Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Καλησπερα. Αποφασισα να παρω τα παρακατω ακουστικα για χρηση gaming και ταινιων στον υπολογιστη. Η τιμη τους ειναι εξαιρετικη και το ANC τους απο τα καλυτερα στην κατηγορια μεχρι 150 ευρω. Δεν εχω ξανα παραγγειλει απο amazon. Μπορει καποιος να μου πει ποσο βγαινουν με τα μεταφορικα αν περασει τελωνειο και πως να πληρωσω? Paypal η απευθειας καρτα? Η τιμη τους ειναι απευθειας απο amazon η τριτο πωλητη? Ευχαριστω

https://www.amazon.de/Cancelling-Kopfh%C3%B6rer-Mpow-Verbesserte-Dual-Mic-ANC-Technologie/dp/B07SK1LG8L/ref=pd_sbs_23_t_1/262-6908920-8446535?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B07SK1LG8L&pd_rd_r=ab93789b-2db4-4a97-a3df-7c8cd22e0fc5&pd_rd_w=WKM7P&pd_rd_wg=8MFhR&pf_rd_p=a2f6bca6-dcb1-4822-8e28-66b64b37970e&pf_rd_r=5NCQP54BB73FS5HP2VC8&psc=1&refRID=5NCQP54BB73FS5HP2VC8

Εκανα την παραγγελια τελικα με βγηκε ακριβως 43.84 με τα μεταφορικα. Ως πωλητης γραφει Amazon EU Sàrl ελπιζω να ειναι το amazon ο επισημος πωλητης.

Τρομερα ακουστικα απο οτι γραφουν και το ANC τους ειναι παρομοιο με αυτα των 150 ευρω ANC ακουστικων. Πληρωσα με χρεωστικη καρτα mastercard απευθειας χωρις paypal.

Γιατί τι έχουν σε σχέση με τα bluedio

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Γιατί τι έχουν σε σχέση με τα bluedio

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολυ ανωτερο ANC και πραγματικα δεν την γνωριζα την συγκεκριμενη μαρκα. To ANC τους συγκρινετε με ακουστικα επωνυμα μεχρι 150 ευρω. Επισης αψογο μπασο μεσαια και λιγο crispy tremble.

Που να τα δοκίμαζες κιόλας ρε συ, τόση σιγουριά! :lol:

Anyway, τα δοκίμασα σε κατάστημα μαζί με μερικά ακόμα λόγο των ριβιου που είδα και προφανώς δεν πίστεψα.

Το nc είναι μάπα, η σύνδεση χανόταν για πλάκα και μόλις δώσεις ένταση είναι χαλί μαύρο.

Είναι ακουστικά των 35 ευρώ και τόσο αξίζουν, σορυ.

Που να τα δοκίμαζες κιόλας ρε συ, τόση σιγουριά! :lol:

Anyway, τα δοκίμασα σε κατάστημα μαζί με μερικά ακόμα λόγο των ριβιου που είδα και προφανώς δεν πίστεψα.

Το nc είναι μάπα, η σύνδεση χανόταν για πλάκα και μόλις δώσεις ένταση είναι χαλί μαύρο.

Είναι ακουστικά των 35 ευρώ και τόσο αξίζουν, σορυ.

Ας έρθουν και βλέπουμε. Το rtings γράφει τα καλύτερα και τα προτείνει. Πήγα στα h12 στα ίδια χρήματα ακύρωσα τα άλλα έχουν λίγο καλύτερο mid από τα 10αρια. Κάτι bluedio h+ στα 15 ευρώ 2 χρόνια τώρα που έχω είναι σκυλιά με 30 ώρες μπαταρία σε gaming ταινίες είναι κορυφή χωρίς καθόλου αποσυνδέσεις αλλά ήθελα με ANC. Προφανώς δεν περιμένω ποιότητα αντίστοιχη των 300 ευρώ xm3 η bose.

https://www.rtings.com/headphones/reviews/best/noise-cancelling-headphones-under-100

Στάλθηκε από το SM-T720 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by king2009

Παρέλαβα σήμερα τα νέα ακουστικά της Oppo για να κάνουν παρέα σε Sony WI-1000X και LG Tone platinum.

https://www.oppo.com/en/accessory-headphone-enco-q1/

Εντυπώσεις αργότερα αφού κάνω το unboxing

753179ee1030bab8ff0391a4cfa7eab0.mov

95f4975e5cdceca07ff892ac1b6c64e0.mov

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έχει κάποιος/α εμπειρία από τα Xiaomi Redmi AirDots;

Επίσης μπορώ από κάπου να διαπιστώσω αν αυτά θα είναι συμβατά με το Sandisk Clip Sport Plus (16GB) mp3 player, πριν τα αγοράσω;

Με το RN7 που έχω υποθέτω είναι δώρο άδωρο να ρωτήσω αν θα είναι (το ίδιο) συμβατά.

Edited by Vivere

Έχει κάποιος/α εμπειρία από τα Xiaomi Redmi AirDots;

Επίσης μπορώ από κάπου να διαπιστώσω αν αυτά θα είναι συμβατά με το Sandisk Clip Sport Plus (16GB) mp3 player, πριν τα αγοράσω;

Με το RN7 που έχω υποθέτω είναι δώρο άδωρο να ρωτήσω αν θα είναι (το ίδιο) συμβατά.

Απο την εμπειρια μου για μια βδομαδα που τα εχω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και στον ηχο και στις κλησεις και στην συνδεσημοτητα, θα ηθελα λιγο περισσοτερο αυτονομια αλλα σε τοσο μικρα ακουστικα μη περιμενουμε και πολλα.

Για την ποιότητα κλησεις δεν ειναι στο επιπεδο του plantronics που ειχα αλλα και σε κλειστο και σε ανοικτο χωρο που εχω μιλησει με ακουν και ακουω μια χαρα.

Με το sandisk θα συνδεεται σιγουρα μιας και σαν bluetooth 5.0 υποστηριζει και τα ποιο κατω φορμα.

Εγω το δοκιματα σε κινητο xiaomi, huawei και σε ενα οκταετιας laptop acer και σε ολα δουλεψε μια χαρα.

Τα αγόρασα και σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. :)

Μήπως γνωρίζεις και πόση ώρα "πρέπει" να τα αφήσω για την πρώτη ("παρθενική") τους φόρτιση;

Υ.Γ.: (Αρνητική) εντύπωση μου έκανε που δεν έχει καλώδιο φόρτισης με USB απόληξη.

Τα αγόρασα και σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. :)

Μήπως γνωρίζεις και πόση ώρα "πρέπει" να τα αφήσω για την πρώτη ("παρθενική") τους φόρτιση;

Υ.Γ.: (Αρνητική) εντύπωση μου έκανε που δεν έχει καλώδιο φόρτισης με USB απόληξη.

Καλημερα βαλτο οπως ειναι να φωρτισει την βαση με τα ακουστικα αφου βγαλεις τα πλαστικα ειδικα πισω απο τα ακουστικα που εινια οι επαφες.

Οταν σβησει το κοκκινο απο τα ακουστικα συνδεσε τα κανονικα και ασε την βαση να φωρτιζει μεχρι να σβησει το κοκκινο λαμπακι.

Ναι εχεις δικιο για το καλωδιο αλλα εχω τοσα πολλα απο αλλες συσκευες που μου περισσεύουν .

Μου έκανε πολλή εντύπωση ότι έχει μεγάλη έκπτωση ακόμα και τα - πολύ φρέσκα στην αγορά - Sony WF-1000XM3. Στα 174€ με την έκπτωση (249€ αρχική). Και πάλι πολύ ακριβά, αλλά αν δεν είχα πάρει εδώ και λίγο καιρό τα WF-1000X θα το σκεφτόμουν. Πρόκειται για ένα από τα 2-3 καλύτερα της αγοράς σύμφωνα με πολλούς reviewers.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μου έκανε πολλή εντύπωση ότι έχει μεγάλη έκπτωση ακόμα και τα - πολύ φρέσκα στην αγορά - Sony WF-1000XM3. Στα 174€ με την έκπτωση (249€ αρχική). Και πάλι πολύ ακριβά, αλλά αν δεν είχα πάρει εδώ και λίγο καιρό τα WF-1000X θα το σκεφτόμουν. Πρόκειται για ένα από τα 2-3 καλύτερα της αγοράς σύμφωνα με πολλούς reviewers.

174 ευρώ για τα 1000xm3 είναι πραγματικά κλέψιμο.

Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα high end tws που κυκλοφορούν κοντά 2 χρόνια τώρα και αν δεν μπορούσα να έχω τα sennheiser, η δεύτερη επιλογή θα ήταν τα 1000xm3 χωρίς δεύτερη σκέψη.

Και συγκεκριμένα για κάποιον που θέλει να μπορεί να αφήνει τα ακουστικά κάποιες μέρες στην άκρη, να μιλάει αρκετά στο τηλέφωνο αλλά και ποιότητα στην μουσική, τα sony θα έλεγα ότι είναι λίγο καλύτερα overall.

Σίγουρα κάνεις μια υποχώρηση στην ποιότητα του ήχου σε σχέση με τα momentum (εγώ προσωπικά βάζω την ποιότητα πάνω απ όλα), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι κορυφαία tws με μόνο έναν αντίπαλο μέσα στο χαμό!

τελικά μόνο η Plantronics έχει αυτή την λειτουργία που μπορείς πατώντας ενα κουμπί να ακούς και τους περιφερειακούς θορύβους?

Σε κάνα φτηνότερο δεν υπάρχει?

Τα Huawei Freelace στα 55.90€ στον Κωτσόβολο. Διαθέσιμα σε όλα τα χρώματα.

Ψήνομαι κι εγώ για Huawei Freelace.

Έχει κάποιος εμπειρία να μας πει εντυπώσεις?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ψήνομαι κι εγώ για Huawei Freelace.

Έχει κάποιος εμπειρία να μας πει εντυπώσεις?

Πείτε γνώμες. Ψάχνω για κάτι σχετικά καλό, όχι κορυφαίο/ακριβό και με πολύ καλή μπαταρία.

Μέχρι πότε είναι η προσφορά?

Αυτά?

https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/akoystika/akoustika-pseires/201196-sony-wi-c310-black

Και αυτά?

https://www.skroutz.gr/s/20155233/Sony-WI-XB400B-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF.html#specs

Edited by montoya_42

Για το Samsung galaxy note 9 με χρήση σε εξωτερικό χώρο με πολλές ώρες ομιλίας ποιά Bluetooth προτείνεται μέχρι 120€.?

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα.

Έχω το Ρ30 και εδώ και λίγο καιρό έχω πρόβλημα με το Bluetooth. Όποιο hands-free και να συνδέσω πολύ συχνά χάνεται η φωνή, δε με ακούει ο συνομιλητής ή ακούει παράσιτα. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε η συσκευή αλλά οποίο και αν δοκίμασα μου έκανε τα ίδια.

Να πω μήπως κατά τύχη έχει σχέση ότι χρησιμοποιώ την εφαρμογή VRadio και όταν κλείνω την κλήση είτε χαμηλώνει ή ανεβαίνει η ένταση από μόνη της.

Πάντως αυτό με την ομιλία είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα. Σαν να χάνει τη σύνδεση συνέχεια και μερικές φορές κάνει σαν μεταλλικό ήχο. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με την εφαρμογή ή όχι.

Έχει κανένας κάποια σχετική εμπειρία με αυτό;;

Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα Huawei Freelace στα 55.90€ στον Κωτσόβολο. Διαθέσιμα σε όλα τα χρώματα.

Μόλις έκανα το unboxing.

Πολύ καλά μου φαίνονται, ωραίος ήχος.

Θα τσεκάρω και αυτονομία αλλά όλα δείχνουν πως μιλάμε για τερατακι αυτονομίας....

Ταιριάζουν με Nokia 8 τα συγκεκριμένα Bluetooth;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ταιριάζουν με Nokia 8 τα συγκεκριμένα Bluetooth;

Αν κρίνω από το προηγούμενο μοντέλο που έχω, τα WF-1000X, και δουλεύουν ρολόι, λογικά δε θα έχουν πρόβλημα. Έχω συνολικά 4 ακουστικά Bluetooth της Sony, κανένα δεν είχε θέμα συνδεσιμότητας/συμβατότητας με το Nokia 8, ούτε με άλλο τηλέφωνο.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μόλις έκανα το unboxing.

Πολύ καλά μου φαίνονται, ωραίος ήχος.

Θα τσεκάρω και αυτονομία αλλά όλα δείχνουν πως μιλάμε για τερατακι αυτονομίας....

Καλορίζικα!

Μήπως έκανες και δοκιμή σε κλήση, να μας πεις εντυπώσεις;

όταν ενεργοποιώ την επιλογή media audio για να ακούω βιντεακια από το bt ακουστικό ΔΕΝ ακούγονται από το τηλ οι ειδοποιήσεις από εφαρμογές τύπου viber, whatsapp γιατί ακούγονται στο bt ακουστικό! αυτό γίνεται στα τελευταία χρόνια με τις τελευταίες εκδόσεις Android. υπάρχει κάποια λύση να ακούω βίντεο από το bt αλλά οι ήχοι των ειδοποιήσεων να ακούγονται από το κινητό; 414f758d4e5f102f4d6d756372cdf9e4.jpg

Sent from my Mi A3 using Tapatalk