Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Δεν λέει και πολλά. Το είχα πάρει και το πήγα πίσω. Χαμηλή ένταση στο ακουστικό και Noise Cancelling μουφα.

Ok.Ευχαριστώ. Έχω το plantronis m2 165 εδώ και τρια χρόνια χωρίς πρόβλημα. Απλά η τιμή είναι καλή

και είπα να ρωτήσω.

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τι τιμές παίζει αυτο της i.tech? Εχεις καποιο λινκ; Αν ειναι αυτο τοτε ειναι ακρίβο.

Ναι αυτό που ειδες έχει ακριβή τιμή ωστόσο έγινε sold out.

Υπάρχουν κι άλλες σελίδες με λιγότερα χρήματα. Επίσης στο eBay θα το βρεις και με κάτω από 60 ευρώ.

Αν είσαι τυχερός μπορεί να τα πετύχεις και σε κάποια από τις γνωστές αλυσίδες εδώ στην Ελλάδα. Τις προαλλες τα είχα δει σε καποια αλυσιδα αλλά κοντά στα εκατό.

Προσοχή όμως μη ρωτήσεις υπαλλήλους και υπευθυνο γιατί το πιθανότερο είναι να σου πουν πως δε δουλεύουν για μουσική αλλά μόνο για τηλεφωνικές κλήσεις! Αυτα τα έχω βιώσει δε τα λέω έτσι και λίγο πολύ αφορούν όλα τα φυσικά μαγαζιά

Αν καθισω να γράψω το τι έχω ακούσει όταν ρωταω όχι απλά τους υπαλλήλους αλλά και τους υπεύθυνους είναι απίστευτα πράγματα. Προφανώς η μεγάλη αγοραστική μάζα ενδιαφέρεται για πιο απλά πράγματα όπως ένα κινητό να κάνει κλήσεις και να μπαίνει στο internet έτσι αόριστα ή ακουστικά που να ακούει μουσική και άρα είναι με καλώδιο ή να μιλάει στο τηλέφωνο και είναι χωρίς καλώδιο επειδή έτσι έχει επικρατήσει.

Εδώ πήγα σε κατάστημα τις προαλλες να πάρω ασύρματο ηχείο που το είχαν στη σελίδα τους στο internet και μου λέει ο υπάλληλος όχι δεν έχουμε τέτοια πράγματα πρέπει να πας σε ειδικά καταστήματα που ασχολούνται με ηχο! :)

Μετα απο μια βδομάδα συμβίωσης με παρόμοια απι ebay,πολυ φθηνότερα, 100th να πω μόνο τα καλύτερα.. Κλησεις,μουσικη καλή εφαρμογή,pairing σε δυο συσκευές..μέχρι και με το λαπτοπ..Όλα κομπλέ..δεν είμαι ειδικός βέβαια όσον αφορά στην ποιότητα μουσικής..

Παιδια ανεξαρτητως τιμης ποιο θεωρειτε καλυτερο αυτη τη στιγμη να παρω για χρηση με iphone 6s plus?

1)Με ενδιαφερει να τους ακουω και να με ακουνε καλα!

2)Με ενδιαφερει να ειναι καλα τα gel για να μενει μεσα στα αυτια...(θυμαμαι το plantronics 640 που ειχα παλια ηταν αψογο!)

3)και επισης να εχει καλη μπαταρια ωστε να το φορτιζω οσο πιο σπανια.

Δε με ενδιαφερει να συνδεεται με δυο συσκευες ταυτοχρονα.

Ποιο λετε;

Ευχαριστω πολυ

Plantronics m70

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Καλημέρα κι από μένα.

Αγόρασα το sbh54 για να το δουλέψω σε huawei p8. Το πρόβλημα όμως είναι ότι στο αριστερό ακουστικό περνάει ήχος περιβάλλοντος ενισχυμένος κιόλας! Στο δεξί παίζει καμπάνα δυνατά και καθαρά. Αυτό συμβαίνει μόνο σε κλήσεις.Σε μουσική ή ραδιόφωνο όλα καλά. Αφού διάβασα τα προηγούμενα post, το έκανα pair με lg g2 για δοκιμή. Εκεί παίζει τέλεια!Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να δουλέψει σωστά και στο p8?

φίλε αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα σε ενα huawei mate 7... βρήκες καμμία λύση; εχω φάει το google και κανείς δεν αναφέρει κάτι... επίσης στο p8 είσαι με kitkat ή lollipop;

Καλημερα σκέφτομαι να παρω το bluetooth της jabra το play.Εχει πεσει στα 40€ και δειχνει να εχει καλα χαρακτηριστικά. Εχει καποιος αποψη για το συγκεκριμενο μοντέλο? Η αληθεια ειναι πως και την μαρκα δεν την ξερω.

Έχω πάρει το sony sbh 54, όλα καλά και ωραία αλλά όταν κάνω κλήσεις ενισχύεται η φωνή μου και περνάει στο αριστερό μόνο ακουστικό. Αυτό το φαινόμενο είναι έντονο σε ένα huawei mate 7 που έχω, αλλά το δοκίμασα και σε ένα lg g2 που κάνει το ίδιο αλλά με χαμηλότερη ένταση και σε ένα sony z3 που κι εκεί ακούγεται αλλά σε χαμηλότερη ένταση... Είχα ένα SBH 50 και όλα δουλεύαν τέλεια...

Το προηγουμενο bluetooth τα επεξε οποτε ωρα για ανανεωση !! Πηρα αυτο που τοιυλαχιστον απο θεμα εργονομιας ειναι πολυ καλυτερο. Πιο λεπτο και μαγνητικα μερη για να κραταει τα ακουστικα σε φιξ θεση να μην κολυμπανε μεσα στα ρουχα !!!

http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/s-l1600_zpsf8ylkdec.jpg

http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/s-l16020_zpsf1ubgajw.jpg

http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/BTHSW2-6_zpsf0da9fri.jpg

Edited by Nippon1971

Ενδιαφέρον

Κάποιο λινκ;

Το προηγουμενο bluetooth τα επεξε οποτε ωρα για ανανεωση !! Πηρα αυτο που τοιυλαχιστον απο θεμα εργονομιας ειναι πολυ καλυτερο. Πιο λεπτο και μαγνητικα μερη για να κραταει τα ακουστικα σε φιξ θεση να μην κολυνπανε μεσα στα ρουχα !!!

http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/s-l1600_zpsf8ylkdec.jpg

http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/s-l16020_zpsf1ubgajw.jpg

http://i387.photobucket.com/albums/oo317/nippon1971_2008/BTHSW2-6_zpsf0da9fri.jpg

Έχω πάρει το sony sbh 54, όλα καλά και ωραία αλλά όταν κάνω κλήσεις ενισχύεται η φωνή μου και περνάει στο αριστερό μόνο ακουστικό. Αυτό το φαινόμενο είναι έντονο σε ένα huawei mate 7 που έχω, αλλά το δοκίμασα και σε ένα lg g2 που κάνει το ίδιο αλλά με χαμηλότερη ένταση και σε ένα sony z3 που κι εκεί ακούγεται αλλά σε χαμηλότερη ένταση... Είχα ένα SBH 50 και όλα δουλεύαν τέλεια...

Το έχω εδώ και 3 μέρες.

Αρκετές κλήσεις έχω κάνει και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.

Από την άλλη εγώ έχω αλλά σημαντικό θέμα, αργεί να φορτώσει το call log. Και όταν λέω αργεί, εννοώ αργεί, τραγικά πολύ, βγάζει το σηματάκι του συγχρονισμού και κάνει ώρα, μερικές φορές τόσο πολύ που δεν προλαβαίνει το φορτώσει και με γυρνάει στην αρχική οθόνη με την ώρα

Στο 50 το φορτώνει ακαριαια και καμιά φορά αργουσε 1-2".

Καλησπέρα :) το δικό μου sbh54 φεύγει αύριο στο σέρβις :( προφανώς αντικατάσταση θα γίνει.

Αποσυνδεσεις και μια σειρά προβλημάτων το καθιστούν μη λειτουργικό.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Το έχω εδώ και 3 μέρες.

Από την άλλη εγώ έχω αλλά σημαντικό θέμα, αργεί να φορτώσει το call log. Και όταν λέω αργεί, εννοώ αργεί, τραγικά πολύ, βγάζει το σηματάκι του συγχρονισμού και κάνει ώρα, μερικές φορές τόσο πολύ που δεν προλαβαίνει το φορτώσει και με γυρνάει στην αρχική οθόνη με την ώρα

Αυτό με το call log μου το κάνει κι εμένα, αλλά πάλι ανάλογα με το κινητό... Στο LG G2 φόρτωνε αμέσως στο HUAWEI ποτέεεεε....στο Z3 καθυστερούσε λίγο. Μάλλον το firmware είναι για τα μπάζα.... Έχετε στείλει email στο support της Sony; γιατί μου φαίνεται έχει κάνει προχειροδουλειά και είναι και πανάκριβο...

Φίλε με τα disconnects το έχουν κι άλλοι ... http://talk.sonymobile.com/t5/Wireless-accessories/SBH54-Discoonects-by-Itself/m-p/1066133#U1066133

Αν μπορείτε να μου πείτε τι μοντέλα κινητών έχετε; ευχαριστώ...

Εγώ έστειλα email στο support της Sony και μου απάντησαν να ελέγξω αν είναι συμβατό με το κινητό μου και το πρόβλημα παραμένει να το πάω σε service...

Edited by argp

Το έχω εδώ και 3 μέρες.

Μήπως καλυτερα να το αντικαταστήσεις αν είσαι ακόμα DOA.

Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι οταν λέω οτι οσο περισσοτερες λειτουργίες ενα Bluetooth τοσο πιο επιρρεπείς να βγάλει θέματα αργά η γρήγορα απο οτι τα πιο κλασικά Bluetooth.

Βέβαια παντα παιζει ρόλο απο παρτίδα σε παρτίδα και το software ποσο optimized ειναι αλλα και το κινητό με το οποιο συνεργάζεται.

Ενω το Bluetooth πρότυπο κοινό για όλα τα κινητά παρ όλα αυτα βλεπουμε απο μικρές εως μεγάλες διαφορες στην συνολική αποδοση του Bluetooth handsfree με διαφορετικά κινητά.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μήπως καλυτερα να το αντικαταστήσεις αν είσαι ακόμα DOA.

Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι οταν λέω οτι οσο περισσοτερες λειτουργίες ενα Bluetooth τοσο πιο επιρρεπείς να βγάλει θέματα αργά η γρήγορα απο οτι τα πιο κλασικά Bluetooth.

Βέβαια παντα παιζει ρόλο απο παρτίδα σε παρτίδα και το software ποσο optimized ειναι αλλα και το κινητό με το οποιο συνεργάζεται.

Ενω το Bluetooth πρότυπο κοινό για όλα τα κινητά παρ όλα αυτα βλεπουμε απο μικρές εως μεγάλες διαφορες στην συνολική αποδοση του Bluetooth handsfree με διαφορετικά κινητά.

Το σκέφτομαι για doa, λήγει παρασκευή πρωί.

Πιο πολύ για ασυμβατότητα μου κάνει. Αλλά το 50 με την ίδια rom στην ίδια συσκευή, δούλευε άριστα. Μόνο κάποιες σποραδικές αποσυνδέσεις αν το χα αφήσει ώρα.

Μόλις παρατήρησα ότι δεν έρχονται ούτε ειδοποιήσεις από μηνύματα και δυνάτοτητα ανάγνωσης τους.

Πιο πολύ για ασυμβατότητα μου κάνει. Αλλά το 50 με την ίδια rom στην ίδια συσκευή, δούλευε άριστα. Μόνο κάποιες σποραδικές αποσυνδέσεις αν το χα αφήσει ώρα.

Μόλις παρατήρησα ότι δεν έρχονται ούτε ειδοποιήσεις από μηνύματα και δυνάτοτητα ανάγνωσης τους.

Μονο δοκιμάζοντας το 54 σε αλλο κινητό μπορείς να βγάλεις πιο ασφαλές συμπέρασμα αν ειναι στο κινητό η στο handsfree το θέμα.

Αλλα οπωσδήποτε πριν λήξη το DOA.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Άλλαξέ το Παρασκευά για να είσαι σίγουρος.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

To δοκίμασα και σε g3, οι ειδοποίησεις έρχονται μια χαρά όπως και στο note edge τώρα που το ξανασυνέδεσα.

Το call log δεν φορτώνει ούτε με αίτηση στο g3, στο δικό μου φορτώνει αλλά με τραγική καθυστέρηση.

Θα το πάω πάντως, να δω τι θα μου πουν.

Τους το πήγα προ ολίγου, πολύ ευγενικοί/φιλικοί στο κατάστημα.

Το παρέλαβαν, θα το στείλουν αρβατο και θα με ενημερώσουν.

Τους το πήγα προ ολίγου, πολύ ευγενικοί/φιλικοί στο κατάστημα.

Το παρέλαβαν, θα το στείλουν αρβατο και θα με ενημερώσουν.

Αυτό δεν λέγεται doa. Λέγεται "κάνουμε τον ενδιάμεσο για να το στείλεις στο σέρβις για επισκευή".

Αυτό δεν λέγεται doa. Λέγεται "κάνουμε τον ενδιάμεσο για να το στείλεις στο σέρβις για επισκευή".

Θα το στείλουν αρβάτο και αυτοί θα τους ενημερώσουν για το αν θα γίνει αντικατάσταση ή κάποια επισκευή, κάποιο update και λοιπά.

Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν τα περισσότερα skroutzomagaza. Λίγα έχω δει να αντικαταθιστούν επι τόπου.

Θα το στείλουν αρβάτο και αυτοί θα τους ενημερώσουν για το αν θα γίνει αντικατάσταση ή κάποια επισκευή, κάποιο update και λοιπά.

Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν τα περισσότερα skroutzomagaza. Λίγα έχω δει να αντικαταθιστούν επι τόπου.

Οκ, απλά επισημαίνω ότι αυτό δεν είναι doa.

Μπορούσες και μόνος σου να το πας Αρβάτο.