chios Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Εμεινε κανεις με την 9??? Απλα να ξερω αν θε εχω να μιλαω με καποιον....:lol: Μόνος έμεινες, θα σε βάλουμε σε καραντίνα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Αλτσχάιμερ έχεις voliotis δεν λέγαμε πάντα στην 9 δε βάζω τη 10 ούτε επί πληρωμή ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μου έλεγες "μαζί σου" χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 για το θέμα του ρολογιού που δεν φαίνεται τι να κάνω; φορματ η να περιμένω update μπας και διορθωθεί; τι λέτε; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Εμεινε κανεις με την 9??? Απλα να ξερω αν θε εχω να μιλαω με καποιον....:lol: Εγώ δε θα τη βάλω Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Αλτσχάιμερ έχεις voliotis δεν λέγαμε πάντα στην 9 δε βάζω τη 10 ούτε επί πληρωμή ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μου έλεγες "μαζί σου" χαχα Ειπα μηπως "παρασύρθηκες" κι εσυ.... :lol: OK Ειμαστε δυο... Τρεις με τον adi32 ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόνος έμεινες, θα σε βάλουμε σε καραντίνα. :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 μετα απο την αναβαθμιση στη 10 ολα δουλευουν καλα, δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης (για μπαταρια ειναι πολυ νωρις για να πω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 (edited) Πριν και μετά το πρώτο swipe. Προσπαθω να ανεβασω φωτο αλλα ματαια. Edited May 6, 2020 by papsr6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Κι εγώ αν δεν επανέλθει το shutter speed του wide φακού στα 32sec δε βάζω 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Τώρα, δηλαδή, πρέπει να αναβαθμίσουμε σε 10; :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Ειπα μηπως "παρασύρθηκες" κι εσυ.... :lol: OK Ειμαστε δυο... Τρεις με τον adi32 ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :lol::lol::lol::lol: Μη λυγισετε και τη βάλετε. Το κινητό μας θα είναι συλλεκτικό μεγάλης αξίας σαν το μόνο που θα δουλεύει σωστά Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Όσο τη βάλανε ας τσεκάρουν αν δουλεύει η ηχογράφηση κλήσεων με το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder Και αν με gcam μπορούν να βάλουν shutter speed μεγάλο Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doom26 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Μπήκε και από εμένα και εδώ και κάνα 4ωρο δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα σε κάτι πιο smooth θα έλεγα τρέχει το dark καλό.θα δείξει ο χρόνος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Μπήκε και από εμένα και εδώ και κάνα 4ωρο δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα σε κάτι πιο smooth θα έλεγα τρέχει το dark καλό.θα δείξει ο χρόνος!ρολόι φαίνεται πάνω αριστερά; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doom26 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 ρολόι φαίνεται πάνω αριστερά; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Κανονικά όπως ηταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Κανονικά όπως ητανγ@μω την γκαντεμιά μου μέσα μόνο σε εμένα ρε φουστη μου! θυμάμαι κάποια εφαρμογή η κρυφό μενού που εκρυβες η όχι το ρολόι ξέρει κανείς; Sent from my Mi A3 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την τελευταία ρομ για την EU; μπορώ να την ξανά περάσω από πάνω χειροκίνητα η όχι; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 γ@μω την γκαντεμιά μου μέσα μόνο σε εμένα ρε φουστη μου! θυμάμαι κάποια εφαρμογή η κρυφό μενού που εκρυβες η όχι το ρολόι ξέρει κανείς; Sent from my Mi A3 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την τελευταία ρομ για την EU; μπορώ να την ξανά περάσω από πάνω χειροκίνητα η όχι; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Κανε ενα καθαρισμα στα δεδομενα και το κασε της εφαρμογης του ρολογιου μπας και στρωσει. Εκανες hard reset μετα την αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την τελευταία ρομ για την EU; μπορώ να την ξανά περάσω από πάνω χειροκίνητα η όχι; Sent from my Mi A3 using Tapatalk δεν έχει βγει ακόμα σε fastboot , άσε που για να την περάσεις πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader είναι βαβουρα, καλύτερα κάνε μια επαναφορά. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 γ@μω την γκαντεμιά μου μέσα μόνο σε εμένα ρε φουστη μου! θυμάμαι κάποια εφαρμογή η κρυφό μενού που εκρυβες η όχι το ρολόι ξέρει κανείς; Sent from my Mi A3 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την τελευταία ρομ για την EU; μπορώ να την ξανά περάσω από πάνω χειροκίνητα η όχι; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zacharee1.systemuituner Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zacharee1.systemuitunerπρέπει να δώσω adb εντολές μέσω πισι; Sent from my Mi A3 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανε ενα καθαρισμα στα δεδομενα και το κασε της εφαρμογης του ρολογιου μπας και στρωσει. Εκανες hard reset μετα την αναβαθμιση?όχι δεν έκανα hard reset.... ακόμα! αυτό βαριέμαι Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 πρέπει να δώσω adb εντολές μέσω πισι; Sent from my Mi A3 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- όχι δεν έκανα hard reset.... ακόμα! αυτό βαριέμαι Sent from my Mi A3 using Tapatalk Ναι δεν ειναι τιποτα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Έκανα και εγώ την αναβάθμιση χθες, όλα πήγαν καλά, δε βλέπω κανένα θέμα μέχρι τώρα. Μπαταρία αν και νωρίς, 3h screen on time, 21h εκτός φορτιστή και είναι 63% το κινητό, οπότε ακούγεται promising. Φαίνεται stable πάντως από τη πλευρά μου! Επιτέλους, γιατί με όλα αυτά που διάβαζα τόσο καιρό, ήμουν σε φάση ότι θα ψάχνω για κινητό αν αναβαθμίσω, αλλά ευτυχώς κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Pie 9 μόνο addicted άψογη μακρυά η 10 εχθρός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Κι εγώ με την μπαταρία δεν έχω παράπονο. Έχω 30 ώρες που το έβγαλα από τον φορτιστή, έχει πάει στο 15% με λίγο παραπάνω από 5 ώρες οθόνη, με όλα ανοιχτά, κανένα 5ωρο λειτουργία μόνο με 4G, τα υπόλοιπα WiFi, γύρω στα 20 λεπτά με gps, και 2,5 ώρες μουσική με Bluetooth. Την ημέρα την βγάζει πολύ άνετα. Η δε αναβάθμιση σου δίνει την αίσθηση της ανανέωσης χωρίς να βλέπω κάποιο ενοχλητικό bug. Κάποια χαζά που κάνει το Bluetooth τα ίδια έκανε και πριν, αλλά έχω μάθει να τα αντιμετωπίζω. Sent from my Mi A3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Κι εγώ με την μπαταρία δεν έχω παράπονο. Έχω 30 ώρες που το έβγαλα από τον φορτιστή, έχει πάει στο 15% με λίγο παραπάνω από 5 ώρες οθόνη, με όλα ανοιχτά, κανένα 5ωρο λειτουργία μόνο με 4G, τα υπόλοιπα WiFi, γύρω στα 20 λεπτά με gps, και 2,5 ώρες μουσική με Bluetooth. Την ημέρα την βγάζει πολύ άνετα. Η δε αναβάθμιση σου δίνει την αίσθηση της ανανέωσης χωρίς να βλέπω κάποιο ενοχλητικό bug. Κάποια χαζά που κάνει το Bluetooth τα ίδια έκανε και πριν, αλλά έχω μάθει να τα αντιμετωπίζω. Sent from my Mi A3 5 ωρες οθονη ειναι πολυ λιγο νομιζω Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Όχι δεν είναι, γιατί παίζει ρόλο και η αυτονομία. Αν ήθελα μπορούσα να γράψω άνετα 8-9 ώρες, αλλά θα έπρεπε να το δουλεύω συνεχώς και με WiFi. Αλλά θα έπρεπε να πετύχω ένα τέτοιο νούμερο σε συνολικά αρκετά λιγότερο από 24ωρο. Επίσης αυτό το 15% που έχω θα μου έβγαζε μια ώρα ακόμη οθόνης πριν εξαντληθεί, αλλά δεν θέλω να ζορίσω την μπαταρία. Επίσης είμαι με φρέσκια εγκατάσταση, αφού έκανα reset, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη μαθαίνει την χρήση μου ακόμη, και ενδέχεται να βελτιωθεί μετά από κάποιους κύκλους φόρτισης η αυτονομία. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts