panosz75 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 (edited) Παιδιά, μιλάμε για 3 μικρόφωνα για αποθορυβοποίηση, δεν είναι παίξε-γέλασε. Είναι σοβαρή συσκευή το Edge. Και πρακτικά μόνο 2-3 όχι τόσο ουσιώδεις διαφορές έχει με το διάδοχό του, το 3200. Εκεί που υπάρχει η σοβαρή διαφορά είναι στο 5200 λόγω του ότι έχει 4 μικρόφωνα και ειδική αποθορυβοποίηση ανέμου, αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων τα Edge/3200 καλύπτουν και με το παραπάνω. Και είναι και πιο βολικά στο να τα φοράς, ενώ το 5200 σκέτο θηρίο. Φανταστείτε ότι το Edge είναι ακουστικό του 2014, και πέρα από τα μοντέλα της ίδιας της Plantronics, δεν έχει ξεπεραστεί από οτιδήποτε άλλο έχει βγάλει ο ανταγωνισμός μέχρι και σήμερα. Αυτό λέει πολλά. ;) Να φανταστεί κανείς ότι το καλοκαίρι του 2014 που το είχα πάρει, λίγο καιρό μετά είχα πάρει και το Jabra Stealth, για backup, αλλά πρακτικά δεν το χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου λόγω της ολοκληρωτικής υπεροχής του Edge, και παρόλο που το Stealth είναι όντως καταπληκτικό ακουστικό. Να θυμίσω στους νέους κατόχους του Edge ότι το ακουστικό διαθέτει αισθητήρες προσέγγισης ώστε να αντιλαμβάνεται πότε το φοράτε και πότε όχι. Αυτό το χρησιμοποιεί για την περίπτωση μεταφοράς κλήσης από το ακουστικό στο κινητό και αντίστροφα, ή σε περίπτωση που το χρησιμοποιούμε για streaming βίντεο/μουσικής/podcasts κλπ, να κάνει αυτόματα pause στην αναπαραγωγή. Και φυσικά για την παραμετροποίησή του συνιστάται η εγκατάσταση του Plantronics Hub για την πλατφόρμα που μας ενδιαφέρει: https://www.plantronics.com/us/en/support/downloads-apps https://www.plantronics.com/us/en/support/downloads-apps/hub-desktop https://www.plantronics.com/us/en/support/downloads-apps/hub-mobile Edited December 4, 2019 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Το κακό με τα plantronics είναι πως για τον όγκο τους η διαχείριση της μπαταρίας είναι αστεία. Οι 7 ώρες πχ του 5200 δεν είναι αρκετές για κανέναν επαγγελματία που κάνει μεγάλη χρήση τηλεφώνων. Όταν το είχα μιας που άκουγα και λίγο μουσική με άφηνε μέσα στη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 @panosz75 Τα είχαμε πει και παλιότερα όταν και πάλι συζητούσαμε για το συγκεκριμένο. Πραγματικά το έχω πολύ μεγάλη περιέργεια για το πώς ακούγεται. Πριν κανένα μήνα αγόρασα τα Xiaomi Airdots pro και από άποψη μουσικής είναι πάρα πολύ καλά, αλλά και στις κλήσεις από την άποψη του πώς ακούω εγώ. Ειδικά αν φορέσεις και τα δύο ακούς φοβερά. Βέβαια, δε συμβαίνει το ίδιο και με το άτομο που μιλάς αν βρίσκεσαι σε θορυβώδες περιβάλλον. Για αυτό και το έχω μεγάλη περιέργεια να δω πώς ακούγεται σε θορυβώδες περιβάλλον το voyager edge και επίσης μου χρειάζεται γιατί χρησιμοποιώ δύο τηλέφωνα. Να σου κάνω και μία ερώτηση. Αν το χρησιμοποιείς μόνο με τα τηλέφωνα, χρειάζεσαι μόνο το Plantronics Hub, έτσι δεν είναι (το έχω ήδη εγκατεστημένο από παλιότερο plantronics); Τα άλλα είναι για windows και Mac; Τέλος και οι αισθητήρες που γράφεις, πιστεύω ότι θα μου είναι πολύ χρήσιμοι. Θυμάμαι καταστάσεις που έδινα το τηλέφωνο σε κάποιο φίλο να μιλήσει και έπρεπε ή να κλείσω το bluetooth για να μιλήσει στο τηλέφωνο. Βέβαια σε Oxygen σου δίνει το δικαίωμα να διαλέξεις πηγή ήχου. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Το κακό με τα plantronics είναι πως για τον όγκο τους η διαχείριση της μπαταρίας είναι αστεία. Οι 7 ώρες πχ του 5200 δεν είναι αρκετές για κανέναν επαγγελματία που κάνει μεγάλη χρήση τηλεφώνων. Όταν το είχα μιας που άκουγα και λίγο μουσική με άφηνε μέσα στη μέρα. Πρώτον, θεωρώ ότι η ύπαρξη 3 ή 4 μικροφώνων και το αντίστοιχο software που τρέχει μέσα στη συσκευή όσον αφορά την αποθορυβοποίηση είναι ενεργοβόρα. Δεύτερον, όλα τα κορυφαία Plantronics έχουν τη δυνατότητα να συνοδευτούν από βάση φόρτισης, μέσω της οποίας μπορείς μετά από κάθε κλήση να τοποθετήσεις το ακουστικό και να πάρει ένα ποσοστό μπαταρίας μέχρι να το χρειαστείς ξανά. Και η ίδια η βάση να είναι σε πηγή φόρτισης ώστε όσο ρεύμα τραβάει το ακουστικό, να αναπληρώνεται. Η άλλη εναλλακτική είναι να πάρεις κάτι σαν το Jabra Stealth που για το μέγεθός του έχει τρομερή αυτονομία, αλλά με δύο μικρόφωνα και χωρίς το εξειδικευμένο λογισμικό δε σε ακούει κανένας σε ελάχιστα έως πολύ προβληματικά περιβάλλοντα. Διαλέγεις και παίρνεις. @panosz75 Τα είχαμε πει και παλιότερα όταν και πάλι συζητούσαμε για το συγκεκριμένο. Πραγματικά το έχω πολύ μεγάλη περιέργεια για το πώς ακούγεται. Πριν κανένα μήνα αγόρασα τα Xiaomi Airdots pro και από άποψη μουσικής είναι πάρα πολύ καλά, αλλά και στις κλήσεις από την άποψη του πώς ακούω εγώ. Ειδικά αν φορέσεις και τα δύο ακούς φοβερά. Βέβαια, δε συμβαίνει το ίδιο και με το άτομο που μιλάς αν βρίσκεσαι σε θορυβώδες περιβάλλον. Για αυτό και το έχω μεγάλη περιέργεια να δω πώς ακούγεται σε θορυβώδες περιβάλλον το voyager edge και επίσης μου χρειάζεται γιατί χρησιμοποιώ δύο τηλέφωνα. Να σου κάνω και μία ερώτηση. Αν το χρησιμοποιείς μόνο με τα τηλέφωνα, χρειάζεσαι μόνο το Plantronics Hub, έτσι δεν είναι (το έχω ήδη εγκατεστημένο από παλιότερο plantronics); Τα άλλα είναι για windows και Mac; Τέλος και οι αισθητήρες που γράφεις, πιστεύω ότι θα μου είναι πολύ χρήσιμοι. Θυμάμαι καταστάσεις που έδινα το τηλέφωνο σε κάποιο φίλο να μιλήσει και έπρεπε ή να κλείσω το bluetooth για να μιλήσει στο τηλέφωνο. Βέβαια σε Oxygen σου δίνει το δικαίωμα να διαλέξεις πηγή ήχου. Σε κινητό τηλέφωνο, αν έχεις ήδη το Plantronics Hub, δε χρειάζεσαι κάτι άλλο, μέσα από την εφαρμογή επιλέγεις το ακουστικό που θες, και η ίδια η εφαρμογή σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις ανάμεσα σ' αυτά που έχεις ήδη κάνει pair στο κινητό σου. π.χ. εμένα μου δείχνει Edge, BackBeat Go2, 3240 series και 5200 series. Φυσικά και οι αισθητήρες των Edge/3200/5200 κάνουν τη διαφορά, πέρα από την πολύ καλή αποθορυβοποίηση και την δυνατότητα να έχεις και θήκη φόρτισης. Στο θέμα των true wireless που θέτεις, έχω τα απλά Airdots, εδώ και 1-2 μήνες τα Sony WF-1000X, και σε λίγες μέρες μου έρχονται και τα καινούργια θηρία της αγοράς, τα Sony WF-1000XM3. Θεωρώ ότι τα Airdots είναι τίμια για τα χρήματά τους, αλλά έχουν δύο σοβαρά μειονεκτήματα για μένα: 1ον) δεν έχουν στάνταρ εφαρμογή στο αυτί, ανάλογα πώς θα τα εφαρμόσεις και πιθανόν τα περιστρέψεις χάνεις μεσαία, μπάσα, πρίμα, αλλάζει η στερεοφωνία κλπ, και 2ον) δεν έχεις music controls πέρα από play/pause. Καλά για την τιμή τους βέβαια. Τα Sony 1000X που έχω ήδη είναι καταπληκτικά, αλλά δε μπορούσα, έκανα και την κουτουράδα να σκάσω 175€ για τα μεγάλα τους αδερφάκια (1000XM3) μιας και τα βρήκα σε προσφορά, που φέρνουν βέβαια πολλές βελτιώσεις, και πλέον βελτιώνουν μια σοβαρή έλλειψη, την ρύθμιση έντασης του ήχου, πράγμα που έλειπε μέχρι τώρα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Σε κινητό τηλέφωνο, αν έχεις ήδη το Plantronics Hub, δε χρειάζεσαι κάτι άλλο, μέσα από την εφαρμογή επιλέγεις το ακουστικό που θες, και η ίδια η εφαρμογή σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις ανάμεσα σ' αυτά που έχεις ήδη κάνει pair στο κινητό σου. π.χ. εμένα μου δείχνει Edge, BackBeat Go2, 3240 series και 5200 series. Φυσικά και οι αισθητήρες των Edge/3200/5200 κάνουν τη διαφορά, πέρα από την πολύ καλή αποθορυβοποίηση και την δυνατότητα να έχεις και θήκη φόρτισης. Στο θέμα των true wireless που θέτεις, έχω τα απλά Airdots, εδώ και 1-2 μήνες τα Sony WF-1000X, και σε λίγες μέρες μου έρχονται και τα καινούργια θηρία της αγοράς, τα Sony WF-1000XM3. Θεωρώ ότι τα Airdots είναι τίμια για τα χρήματά τους, αλλά έχουν δύο σοβαρά μειονεκτήματα για μένα: 1ον) δεν έχουν στάνταρ εφαρμογή στο αυτί, ανάλογα πώς θα τα εφαρμόσεις και πιθανόν τα περιστρέψεις χάνεις μεσαία, μπάσα, πρίμα, αλλάζει η στερεοφωνία κλπ, και 2ον) δεν έχεις music controls πέρα από play/pause. Καλά για την τιμή τους βέβαια. Τα Sony 1000X που έχω ήδη είναι καταπληκτικά, αλλά δε μπορούσα, έκανα και την κουτουράδα να σκάσω 175€ για τα μεγάλα τους αδερφάκια (1000XM3) μιας και τα βρήκα σε προσφορά, που φέρνουν βέβαια πολλές βελτιώσεις, και πλέον βελτιώνουν μια σοβαρή έλλειψη, την ρύθμιση έντασης του ήχου, πράγμα που έλειπε μέχρι τώρα. Ναι, το ξέρω το plantronics hub γιατί το χρησιμοποιούσα με το explorer 110. Αλλά με δύο plantronics δε το έχω χρησιμοποιήσει και ούτε πρόκειται γιατί δε με καλύπτει το explorer 110 και έχει μειωθεί και η έντασή του. Απλά στο κύριο τηλέφωνο θα έχω συνδεδεμένα και τα airdots. Βασικά δεν ήταν σκοπός μου να θέσω κάποιο θέμα με τα wireless, απλά, πιο πολύ τα αγόρασα για την εμπειρία. Μου άρεσε η φάση της μουσικής και της απρόσκοπτης ηχητικής απόλαυσης όταν ακούς κάποιο βίντεο στο youtube για παράδειγμα που έχει μία ομιλία, αλλά... μέχρι εκεί. Ένα από τα κύρια αρνητικά είναι ότι δε συνδέονται σε δύο συσκευές και επειδή χρησιμοποιώ δύο τηλέφωνα το voyager edge που παρήγγειλα (και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση) θα μου είναι ιδιαίτερα χρηστικό. Πραγματικά όμως (έχοντας δοκιμάσει όχι πάρα πολλά αλλά αρκετά bluetooth) φλέγομαι από την περιέργεια να δω τι noise canceling έχει. Τέλος να αναφέρω και κάτι για το παρόν θέμα. Εγώ το έχω δημιουργήσει πριν αρκετά χρόνια και μετά τις πρώτες ερωτήσεις που έκανα, σχεδόν το ξέχασα τελείως και μετά από χρόνια όταν πάλι έψαχνα για bluetooth, έπεσα πάλι πάνω του και τότε κατάλαβα ότι ήταν το παλιό θέμα που είχα δημιουργήσει. Λοιπόν, το bluetooth που αγόρασα τότε (μη με ρωτήσετε, δε θυμάμαι ποιο ήταν), ήταν η πρώτη μου ηλεκτρονική αγορά. Οπότε το παρόν θέμα έχει αποκτήσει για μένα συλλεκτική αξία! Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Ένα από τα κύρια αρνητικά είναι ότι δε συνδέονται σε δύο συσκευές και επειδή χρησιμοποιώ δύο τηλέφωνα το voyager edge που παρήγγειλα (και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση) θα μου είναι ιδιαίτερα χρηστικό. Πραγματικά όμως (έχοντας δοκιμάσει όχι πάρα πολλά αλλά αρκετά bluetooth) φλέγομαι από την περιέργεια να δω τι noise canceling έχει. Έχει πολύ καλό noise cancelling το Edge, αρκεί να μην είσαι σε περιβάλλον με πολύ άνεμο, γιατί εκεί δε μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Ένα από τα πρώτα τεστ που έκανα αφότου πήρα τα 5200 ήταν δοκιμάσω πώς ανταποκρίνονται σε σχέση με τα Edge/3200 σε περιβάλλον με πολύ άνεμο, π.χ. οδηγώντας με ανοιχτά παράθυρα, και φυσικά το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Έχει πολύ καλό noise cancelling το Edge, αρκεί να μην είσαι σε περιβάλλον με πολύ άνεμο, γιατί εκεί δε μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Ένα από τα πρώτα τεστ που έκανα αφότου πήρα τα 5200 ήταν δοκιμάσω πώς ανταποκρίνονται σε σχέση με τα Edge/3200 σε περιβάλλον με πολύ άνεμο, π.χ. οδηγώντας με ανοιχτά παράθυρα, και φυσικά το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. Ο λόγος που έχω την περιέργεια να δω το noise cancelling του είναι αυτός ότι δηλαδή εκθειάζεται αυτό το χαρακτηριστικό (από χρήστες, όχι από την εταιρεία) και άρα πρέπει να είναι πάρα πολύ καλό. Ελπίζω αύριο να παραλάβω ώστε να μου λυθούν όλες οι απορίες. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 (edited) Πρώτον, θεωρώ ότι η ύπαρξη 3 ή 4 μικροφώνων και το αντίστοιχο software που τρέχει μέσα στη συσκευή όσον αφορά την αποθορυβοποίηση είναι ενεργοβόρα. Δεύτερον, όλα τα κορυφαία Plantronics έχουν τη δυνατότητα να συνοδευτούν από βάση φόρτισης, μέσω της οποίας μπορείς μετά από κάθε κλήση να τοποθετήσεις το ακουστικό και να πάρει ένα ποσοστό μπαταρίας μέχρι να το χρειαστείς ξανά. Και η ίδια η βάση να είναι σε πηγή φόρτισης ώστε όσο ρεύμα τραβάει το ακουστικό, να αναπληρώνεται. Η άλλη εναλλακτική είναι να πάρεις κάτι σαν το Jabra Stealth που για το μέγεθός του έχει τρομερή αυτονομία, αλλά με δύο μικρόφωνα και χωρίς το εξειδικευμένο λογισμικό δε σε ακούει κανένας σε ελάχιστα έως πολύ προβληματικά περιβάλλοντα. Διαλέγεις και παίρνεις. Μπορεί να έχει 4 μικρόφωνα αλλά όπως είπα η διαχείριση μπαταρίας είναι από γοητευτική. Αν η θήκη του ήταν στυλ airpods που μπαίνει και φορτίζει μέσα και μικραίνει ο όγκος τότε δεν το συζητούσαμε... Εννοώ να είναι μικρότερη η θήκη * Παρεμπιπτόντως το eshop το έχει 122 ευρώ μαζί με τη θήκη. Edited December 5, 2019 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 (edited) Μπορεί να έχει 4 μικρόφωνα αλλά όπως είπα η διαχείριση μπαταρίας είναι από γοητευτική. Αν η θήκη του ήταν στυλ airpods που μπαίνει και φορτίζει μέσα και μικραίνει ο όγκος τότε δεν το συζητούσαμε... Εννοώ να είναι μικρότερη η θήκη * Χωρίς καμία διάθεση δικαιολόγησης της Plantronics, αυτό ακριβώς λέω, ότι η ύπαρξη 4 μικροφώνων και ότι τρέχει πολύπλοκο λογισμικό αποθορυβοποίησης ίσως αυτό ευθύνεται για το ότι δεν έχει π.χ. 10 ώρες αυτονομία, πράγμα που όλοι θα θέλαμε πιστεύω. Επίσης επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το αν έχεις ενεργοποιημένο ή όχι το HD voice, πράγμα που ισχύει και στα προηγούμενα μοντέλα. Και όσο για τη θήκη, όσο και να μίκραινε δυστυχώς το 5200 είναι από μόνο του θηρίο που δε νομίζω να γλίτωνες κάτι. Παρεμπιπτόντως το eshop το έχει 122 ευρώ μαζί με τη θήκη. Ξέρω, εδώ και καιρό το έχει σ' αυτή την τιμή. Από εκεί το έχω πάρει. Είναι και UC, έχει μέσα και τον Bluetooth adaptor BT600 που μόνο του τον χρεώνει τουλάχιστο 70-80€. Το θεωρώ ευκαιρία γι' αυτό το πακέτο. Ο συγκεκριμένος BT adaptor σου επιτρέπει να δουλεύεις με σειρά επαγγελματικών softphones, όπως Microsoft Lynx, Microsoft Skype for business και πολλά άλλα. Δουλεύει και με το 3200. Edited December 5, 2019 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Στο κινητό με τι να το συνδέσω; Bluetooth ή NFC; Με NFC συνδέεται σε δύο κινητά; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Στο κινητό με τι να το συνδέσω; Bluetooth ή NFC; Με NFC συνδέεται σε δύο κινητά; Συνδέεται και με τους δύο τρόπους. Πάντως εγώ όταν το δούλευα με δύο συσκευές, απλά ενεργοποιούσα το ΒΤ σε όλα (κινητά και ακουστικό) και συνδέονταν όλα αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να τα φέρω σε επαφή. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 panosz75 επειδή βλέπω ότι έχεις ψαχτει πολύ γύρω απο τα plantronics μήπως ξέρεις και κάποιο αξιοπιστο site να προτείνεις για αγορα της θηκης σε λογικη τιμη. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Συνδέεται και με τους δύο τρόπους. Πάντως εγώ όταν το δούλευα με δύο συσκευές, απλά ενεργοποιούσα το ΒΤ σε όλα (κινητά και ακουστικό) και συνδέονταν όλα αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να τα φέρω σε επαφή. Δηλαδή με NFC θέλει κάθε φορά να τα φέρνεις σε επαφή; Άρα δεν είναι τόσο βολικό. Εξάλλου το Bluetooth είναι συνέχεια ανοιχτό λόγω smartwatch. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 panosz75 επειδή βλέπω ότι έχεις ψαχτει πολύ γύρω απο τα plantronics μήπως ξέρεις και κάποιο αξιοπιστο site να προτείνεις για αγορα της θηκης σε λογικη τιμη. Δυστυχώς δεν έχω υπόψη μου κάποιο site που να δίνει φτηνά τη θήκη. Νομίζω ένα μέλος δω μέσα, αν δεν κάνω λάθος ο ddr2, έχει πάρει το 3200 σκέτο και κάπου βρήκε τη θήκη του Edge σε μορφή refurbished. Δηλαδή με NFC θέλει κάθε φορά να τα φέρνεις σε επαφή; Άρα δεν είναι τόσο βολικό. Εξάλλου το Bluetooth είναι συνέχεια ανοιχτό λόγω smartwatch. Όχι μόνο θέλει επαφή, αλλά το κινητό πρέπει να έχει και ξεκλείδωτη οθόνη. Άρα όντως δεν είναι τόσο βολικό. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Δυστυχώς δεν έχω υπόψη μου κάποιο site που να δίνει φτηνά τη θήκη. Νομίζω ένα μέλος δω μέσα, αν δεν κάνω λάθος ο ddr2, έχει πάρει το 3200 σκέτο και κάπου βρήκε τη θήκη του Edge σε μορφή refurbished. Ανακαινισμενο εχω βρει και εγω αλλα να σου πω την αληθεια το φοβαμαι Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Ανακαινισμενο εχω βρει και εγω αλλα να σου πω την αληθεια το φοβαμαι Δύσκολα θα βρεις καινούργια θήκη για edge, πέρα απ' το πακέτο που το πουλάει μαζί με το ακουστικό. Η άλλη λύση είναι να πάρεις τη θήκη του 3200, που πωλείται ξεχωριστά καινούργια, όπως εδώ π.χ.: https://www.amazon.com/gp/aw/d/B071RCR9F8/ref=psdcmw_172541_t1_B07YMG4YKM Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Ευχαριστώ πολύ Θα το κοιτάξω Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 (edited) Δυστυχώς δεν έχω υπόψη μου κάποιο site που να δίνει φτηνά τη θήκη. Νομίζω ένα μέλος δω μέσα, αν δεν κάνω λάθος ο ddr2, έχει πάρει το 3200 σκέτο και κάπου βρήκε τη θήκη του Edge σε μορφή refurbished. Όχι μόνο θέλει επαφή, αλλά το κινητό πρέπει να έχει και ξεκλείδωτη οθόνη. Άρα όντως δεν είναι τόσο βολικό. Το NFC δεν χρησιμοποιείται μόνο για το pairing? Κανονικά πρέπει να χρησιμοποιηθεί μία φορά και μετά μόνο Bluetooth. Κατά τα άλλα, κι εγώ χρησιμοποιώ το 3200 με θήκη από το παλιό μου Edge. Δεν θα έλεγα ότι βρίσκω ιδιαίτερα χρήσιμη τη θήκη, σπάνια την παίρνω εκτός σπιτιού. Βολεύει πολύ να κουμπώσω για λίγο το ακουστικό σε καλώδιο, είτε στο γραφείο, είτε στο αυτοκίνητο. Edited December 5, 2019 by minast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 (edited) Λέω τελικά να πάω σε airpods 2. Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος ότι είναι bluetooth 5; Edit: το βρήκα στο site της apple. Είναι. Edited December 5, 2019 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Το πρώτο Bluetooth που αγόρασα ούτε που θυμάμαι πόσα χρόνια πριν..... Και ακόμα δουλεύει. Εργαλείο..... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Συλλεκτικό κομματι. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 έκανα προπαραγγελία τα freebuds 3 στα 139,3 από κωτσοβολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Εδώ και 2-3 μέρες κάτοχος ακόμη ενός ζευγαριού true wireless, των Sony WF-1000XM3. Αγορά από public σε προσφορά που έπαιζε τον τελευταίο καιρό στα 174,99€ (πλέον είναι ξανά στα 249,99€). Τόσα καλά άκουσα και διάβασα στο διαδίκτυο για την περίπτωση αυτή, αλλά εντελώς άλλη εμπειρία από κοντά. Εφαρμογή στο αυτί, πολύ βολική, αν και δεν υιοθετεί το σύστημα του προηγούμενου μοντέλου με τα βοηθητικά wings που βοηθούσαν αποτελεσματικά στο grip μέσα στο αυτί, και φοβόμουν μήπως είχα θέματα στον τομέα αυτό. Όλα καλά τελικά. Ποιότητα σύνδεσης πολύ καλή, όπως και στα 1000Χ, με επιλογή στο app έμφαση στην ποιότητα ήχου ή στη σταθερότητα της σύνδεσης. Ήχος από άλλο πλανήτη. Και τα 1000Χ έχουν πολύ καλό ήχο, αλλά εδώ μιλάμε για πολλά επίπεδα πάνω. Αν και δεν διαθέτουν LDAC codec, με τον AAC η ποιότητα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Μπάσο σφιχτό και στιβαρό, μεσαία καθαρά χωρίς να "λασπώνει" ο ήχος. Πρίμα κρυστάλλινα χωρίς να τσιρίζουν ή να τρίζουν. Πολύ βοηθά και το πολύ καλό equalizer που διαθέτει η εφαρμογή, και για τα 1000XM3 έχει ξεκλείδωτο edit, με manual έλεγχο και 2 custom θέσεις, πέρα απ' τα διάφορα presets. Active noise cancellation: όλα τα reviews λένε ότι πρόκειται για το top ANC της αγοράς σε earbuds, και καταλαβαίνω το λόγο. Με είχαν εντυπωσιάσει τα 1000Χ στον τομέα αυτό, τα 1000XM3 πάνε ακόμα πιο πάνω. Και χειροκίνητα και δυναμικά μέσα από την εφαρμογή, το αποτέλεσμα είναι απλά άψογο. Αυτονομία: αν και δεν τα έχω πολλές μέρες ώστε να βγάλω μια εμπεριστατωμένη άποψη, η πρώτη εικόνα είναι πολύ καλή. Φαίνεται να έχουν πολύ καλή μπαταρία, και η θήκη φόρτισης τους δίνει άλλες 3 πλήρεις φορτίσεις. Επίσης προσφέρει πολυάριθμες επιλογές στο app για όλα όσα μπορείς να επέμβεις σχετικά με τη συμπεριφορά των ακουστικών. Πλέον τα ακουστικά έχουν δεχτεί και ένα firmware update στην έκδοση 2.02 με την οποία προστέθηκε υποστήριξη για Amazon Alexa καθώς και η πολύ χρήσιμη προσθήκη ελέγχου έντασης ήχου από τα ακουστικά, κάτι που έλειπε πολύ. Μόνη έλλειψη - για κάποιον που το χρειάζεται - IP rating, για προστασία από ιδρώτα/βροχή κλπ. Εμένα προσωπικά δε μου λείπει. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Εξαιρετική τιμή και με δώρο!Πότε με το καλό τα φέρνει? Μεγειά!! έκανα προπαραγγελία τα freebuds 3 στα 139,3 από κωτσοβολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Η αυξομειωση ηχου απο τα ακουστικα πως γινεται ; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts