alextrela Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Απο ηχο πως παει? Καλοριζικο κιολας..!! Πολύ καλός και τα ακουστικά άψογα αλλα ξενέρωσα.:( Ελπίζω μέσα στο Σ/Κ να έχει στρώσει μην αναγκάζομαι να τα επιστρέφω. Edit:Φόρτισε όλο το βράδυ το έβγαλα και του έκανα και ένα reset. Για να δούμε σήμερα πως θα παει. Πάντως και στο Xperia support forum έχουν αναφερθεί θέματα με απόσυνδέσεις η μη φυσιολογική λειτουργία σε multipoint με 2 συσκευές Κ.α Edited March 29, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Note 3 ...ενδιαφερομαι για bluetooth χωρις καλωδια με ραδιο και καλο ηχο να μη πιανει θορυβο εξωτερικου χωρου και δυνατο ακουστικο.τι προτεινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Συνεχίζεται δυστυχώς η χάλια αυτονομία του. Μέσα σε 1:30 ωρα απο το πρωί και παρέδωσε πνεύμα. Απαράδεκτα πράγματα για 90 ευρω bt. Μέσα στην εβδομάδα το γυρίζω πισω αμαζον. Κρίμα και βολεύει αφάνταστα και εξαιρετική ποιότητα ήχου. Τι να πω quality control μηδεν απο Sony. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Συνεχίζεται δυστυχώς η χάλια αυτονομία του. Μέσα σε 1:30 ωρα απο το πρωί και παρέδωσε πνεύμα. Απαράδεκτα πράγματα για 90 ευρω bt. Μέσα στην εβδομάδα το γυρίζω πισω αμαζον. Κρίμα και βολεύει αφάνταστα και εξαιρετική ποιότητα ήχου. Τι να πω quality control μηδεν απο Sony. Κριμα......ελπιζω να ετυχες σε προβληματικη παρτιδα.........αλλα και παλι τι στο καλο,πληρωνεις και ενα σκασμο λεφτα, δεν τα ελεγχουν>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Συνεχίζεται δυστυχώς η χάλια αυτονομία του. Μέσα σε 1:30 ωρα απο το πρωί και παρέδωσε πνεύμα. Απαράδεκτα πράγματα για 90 ευρω bt. Μέσα στην εβδομάδα το γυρίζω πισω αμαζον. Κρίμα και βολεύει αφάνταστα και εξαιρετική ποιότητα ήχου. Τι να πω quality control μηδεν απο Sony. Αλεξ, παιζει απλα να επεσες σε προβληματικη συσκευη.. μπορεις να κανεις αντικατασταση; τα reviews τι λενε για την μπαταρια του?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Αλεξ, παιζει απλα να επεσες σε προβληματικη συσκευη.. μπορεις να κανεις αντικατασταση; τα reviews τι λενε για την μπαταρια του?? Καλησπερα σας.Εκεινος ο :X κοκκαλα εχει???:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καλησπερα σας.Εκεινος ο :X κοκκαλα εχει???:lol::lol::lol: Χαχαχα!! Ρε συ, πηρα το liveview τελικα και κανω την δουλεια μου εξαιρετικα. Παω τωρα να παρω και ενα handfree της προκοπης γιατι του κινητου μου οσο τουμπανα και αν ειναι, ειναι in ear και δεν μου καθεται στο αριστερο αυτι το ακουστικο. :p Αλλα το καφεδακι κανονιζεται και χωρις λογο. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Χαχαχα!! Ρε συ, πηρα το liveview τελικα και κανω την δουλεια μου εξαιρετικα. Παω τωρα να παρω και ενα handfree της προκοπης γιατι του κινητου μου οσο τουμπανα και αν ειναι, ειναι in ear και δεν μου καθεται στο αριστερο αυτι το ακουστικο. :p Αλλα το καφεδακι κανονιζεται και χωρις λογο. ;) Καλοριζικα. Κανενα προβλημα, εγω εδω γυρω θα μαι:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Αλεξ, παιζει απλα να επεσες σε προβληματικη συσκευη.. μπορεις να κανεις αντικατασταση; τα reviews τι λενε για την μπαταρια του?? Μαλλον έτσι. Τι να πω μπουχτισα να επιστρέφω ελαττωματικά προϊόντα. Δευτέρα πρωι παίρνει ποδι πίσω,ηδη πηρα έγκριση για επιστροφή. Στο αμαζον όσα review διάβασα λένε καλά λόγια. Τωρα τι θα γινει πίστωση η αντικατάσταση μαλλον το πρώτο. Λογικά θα πιστωσουν και τα έξοδα αποστολής σύμφωνα με την πολιτική του αμαζον. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Note 3 ...ενδιαφερομαι για bluetooth χωρις καλωδια με ραδιο και καλο ηχο να μη πιανει θορυβο εξωτερικου χωρου και δυνατο ακουστικο.τι προτεινεται? Κανεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Κανεις???? Με ραδιόφωνο και χωρίς καλώδια νομίζω δεν υπάρχει, γιατί το καλώδιο εκτελεί χρέη κεραίας Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Προτεινεται ενα χωρις ραδιο και καλωδια και ενα με... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Και εγω ενδιαφερομαι για καποιο.και με ραδιο και καρτουλα για mp3 ,οθονουλα ,φωνητικεα εντολες κλπ..να ενημερωσω οτιδν ειχα ποτε bluetooth..και οτι η συσκευη μου ειναι το s4 ..ευχαριστω εκ των προτερων..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Και εγω ενδιαφερομαι για καποιο.και με ραδιο και καρτουλα για mp3 ,οθονουλα ,φωνητικεα εντολες κλπ..να ενημερωσω οτιδν ειχα ποτε bluetooth..και οτι η συσκευη μου ειναι το s4 ..ευχαριστω εκ των προτερων..!! Για φωνητικες εντολες δεν ξερω αλλα στα υπολοιπα ενα μου ερχεται στο μυαλο. SONY MW1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Ευχαριστω.το κοιταζα πριν λιγο.μου αρεσαν και καποια plantronic οπως το plantronics m155 αλλα και το sony sbh50 και sbh52. Edited March 30, 2014 by tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Δεν παιρνουν καρτουλα ομως.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Προσπαθώ να συνδέσω το 50άρι με το laptop αλλά έχω θέμα με τον ήχο. Δεν μεταφέρεται. Έχει δοκιμάσει κανείς σύνδεση με υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Δεν παιρνουν καρτουλα ομως.. Για καρτουλα μονο το mw1 δλδ ε?? Ωραιο αλλα ξεφευγει..καμια γνωμη για plantronics m165 ;;; :/ Edited March 30, 2014 by tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Note 3 ...ενδιαφερομαι για bluetooth χωρις καλωδια με ραδιο και καλο ηχο να μη πιανει θορυβο εξωτερικου χωρου και δυνατο ακουστικο.τι προτεινεται? Bluetooth με ράδιο είναι τα Sony mw600, sbh50, sbh52 και mw1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Το BT πήρε το δρόμο της επιστροφής για Αγγλία μέσω αμαζον. Θα μου γίνει πίστωση χρημάτων. Ενδιάμεσα παρήγγειλα από το γερμανικό αμαζον μπας και μας κάτσει το νορμάλ και φυσιολογικό από Γερμανία. Έχουμε φτάσει στο σημείο να παίζουμε κορώνα γράμματα οτιδήποτε παίρνουμε μην βγει σκαρτο:wacko: Ελπίζω να σταθώ τυχερός αλλιώς και το δεύτερο επιστροφή και θα βολευτώ με τα 2 sbh20. Τέρμα.:ninja: Edit:Τελικά το ακυρωσα απο Amazon de διότι αναμένεται ξανά απο την επόμενη εβδομάδα και ετσι παρήγγειλα απο handtec.uk με express shipping DHL αναμένω να παραλάβω εως Παρασκευή. Ειδωμεν,ελπίζω να κάτσει η καλή. Edited April 2, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Παιδια καταληγω στο plantronics m165..το εχει καποιος ?γνωμες? Και βασικα αν υποστηριζεται με το galaxy s4 ?γτ σε καποιο site που το βρισκω αναφερει εως s3..δλδ απο bluetooth 3.0 και πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Universal-Xiaomi-M7300-Stereo-Bluetooth-4-0-Wireless-Headset-Earphone-for-Xiaomi-mi2s-mi3-Hongmi-Samsung/1565876252.html Σήμερα το παρέλαβα! Πρώτες εντυπώσεις: Όμορφη συσκευασία, συμπαθητική εμφάνιση, μικρό βάρος, κάθεται καλά στο αυτί χωρίς να ενοχλεί, καθαρός ήχος χωρίς παράσιτα, ικανοποιητική ποιότητα & ένταση ήχου! Συνδέθηκε με το Hongmi μου σχεδόν αμέσως. Στις δοκιμαστικές κλήσεις είδα ότι οι φωνητικές εντολές λειτουργούν καλά. Δηλαδή, με το ΒΤ στο αυτί δέχτηκα κλήση και η κινεζούλα με ρώτησε: 在此输入或复制文本...你好!你会回答这个电话? YES, της είπα και αμέσως συνδέθηκα και μίλησα. Μετά επαναλήφθηκε η κλήση, αλλά αυτή τη φορά είπα:ΝΟ ! Αμέσως διακόπηκε η επαφή. Ο συνομιλητής μου με άκουγε δυνατά και καθαρά, καθώς το ίδιο και εγώ! Τα χαρακτηριστικά του είναι μάλλον εντυπωσιακά αφού δίνει μέγιστο χρόνο ομιλίας 11 ώρες, μέχρι 16 μέρες σε αναμονή, έχει δεύτερο ακουστικό γιά να ακούς στερεοφωνικό ήχο, μουσική, φωνητικές οδηγίες του GPS, έχει Bluetooth 4.0 και είναι συμβατό με όλες τις προηγούμενες εκδόσεις ... Στη συσκευασία έχει: Φορτιστή με αντάπτορα 220 βολτ, δύο καλύμματα σιλικόνης γιά μέσα στο αυτί, διάφανο γατζάκι στερέωσης, οδηγίες σε simplified Chinese, ενώ η υποδοχή γιά τη φόρτιση είναι micro USB. Δεν έχω δοκιμάσει όλα όσα ισχυρίζεται ο κατασκευαστής γιά να διαπιστώσω τον βαθμό στον οποίο ισχύουν, αλλά με κάτι λιγότερο από 14€ νομίζω ότι είναι καταπληκτικό γκατζετάκι ! ποσο καιρο εκανες να το παραλαβεις ; το εχω παραγγειλει από τις 14 Μαρτιου, δηλαδή εδώ και 20 ημερες και τιποτα ακομη. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Παιδιά για το Plantronics m165 που αναφέρει ο προηγούμενος φίλος έχει κάποιος άποψη ή όποιος το έχει χρησιμοποιήσει ας κάνει ένα κόπο να μας πει εντυπώσεις γιατί το βλέπω αξιόλογο. Η κύρια ερώτηση μου είναι ακούς δυνατά και καθαρά τον συνομιλητή σου με το συγκεκριμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 (edited) Παρέλαβα σήμερα το νέο bt από handtec.uk το βάζω να φορτίσει και εύχομαι να έπεσα σε νορμαλ παρτίδα. Ενδιάμεσα έλαβα ειδοποίηση από Αμαζόν για την πίστωση στο πρώτο bt Good day, Amazon.de informed about your credit. We confirm the refund of € 87.00 for your order 305-8**************** in London MagicStore. The refund refers to the following article (s): *** Article: Sony 1274-8624 SBH80 Stereo Bluetooth Headset Black *** Quantity: 1 *** ASIN: B00DZTJKYU *** Reason for refund: Item no longer available *** And so the refund can not be together: ******* Item refund: € 87.00 The refund will be made as listed be executed: * On your Visa credit card with the Kontoendziffern 8***: € 87.00 The amount will be remitted within the next 10 working days. For questions, please visit our help pages: http://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=504874 Thank you for your purchase at Amazon.de. friendly greetings Amazon.de Customer Service http://www.amazon.de Edited April 4, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Παιδια εχω iphone5s & samsung core 8262 και ψαχνω ενα multipoint bluetooth, γιατι το itech 301 δεν συνδεεται και στα 2 μαζι και το platronics back beat2 ειναι για μια συσκευη . Ψαχνω κατι με καλωδιο οπως αυτα και οχι απ αυτα που μαπινουν στα αυτια σταθερα. Αν μπορειτε να μου προτεινετε κατι .. Ευχαριστω. Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts