Jump to content

Xiaomi Mi A3

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω παρομοιες εφαρμογες χρεισημοποιω και εχθες ειχα 2μερες λειτουργιας απο την τελευταια φορτιση με 3 ωρες οθονη και υπολοιπο μπαταριας 43%.

Πρεπει να δεις τι εφαρμογη σου τρωει μπαταρια.

Εισαι με την τελευταια ιανουαριου?

Αν το πηρες τωρα θα πρεπει να αφησεις το τηλεφωνο να στρωσει το λογισμικο και μετα απο κανα δυο μερες θα δεις τι αυτονομια βγαζει.

Εγω επειδη βαριεμαι να ψαχνω αν κατι δεν παει καλα κανω hard rest και περναω τις εφαρμογες απο την αρχη ως νεα συσκευη και μετα λειτουργουν ολα αψογα.αλλωστε δεν εχω παρα πολλες εφαρμογες ποτε.

Εμενα μετα απο καμια 8αρια φορτισεις εστρωσε η μπαταρια του..γυρω στις 2 μερες βγαζω και γω

Samsung Galaxy A54 8/128

σκεφτομαι να το παρω για τον πιτσιρκα μου(15 χρονων).

διαβαζω γενικα καλα σχολια,αλλα 2 αρνητικα που παιζουν,ειναι η χαμηλη αναλυση οθονης και το "τραγικο¨" δαχτυλικο αποτυπωμα.

οντως να παω σε κατι αλλο,ή προχωραω αφοβα?

διαβαζω γενικα καλα σχολια,αλλα 2 αρνητικα που παιζουν,ειναι η χαμηλη αναλυση οθονης και το "τραγικο¨" δαχτυλικο αποτυπωμα.

Τιποτα απο τα δυο που ειπες δεν ισχυει.

Το δακτυλικο ειναι απολυτα αποδεκτο στην κατηγορια του και η οθονη δεν ενοχλει καθολου.

Να προχωρησεις αφοβα.

Τιποτα απο τα δυο που ειπες δεν ισχυει.

Το δακτυλικο ειναι απολυτα αποδεκτο στην κατηγορια του και η οθονη δεν ενοχλει καθολου.

αρα στα 150 ευρω ειναι γενικα οκ?

μπαταρια,φωτο,παιχνιδια...

Για τα λεφτα ειναι αψογο το κινητο αδερφε και θα το ευχαριστηθει ο μικρος..Ερχομενος απο Galaxy S8 και μετα Huawei P30 Lite το Μi A3 μου αρεσει περισσοτερο

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αρα στα 150 ευρω ειναι γενικα οκ?

μπαταρια,φωτο,παιχνιδια...

Μπαταρια εμενα βγαζει 2 μερες ανετα και το δουλευω λιγο Wi-Fi και social..παιχνιδια να φανταστεις χαζοεπαιζα το Black Desert Mobile στο P30 Lite σε High γραφικα και το Mi A3 εβαλα Ultra και το τραβηξε αψογα..τα συμπερασματα δικα σου..

Samsung Galaxy A54 8/128

Για τα λεφτα ειναι αψογο το κινητο αδερφε και θα το ευχαριστηθει ο μικρος..Ερχομενος απο Galaxy S8 και μετα Huawei P30 Lite το Μi A3 μου αρεσει περισσοτερο

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπαταρια εμενα βγαζει 2 μερες ανετα και το δουλευω λιγο Wi-Fi και social..παιχνιδια να φανταστεις χαζοεπαιζα το Black Desert Mobile στο P30 Lite σε High γραφικα και το Mi A3 εβαλα Ultra και το τραβηξε αψογα..τα συμπερασματα δικα σου..

ωραιος αδερφε-ευχαριστω πολυ!

Την πρώτη μέρα που το αγόρασα έβγαλα μια σελφι την μάπα μου και κάνοντας ζουμ στην φωτογραφία εντυπωσιάστηκα από την λεπτομέρεια που είχε στο πρόσωπο και στα γένια και γενικά. Σήμερα που ξαναεβγαλα δεν υπάρχει αυτή η εντυπωσιακή λεπτομέρεια. Κάνοντας ζουμ τα γένια μου φαίνονται ψιλοθαμπα όπως και τα μαλλιά και δεν έχω πειράξει τις ρυθμίσεις καθόλου λέτε να φταίει το update ασφαλείας που έκανα;

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, το τηλέφωνο είναι τέρας αυτονομίας, ξεχνάω που έχω βάλει τον φορτιστή.

Πάει για μπριζα τώρα.

5e04dc168b9306c8c39921da8ab21377.jpg

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by chios

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Εντάξει δε πρέπει να κάνεις πολύ χρήση το κινητό έχει 9 περίπου ώρες χρήση οθόνης οπότε αποφασίσεις να τις φας άλλο τόσο θα κρατήσει και η μπαταρία είναι πραγματικο τέρας παντως

Καλησπερα στην παρεα!!

Παιδια εχει αγορασει κανεις απο αυτο το καταστημα??

Βλεπω οτι ειναι ευρωπαικο αρα δεν εχει τελωνειο και το τηλεφωνακι διαθεσιμο και σε καλη τιμη (4/128)

https://www.eglobalcentral.eu/xiaomi-mi-a3-dual-sim-4gb-128gb-not-just-blue-1.html

Αν εχεται καμια προταση αγορας γραψτε....

Edited by voliotisgr

όσο ισχύει η προσφορά με τα 159 στις αλυσίδες ειναι αστείο να συζητάμε για εισαγωγή απ εξω χωρις εγγύηση επίσημη.. όποιον δεν του φτάνουν 64 γιγα πετάει και μια κάρτα μνήμης και τελείωσε η υπόθεση.. εκτός αν χρειάζεται και τη δεύτερη σιμ
aka bill_thes

όσο ισχύει η προσφορά με τα 159 στις αλυσίδες ειναι αστείο να συζητάμε για εισαγωγή απ εξω χωρις εγγύηση επίσημη.. όποιον δεν του φτάνουν 64 γιγα πετάει και μια κάρτα μνήμης και τελείωσε η υπόθεση.. εκτός αν χρειάζεται και τη δεύτερη σιμ

Βασίλη , το ψάχνω αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Με την προσφορά αυτή και ότι δεν είναι διαθέσιμο online αλλά μόνο σε καταστήματα , το κάνει πολύ δύσκολο να βρεθεί.

Sent from my iPad using Tapatalk

:D

Ακριβως χρειαζομαι και τη δευτερη σιμ

Και στις αλυσιδες πουλανε μονο σε ορισμενα καταστηματα τα εκθεσιακα κομματια με 159. Ενημερωθείτε πρωτα και μετα απαντηστε....

Edited by voliotisgr

Βασίλη , το ψάχνω αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Με την προσφορά αυτή και ότι δεν είναι διαθέσιμο online αλλά μόνο σε καταστήματα , το κάνει πολύ δύσκολο να βρεθεί.

Sent from my iPad using Tapatalk

ελα Βαγγελη εδω εισαι

https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/smartphones/xiaomi-mi-a3-64gb-ds-white

Ακριβως χρειαζομαι και τη δευτερη σιμ

Και στις αλυσιδες πουλανε μονο σε ορισμενα καταστηματα τα εκθεσιακα κομματια με 159. Ενημερωθείτε πρωτα και μετα απαντηστε....

μια χαρα πουλανε και σφραγισμενα, δες το λινκ παραπανω.

ψαξτε πρωτα και μετα απαντηστε..

aka bill_thes

Καλησπερα στην παρεα!!

Παιδια εχει αγορασει κανεις απο αυτο το καταστημα??

Βλεπω οτι ειναι ευρωπαικο αρα δεν εχει τελωνειο και το τηλεφωνακι διαθεσιμο και σε καλη τιμη (4/128)

https://www.eglobalcentral.eu/xiaomi-mi-a3-dual-sim-4gb-128gb-not-just-blue-1.html

Αν εχεται καμια προταση αγορας γραψτε....

Το μαγαζι αυτο ειναι απο χονγκ κονγκ.

Αν πηγαινες στο contact us θα το εβλεπες.

Τωρα αν εχει τελωνειο και ποτε θα ερθει καληνυχτα.

Βαλε το youtube vanced να ησυχασεις απο διαφημισεις και να παιζει και στο υποβαθρο.

Εχει πολλες λειτουργιες και παραμετροποιησεις και δουλευει αψογα.

Ειναι το πρωτο πραγμα που κανω σε οποιαδηποτε συσκευη.

Αν θελεις το απλο youtube κανε απο ρυθμισεις εφαρμογες youtube αποθηκευτικος χωρις μια διαγραφη στο cache και διαγραφη ολων των δεδομενω μηπως στρωσει.

Να σε ρωτησω μιας που ανεφερες το vanced.. το εχω και γω χωρις microg, αλλα πολλες φορες οταν παταω απο εφαρμογή -πχ παταω σε λινκ στο messenger- να δω βιντεο και με παει στο vanced , μου βγαζει μαυρη οθονη και κλεψυδρα και δεν φορτωνει.

Πρεπει να κατεβασω το βιντεο, μετα φορτωνει κανονικα η αρχικη του youtube, και αν παω στο messenger και πατησω ξανα το λινκ το ανοιγει κανονικα

Να σε ρωτησω μιας που ανεφερες το vanced.. το εχω και γω χωρις microg, αλλα πολλες φορες οταν παταω απο εφαρμογή -πχ παταω σε λινκ στο messenger- να δω βιντεο και με παει στο vanced , μου βγαζει μαυρη οθονη και κλεψυδρα και δεν φορτωνει.

Πρεπει να κατεβασω το βιντεο, μετα φορτωνει κανονικα η αρχικη του youtube, και αν παω στο messenger και πατησω ξανα το λινκ το ανοιγει κανονικα

Δεν ξερω φιλε μου γιατι δεν δουλευω το messanger.

Κανε ενα καθαρισμα cache και στα δυο αν και πιστευω οτι το messanger φταιει.

Το λεω γιατι και στην γυναικα μου ολο τετοια κανει.cia βλεπεις...

Εννοείται ότι έχουμε βάλει gcam

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-jairo_rossi/

Την τελευταία hypercam έχω θέλει και τα configs δεν μπορώ να το ανεβάσω τώρα

σου ειναι ευκολο να μου πεις ποια ειναι η καλυτερη gcam ?

Εδω ειναι...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=478670&page=109

Υπάρχει καμία gcam που να υποστηρίζει όλους τους φακούς, χώρις roοt;

Οχι ουτε προκειται μαλλον.

Μόλις το παρήγγειλα από Wind με την προσφορά στα 159€...Γενικά αλλάζω συχνά κινητα ναυαρχίδες ή μη αλλά το τελευταίο 3μηνο έχω ένα Redmi 7a,να υποθέσω ότι εκτός των άλλων θα είναι αναβάθμιση και σε οθόνη;Ελπίζω να έχω εξίσου καλή μπαταρία.Ειχα καταλήξει σε Redmi note 8 pro αλλά η προσφορά με σταματησε.