kianokranos Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Εχω το hc touch diamond μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο bluetooth Μεχρι 30 ευρω περιπου και να ειναι καλο? (να ακους καλα,να ποιανει καλο σημα και να ειναι ωραιο εμφανισιακα) auto pistevo tha se volepsei arketa. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1054716&page=1&category=69978020&catalog=22 . alla gia rikse mia matia k edo http://www.e-shop.gr/search_tel.phtml?category=%C1%CE%C5%D3%CF%D5%C1%D1&category2=BLUETOOTH%20HEADSET Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPsycho Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 pedia gia sas.signomi gia ta greeklish ala grafo apo to iphone ke den exo greek keyboard. 8a i8ela na vro ena bluetooth me poli megali emvelia se sima.peripu 15 metra se anixto xoro.perimeno protasis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 auto dn ginete giati i megisti emveleia tou bluetooth einai ta 10 metra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 pedia gia sas.signomi gia ta greeklish ala grafo apo to iphone ke den exo greek keyboard. 8a i8ela na vro ena bluetooth me poli megali emvelia se sima.peripu 15 metra se anixto xoro.perimeno protasis Την καλύτερη και μεγαλύτερη εμβέλεια την έχουν τα SE;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 ego exo ena i-tech k ena SE pv-705.ola mexri ta 10-11 metra pianoun to thema einai sta 10 metra posi kali poiotita ixou tha exeis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPsycho Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 eyxaristo gia tis mexri tora apantisis sas.opote as poume sta 10 metra.pio exi to kalitero sima.giati exo pari 2 bluetooth ena sony ericsson ke ena nokia gia to iphone 1st gen ke exo provlima.eno exo to kinito mu stin tzepi ke milao kani pola parasita san na ime 10 metra makria apo to kinito. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Και εμένα το ίδιο γίνεται με ΗΤC και bluetooth Sonyericsson. Κινητό Sonyericsson και bluetooth Sonyericsson όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 παιδια για ν95 τι ακουστικό καλο που να πιανει καλα θα μου προτεινατε.....???? εχω το παρακατω.... http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003721 αλλα πραγματικα δεν ειμαι ευχαριστημένος.... μολις βαλω το κινητο στην τζεπη ακούγονται παρασιτα...κτλ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 ego pantos protino i-tech eidika apo tin stigmi pou pira to clip vibrate k to doulevo me to ipaq 614c k me to w810 (einai multipoint) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 ενα που εχει το πλαισιο που συνδεεται με 2 κινητα το εχει δοκιμασει κανενας αν οντως δουλευει καλα??? (με καλωδιο ειναι) Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 to i-tech clip vibrate les?to exo ego k eimai para poli euxaristimenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Eχεις μηπως κανεις αυτο το bluetooth http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=13061 ? Καμια γνωμη για το συγκεκριμενο? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Μετά τη μεγάλη απογοήτευση που μου προσέφερε σε ποιότητα ήχου το BH-201 της Νοkia αποφάσισα να πάρω κι εγώ το i.Tech Bluetooth Clip Vibrate. Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα με τα δύο κινητά που θέλω να το συνδέσω Ν95 και Ν90. Θα σας πω εντυπώσεις κι εγώ μόλις το πάρω στα χέρια μου. Edit-------> Την παρασκευή πήρα το i.Tech Bluetooth Clip Vibrate silver. Αρχικά αρνούταν πεισαμτικά να συνδεθεί με τη δεύτερη συσκευή μου (Ν90) και μετά από λίγο συνειδητοποίησα πως δεν φορτίζει. Ούτε από μπρίζα ούτε από USB. Σάββατο πρωί το επέστρεψα και σήμερα μου δώσαν καινούριο (πήρα το red αυτή τη φορά:p). Όλα μέχρι στιγμής είναι τέλεια και με τα δύο κινητά και η ποιότητα του ήχου είναι άψογη. Ευχαριστώ τα παιδιά που με τα σχόλιά τους με βοήθησαν να πάρω (επιτέλους) ένα αξιοπρεπές bluetooth. To συστήνω κι εγώ ανεπιφύλακτα:) A επίσης πολύ βολικό που στο "μάνταλο" προσαρμόζεται και το ακουστικό και δεν κρέμεται δεξιά αριστερά... Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 To 925 είναι πολύ άνετο στο αυτί (το δικό μου τουλάχιστον :p ). πες τις εντυπωσεις απο το ακουστικο,μου αρεσει πολυ και ενδιαφερομαι.εχει καλη ποιοτητα ηχου,ειναι ανετο ακομα και σε συνομιλια που ξεπερνα τη μια ωρα,μπορεις να μιλας ψιθυριστα και να σε ακουνε. θα με ενδιεφερε η γνωμη ολων οσων εχουν αυτο το ακουστικο Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 πες τις εντυπωσεις απο το ακουστικο,μου αρεσει πολυ και ενδιαφερομαι.εχει καλη ποιοτητα ηχου,ειναι ανετο ακομα και σε συνομιλια που ξεπερνα τη μια ωρα,μπορεις να μιλας ψιθυριστα και να σε ακουνε. θα με ενδιεφερε η γνωμη ολων οσων εχουν αυτο το ακουστικο Πολύ καλή ποιότητα ήχου. Όταν μιλάω κανένας δε μου έχει παραπονεθεί εκτός από μια φίλη μου (που μου παραπονιέται συνεχως). Μάλλον δεν έχουμε καλή χημεία.:p Πολυ άνετο στο αυτί. Ψιθυριστά δεν έχω δοκιμάσει να μιλήσω, αλλά γενικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα και μιλάω στο 95% των κλήσεων με το headset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Πολύ καλή ποιότητα ήχου. Όταν μιλάω κανένας δε μου έχει παραπονεθεί εκτός από μια φίλη μου (που μου παραπονιέται συνεχως). Μάλλον δεν έχουμε καλή χημεία.:p Πολυ άνετο στο αυτί. Ψιθυριστά δεν έχω δοκιμάσει να μιλήσω, αλλά γενικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα και μιλάω στο 95% των κλήσεων με το headset. κορυφαίο το 925. Εγώ το κράτησα μόνο μια μέρα γιατί με βόλευε καλύτερα το 650,το πουλησα σ'εναν φίλο μου και είναι απίστευτή η ποιότητα που τον ακούω όταν μιλάμε. Αφου στην αρχή δεν πίστευα οτι μου μιλούσε απ'το bluetooth:) Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 διαβαζοντας αρκετα απο παρων thread ..."ψηνομαι" για νεο bluetooth....καταληγω σε 925 plantronics ή blueant z9i.... τωρα χρησιμοποιω το plantronics 640..(θα το "πασαρω στην γυναικα:happy:) με ενδιαφερει να συνδεεται σε 2 κινητα..(ιphone & N73) διαβασα καποια reviews sto net..αλλα οποιαδηποτε γνωμη απο καποιο φιλο θα ηταν ευπροσδεκτη... Y.Γ To z9i παιζει να το βρω ελλαδα? Ευχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xt550 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Γεια σας, θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος για ασύρματα ακουστικά παρα πολυ μικρα, ψείρες....τα οποία θα μπαίνουν στο αυτι και δεν θα φαίνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xt550 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Γεια σας, θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος για ασύρματα ακουστικά παρα πολυ μικρα, ψείρες....τα οποία θα μπαίνουν στο αυτι και δεν θα φαίνονται. καταλαβαίνετε για ποιο λόγο τα θέλω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Kατι πολυ ποιοτικο σε ηχο και ταυτοχρονης συνδεσης σε δυο συσκευες http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003903 Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Νagata σωστή η πρότασή σου. Το αγόρασα, καλό δείχνει, κανένα πρόβλημα και με τα δύο κινητά (ΝΟΚΙΑ Ε66 και Ν73). Καλή ποιότητα ήχου, τώρα για τον εξωτερικό ήχο που λέει ότι... κόβει, δεν μπορώ να ξέρω, μου λένε οι συνομιλητές μου πως όλα είναι ΟΚ. Πολύ καλή πρόταση, λίγο στη μπαταρία δεν το παλεύει γιατί κάθε ημέρα το φορτίζω. Βέβαια, για να τα λέμε και όλα, μιλάω πολύ... Παράθεση Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 κορυφαίο το 925. Εγώ το κράτησα μόνο μια μέρα γιατί με βόλευε καλύτερα το 650,το πουλησα σ'εναν φίλο μου και είναι απίστευτή η ποιότητα που τον ακούω όταν μιλάμε. Αφου στην αρχή δεν πίστευα οτι μου μιλούσε απ'το bluetooth:) Πόσο κάνει ,εισάγεται στην Ελλάδα? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Άρχισε να αφήνεις μαλλί καλύτερα. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Πόσο κάνει ,εισάγεται στην Ελλάδα? 90 ευρω,το e shop το εχει Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Νagata σωστή η πρότασή σου. Το αγόρασα, καλό δείχνει, κανένα πρόβλημα και με τα δύο κινητά (ΝΟΚΙΑ Ε66 και Ν73). Καλή ποιότητα ήχου, τώρα για τον εξωτερικό ήχο που λέει ότι... κόβει, δεν μπορώ να ξέρω, μου λένε οι συνομιλητές μου πως όλα είναι ΟΚ. Πολύ καλή πρόταση, λίγο στη μπαταρία δεν το παλεύει γιατί κάθε ημέρα το φορτίζω. Βέβαια, για να τα λέμε και όλα, μιλάω πολύ... To ειχα δοκιμασει καποια στιγμη απο εναν φιλο που μου το δανεισε,και μου εκανε μεγαλη εντυπωση για αυτο του το προτεινα του φιλου μας παραπανω. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts