thePRODIGY Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Μπήκα και εγώ για να γράψω RX7 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 -Maserati Ghibli II Cup -Mazda RX-7 Type R Bathurst R -Nissan GT-R Nismo Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 nissan skyline 2014 nismo http://www.gtrlife.com/files/img/13/11/nissan/gtr_reveal3239.jpg Δεν υπάρχει καλύτερο για μένα, Εάν μπορούσα να έχω ένα από όλα αυτό θα διάλεγα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Hydra απλά ..... Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 nissan skyline 2014 nismo http://www.gtrlife.com/files/img/13/11/nissan/gtr_reveal3239.jpg :up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Εγώ κάνω μικρά όνειρα οπότε καλό είναι και το αμάξι που έχω... VW PASSAT CC.. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Oλα τα Honda civic, και οσο πιο παλιο τοσο πιο καλο :p Εχω ένα civic μοντελο του 80 , θες να στο δωσω να μου δωσεις το καινουργιο? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) Εχω ένα civic μοντελο του 80 , θες να στο δωσω να μου δωσεις το καινουργιο? :p Αν είναι PGM-FI Full Injection, GT στα 1500 κυβικά, ενδιαφέρομαι... :p Edited October 26, 2014 by plankton69 Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Αν είναι PGM-FI Full Injection, GT στα 1500 κυβικά, ενδιαφέρομαι... :p Νομίζω ζητάς πολλά τώρα Χρήστο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Νομίζω ζητάς πολλά τώρα Χρήστο :p Δεν νομίζω Άλκη... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Δεν νομίζω Άλκη... ;) Πολλα ζητας.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barmanx Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ford Mustang GT V8 Μακάρι να το αποκτήσω κάποια στιγμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Chevrolet impala 67 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdonline Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Bugatti Veyron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Από τα αγαπημένα μου παλιά αμάξια ford mustang 1967 ελπίζω κάποια στιγμή να έχω την ευκαιρία να το βρω και να το πάρω.. Αν και κάτι μου λέει ότι θα καίει πολύ :-P Από καινούργια θα βολευομουν με ένα Chevrolet camaro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Μια Mercedes CLS θέλω γιατί η παλιά μου χάλασε.:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Από τα αγαπημένα μου παλιά αμάξια ford mustang 1967 ελπίζω κάποια στιγμή να έχω την ευκαιρία να το βρω και να το πάρω.. Αν και κάτι μου λέει ότι θα καίει πολύ :-P Από καινούργια θα βολευομουν με ένα Chevrolet camaro Mustang του '67; :confused: Είναι έρωτας αυτό το αμάξι :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 To αμάξι μου slk αλλά με μοτέρ από slr κόλαση...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Από 9 10 ετών ένα αμάξι ήθελα. Τελικά το έχω στα χέρια μου εδώ και 5 6 χρόνια περίπου. Mitsubishi Evo.Κρατημα που θα ζήλευαν η μάλλον ζηλεύουν πολλά super cars .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Πολλά αυτοκίνητα μου άρεσαν και μου αρέσουν,λόγω εμφανίσεις και άλλων χαρακτηριστικών..Ένα από αυτά είναι και το αμάξι μου Τώρα,ένα astra bertone turbo σε χρυσό...Βέβαια έχω καταλήξει πως θέλω μια maserati mc straddale..Αλλά τα όνειρα είναι όνειρα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 αθανατο nissan sunny...νομιζω με καταλαβενετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 αθανατο nissan sunny...νομιζω με καταλαβενετε... Θα συμφωνήσω εν μέρη,αξιοπιστία,αυτό ηταν το ατού του. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Toyota starlet ενα και μοναδικό.Το 90% που κυκλοφόρησαν εκτός απο όσους είχαν ατύχημα λειτουργουν άψογα ακόμα και σήμερα.Οι μόνες φθορές είναι οι φυσιολογικές που είναι στο εξωτερικο μέρος του αυτοκινήτου.Πέρα απο αυτό σπάνια να βγάλουν σοβαρό πρόβλημα σε μηχανή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy42 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Bugatti Veyron είναι κορυφή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 αθανατο nissan sunny...νομιζω με καταλαβενετε... Τι είπες τώρα! Το έχει ακόμη ο παππούς μου, το φορτώνει τέρμα σχεδόν κάθε 2-3 μήνες και πηγαίνει Καλαμάτα ή Κρήτη. Ο ορισμός του αμαξιού σκυλί πραγματικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts