κατεβάζεις φυσικά. Αυτό με το google δεν το είχα σκεφτεί, εσύ το έχεις κάνει ποτέ για να δεις τι σου επαναφέρει? Επίσης το έβαλα να κάνει backup αλλά δεν βλέπω να υπάρχει μέσα στο κινητό σαν αρχείο... Παράθεση Τα καλύτερα apps για tv boxes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 July update ok το βλέπω και καλύτερη μπαταρίαΠλέον μπορώ να πω ότι αγγίζει την τελειότητα, παίζει το τηλέφωνο να είναι καλύτερο από την 9, τώρα που το έφτιαξαν θα έρθει και το Android 11 και φτου απ'την αρχή. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Πλέον μπορώ να πω ότι αγγίζει την τελειότητα, παίζει το τηλέφωνο να είναι καλύτερο από την 9, τώρα που το έφτιαξαν θα έρθει και το Android 11 και φτου απ'την αρχή. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι μη το ματιασω είναι πολύ κομπλέ κάλιο αργά παρά ποτέ νταξει θα αργήσει το 11αρι πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Ναι μη το ματιασω είναι πολύ κομπλέ κάλιο αργά παρά ποτέ νταξει θα αργήσει το 11αρι πιστεύω Όπως πάντα. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Καλά δεν το λες και διαδικασία, ανοίγεις το app, πατάς επιλογή όλων και σε μισό λετπό στα κάνει όλα apk, μετά τα ανεβάζεις και τέλος ;) Και εδώ διαλέγεις ποια apk θες όταν τα κατεβάζεις φυσικά. Αυτό με το google δεν το είχα σκεφτεί, εσύ το έχεις κάνει ποτέ για να δεις τι σου επαναφέρει? Επίσης το έβαλα να κάνει backup αλλά δεν βλέπω να υπάρχει μέσα στο κινητό σαν αρχείο... Εάν θα ήθελες τη δική μου απάντηση, σε κάθε μου επαναφορά χρησιμοποιώ της Google, και η επαναφορά γίνεται μια χαρά. Και φυσικά χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσεις εφαρμογές τρίτων, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την προσωπική ασφάλεια των δεδομένων της συσκευής. Φυσικά κρατάμε την πρότασή σου, και σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε για τη βοήθεια :) Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Τα δεδομένα των εφαρμογών δεν είναι προσβάσιμα από άλλες εφαρμογές ή τον χρήστη, εκτός αν έχεις κάνει root. Αντίθετα το apk είναι και προφανώς αυτό παίρνει κάπου backup ώστε να έχεις την ίδια ακριβώς έκδοση με αυτή που είχες πριν, ίσως χρήσιμο για κάποιους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeR1_700 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 (edited) Εάν θα ήθελες τη δική μου απάντηση, σε κάθε μου επαναφορά χρησιμοποιώ της Google, και η επαναφορά γίνεται μια χαρά. Και φυσικά χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσεις εφαρμογές τρίτων, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την προσωπική ασφάλεια των δεδομένων της συσκευής. Φυσικά κρατάμε την πρότασή σου, και σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε για τη βοήθεια :) Τα apk τα δημιουργεί το ίδιο το app restore transfer εκείνη την στιγμή από όσα apps έχεις (είτε από play store είτε από apk), οπότε δεν είναι εφαρμογές τρίτων αν εννοείς αυτά τα apk, είναι εφαρμογές που δημιούργησες εσύ ο ίδιος μέσω του app restore transfer. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα δεδομένα των εφαρμογών δεν είναι προσβάσιμα από άλλες εφαρμογές ή τον χρήστη, εκτός αν έχεις κάνει root. Αντίθετα το apk είναι και προφανώς αυτό παίρνει κάπου backup ώστε να έχεις την ίδια ακριβώς έκδοση με αυτή που είχες πριν, ίσως χρήσιμο για κάποιους. Οπότε κάνεις επαναφορά, και μετά που θα μπεις για να βάλεις την έκδοση που έκανες backup? Edited July 30, 2020 by GeorgeR1_700 Παράθεση Τα καλύτερα apps για tv boxes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Τα apk τα δημιουργεί το ίδιο το app restore transfer εκείνη την στιγμή από όσα apps έχεις (είτε από play store είτε από apk), οπότε δεν είναι εφαρμογές τρίτων αν εννοείς αυτά τα apk, είναι εφαρμογές που δημιούργησες εσύ ο ίδιος μέσω του app restore transfer. Οπότε κάνεις επαναφορά, και μετά που θα μπεις για να βάλεις την έκδοση που έκανες backup? Αναφέρομαι στο app restore transfer ως εφαρμογή τρίτων μέσα στην εκάστοτε συσκευή, και όχι σε αυτές που αντιγράφει. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeR1_700 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Αναφέρομαι στο app restore transfer ως εφαρμογή τρίτων μέσα στην εκάστοτε συσκευή, και όχι σε αυτές που αντιγράφει. Δεν κατάλαβα, το app restore transfer είναι από το play store και όχι apk. Παράθεση Τα καλύτερα apps για tv boxes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 (edited) Δεν κατάλαβα, το app restore transfer είναι από το play store και όχι apk. Είναι μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή (Trustlook security lab ονομάζεται ο προγραμματιστής/εταιρεία προγραμματισμού, ό,τι είναι τέλος πάντων) και είναι μια εφαρμογή που το backup που θα πάρεις στην εφαρμογή αυτή δε γνωρίζω έχοντας ανοικτά τα δεδομένα / WiFi μου ποιος μπορεί να δει (φεύγοντας leaks όταν θα ανοίξω δεδομένα για να στείλω cloud το backup απο την εφαρμογή αυτή) τι έχω πάρει ως backup, τι έχω γενικά στη συσκευή μου. Θεωρώ το Google backup ασφαλέστερο κάνοντας απλά έναν συγχρονισμό, -συγκριτικά με- έναν τυχαίο προγραμματιστή μιας κάποιας εφαρμογής backup. Επαναλαμβάνω, μιλάμε για την εφαρμογή στο play store "App backup restore transfer". Δε λέω ότι δεν είναι καλή εφαρμογή. Καλή είναι, και τη δουλειά της την κάνει. Επίσης, για πρακτικούς λόγους, υπάρχει μια λειτουργία προεγκατεστημένη στη συσκευή μας (Google backup), οπότε δεν χρειάζεται να καλύψουμε με μία εφαρμογή φορτώνοντας τη συσκευή, κάτι που υπάρχει ήδη ως λειτουργία (backup). Γνώμη μου. Edited July 30, 2020 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeR1_700 Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 (edited) Είναι μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή (Trustlook security lab ονομάζεται ο προγραμματιστής/εταιρεία προγραμματισμού, ό,τι είναι τέλος πάντων) και είναι μια εφαρμογή που το backup που θα πάρεις στην εφαρμογή αυτή δε γνωρίζω έχοντας ανοικτά τα δεδομένα / WiFi μου ποιος μπορεί να δει (φεύγοντας leaks όταν θα ανοίξω δεδομένα για να στείλω cloud το backup απο την εφαρμογή αυτή) τι έχω πάρει ως backup, τι έχω γενικά στη συσκευή μου. Θεωρώ το Google backup ασφαλέστερο κάνοντας απλά έναν συγχρονισμό, -συγκριτικά με- έναν τυχαίο προγραμματιστή μιας κάποιας εφαρμογής backup. Επαναλαμβάνω, μιλάμε για την εφαρμογή στο play store "App backup restore transfer". Δε λέω ότι δεν είναι καλή εφαρμογή. Καλή είναι, και τη δουλειά της την κάνει. Επίσης, για πρακτικούς λόγους, υπάρχει μια λειτουργία προεγκατεστημένη στη συσκευή μας (Google backup), οπότε δεν χρειάζεται να καλύψουμε με μία εφαρμογή φορτώνοντας τη συσκευή, κάτι που υπάρχει ήδη ως λειτουργία (backup). Γνώμη μου. Τώρα κατάλαβα τι εννωείς. Δεν τα είχα όλα αυτά κατά νου για να είμαι ειλικρινής. Σε ευχαριστώ πολύ :) Edited July 31, 2020 by GeorgeR1_700 Παράθεση Τα καλύτερα apps για tv boxes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Το μόνο που παρατήρησα στο τελευταίο update είναι αυτό, η συσκευή δεν είναι πιστοποιημένη Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Το μόνο που παρατήρησα στο τελευταίο update είναι αυτό, η συσκευή δεν είναι πιστοποιημένη Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια δοκίμασε να κάνεις clear storage και clear cache στο Google play store, κάνε μια επανεκκίνηση και γράψε εάν διορθώθηκε. Απλά μετά θα χρειαστεί να ρυθμίσεις πάλι το Google play store. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2020 Για δοκίμασε να κάνεις clear storage και clear cache στο Google play store, κάνε μια επανεκκίνηση και γράψε εάν διορθώθηκε. Απλά μετά θα χρειαστεί να ρυθμίσεις πάλι το Google play store. Sent from my Pixel 4 XL using TapatalkΕίχες δίκιο φίλος, τώρα είναι μια χαρά, ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 (edited) Είναι ο μόνος που κάνει dark όλα ανεξαιρέτως τα sites. Πχ το myphone που δεν το κάνει κανένας άλλος. Με χαλάει βέβαια που το widget στη homescreen για τους σελιδοδείκτες παραμένει άσπρο και αυτό το χρησιμοποιώ αρκετά στο κινητό Αλλά μου αρέσει η φάση που όντως κόβει διαφημίσεις έβαλα και επιπλέον ublockorigin όπως έχω και στο pc Όπως και να χει τον chrome δεν μπορώ να τον χρησιμοποιώ έτσι προβληματικό που τον έχουν κάνει και στο play store κράζει πολύς κόσμος το θέμα δεν είναι λοιπόν το κινητό μας αλλά γενικό, ο μόνος λόγος που χρησιμοποιώ chrome είναι οι κωδικοί/ιστορικό/σελιδοδείκτες από τον υπολογιστή με βόλευε να είναι όλα κοινά Edited August 1, 2020 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Μη σε εμποδίζει αυτό, όλοι οι μεγάλοι browser έχουν συγχρονισμό αλλά και μεταφορά ρυθμίσεων από προηγούμενο browser που χρησιμοποιείς. Κάνε τη μετάβαση στο PC (για ευκολία) και θα τα έχεις και στις άλλες συσκευές αφού συνδεθείς. Στο κάτω κάτω το δουλεύεις μερικές μέρες να δεις αν σε βολεύει και είναι καλύτερα και αν όχι γυρνάς στο παλιό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Με χαλάει βέβαια που το widget στη homescreen για τους σελιδοδείκτες παραμένει άσπρο και αυτό το χρησιμοποιώ αρκετά στο κινητό Αλλά μου αρέσει η φάση που όντως κόβει διαφημίσεις έβαλα και επιπλέον ublockorigin όπως έχω και στο pc Όπως και να χει τον chrome δεν μπορώ να τον χρησιμοποιώ έτσι προβληματικό που τον έχουν κάνει και στο play store κράζει πολύς κόσμος το θέμα δεν είναι λοιπόν το κινητό μας αλλά γενικό, ο μόνος λόγος που χρησιμοποιώ chrome είναι οι κωδικοί/ιστορικό/σελιδοδείκτες από τον υπολογιστή με βόλευε να είναι όλα κοινά Εγώ έχω βάλει το block this για διαφημίσεις γενικά στο κινητό https://block-this.com/ Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts