manwlis77 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Βγάζει μέρα ότι και να του κάνεις Εάν το έχεις μόνιμα σε πλοήγηση νομίζω κανένα κινητό δε θα αντέχει 12 ώρες ανοικτή οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 (edited) Βγάζει μέρα ότι και να του κάνεις Εάν το έχεις μόνιμα σε πλοήγηση νομίζω κανένα κινητό δε θα αντέχει 12 ώρες ανοικτή οθόνη Ευχαριστω Πλοηγηση 1/2 μια με δυο ωρες συνολο Οχι 12... Το εχεις το κινητο ηδη; Edited November 4, 2019 by giokosta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Ναι κάνα μήνα το έχω Μια χαρά είναι και τίμια τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas10 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Καλησπέρα. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο smart case, με λειτουργικό πορτάκι με παράθυρο? Στο RN4 είχα μία τέτοια θήκη λοπου εμφανιζόταν η εισερχόμενη κλήση στο παράθυρο και μπορούσα να απαντήσω χωρίς να χρειαστεί να ανοίξω το πορτάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 https://www.qualcomm.com/products/wcd9375 https://www.qualcomm.com/news/onq/2019/06/12/new-audio-codec-built-help-golden-ears Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 βλέπω και εχουν πέσει με τα μούτρα στην gcam ανεβάζοντας συνέχεια apk και xml,αρχίζει και φαίνεται πλέον καθαρά η διαφορά μεταξύ στοκ και gcam ωραία πράγματα,αν είχαμε και ois .... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Το μεγαλυτερο μειον πιστευω ειναι αυτο. Τραγικο να μην μπορεις να βγαλεις νυχτερινη ληψη και να βγαινουν κουνημενες συνεχως. By the way, υπαρχει τροπος να δινω φωνητικη εντολη στην καμερα για να βγαλει φωτο , προκειμενου να μην κουνιεται το κινητο οταν πατω την οθονη? Παίδες μια ερώτηση.. Μπορείτε να καλέσετε κανονικά το 100, 199, 166 ?? Εγώ που παίρνω με συνδέει με το 112. Ξέρει κάνεις πως να το αλλάξω ? Είμαι με google dialer δυστυχώς Αυτο γινετε λογο καινουργιας συσκευης. Μου συνεβει και μενα και αυτη ηταν η αιτια οπως μου εξηγησαν απο το κεντρο ασφαλειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 να μην αναπνες βρε... χαχα η φωνητική εντολή θα ήταν τέλεια αλλα δεν έχω δει να το αναφέρουν κάπου Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 να μην αναπνες βρε... χαχα η φωνητική εντολή θα ήταν τέλεια αλλα δεν έχω δει να το αναφέρουν κάπου Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk χαχαχα !!! Το μονο που εχω βρει και βοηθαει λιγο ειναι να πατησω τα πληκτρα του ηχου και ετσι μου δινει λιγο χρονο για να το στερεωσω ....αν βολευει φυσικα! Επισης θα προτεινα να αναφερουμε οτι κολπα γνωριζει καποιος για να μιλαμε για τιποτα ουσιας και οχιμονο για τ ποτε θα ερθει η 11 πχ, καλοπροαιρετα μιλαω. Παραδειγμα, στις φωο εγω παω στο mode pro και βαζω ρυθμισεις για νυχτερινη οραση second 8 και iso 1600 και βγαζω ωραιες νυχτερινες φωτογραφιες. Για το οτιδηποτε καλο ειναι να τα αναφερουμε. Να ανοιξει λιγο η κουβεντα για το τερατακι μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 ωχ...τώρα εδώ με έχασες...καθώς ειμαι του αυτόματου,είναι φανερή η έλλειψη του anteg από το νήμα.... με gcam παίζεις καθόλου? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Gcam δεν εχω βαλει γιατι σκεφτομουν να περασω πρωτα την 10 android και μετα να ψαξω να βρψ μια εκδοση gcam σωστη. Αν η σκεψη μου ειναι λαθος , πες μου ποια να βαλω απο τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 (edited) βασικά parrot παίζει τώρα για καλύτερη....αν δεν σου παίζει το video κλείνεις το focus tracking https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog797/ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited November 5, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 βασικά parrot παίζει τώρα για καλύτερη....αν δεν σου παίζει το video κλείνεις το focus tracking https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog797/ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Απ οτι βλεπω αυτη εινια για Android 9. Οταν βγει η 10, δεν θα πρεπει να βαλω αλλη ξανα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 (edited) νομίζω η 7 παίζει και σε Q, θα το δούμε αυτό επίσης λένε ότι προς το παρόν την q την απέσυραν Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited November 5, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 νομίζω η 7 παίζει και σε Q, θα το δούμε αυτό επίσης λένε ότι προς το παρόν την q την απέσυραν Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Τι εννοεις την απεσυραν, θα παμε πιο πισω σε χρονο για να παρουμε την νεα εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 (edited) σε πολλούς σταματησε να κατεβαίνει σε άλλους δεν εμφανίζεται πλέον κτλ λογικά παμε αργότερα για τα ευρωπαϊκά βέβαια δεν εμφανίστηκε πουθενά ακόμα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited November 5, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Ένα πουλάκι μου είπε ότι βγήκε η V11.0.3.0 EEA GLOBAL:D Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 βάλτε Ολλανδία και θα έρθει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Ένα πουλάκι μου είπε ότι βγήκε η V11.0.3.0 EEA GLOBAL:D Υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις οσον αφορα την 11? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις οσον αφορα την 11?Ναι υπάρχουν, τώρα βγήκε η ευρωπαϊκή, αν έχεις global θα κάνεις υπομονή μερικές ώρες ή λίγες μέρες Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 5 συνολικά αν θυμάμαι καλά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/ Xiaomi ROMs (έχει και την Mi 9T Pro EEA V11.0.3.0.QFKEUXM) προσωπικά, θα περιμένω να την πάρω ΟΤΑ, αλλά βάζω εδώ το λινκ αν τυχόν και το χρειαστεί κανείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/ Xiaomi ROMs (έχει και την Mi 9T Pro EEA V11.0.3.0.QFKEUXM) προσωπικά, θα περιμένω να την πάρω ΟΤΑ, αλλά βάζω εδώ το λινκ αν τυχόν και το χρειαστεί κανείς Αυτή δεν ειναι για την global ευρωπαϊκή Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 ναι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Αυτή δεν ειναι για την global ευρωπαϊκή έχω ελληνικό Mi9T Pro, με ROM PFKEUXM (10.3.4.0) Δεν είναι η QFKEUXM η αναβάθμιση που θα μου έρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Αυτό που εχεις πιθανότατα ειναι international έκδοση RAPHAELEEAGlobal_QFKEUXM εγω που εχω global ειναι RAPHAELGlobal_PFKMIXM Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts