bill33 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Καλησπέρα κι από εμένα. Επίσης νέο μέλος κι εγώ. Δε μπορώ να απαντήσω ακόμα. Που θα βρω το Chat n Fun ? Ψάχνω, μάλλον όχι καλά και δεν το βρίσκω. Μπορεί σας παρακαλώ να με βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ. http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marioscy67 Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Παρά το ότι εχω κάνει ορθά όλα όσα λέει στο email για ενεργοποίηση του λογαριασμού μου δεν μπορώ να γράψω σε κανένα θέμα. Προσπαθώ να βρω τη φόρμα επικοινωνίας με τους διαχειριστές αλλά δεν τα καταφερνω Ελπίζω αυτή η δημοσίευση να περάσει και να λάβω κάποια βοήθεια Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marioscy67 Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Διάβασα προσεκτικά το θέμα και θα ακολουθήσω τις οδηγίες. Ελπίζω όλα να πάνε καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos_K Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Θα πρέπει κάπως να μπει αυτή η ανακοίνωση σε πιο εμφανές σημείο και να μην ψαχνόμαστε γιατί δεν έχουμε δικαιώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_NI Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Γεια σας και απο μενα Μεχρι τωρα εχω γραψει πανω απο 10 μυνηματα, ολα στο Chat & Fun και εχουν περασει 48 ωρες απο την εγγραφη μου, αλλα δεν μπορω να ρωτησω κατι σε ενα θεμα που με ενδιαφερει. Ουτε και πουθενα αλλου μπορω να συμμετεχω. Επισης, εστειλα ηδη email στα forum-noreply@myphone.gr info@myphone.gr αλλα δεν εχω λαβει καμια απαντηση. Στο ενα email απετυχε η αποστολη, το άλλο πρεπει να πηγε. Ας βοηθησει καποιος υπευθυνος, παρακαλω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtapodina Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Καλησπέρα σας, Πού θα μπορούσα να γράψω μία ερώτησή μου σχετικά με το δίλημμα μεταξύ δύο κινητών προς αγορά; Κοίταξα στην ενότητα για την επιλογή συσκευής, αλλά δεν μου επιτρέπεται να ανοίξω νέο θέμα, παρ'όλο που έχω πάνω από δέκα δημοσιεύσεις. Ευχαριστώ πολύ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtapodina Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Καλησπέρα σας, Πού θα μπορούσα να γράψω μία ερώτησή μου σχετικά με το δίλημμα μεταξύ δύο κινητών προς αγορά; Κοίταξα στην ενότητα για την επιλογή συσκευής, αλλά δεν μου επιτρέπεται να ανοίξω νέο θέμα, παρ'όλο που έχω πάνω από δέκα δημοσιεύσεις. Ευχαριστώ πολύ. :) Ευχαριστώ για το ''ξεκλείδωμα''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonUK Δημ. October 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 Καλησπέρα, έχω το ίδιο πρόβλημα από εχθές.Εχω στείλει και email αλλά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση. Παράθεση Όμορφοι είναι εκείνοι που γελάνε Γ.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LDimitris74 Δημ. February 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2021 Απλα γραφω για να φτασω τα 10 post ωστε να μην υπαρχει spam bots:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiosdrda Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Καλησπερα δεν μπορω να κανω μια ερωτηση και να γραψω γενικα σε μια ενοτητα για κινητα.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiosdrda Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να γραψω ακομα αν και εχω 12 posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathgr Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Καλησπέρα, είμαι παλιό μέλος που είχα καιρό να ποστάρω. Δεν με αφήνει να κάνω ερώτηση στο δίκτυο 5G της VOdafone. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2021 Καλησπέρα, είμαι παλιό μέλος που είχα καιρό να ποστάρω. Δεν με αφήνει να κάνω ερώτηση στο δίκτυο 5G της VOdafone. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Η παλαιότητα συνδέεται με τα μηνύματα και όχι με τη χρονολογία. Ευτυχώς ή δυστυχώς.... Θέλεις 25 μηνύματα για να φύγεις από Newbie. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts