vaggelis_grg Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 πηρα ενα SBH-50 και το εχω συνδεσει με ενα nokia lumia 630 στην οθονη του ομως μου δειχνει μονο τα νουμερα και οχι και τα ονοματα,πρεπει να κανω κατι ; επισης για windows phone υπαρχει καποιο προγραμμα να κατεβασω γι'αυτο; Απ' ότι ξέρω δεν ύπαρχει εφαρμογή για windows phone με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δεις τα ονόματα στο bluetooth. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Απ' ότι ξέρω δεν ύπαρχει εφαρμογή για windows phone με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δεις τα ονόματα στο bluetooth. ευχαριστώ,άλλη μια ερώτηση όταν ακούω ραδιόφωνο πως μπορώ να το κλείσω χωρίς να κλείσω το bluetooth,δεν το έχω βρει ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 ευχαριστώ,άλλη μια ερώτηση όταν ακούω ραδιόφωνο πως μπορώ να το κλείσω χωρίς να κλείσω το bluetooth,δεν το έχω βρει ακόμη Όταν έχεις το ραδιόφωνο ανοιχτό, μπορείς να πατήσεις το πλήκτρο Play/Pause για να κλείσεις στιγμιαία το FM radio. Φυσικά αν ανοίξεις τον music player του συνδεδεμένου τηλεφώνου, ή αναπαράγεις κάποιο αρχείο ήχου ή βίντεο, θα σταματήσει το ραδιόφωνο και θα ακουστεί κατά προτεραιότητα ο ήχος απ' το τηλέφωνο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellart Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλησπέρα. Μια ερώτηση προς κατόχους sbh-52. Τις επαφες στην οθόνη τις εμφανίζει στα ελληνικά όπως και στο τηλέφωνο η' πρεπει να είναι στα λατινικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλησπέρα. Μια ερώτηση προς κατόχους sbh-52. Τις επαφες στην οθόνη τις εμφανίζει στα ελληνικά όπως και στο τηλέφωνο η' πρεπει να είναι στα λατινικα; Στο SBH50 που έχω τα δείχνει όλα στα ελληνικά: και επαφές, και αν πας να διαβάσεις κάποιο μήνυμα, ή άλλη ειδοποίηση, όλα στα ελληνικά. Επίσης και τις πληροφορίες του μουσικού κομματιού που παίζει στον music player, αν το κομμάτι έχει ελληνικό id3tag, τα δείχνει κανονικά. Θεωρώ ότι έτσι δουλεύει και το SBH52, που είναι σχεδόν ίδιο με το SBH50. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Στο SBH50 που έχω τα δείχνει όλα στα ελληνικά: και επαφές, και αν πας να διαβάσεις κάποιο μήνυμα, ή άλλη ειδοποίηση, όλα στα ελληνικά. Επίσης και τις πληροφορίες του μουσικού κομματιού που παίζει στον music player, αν το κομμάτι έχει ελληνικό id3tag, τα δείχνει κανονικά. Θεωρώ ότι έτσι δουλεύει και το SBH52, που είναι σχεδόν ίδιο με το SBH50. Έτσι και στο SBH52, τα δείχνει όλα και στα Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Καλησπέρα. Μια ερώτηση προς κατόχους sbh-52. Τις επαφες στην οθόνη τις εμφανίζει στα ελληνικά όπως και στο τηλέφωνο η' πρεπει να είναι στα λατινικα; Ολα ελληνικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Απ' ότι ξέρω δεν ύπαρχει εφαρμογή για windows phone με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δεις τα ονόματα στο bluetooth. το music player ομως δειχνει στα ελληνικα ολες τις πληροφορίες,πως αυτό λειτουργει και δεν λειτουργει ο καταλογος επαφων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος τι τύπο μπαταρίας έχει το Bluetooth Sony MW1 και πως αλλάζει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος τι τύπο μπαταρίας έχει το Bluetooth Sony MW1 και πως αλλάζει ; Δυστυχώς,δεν αλλάζει η μπαταρία.Αν όμως τα καταφέρεις και την αλλάξεις,κάνε καμια αναρτησούλα για να μάθουμε κι εμείς.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Α τόσο καλά, thanks πάντως. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Δυστυχώς,δεν αλλάζει η μπαταρία.Αν όμως τα καταφέρεις και την αλλάξεις,κάνε καμια αναρτησούλα για να μάθουμε κι εμείς.:) Απο οσο γνωριζω σε κανενα απο τα bt της sony δεν αλλαζουν μπαταρια Και στο σερβις να το πας αμα ειναι στην εγγυηση στο αλλαζουν με καινουργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Απο οσο γνωριζω σε κανενα απο τα bt της sony δεν αλλαζουν μπαταρια Και στο σερβις να το πας αμα ειναι στην εγγυηση στο αλλαζουν με καινουργιο Εκείνο που με κάνει και απορώ,είναι πως στο καλό τις βάζουν,ώστε να "κλειδώνουν" και να μην μπορούν να ξανανοίξουν. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Έχει κανένας αυτό να μου πει εντυπώσεις; http://www.e-shop.gr/nokia-bluetooth-headset-bh-806-j-silver-p-TEL.011211 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Φοβερό bluetooth σε χρόνο και χρηστικότητα στο πουκάμισο δείχνει σαν να έχω στυλό, έχει ένα σοβαρό ελάττωμα, λόγο inox έχει λίγο παραπάνω βάρος με αποτέλεσμα να μην κάθετε στο αυτί εύκολα και με κραδασμό να πέφτει, εξ' αιτίας αυτού δεν θα το έπερνα ξανά Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Φοβερό bluetooth σε χρόνο και χρηστικότητα στο πουκάμισο δείχνει σαν να έχω στυλό, έχει ένα σοβαρό ελάττωμα, λόγο inox έχει λίγο παραπάνω βάρος με αποτέλεσμα να μην κάθετε στο αυτί εύκολα και με κραδασμό να πέφτει, εξ' αιτίας αυτού δεν θα το έπερνα ξανά Δεν ταιριάζει κανένα από τα ανταλλακτικά earbuds που έχει; Από ποιότητα ήχου πως τα πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Δεν ταιριάζει κανένα από τα ανταλλακτικά earbuds που έχει; Από ποιότητα ήχου πως τα πάει; Το ένα ταιριάζει κάπως καλά αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα ακουστικό που στηρίζεται μόνο σε αυτό, έχει πολύ καλό και καθαρό ήχο Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Εγώ πάντως το παρήγγειλα το μεσημέρι. Ελπίζω να βγει καλό. Αν μου έρθει πριν λήξει η προσφορά και θέλετε να περιμένετε θα σας πω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Εγώ πάντως το παρήγγειλα το μεσημέρι. Ελπίζω να βγει καλό. Αν μου έρθει πριν λήξει η προσφορά και θέλετε να περιμένετε θα σας πω εντυπώσεις. Ποια προσφορά στην ίδια τιμή το πήρα πριν ένα μήνα από το e-shop Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Πάντως το βάρος του δεν είναι πολύ μεγάλο. 8 γραμμάρια μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Παντός έχοντας την εμπειρία αυτού του μοντέλου θα κοιτούσα και το nokia bh 217 που είναι παρόμοια Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Ποια προσφορά στην ίδια τιμή το πήρα πριν ένα μήνα από το e-shop Το είχε ξανά προσφορά. Κανονικά το έχει 50€ αλλά το βγάζει σε προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 ρε παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς το SonyMBH20? αν ναί τότε τι λέει απο ένταση ήχου? είχα το Sony VH410 και το έχασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 ρε παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς το SonyMBH20? αν ναί τότε τι λέει απο ένταση ήχου? είχα το Sony VH410 και το έχασα! Στον μέσο όρο. Ούτε το πιο δυνατό, ούτε θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Οκ. ποια έχουν δυνατή ένταση διότι κινούμε σε δρόμους με φασαρία? και με 2 συσκευές εαν ξέρετε. έχω τεστάρει δίχως ικανοποιήση τα Plantronics m55 και sony mbh-10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts