Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Μόλις παρέλαβα και εγώ το 54.

Είναι αρκετά μικρότερο και ομορφότερο από το προηγούμενο. Λεπτομέρειες σε λίγο αφού το σκαλίσω. ..

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μόλις παρέλαβα και εγώ το 54.

Είναι αρκετά μικρότερο και ομορφότερο από το προηγούμενο. Λεπτομέρειες σε λίγο αφού το σκαλίσω. ..

μας καις τωρα..αν ειχες και κανα 52αρι ή 50αρι περιμενουμε εντυπωσεις απο διαφορα σε εφαρμογες, αυτονομια, τυχον αποσυνδεσεις κτλ

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Λοιπόν, είναι όντως κόσμημα.

Έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις στο bt και έχει πάρα πολλές για να βάλεις. Πολύ καλός ήχος κλήσεων, ραδιοφώνου και μουσικής. Αυτό που ξεχωρίζει όμως είναι η δυνατότητα κλήσεων χωρίς τα ακουστικά απλά μόνο με την συσκευή bt στο αυτί.

Παρόλα αυτά δεν θα το κρατήσω γιατί δεν θα με βολέψει, έχω συνηθίσει το γάντζακι στο αυτί.

Edited by mirrorofsorrow
Αφαίρεση αναφοράς πώλησης

Λοιπόν, είναι όντως κόσμημα.

Έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις στο bt και έχει πάρα πολλές για να βάλεις. Πολύ καλός ήχος κλήσεων, ραδιοφώνου και μουσικής. Αυτό που ξεχωρίζει όμως είναι η δυνατότητα κλήσεων χωρίς τα ακουστικά απλά μόνο με την συσκευή bt στο αυτί.

Παρόλα αυτά δεν θα το κρατήσω γιατί δεν θα με βολέψει, έχω συνηθίσει το γάντζακι στο αυτί.

τι δε σε βολεύει δηλαδή?

Edited by mirrorofsorrow
Διόρθωση παράθεσης

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα :) πριν λίγο παρέλαβα το 54, σε ένα όμορφο μολυβι χρώμα, πραγματικά πολυτελής κομψή κατασκευή και εντελώς διαφορετική φιλοσοφία από το 52, έχει δική του εφαρμογή στο μάρκετ με οδηγό χρήσης και εύκολο μενού στα ελληνικά, στην πρώτη συζευξη είχε και διαθέσιμη ενημέρωση, όμορφη φωτεινή οθόνη, δοκιμή σε κλήση και μουσική με άριστο ήχο, διαπίστωσα όμως μια αισθητή διαφορά όταν το δοκίμασα σαν ηχείο :happy: καμία σχέση με τον δυνατό ήχο του 52, αδύναμος ήχος και πρέπει να δω εάν έτσι είναι η έχει ρύθμιση η και πρόβλημα.

Φίλε @tsagod123 εάν το έχεις στην κατοχή σου ενημέρωση με σε παρακαλώ εάν έχεις διαπιστώσει το ίδιο σχετικά με την απόδοσή του σαν ηχείο.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Δεν είχα ποτέ το 52.

Παρόλα αυτά ο ήχος του ηχείου στις κλήσεις είναι παραπάνω από ικανοποιητικος. Το έχω στη μέση και ακούω μια χαρά.

Δεν είχα ποτέ το 52.

Παρόλα αυτά ο ήχος του ηχείου στις κλήσεις είναι παραπάνω από ικανοποιητικος. Το έχω στη μέση και ακούω μια χαρά.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου :happy: το βρήκα τι συμβαίνει καθώς έχει αφαιρεθεί η λειτουργία του μεγαφωνου :mad: και σε επικοινωνία με την sony μου το επιβεβαίωσαν, αρνητικό από την μία και θετικό για την μπαταρία του, κρίμα που δεν σε βολεψε και εάν το θέμα του καλωδίου μπορείς να βάλεις όποιο 3.5 επιθυμείς εσύ από άλλα ακουστικά.

hqdefault.jpg

Τι εννοεις δεν έχει μεγάφωνο;;; Αυτό είναι το μεγαλύτερο + του 52! Ευτυχώς που το επιβεβαιώσαμε να γλιτώσω και τα έξοδα. :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι εννοεις δεν έχει μεγάφωνο;;; Αυτό είναι το μεγαλύτερο + του 52! Ευτυχώς που το επιβεβαιώσαμε να γλιτώσω και τα έξοδα. :)

Ναι Κωνσταντίνε, σε αυτό το θέμα την έκαναν την πατάτα..... Κατά τα άλλα κόσμημα και η εφαρμογή του πολύ ωραία :happy:

hqdefault.jpg

Καλή χρονιά σε όλους!

Έχω να κάνω μια πρόταση. Καθώς πιστευω οτι αρκετοί θα παραμείνουν στο sbh52 (εγώ σίγουρα, το μεγάφωνο είναι must) και καθώς αυτή η ριμαδα εταιρεία πουλάει ακόμα το προϊόν, αλλά έχει εγκαταλείψει το συνοδευτικό του software, προτείνω σε όσους έχουν την διάθεση να καλέσουν την εξυπηρέτηση πελατών της Sony και να αναφέρουν την ελειψη αυτή. Όπως μου είπαν καταγράφουν όλα τα αιτήματα. Και τι φοβερο αίτημα ε? Να βάλουν έναν developer να κάνει ένα update στο ριμαδι το sbh52 app. Προφανώς και η εταιρεία θέλει να πάρουμε το καινούργιο της προϊόν και πιθανότατα μάταιος κόπος, αλλά δεν είναι και μεγάλος μπελάς ένα τηλεφώνημα. Εγώ το έκανα ήδη.

Επειδή θεωρώ ότι το SBH54 είναι ο αντικαταστάτης του MW600 το οποίο είχε μια ευπάθεια στο να χαλάει εύκολα το πιαστράκι του θεωρείται όσοι πήρατε το Sony SBH54 ότι είναι δυνατό το μανταλάκι του; Το σέρβις της Sony ασχολείται με τέτοιου είδους αντικατάσταση σε περίπτωση που σπάσει ή χαθεί;

Εγώ θα σου πρότεινα το m70 στα 21,5€ που είναι σε προσφορά στο eshop. Είναι ίδιο με το m90, απλά το m90 έχει λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Αδιάφορο για bluetooth που να αξίζει 50% μεγαλύτερη τιμή

Πάντως και το m55 που έχω είναι σούπερ.

Και επειδή το έχω ήδη 2 χρόνια και είναι σκυλί σκέφτομαι να πάρω άλλο ένα ώστε να το δώσω στη κοπέλα μου αυτό. Άνετα έπαιρνα πάλι το ίδιο αλλά επειδή άκουσα τόσο καλά λόγια για τα αλλά 2 (70 και 90) Θέλω τη γνώμη σας και κυρίως κάποιου που έτυχε να έχει και το 55 πριν.

Σε τι είναι βελτιωμένα σε σχέση με το 55????

Ευχαριστώ.

Παίδες θυμίστε μου σας παρακαλώ γιατί δεν μπορώ να το βρω, πώς γίνεται (αν γίνεται) να ακούς radio από το ηχειάκι του SBH52 και όχι από τα ακουστικά.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίδες θυμίστε μου σας παρακαλώ γιατί δεν μπορώ να το βρω, πώς γίνεται (αν γίνεται) να ακούς radio από το ηχειάκι του SBH52 και όχι από τα ακουστικά.

Κωνσταντίνε το είχα ψάξει και εγώ και δεν γίνεται με συνδεμενα ακουστικά να λειτουργεί και το μεγάφωνο, μόνο σε εξωτερικά ηχεία με καρφακι παίζει κανονικά.

hqdefault.jpg

Κωνσταντίνε το είχα ψάξει και εγώ και δεν γίνεται με συνδεμενα ακουστικά να λειτουργεί και το μεγάφωνο, μόνο σε εξωτερικά ηχεία με καρφακι παίζει κανονικά.

Ευχαριστώ πολύ! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλή χρονιά σε όλους.

Μπορεί κάποιος που έχει το Sony SBH54 να γράψει 2 λόγια τα θετικά και πιθανώς αρνητικά του ακουστικού αυτού.Αξίζει η αγορά του στη σημερινή τιμή του;

Το πιαστράκι του είναι ποιοτικό και δυνατό;

Καλή χρονιά σε όλους.

Μπορεί κάποιος που έχει το Sony SBH54 να γράψει 2 λόγια τα θετικά και πιθανώς αρνητικά του ακουστικού αυτού.Αξίζει η αγορά του στη σημερινή τιμή του;

Το πιαστράκι του είναι ποιοτικό και δυνατό;

Καλή χρονιά να έχεις φίλε μου.

Από τις λίγες ημέρες που το έχω θα πω ότι πρόκειται για μία ποιοτική στιβαρή και όμορφη συσκευή, αρκετά πιο μικρή και με οβαλ σχήμα σε αντίθεση με το 52 ,έχει κάπως σκληρά πλήκτρα ίσως και λόγω ότι είναι ακόμα καινούργιο, και το μανταλακι του δυνατό, επίσης στα θετικά και η έλλειψη θύρας για την φόρτιση, σίγουρα απουσία μεγάφωνου είναι ένα μεγάλο μείον αλλά η ακουστική δυνατότητα με καλώδιο σε κλήσεις, ραδιόφωνο και μουσική εξαιρετική, και σαν χρήση τηλεφώνου έχει δυνατό ήχο, έχει δική του εφαρμογή στο μάρκετ με ρυθμίσεις και ένδειξη ποσοστού μπαταρίας,

Καμία αποσύνδεση ή κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής, στο 52 είχε κάποια θέματα και με το ultra και άλλες συσκευές , για την τιμή είναι στα επίπεδα του 52 όταν είχε βγει και φυσικά στις δυνατότητες και ανάγκες του καθένα, πιστεύω ότι αξίζει η αγορά του. :)

Edited by Arxontas71

hqdefault.jpg

Μία ερώτηση και από εμένα γιατί μέχρι πρόσφατα δούλευα το MW1 το οποίο μας άφησε χρόνους :( και λέω να πάω στο SBH54 το οποίο είδα προχτές και μου άρεσε πολύ. Με πηγαίνει πίσω όταν πρωτοπήρα το MW600 το οποίο ήταν κορυφαίο για την εποχή του.

Anyway, μακρηγόρησα :)

Λοιπόν στο MW1 είχα συνδεδεμένα δύο τηλέφωνα, ένα iphone 6 (της δουλειάς) και ένα Edge + (προσωπικό). Με ακριβώς ίδιο τηλεφωνικό κατάλογο οπότε ακόμη και με το iphone είχα αναγνώριση κλήσης. Έχει δοκιμάσει κανείς το 54 αν δουλεύει καλά με iphone? Για android δε το συζητάμε προφανώς.

Συμπολιτη δεν το έχω δοκιμάσει για να σου απαντήσω με σιγουριά, πάντως στην εφαρμογή που έχει στο play και στον οδηγό χρήσης αναγράφει ότι συνδέεται με δύο συσκευές :happy: ακόμα καλύτερα εφόσον η μία είναι android και θα έχεις και την εφαρμογή.

hqdefault.jpg

Συμπολιτη δεν το έχω δοκιμάσει για να σου απαντήσω με σιγουριά, πάντως στην εφαρμογή που έχει στο play και στον οδηγό χρήσης αναγράφει ότι συνδέεται με δύο συσκευές :happy: ακόμα καλύτερα εφόσον η μία είναι android και θα έχεις και την εφαρμογή.

Άρχοντα μου.......είσαι άρχοντας :)

Μία ερώτηση και από εμένα γιατί μέχρι πρόσφατα δούλευα το MW1 το οποίο μας άφησε χρόνους :( και λέω να πάω στο SBH54 το οποίο είδα προχτές και μου άρεσε πολύ. Με πηγαίνει πίσω όταν πρωτοπήρα το MW600 το οποίο ήταν κορυφαίο για την εποχή του.

Anyway, μακρηγόρησα :)

Λοιπόν στο MW1 είχα συνδεδεμένα δύο τηλέφωνα, ένα iphone 6 (της δουλειάς) και ένα Edge + (προσωπικό). Με ακριβώς ίδιο τηλεφωνικό κατάλογο οπότε ακόμη και με το iphone είχα αναγνώριση κλήσης. Έχει δοκιμάσει κανείς το 54 αν δουλεύει καλά με iphone? Για android δε το συζητάμε προφανώς.

Σε ποιό τηλέφωνο,στο edge+ είπες;Και με ποιά εκδοχή του android δούλευες το mw1;Γιατί αυτό έχει το χούι να δουλεύει σε ορισμένα τηλέφωνα και με ορισμένες εκδοχές του android.:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

5.1.1 φίλε μου και ναι edge plus

Aφού σε ευχαριστήσω,να ρωτήσω και κάτι άλλο.Αναβαν και τα 5 εικονίδια του mw1,ή μόνον τα 3;Και ακουγόταν κανονικά ο ήχος;Γιατι σε μένα,άκουγε μεν ο άλλος κανονικά,αλλά εγώ θα έπρεπε να ανοίξω το μεγάφωνο για να ακούσω.

Edited by Theodore41

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.