DomieMic65 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Το χρησιμοποιώ κανονικά Φαίνονται τα app που έχω κάνει disable Exoυν ενα κόκκινο κυκλάκι στο τέλος Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Ωραία ναι το κυκλάκι φαίνεται... Και πως γίνεται να χρησιμοποιείς κανονικά μια disabled εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Δεν έχω κάνει disable την εφαρμογή του Facebook,κάποιες διεργασίες του Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 (edited) έχει βάλει κάποιος tempered glass που να πιάνει όλη την οθόνη χωρίς περιμετρικά μαύρα πλαίσια και αν έχει μαύρα πλαίσια να είναι στα αντίστοιχα πλαινά μαύρα πλαίσια του κινητού, ώστε όλη η καθαρή οθόνη να μην καλύπτεται έστω και στο ελάχιστο από τα μαύρα πλαίσια. ένα full cover που πήρα τα μαύρα πλαινά πλαίσια είναι σχεδόν μέσα στην καθαρή οθόνη και μου κόβουν 1+ χιλιοστό από την κάθε πλευρά. Τα 9D πιάνουν όλο το κινητό? Edited January 14, 2020 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Πως μπορώ να μπλοκάρω κλήσεις που έρχονται ως απόρρητες (δεν φαίνεται ο αριθμό που καλεί). Όσες εφαρμογές για block calls και να δοκίμασα, καμία δεν είχε αποτέλεσμα. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Πως μπορώ να μπλοκάρω κλήσεις που έρχονται ως απόρρητες (δεν φαίνεται ο αριθμό που καλεί). Όσες εφαρμογές για block calls και να δοκίμασα, καμία δεν είχε αποτέλεσμα. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει ενσωματωμένη επιλογή το miui γι' αυτό που θες. Ασφάλεια->Λίστα αποκλεισμένων->Πατάς το γρανάζι πάνω δεξιά-> Λίστα αποκλεισμών κλήσεων->Αποκλεισμός κλήσεων από κρυφούς αριθμούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Έχει ενσωματωμένη επιλογή το miui γι' αυτό που θες. Ασφάλεια->Λίστα αποκλεισμένων->Πατάς το γρανάζι πάνω δεξιά-> Λίστα αποκλεισμών κλήσεων->Αποκλεισμός κλήσεων από κρυφούς αριθμούςΔεν έχω αυτό το μενού. Έχω Ρυθμίσεις>Κωδικοί & Ασφάλεια, αλλά μετά δεν υπάρχει η Λίστα αποκλεισμένων. Είμαι στην 11.04 εσύ τί έκδοση έχεις; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω αυτό το μενού. Έχω Ρυθμίσεις>Κωδικοί & Ασφάλεια, αλλά μετά δεν υπάρχει η Λίστα αποκλεισμένων. Είμαι στην 11.04 εσύ τί έκδοση έχεις; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΆκυρο το βρήκα, αυτό που έγραψες ήταν στην εφαρμογή Ασφάλεια και όχι από τις Ρυθμίσεις... Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 11.04 Έχετε πάρει με την ευρωπαϊκή έκδοση παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Όχι δεν μου έχει έρθει ακόμη. Είμαι με Ελβετία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 11.04 Έχετε πάρει με την ευρωπαϊκή έκδοση παιδιά; Όχι δεν μου έχει έρθει ακόμη. Είμαι με Ελβετία. Το θεμα ειναι τι βελτιωσανε..... Εγω προσωπικα ημουν καλυτερα με MIUI 10 και Android 9 απο μπαταρια που με απασχολει καθως λογο δουλειας ολα ειναι ανοιχτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Όχι δεν μου έχει έρθει ακόμη. Είμαι με Ελβετία. 11.04 Έχετε πάρει με την ευρωπαϊκή έκδοση παιδιά; Εμένα μου ήρθε όταν γύρισα την τοποθεσία σε Ελλάδα... Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 (edited) Το θεμα ειναι τι βελτιωσανε..... Εγω προσωπικα ημουν καλυτερα με MIUI 10 και Android 9 απο μπαταρια που με απασχολει καθως λογο δουλειας ολα ειναι ανοιχτα.. Ούτε εγώ βλέπω κάτι χειροπιαστό αλλά από μπαταρία είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα Edited January 15, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Βρε παιδιά πως γίνεται επαναφορά των στατιστικών χρήσης μπαταρίας, γιατί το δικό μου έχει μείνει 21 μέρες πριν :confused: Συγνώμη εκ των προτέρων αν έχει ξανα απαντηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Άστο να αδειάσει τελείως ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Ρε παιδιά 11.0.4 δεν έρχεται με τίποτα. Μήπως την πήραν πίσω λόγο bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Άμα θέλεις το zip πάντως υπάρχει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Ο φορτιστής που έχει το τηλ στη συσκευασία έχει στο πλάι το σηματάκι της γρηγόρης φόρτισης κ ένα τρία δίπλα ναι; Δλδ υποστηρίζει quickcharge 3.0 ... είναι έτσι; Αν είναι ... μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί με το power bank που έχω που υποστηρίζει QC3.0 (Intenso Q10000) το τηλ μπαίνει σε turbo mode ενώ με τον φορτιστή μόνο σε quick charge mode; Εκτός αν το qc3 είναι διαφορετικό από το qc3.0... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 (edited) Ο φορτιστής που έχει το τηλ στη συσκευασία έχει στο πλάι το σηματάκι της γρηγόρης φόρτισης κ ένα τρία δίπλα ναι; Δλδ υποστηρίζει quickcharge 3.0 ... είναι έτσι; Αν είναι ... μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί με το power bank που έχω που υποστηρίζει QC3.0 (Intenso Q10000) το τηλ μπαίνει σε turbo mode ενώ με τον φορτιστή μόνο σε quick charge mode; Εκτός αν το qc3 είναι διαφορετικό από το qc3.0... μπορεις να βγαλεις μια φωτο η να μου πεις που το δειχνει/γραφει αυτο για να το τσεκαρω κ εγω με τους δικους μου φορτιστες/powerbank; edit. βρηκα το παρακάτω:| "Just remember that Quick Charge 2.0/3.0, quick charging, fast charging, adaptive fast charging, and turbo charging - they're all usually going to be referring to the same thing." https://www.androidpolice.com/2019/04/12/quick-rapid-turbo-and-fast-charging-explained-what-you-need-to-know-about-charging-your-smartphone/ Υποθετω οτι το τι εμφανιζει εμφανιζει στην οθονη σου, ισως εχει να κανει με τον τροπο φορτισης... για να βεβαιωθουμε βεβαια χρειαζεται εργαλειο για να μετρησεις τι ρευμα δινει στο κινητο σου η καθε πηγη (φορτιστης/powerbank) και τι εμφανιζει εκεινη την ωρα στην οθονη σου. ΕDIT2. Ξεχασα να αναφερω και το εξης. quickcharge 3 μπορει να ειναι κ τα 2 αλλα παιζει σημασια κ το ρευμα που δινουν στην συσκευη. ναι ακολουθουν το ιδιο προτυπο φορτισης αλλα διαφερουν στο ρευμα που δινουν. Edited January 17, 2020 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Ο φορτιστής που έχει το τηλ στη συσκευασία έχει στο πλάι το σηματάκι της γρηγόρης φόρτισης κ ένα τρία δίπλα ναι; Δλδ υποστηρίζει quickcharge 3.0 ... είναι έτσι; Αν είναι ... μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί με το power bank που έχω που υποστηρίζει QC3.0 (Intenso Q10000) το τηλ μπαίνει σε turbo mode ενώ με τον φορτιστή μόνο σε quick charge mode; Εκτός αν το qc3 είναι διαφορετικό από το qc3.0...Πόσα watt είναι ο inteso? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Πόσα watt είναι ο inteso? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk μπορεις να βγαλεις μια φωτο η να μου πεις που το δειχνει/γραφει αυτο για να το τσεκαρω κ εγω με τους δικους μου φορτιστες/powerbank; edit. βρηκα το παρακάτω:| "Just remember that Quick Charge 2.0/3.0, quick charging, fast charging, adaptive fast charging, and turbo charging - they're all usually going to be referring to the same thing." https://www.androidpolice.com/2019/04/12/quick-rapid-turbo-and-fast-charging-explained-what-you-need-to-know-about-charging-your-smartphone/ Υποθετω οτι το τι εμφανιζει εμφανιζει στην οθονη σου, ισως εχει να κανει με τον τροπο φορτισης... για να βεβαιωθουμε βεβαια χρειαζεται εργαλειο για να μετρησεις τι ρευμα δινει στο κινητο σου η καθε πηγη (φορτιστης/powerbank) και τι εμφανιζει εκεινη την ωρα στην οθονη σου. ΕDIT2. Ξεχασα να αναφερω και το εξης. quickcharge 3 μπορει να ειναι κ τα 2 αλλα παιζει σημασια κ το ρευμα που δινουν στην συσκευη. ναι ακολουθουν το ιδιο προτυπο φορτισης αλλα διαφερουν στο ρευμα που δινουν. Όποτε από τα παραπάνω πάνω κάτω το ίδιο μάλλον είναι! Για να πω την αλήθεια δεν έκατσα να χρονομετρήσω αν υπήρχε διαφορά στον χρόνο φόρτισης... Αν θέλετε το κάνω κάποια στιγμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Κατέβασε το Ampere και δες τα mA που φορτίζει ο inteso,ο δικός του είναι στα 3200mA Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 (edited) delete please. λάθος Edited January 18, 2020 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Mηπως απο τον τιτλο πρέπει να αφαιρεθει το poco f2 μιας κ δεν ειναι αυτη η συσκευη και εχει ανακοινωθει οτι θα βγει συσκευη με ονομασια poco F2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Παιδες εχω μια απορια. εχω σαν 1η σιμ την what's up και 2η την vodafone. Και εχω προσεξει το εξης: Στην what's up δεν εμφανιζει το σημα του volte οταν χρησιμοποιω το κινητο. στην οθονη κλειδωματος ομως, εμφανιζεται κανονικα. κ στις κλησεις επισης γραφει κανονικα το HD. Και εσας ετσι το εμφανιζει ή ειναι μονιμα διπλα στο σημα το volte; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 (edited) please delete Edited January 21, 2020 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radpilot Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την ίδια θήκη που είχε μέσα το κουτί : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts