tsabasid Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Δεν έκανα κάποιο ιδιαίτερο τεστ στην μπαταρία. Το φορτίζω κάθε 2-3 μέρες. Μιλάω πάνω από 1 ώρα την μέρα και το έχω ανοιχτό γύρω στις 8-12 ώρες κάθε μέρα. Συνήθως πριν την φόρτιση πατώντας το κουμπί κλήσης που σου λέει υπολοιπο χρόνου ομιλίας, έχω 3 ώρες διαθέσιμες από τις 7(λογικά είναι ένα estimate και όχι πραγματικές ώρες ομιλίας). Όταν ξαναφορτισω θα δοκιμάσω να κάνω ένα τεστ και θα ποστάρω αναλυτικότερα. Stress test να μιλάω όλη την μέρα μην περιμένετε πάντως :lol: :p . Όχι, είναι πολύ καλά, με 2 μέρες αναμονή και 2 ώρες ομιλίας αν παίζει στο 40% περίπου είναι άριστα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Έχει κανείς το Plantronics BackBeat Go να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Τα Plantronics M1100 πως σας φαινονται? Τα ειχα δει σε αρκετους στον δρομο τωρα τελευταια και εψαχνα να βρω ποια ειναι, και τα πετυχα τυχαια στο πλαισιο. Αισθητικα πιστευω ειναι οτι πιο ωραιο εχω δει (σε εφαρμογη). Στην αρχη ειχα την εντυπωση πως ειναι της LG για καποιο λογο. http://farm9.staticflickr.com/8160/7668352256_dc9ca8468d.jpg Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johniq Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Όλα καλά όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα για τα δύο διάσημα πλέον bluetooth ακουστικά της Sony το mw600 και MW1. Πριν από δύο χρόνια περίπου είχα πάρει ένα bluetooth της I-tech το Clip-D που έχει οθόνη και caller-id. Πολύ καλό. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι το μικρόφωνο το οποίο είναι τοποθετημένο πάνω στη συσκευή και αν δεν το πλησιάσεις κοντά στο στόμα σου ο άλλος σε ακούει πολύ μακριά. ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ: Το ίδιο συμβαίνει και με τα δύο bluetooth της Sony όπως ανέφερα παραπάνω; Έχει παρατηρήσει κάποιος που το έχει κάτι τέτοιο; Οι άλλοι τον ακούν καλά όταν έχει το bluetooth στο πέτο; Το αναφέρω αυτό γιατί οι περισσότερες συζητήσεις για τα δύο bluetooth αναφέρονται κυρίως στο πως εγώ ακούω και όχι πως με ακούν οι άλλοι. Θα εκτιμούσα πολύ τις εμπειρίες σας σχετικά με αυτό για να προβώ κι εγώ στην αγορά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Έχει κανείς το Plantronics BackBeat Go να μας πει εντυπώσεις; Είχα δει σε κάποια specs κάποια στιγμή για αρκετά μικρή μπαταρία. Οριακά 3 ώρες. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Όλα καλά όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα για τα δύο διάσημα πλέον bluetooth ακουστικά της Sony το mw600 και MW1. Πριν από δύο χρόνια περίπου είχα πάρει ένα bluetooth της I-tech το Clip-D που έχει οθόνη και caller-id. Πολύ καλό. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι το μικρόφωνο το οποίο είναι τοποθετημένο πάνω στη συσκευή και αν δεν το πλησιάσεις κοντά στο στόμα σου ο άλλος σε ακούει πολύ μακριά. ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ: Το ίδιο συμβαίνει και με τα δύο bluetooth της Sony όπως ανέφερα παραπάνω; Έχει παρατηρήσει κάποιος που το έχει κάτι τέτοιο; Οι άλλοι τον ακούν καλά όταν έχει το bluetooth στο πέτο; Το αναφέρω αυτό γιατί οι περισσότερες συζητήσεις για τα δύο bluetooth αναφέρονται κυρίως στο πως εγώ ακούω και όχι πως με ακούν οι άλλοι. Θα εκτιμούσα πολύ τις εμπειρίες σας σχετικά με αυτό για να προβώ κι εγώ στην αγορά τους. κανένα πρόβλημα από εμένα όσον αφορά την ποιότητα του ήχου και της συνομιλίας. Είχα δει σε κάποια specs κάποια στιγμή για αρκετά μικρή μπαταρία. Οριακά 3 ώρες. Ομιλία ή αναμονή; μάλλον ομιλία έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 κανένα πρόβλημα από εμένα όσον αφορά την ποιότητα του ήχου και της συνομιλίας. Ομιλία ή αναμονή; μάλλον ομιλία έτσι; Ομιλία και μουσική. Είναι σκέτα ακουστικά σχεδόν, οπότε λογικό. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Ομιλία και μουσική. Είναι σκέτα ακουστικά σχεδόν, οπότε λογικό. Μου φαίνονται αρκετά διακριτικά και γιαυτό μου κίνησαν το ενδιαφέρον. Δεν μπλέκεσαι με μια κουλούρα καλώδια (mw600) ούτε μοιάζεις με βαρήκοος με τα αλλά τα "απλά" voyager κλπ. Δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους που έχουν κάποιο πρόβλημα έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Τα Plantronics M1100 πως σας φαινονται? Τα ειχα δει σε αρκετους στον δρομο τωρα τελευταια και εψαχνα να βρω ποια ειναι, και τα πετυχα τυχαια στο πλαισιο. Αισθητικα πιστευω ειναι οτι πιο ωραιο εχω δει (σε εφαρμογη). Στην αρχη ειχα την εντυπωση πως ειναι της LG για καποιο λογο. http://farm9.staticflickr.com/8160/7668352256_dc9ca8468d.jpg Κάνουν τη δουλειά τους άψογα. Δυνατός και καθαρός ήχος και πολύ άνετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Μου φαίνονται αρκετά διακριτικά και γιαυτό μου κίνησαν το ενδιαφέρον. Δεν μπλέκεσαι με μια κουλούρα καλώδια (mw600) ούτε μοιάζεις με βαρήκοος με τα αλλά τα "απλά" voyager κλπ. Δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους που έχουν κάποιο πρόβλημα έτσι; To θέμα είναι οι ανάγκες οι δικές σου. Αν νομίζεις ότι θα καλύπτεσαι με την αυτονομία που δίνει και σου αρέσει ως design χτύπα το. Τώρα είδα τα specs ξανά, 4 ώρες αυτονομία ειναι τελικά. Εγώ επειδή πλέον χρησιμοποιώ αποκλειστικά BT για όλα τα media του κινητού, ένα 6ωρο minimum αυτονομίας το θέλω. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Τα Plantronics M1100 πως σας φαινονται? Τα ειχα δει σε αρκετους στον δρομο τωρα τελευταια και εψαχνα να βρω ποια ειναι, και τα πετυχα τυχαια στο πλαισιο. Αισθητικα πιστευω ειναι οτι πιο ωραιο εχω δει (σε εφαρμογη). Στην αρχη ειχα την εντυπωση πως ειναι της LG για καποιο λογο. http://farm9.staticflickr.com/8160/7668352256_dc9ca8468d.jpg Με κλειστά μάτια για μένα. Άψογος ήχος, εφαρμογή στο αυτί, και καλή αυτονομία. Επίσης φωνητικές εντολές. Καταπληκτικό ακουστικό. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Όλα καλά όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα για τα δύο διάσημα πλέον bluetooth ακουστικά της Sony το mw600 και MW1. Πριν από δύο χρόνια περίπου είχα πάρει ένα bluetooth της I-tech το Clip-D που έχει οθόνη και caller-id. Πολύ καλό. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι το μικρόφωνο το οποίο είναι τοποθετημένο πάνω στη συσκευή και αν δεν το πλησιάσεις κοντά στο στόμα σου ο άλλος σε ακούει πολύ μακριά. ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ: Το ίδιο συμβαίνει και με τα δύο bluetooth της Sony όπως ανέφερα παραπάνω; Έχει παρατηρήσει κάποιος που το έχει κάτι τέτοιο; Οι άλλοι τον ακούν καλά όταν έχει το bluetooth στο πέτο; Το αναφέρω αυτό γιατί οι περισσότερες συζητήσεις για τα δύο bluetooth αναφέρονται κυρίως στο πως εγώ ακούω και όχι πως με ακούν οι άλλοι. Θα εκτιμούσα πολύ τις εμπειρίες σας σχετικά με αυτό για να προβώ κι εγώ στην αγορά τους. Για το MW600, αν είσαι σε εξωτερικό χώρο, θα έλεγα ότι χρειάζεται να πλησιάσεις στο μικρόφωνο για να ακουστείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Όλα καλά όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα για τα δύο διάσημα πλέον bluetooth ακουστικά της Sony το mw600 και MW1. Πριν από δύο χρόνια περίπου είχα πάρει ένα bluetooth της I-tech το Clip-D που έχει οθόνη και caller-id. Πολύ καλό. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι το μικρόφωνο το οποίο είναι τοποθετημένο πάνω στη συσκευή και αν δεν το πλησιάσεις κοντά στο στόμα σου ο άλλος σε ακούει πολύ μακριά. ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ: Το ίδιο συμβαίνει και με τα δύο bluetooth της Sony όπως ανέφερα παραπάνω; Έχει παρατηρήσει κάποιος που το έχει κάτι τέτοιο; Οι άλλοι τον ακούν καλά όταν έχει το bluetooth στο πέτο; Το αναφέρω αυτό γιατί οι περισσότερες συζητήσεις για τα δύο bluetooth αναφέρονται κυρίως στο πως εγώ ακούω και όχι πως με ακούν οι άλλοι. Θα εκτιμούσα πολύ τις εμπειρίες σας σχετικά με αυτό για να προβώ κι εγώ στην αγορά τους. Καλημέρα, επειδή τα είχα και τα δύο ακουστικά που λές, η ποιότητα στην κλήση του MW600 είναι κλάσεις καλύτερη από του Clip-D. Αυτός ήταν και ο λόγος που ενώ μου άλλαξαν 2-3 Clip-D σε εγγύηση γιατι δεν με άκουγαν ούτε δυνατά ούτε καθαρά μετά μου το άλλαξαν με το MW600 και βρήκα την υγεία μου... Πολύ καλό ακουστικό από όλες τις απόψεις. Το μόνο μείον, ότι δεν συνδέεται ταυτόχρονα με 2 συσκευές (αν σε ενδιαφέρει αυτό). Νίκος Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sili Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 παιδια επειδη διαβασα τις 50 πρωτες σελιδες και δεν εβγαλα ακρη εχεται να προτινεται κανα bluetooth με μεγαλη αυτονομια οικονομικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 παιδια επειδη διαβασα τις 50 πρωτες σελιδες και δεν εβγαλα ακρη εχεται να προτινεται κανα bluetooth με μεγαλη αυτονομια οικονομικο? Τις 50 τελευταίες έπρεπε να διαβάσεις, οι 50 πρώτες είναι πολύ παλιές :p. Όλα τα compact μόνο ακουστικά παίζουν ουσιαστικά στις 4 ώρες ομιλίας. Μετά, αν πας σε κάτι μεγαλύτερο τύπου plantronics voyager, έχουν 6-7 ώρες, αλλά είναι πιο ακριβά. Δώσε budget ώστε να πάρεις καλύτερη πρόταση. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sili Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Τις 50 τελευταίες έπρεπε να διαβάσεις, οι 50 πρώτες είναι πολύ παλιές :p. Όλα τα compact μόνο ακουστικά παίζουν ουσιαστικά στις 4 ώρες ομιλίας. Μετά, αν πας σε κάτι μεγαλύτερο τύπου plantronics voyager, έχουν 6-7 ώρες, αλλά είναι πιο ακριβά. Δώσε budget ώστε να πάρεις καλύτερη πρόταση. Γυρω στα 25 ευρω παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Βάλε αλλά δέκα να πάρεις το wm600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sili Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Βάλε αλλά δέκα να πάρεις το wm600 εχεις κανενα λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 εχεις κανενα λινκ? Mw600 είναι, ψάξε το στο skroutz. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) καλησπέρα παιδια αγορασα και εγω το mw1 εκανα σύνδεση μια χαρα αλλα του εκανα update και μετα δεν συνδέομαι με τίποτα του εβαλα το αλλο firmware τα ίδια. εκανα στο iphone επαναφορα ρυθμισεις δικτυου τιποτα καποια λυση παιδια με αλλο κινητό συνδέεται. edit. ενταξει παιδια εγινε η συνδεση αλλα μου εσπασε τα νευρα πιστεύω να μη μου κάνει νερα πάλι. καλο βραδυ Edited May 16, 2013 by gatuso Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Κάποια καλή πρόταση για αγορά νέου bluetooth με απαραίτητη προυπόθεση να συνδέεται ταυτόχρονα σε δύο συσκευές και να έχει κάποια έξυπνη λειτουργία για εξοικονόμηση μπαταρίας; Βέβαια, να έχει καθαρό ήχο απομονώνοντας εξωτερικούς θορύβους. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Κάποια καλή πρόταση για αγορά νέου bluetooth με απαραίτητη προυπόθεση να συνδέεται ταυτόχρονα σε δύο συσκευές και να έχει κάποια έξυπνη λειτουργία για εξοικονόμηση μπαταρίας; Βέβαια, να έχει καθαρό ήχο απομονώνοντας εξωτερικούς θορύβους. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτό που λες με την εξοικονόμηση μπαταρίας. Πρώτη φορά το ακούω. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Λάθος διατύπωση παραπάνω, εννοώ να υποστηρίζει λειτουργία προτύπου DeepSleep. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Κάποια καλή πρόταση για αγορά νέου bluetooth με απαραίτητη προυπόθεση να συνδέεται ταυτόχρονα σε δύο συσκευές και να έχει κάποια έξυπνη λειτουργία για εξοικονόμηση μπαταρίας; Βέβαια, να έχει καθαρό ήχο απομονώνοντας εξωτερικούς θορύβους. Τα φτηνά plantronics m25,m55 έχουν deep sleep και τουλάχιστον το m25 συνδέεται και με 2 συσκευές αλλά δεν ξέρω να σου πω τίποτα περαιτέρω. http://www.plantronics.com/in/product/m25 Γενικά το deep sleep δεν πρέπει να είχε μεγάλη πέραση σαν feature αφού δεν συνεχίστηκε Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Λάθος διατύπωση παραπάνω, εννοώ να υποστηρίζει λειτουργία προτύπου DeepSleep. Το έψαξα λίγο να δω περί τίνος πρόκειται. Αν το θες για καθημερινή χρήση δεν νομίζω ότι θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα το deep sleep. Και μάλλον είναι ο λόγος για τον οποίο το έχουν εγκαταλείψει. Τώρα δεν ξέρω αν το θες για πολύ πιο αραιή χρήση, οπότε ισως εκεί να είναι χρήσιμο. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts