Jump to content

Xiaomi Mi A3

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό με το διαγώνιο swipe δεν το πιασα τι εννοείς; Εγώ όταν κάνω swipe πάνω στην άσπρη γραμμή στο κάτω μέρος εναλλάσσονται οι εφαρμογές που τρέχουν.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Αυτό με το διαγώνιο swipe δεν το πιασα τι εννοείς; Εγώ όταν κάνω swipe πάνω στην άσπρη γραμμή στο κάτω μέρος εναλλάσσονται οι εφαρμογές που τρέχουν.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν φέρεις το δάχτυλο σου από διαγώνια κάτω της οθόνης προς το κέντρο (όχι κοντά στην άσπρη γραμμή) είτε από δεξιά είτε από αριστερά, ανοίγει ο Google assistant

Στο ios αυτό ανοίγει το μενού με τις ανοικτές εφαρμογές που σε εμάς το κάνεις με πιο αργό τρόπο

Επειδή δεν με ενδιαφέρει ο Google assistant θα ήθελα να γίνεται ακριβώς όπως στο ios

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

ξέρεις ποιο ήταν το αληθινό πρόβλημα μου?

Μου έλειπε να μπορώ να εξαφανίσω το google search bar, να κατεβάζω την κουρτίνα από οποιοδήποτε σημείο της οθόνης και όχι μόνο από τέρμα επάνω, και ένα σωρό άλλα πραγματικά χρήσιμα gestures όπως double tap actions, 2 finger swipes, pinch in/out κλπ. χώρια τις απίστευτες παραμετροποιήσεις σε εικονίδια, αλλαγή μεγέθους, φάκελοι σχήματα χρωματισμοί κλπ κλπ.

Και για να παραφράσω αυτό που είπες, αν ψάξεις και στήσεις σωστά τον nova (paid) δεν ξαναγυρνάς πουθενά, μέχρι και ios (θού κύριε :lol: ) ανέχομαι αν είχε nova.

Ακριβώς.

Χωρίς nova έχεις ένα ανάπηρο τηλέφωνο

εγώ νοβα πέταξα μόνο σε κινητό της αδερφής μου που μόλις είδε το miui μου λέει τι είναι αυτό και πού να κάτσω να της εξηγήσω, με νόβα λύθηκε το θέμα

αλλά εγώ προσωπικά το θέλω όσο πιο barebone γίνεται το πράγμα

θα βάλω 3η εφαρμογή όταν κυριολεκτικά δεν πάει άλλο , θυμάμαι κάποτε το να βάλεις launcher ήταν επιβεβλημένο

το καλό αν έχεις μάθει σε συγκεκριμένο launcher ή πληκτρολόγιο ή οτιδήποτε δεν σε νοιάζει να αλλάξεις κατασκευαστή εφόσον μπορείς να έχεις το ίδιο σε άλλες συσκευές, πολλοί εγκλωβίζονται κατά κάποιο τρόπο στις λύσεις μιας εταιρείας και δεν μπορούν να αλλάξουν

για μένα προσωπικά αν και είμαι λίγο δεκτικός με άλλα πράγματα αυτό που θέλω είναι ξεβράκωτο android και αν χρειαστεί να προσαρμοστώ μόνο στις αλλαγές της κάθε έκδοσης (που πλέον συνήθως είναι βελτιώσεις), αλλά έχω αυτό ως σημείο αναφοράς.. τι άλλαξε από την 9 που την ξέρω καλά στη 10; αυτά. τα θέλω οκ, μετά ξέρω την 10 και πάω στην 11 κοκ , κάποιες φορές που μπαίνει ui 3ων στο παιχνίδι το χάνω και δεν έχω την όρεξη να ασχολούμαι (πλέον) , θέλω μια συγκεκριμένη σταθερα που δεν με περιορίζει τόσο σε κατασκευαστή αλλά φυσικά και αυτή περιορίζει

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Για τη χρηση τη δικη μου δε μου κανουν ο στοκ launcher και τα gestures

Με τον nova εχω πιο πολλα εικονιδια σε σειρα και εμφανιση οπως θελω εγω

Εχω διπλο κλικ για κλειδωμα, εμφανιση κουρτινας και μενου εφαρμογων πολυ ευκολα απο οπουδηποτε...

Με τα gestures μονο ενα back θα ειχα επιπλεον στα δεξια που πολλες φορες μπερδευει καποιες εφαρμογες

και αυτο μπορω να το βαλω αν θελω με αλλη εφαρμογη

α παίζει πλέον double tap για ξεκλείδωμα χωρίς root κτλ;

έχω μείνει πολλά χρόνια πίσω.. τεσπά, με το αποτύπωμα στην οθόνη δεν έχει νόημα το συγκεκριμένο

για τα περισσότερα εικονίδια γενικά συμφωνώ αν και τα 25 που παίρνει ο στοκ εμένα μου είναι υπεραρκετά

ααα

ναι ωραίο ήταν αυτό όταν το είχα στο lg, σε άλλη συσκευή είχα περάσει kernel για κλείδωμα και ξεκλείδωμα, αλλά η κατανάλωση είχε πάει στον θεό

για το κλειδωμα είχα ξεχάσει ότι υπάρχει, βέβαια στη συνέχεια βολεύτηκα ας πούμε (και επιπλέον ασφάλεια ) με το αποτύπωμα πίσω, όμως πλέον το σωστό και ιδανικό είναι το αποτύπωμα μπροστά και ας έχουμε μια πρώωρη υλοποίηση που δεν είναι και η πιο γρήγορη

από το να σηκώνω όλο το κινητό από το γραφείο ή κατά την οδήγηση όταν το είχα σε βαση, η οθόνη είναι ο,τι καλύτερο (στην οδήγηση βέβαια είχα trusted device το bt ακουστικό μου για το θέμα του κλειδώματος)

Edited by qsis

Android είναι παιδιά ευτυχώς και στοκ μένει και αεροπλάνο άμα θες γίνεται .

Ένας από τους κύριους λόγους που προτιμάμε πολλοι αυτό το λειτουργικό . :)

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Android είναι παιδιά ευτυχώς και στοκ μένει και αεροπλάνο άμα θες γίνεται .

Ένας από τους κύριους λόγους που προτιμάμε πολλοι αυτό το λειτουργικό . :)

έχω σκεφτεί να πειραματιστώ με ios πάντως κάποια στιγμή, ίσως πάρω στη γυναίκα αν μου περισσέψουν χρήματα γιατί σε αυτή αγοράζω τις ναυαρχίδες (μόνο snap 8xx η γυναίκα στις 3 τελευταίες συσκευές, εγώ σειρά 6xx του λαού :lol: ) , άρα ίσως την κάνω πειραματόζωο και για Iphone

ελπίζω να μη μου το φέρει στο κεφάλι, αν και ο,τι πηγαίνει σφαίρα ώστε να μην προβληματίσει δε νομίζω να το δει αρνητικά , άμα αρχίζει και σέρνεται το κινητό αρχίζει η γκρίνια

Edited by qsis

Gcam (για Android 10) που να δουλεύει και το slow motion ?

-οχι πάντα...

Σε ευχαριστώ δουλεύει ωραία .

Έχεις βάλει κάποιο config? Αν όχι για όποιον θέλει να την δουλέψει πρέπει οπωσδήποτε από τις ρυθμίσεις να ΑΠενεργοποιήσει το disable face shape correction αλλιώς τα πρόσωπα βγαίνουν πολύ στενά .

Κατά τα άλλα πολύ καλό port

-οχι πάντα...

Σε ευχαριστώ δουλεύει ωραία .

Έχεις βάλει κάποιο config? Αν όχι για όποιον θέλει να την δουλέψει πρέπει οπωσδήποτε από τις ρυθμίσεις να ΑΠενεργοποιήσει το disable face shape correction αλλιώς τα πρόσωπα βγαίνουν πολύ στενά .

Κατά τα άλλα πολύ καλό port

Δουλεύω το xml που έχει στήσει ο Antretng https://filebin.net/ihatp8b1p177ioir/tiger_Day_.xml?t=0nepezv5

Υπάρχει κι εδω

https://filebin.net/ihatp8b1p177ioir/tiger_Day_.xml?t=0nepezv5

Μετά από αναβάθμιση στη 10 που έκανα κατά λάθος έχω πρόβλημα με τη γραμματοσειρά στα site από chrome. Όλα φαίνονται πολύ μικρά ενω το μέγεθος γραμματοσειράς το έχω βάλει σε μεγαλύτερο. Ο μόνος τρόπος να μεγαλώσουν είναι να αλλάξω το μέγεθος προβολής αλλά μετά μεγαλώνουν πολύ τα εικονίδια. Έχω κάνει και hard reset. Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα;

θυμίστε μου πως βάζω το xml. δημιουργώ έναν φάκελο gcam/configs/ και το πετάω μέσα;

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Μερικές gcam έχουν άλλο φάκελο.

Σώσε ένα xml μέσα από την gcam ωστε να δεις σε ποιο φάκελο πάει

Μετά από αναβάθμιση στη 10 που έκανα κατά λάθος έχω πρόβλημα με τη γραμματοσειρά στα site από chrome. Όλα φαίνονται πολύ μικρά ενω το μέγεθος γραμματοσειράς το έχω βάλει σε μεγαλύτερο. Ο μόνος τρόπος να μεγαλώσουν είναι να αλλάξω το μέγεθος προβολής αλλά μετά μεγαλώνουν πολύ τα εικονίδια. Έχω κάνει και hard reset. Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα;

Ο Chrome έχει διάφορα θέματα τελευταία, σε όλες τις συσκευές. Μην ασχολείσαι με λύση για το MI A3... Όσο για τις αναβαθμίσεις, είναι όλες αποδεκτές, ασυζητητί. Όλα τα άλλα είναι θεωρίες...

πατώντας το 0.6Χ η το 2Χ κρασαρει η εφαρμογή;

Θελει αλλαγη στο selinux κατι που γινεται μονο με root.

Μιλάω μονο για το 0.6x καθως ούτως ή άλλος δεν εχει η συσκευή σας 2x.

Η trcamera δεν μου αποθηκεύει σελφοφωτογραφίες από την μπροστινή κάμερα όταν το hdr+ είναι ενεργοποιημένο, η πίσω δουλεύει. Edited by spiliot

πατώντας το 0.6Χ η το 2Χ κρασαρει η εφαρμογή;

Αν λες για την trcamera επειδή δεν λειτουργεί στις περισσότερες gcam ο ευρυγωνιος του A3 καλύτερα πήγαινε στις ρυθμίσεις εκεί που λέει advanced setting και μετά auxiliary camera και κλείσε το show buttons .οπότε δεν θα σου βγάζει 0,6 και 2Χ και δεν θα τα πατάς και να κολλάει .

-οχι πάντα...

Αν λες για την trcamera επειδή δεν λειτουργεί στις περισσότερες gcam ο ευρυγωνιος του A3 καλύτερα πήγαινε στις ρυθμίσεις εκεί που λέει advanced setting και μετά auxiliary camera και κλείσε το show buttons .οπότε δεν θα σου βγάζει 0,6 και 2Χ και δεν θα τα πατάς και να κολλάει .
οκ το έκανα ευχαριστώ.

αυτή η trcamera για το κινητό μας με την 10αρα είναι η καλύτερη προς το παρόν;

σε ποιον φάκελο βάζω το xml του Αντρέα; στον gcam η στον trcamera? (μέσα έχουν και οι 2 υποφακελο ο πρώτος configs και ο 2ος XML configs)

f413de1cdaa041dbb54d7b9cd4fdb6ba.jpg

Edited by ilka71

@Antretng έχεις κάποιο update για προτεινόμενες gcam & configs για Α9 & Α10;

Χωρίς να έχω δοκιμάσει πολλές, έχω την εντύπωση πως η xcam 6.1 με night-lc-cleaner δεν ξεπεράστηκε ποτέ ποιοτικά.

Mi A3 με EvolutionX 7.5