chios Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Γιαυτό ρώτησα τι εννοεί "δεύτερη διαδικασία ξεκλειδώματος κάθε φορά " Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Κάπου το χάσατε.... :) το δακτυλικό δουλεύει μόνο του, όταν ξεκλειδώνεις με δακτυλικό δεν σου ζητάει τίποτα άλλο, απλά για να ορίσεις δακτυλικό αποτύπωμα θέλει και εφεδρικό PIN ή μοτίβο (σε περίπτωση που δεν το αναγνωρίζει το δακτυλικό, βρεγμένα χέρια ή bug). η μόνη περίπτωση που Θέλει το PIN ή το μοτίβο, άσχετα από το δακτυλικό, είναι όταν κάνουμε επανεκκίνηση το κινητό, εκεί με το δακτυλικό δεν ανοίγει. ελπίζω να έγινα κατανοητός. Στο δικό μου, όταν ορίζω αποτύπωμα μου ζητάει να ορίσω και pin ή μοτίβο ή κωδικό. Όταν το κάνω αυτό και κλειδώνω την οθόνη, μετά το αποτύπωμα μου εμφανίζει ότι άλλο έχω επιλέξει, μοτίβο ας πούμε. Αυτό το δεύτερο θέλω να αποφύγω Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Εμένα δεν το κάνει αυτό, μόλις βάλω το δάκτυλο ξεκλειδώνει αμέσως Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Εμένα δεν το κάνει αυτό, μόλις βάλω το δάκτυλο ξεκλειδώνει αμέσως Αυτό λέγεται λειτουργία τσέπης. Νομίζω. Αν το αφήσεις σε επίπεδη επιφάνεια μετά από λίγο πατώντας το αποτύπωμα σου ζητάει και ότι άλλο έχεις ορίσει για ασφάλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Αυτό λέγεται λειτουργία τσέπης. Νομίζω. Αν το αφήσεις σε επίπεδη επιφάνεια μετά από λίγο πατώντας το αποτύπωμα σου ζητάει και ότι άλλο έχεις ορίσει για ασφάλεια.Δεν μου τκ κάνει ούτε αυτό, όπου και να το έχω ξεκλειδώνει, το πιν μου το ζητάει οταν ανοίγει το κινητό και οταν εχω να το βάλω πάνω από 72 ώρες. που είναι η λειτουργία τσέπης δεν βρήκα κάτι; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Δεν μου τκ κάνει ούτε αυτό, όπου και να το έχω ξεκλειδώνει, το πιν μου το ζητάει οταν ανοίγει το κινητό και οταν εχω να το βάλω πάνω από 72 ώρες. που είναι η λειτουργία τσέπης δεν βρήκα κάτι; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πας ρυθμίσεις, smart lock, εντοπισμός on body. Και πατάς ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Το έχω κλειστό το smart lock δεν μου χρειάζεται κάτι, αν το ενεργοποιήσω τι κάνει; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Το έχω κλειστό το smart lock δεν μου χρειάζεται κάτι, αν το ενεργοποιήσω τι κάνει; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επιλέξτε πότε το τηλέφωνό σας Android μπορεί να παραμείνει ξεκλείδωτο Το τηλέφωνο μπορεί να παραμείνει ξεκλείδωτο σε ορισμένες περιπτώσεις, π.χ. όταν έχετε το τηλέφωνο στην τσέπη σας ή βρίσκεστε κοντά στο σπίτι σας. Όταν χρησιμοποιείτε το Smart Lock, το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου σας με το PIN, το μοτίβο ή τον κωδικό πρόσβασής σας, απαιτείται μόνο μία φορά. Σημαντικό: Χρησιμοποιείτε μια προσαρμοσμένη έκδοση Android. Εάν αυτά τα βήματα δεν έχουν αποτέλεσμα, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της συσκευής σας. Αφήστε το τηλέφωνό σας ξεκλείδωτο Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείδωμα οθόνης. Μάθετε πώς μπορείτε να ορίσετε ένα κλείδωμα οθόνης. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Πατήστε Ασφάλεια Και έπειτα Smart Lock. Εάν δεν εμφανίζεται η επιλογή Ασφάλεια, πατήστε Ασφάλεια και τοποθεσία. Εισαγάγετε το PIN, το μοτίβο ή τον κωδικό πρόσβασης. Ορίστε μια επιλογή και ακολουθήστε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη. Όταν έχετε ξεκλειδώσει το τηλέφωνό σας και ενεργοποιήσετε την οθόνη του, ένας κύκλος που αναβοσβήνει γύρω από το εικονίδιο Κλειδαριάς Ξεκλειδωμένο υποδεικνύει ότι το τηλέφωνό σας είναι ακόμα ξεκλείδωτο. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει το τηλέφωνό σας για 4 ώρες και μετά γίνει επανεκκίνηση, θα πρέπει να το ξεκλειδώσετε. Για να κλειδώσετε ξανά το τηλέφωνό σας, αγγίξτε παρατεταμένα το εικονίδιο Κλειδαριάς Ξεκλειδωμένο. Αυτό λέει. Αλλά με την xiaomi μάλλον πήγε περίπατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Κατάλαβα, είναι κάτι που δεν το χρειάζομαι, ευχαριστώ για την ανάλυση. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Γιατί ρε παιδιά μπερδεύετε ο ένας τον άλλον; Άλλο το smartlock και άλλο το να ξεκλειδώνει μόνο με το δακτυλικό. Αν πας ρυθμίσεις ασφάλεια θα δεις τις επιλογές, επιλέγεις pin και ορίζεις δακτυλικό αποτυπωμα, κανονικά όταν θα βάζεις δάχτυλο :) θα ξεκλειδώνει, δεν θα ζητάει κάτι άλλο, εκτός αν έχεις να το χρησιμοποιήσεις μέρες ή μετά από επανεκκίνηση. Αν σου ζητάει μετά το δάχτυλο και pin κάνε μια επανεκκίνηση.... Εκτός αν έχεις βάλει άλλον launcher όπως για παράδειγμα nova και το κλειδώνεις με dt2w.... Αν είσαι με μαμά launcher και το πρόβλημα συνεχίζει μετά από επανεκκίνηση, τότε σβήσε το δακτυλικό αποτύπωμα, βάλε κλείδωμα κανένα, κάνε επανεκκίνηση και ξανά ρύθμισε το. Το smartlock είναι για όταν θέλουμε να ορίσουμε κάτω από ποιες συνθήκες το κινητό δεν θα κλειδώνει, άρα δεν θα χρειάζεται ούτε pin ούτε δάχτυλο... Δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα του φίλου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 εγώ smartlock χρησιμοποιούσα μόνο σε α1 όταν ήμουν στο αυτοκίνητο επειδή είχε το αποτύπωμα πίσω και δε βόλευε να το φτάνω όταν το τοποθετούσα στη βάση του, εδώ επειδή είναι στην οθόνη δεν έχω ασχοληθεί Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doom26 Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Κρασαρει σε κανέναν άλλον η gcam?όταν την ανοίγω βγάζει μνμ που επιτρέπει μόνο το κλείσιμο της εφαρμογής.την ξαναπέρασα αλλά τίποτα.το παθαίνει κανείς άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Διέγραψε τα δεδομένα της εφαρμογής ή αφαίρεσε τη εντελώς και μετά ξανά βάλε τη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Κρασαρει σε κανέναν άλλον η gcam?όταν την ανοίγω βγάζει μνμ που επιτρέπει μόνο το κλείσιμο της εφαρμογής.την ξαναπέρασα αλλά τίποτα.το παθαίνει κανείς άλλος?Πως μπορεί κάποιος να σου απαντήσει;; να μυρίσει τα νύχια του; Υπάρχουν τόσες πολλές gcam πια σου κρασαρει; Κάνε αυτό με τα δεδομένα και βλέπουμε. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Κύριοι επανέρχομαι σχετικά με τη δυσλειτουργία του δακτυλικού αποτυπώματος που έλεγα πιο πίσω... Τελικά τη "ζημιά" μου την έκανε μια εφαρμογή που έχω στην αρχική για να κλείνω την οθόνη, το Soft Lock Screen. Χρησιμοποιώ αυτό για κλείδωμα οθόνης και το AcDisplay για ξεκλείδωμα με gestures στον proximity sensor. Τελικά θα συνεχίσω με αυτά γιατί με βολεύουν περισσότερο + του ότι το δακτυλικό αποτύπωμα μου δίνει την εντύπωση ότι θα έχει κάποιο αντίκτυπο (έστω και μικρό) στην μπαταρία. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Κύριοι επανέρχομαι σχετικά με τη δυσλειτουργία του δακτυλικού αποτυπώματος που έλεγα πιο πίσω... Τελικά τη "ζημιά" μου την έκανε μια εφαρμογή που έχω στην αρχική για να κλείνω την οθόνη, το Soft Lock Screen. Χρησιμοποιώ αυτό για κλείδωμα οθόνης και το AcDisplay για ξεκλείδωμα με gestures στον proximity sensor. Τελικά θα συνεχίσω με αυτά γιατί με βολεύουν περισσότερο + του ότι το δακτυλικό αποτύπωμα μου δίνει την εντύπωση ότι θα έχει κάποιο αντίκτυπο (έστω και μικρό) στην μπαταρία. Το πιο πιθανό είναι, να έχουν οι δυο εφαρμογές που χρησιμοποιείς, αντίκτυπο στην μπαταρία, παρά το δακτυλικό αποτύπωμα.... Αλλά γούστα είναι αυτά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Το ανέφερα αυτό για την μπαταρία γιατί όσο έχουμε το τηλ στην τσέπη, ουσιαστικά το σημάδι του δακτυλικού αποτυπώματος μένει μόνιμα αναμένο μιας και εντοπίζει επαφή. Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doom26 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Πως μπορεί κάποιος να σου απαντήσει;; να μυρίσει τα νύχια του; Υπάρχουν τόσες πολλές gcam πια σου κρασαρει; Κάνε αυτό με τα δεδομένα και βλέπουμε. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρόσεχε λίγο το τρόπο σου δεν είμαστε όλοι ειδήμονες στην τεχνολογία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε το φόρουμ.για να μην γράφω έκδοση gcam εννοειτε με όλες τις εκδόσεις.με σβήσιμο δεδομένων και επανεγκατάσταση διορθωθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Ζητάω συγνώμη για τον τρόπο μου, δεν το διευκρίνισες, καλό είναι όταν ζητάμε βοήθεια να δίνουμε όσα περισσότερα στοιχεία μπορούμε. Αφού βρήκες άκρη όλα καλά. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Πριν από λίγο ήρθε σε ένα Huawei Mate 10 pro ελληνικό που έχω, μήνυμα έκτακτης ανάγκης από την πολιτική προστασία για τον κορωνοϊο. Στης γυναίκας μου το a3 ευρωπαϊκό,αγορασμένο από Σκρουτζ , δεν ήρθε ούτε τώρα ούτε πρίν μερικές μέρες. Έχει έρθει σε κάποιον σε μη ελληνική συσκευή, το μύνημα; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Πριν από λίγο ήρθε σε ένα Huawei Mate 10 pro ελληνικό που έχω, μήνυμα έκτακτης ανάγκης από την πολιτική προστασία για τον κορωνοϊο. Στης γυναίκας μου το a3 ευρωπαϊκό,αγορασμένο από Σκρουτζ , δεν ήρθε ούτε τώρα ούτε πρίν μερικές μέρες. Έχει έρθει σε κάποιον σε μη ελληνική συσκευή, το μύνημα; Σε μενα ευρωπαικο τωρα ηρθε μηνυμα αλλα την προηγουμενη οχι Στην γυναικα μου το ιδιο με redmi 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Εμένα με global android 10, από σκρουτζ με 2 sim επάνω (cosmote και οι 2) δεν ήρθε τίποτα ούτε τώρα ούτε την προηγούμενη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fire7184 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 σε mi a3 απο κινα με global ηρθε και τις 2 φορες.Απλως στην κορη μου που εχει redmi note 8 ειχε και εκφωνηση ενω σε μενα οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Τι να πω? Δεν ξέρω. Όλες τις επιλογές στο emergency alerts τις έχω ενεργές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Μόλις τώρα μίλησα με τον αδερφό μου που έχει ελληνικό a3 , και δεν του ήρθε. Τόσο αυτός όσο και η γυναίκα μου είναι με κάρτα Cosmote. Να παίζει ρόλο άραγε; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts