therock Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Βρηκα μια τρομερη προσφορα στο ebay για jawbone prime με 77% off στα 29.99 Δολλαρια με τσαμπα μεταφορικα, αλλα ηταν μονο για Αμερικη!! Ρε σεις τι γινετε εκει? Και ο πωλητης ειχε καλο rating και feedback, του στειλα κιολας και επιβεβαιωσω οτι δεν στελνει εκτος Αμερικης. Σε τετοια τιμη το χτυπαγα με κλειστα ματια! Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourohavlos Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Βρηκα μια τρομερη προσφορα στο ebay για jawbone prime με 77% off στα 29.99 Δολλαρια με τσαμπα μεταφορικα, αλλα ηταν μονο για Αμερικη!! Ρε σεις τι γινετε εκει? Και ο πωλητης ειχε καλο rating και feedback, του στειλα κιολας και επιβεβαιωσω οτι δεν στελνει εκτος Αμερικης. Σε τετοια τιμη το χτυπαγα με κλειστα ματια! Αν το έστελνε και εκτός Αμερικής δε θα ήταν τζάμπα τα μεταφορικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Και εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα. 1) Voyager pro ή discovery 975 2) Ποια η διαφορά μεταξύ του Pro και του pro+ Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anemelos1 Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 (edited) Και εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα. 1) Voyager pro ή discovery 975 2) Ποια η διαφορά μεταξύ του Pro και του pro+ Ευχαριστώ εκ των προτέρων Έχω αναφέρει τη διαφορά μεταξύ pro και pro+ μερικά post πιο πάνω! Θα το ξαναπώ: η διαφορά τους είναι οτι το pro+ συνδέεται και με τον υπολογιστή ενώ το pro όχι. Όποιος μιλάει πχ μέσω skype, msn και θέλει bluetooth ας πάρει το pro+. Όσον αφορά το ποιό απο τα δύο, είναι δική σου επιλογή αναλόγως με το ποιο πιστεύεις οτι θα σε εξυπηρετεί περισσότερο! Edited December 3, 2010 by Anemelos1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Έχει κάποιος το site ή τα τηλέφωνα της αντιπροσωπείας της plantronics στην Ελλαδα? και αν υπάρχει κάποιος στη Θεσσαλονικη? Χρειάζομαι extra TIPS (μεσαίο μέγεθος) για το VOYAGER PRO. Έχω καταφέρει να χάσω 5!! Έμεινα με το τελευταίο στο ακουστικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Έχει κάποιος το site ή τα τηλέφωνα της αντιπροσωπείας της plantronics στην Ελλαδα? και αν υπάρχει κάποιος στη Θεσσαλονικη? Χρειάζομαι extra TIPS (μεσαίο μέγεθος) για το VOYAGER PRO. Έχω καταφέρει να χάσω 5!! Έμεινα με το τελευταίο στο ακουστικό! Μπες στο ebay και παρήγγειλε όσα θες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Μπες στο ebay και παρήγγειλε όσα θες... Σορρυ αλλα δεν ειναι απάντηση αυτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Πηρα το voyager pro απο ebay. 66€ μαζι με μεταφορικα απο Αγγλια. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. - Στο iphone εχει και ενδειξη μπαταριας του συγκεκριμενου bluetooth! - Επισης στο τελος καθε κλησης σου λεει ποσες ωρες talk time εχεις ακομα. - Ακους web radio,τραγουδια απο ipod κανονικα απο το bluetooth. Δυστυχως το skype ομως στο iphone δε το παιρνει. Sending via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Πηρα το voyager pro απο ebay. 66€ μαζι με μεταφορικα απο Αγγλια. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. - Στο iphone εχει και ενδειξη μπαταριας του συγκεκριμενου bluetooth! - Επισης στο τελος καθε κλησης σου λεει ποσες ωρες talk time εχεις ακομα. - Ακους web radio,τραγουδια απο ipod κανονικα απο το bluetooth. Δυστυχως το skype ομως στο iphone δε το παιρνει. Sending via Tapatalk το τελευταίο είναι πρόβλημα του skype. Δεν ενεργοποιήται με κανένα bluetooth. τα υπόλοιπα που αναφέρεις, από ένδειξη μπαταρίας έως talk time, πού το βλέπεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Πηρα το voyager pro απο ebay. 66€ μαζι με μεταφορικα απο Αγγλια. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. - Στο iphone εχει και ενδειξη μπαταριας του συγκεκριμενου bluetooth! - Επισης στο τελος καθε κλησης σου λεει ποσες ωρες talk time εχεις ακομα. Sending via Tapatalk αυτες ειναι δυνατοτητες, παρεχονται απο καποια εφαρμογη του iphone ή απο το ιδιο το bluetooth; αν ειναι εφαρμογη του iphone, για android υπαρχει κατι παρομοιο; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Καμία ανανέωση επί του θέματος ? Έχουμε κανένα νέο μοντέλο που υποστηρίζει Multipoint ? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) το τελευταίο είναι πρόβλημα του skype. Δεν ενεργοποιήται με κανένα bluetooth. τα υπόλοιπα που αναφέρεις, από ένδειξη μπαταρίας έως talk time, πού το βλέπεις?? Η ένδειξη μπαταρίας από μόνη της εμφανίστηκε με το που έκανα pair το bluetooth. Είναι πάντα δίπλα από το εικονίδιο του bluetooth. Μπορείτε να τη δείτε εδώ: http://img94.imageshack.us/img94/7655/img0082ju.png Σε κάθε κλήση με το που κλείσει η γραμμή σου λέει: Talk time remaining 6 hours πχ. Aνά ώρα είναι αυτό, 6,5,4,3,2 και μετά λέει less than an hour. αυτες ειναι δυνατοτητες, παρεχονται απο καποια εφαρμογη του iphone ή απο το ιδιο το bluetooth; αν ειναι εφαρμογη του iphone, για android υπαρχει κατι παρομοιο; Όχι από καμία εφαρμογή. Δεν πείραξα τίποτα, από μόνα τους βγήκαν αυτά. Πάντως στην συσκευασία έγραφε πάνω του το voyager pro ότι κάνει για iPhone. Όχι ότι δε κάνει και για άλλες συσκευές, απλά το θεωρεί κάτι σαν «ιδανικό για iPhone»... Έχει πάντως υπέροχη ποιότητα ομιλίας, ψιθυρίζεις και σε ακούει ο άλλος καμπάνα, όχι σαν τα άλλα τα bluetooth που πρέπει να φωνάζεις δυνατά για να ακούγεσαι. Στα μειονεκτήματα καταγράφεται ο ίσως όχι και τόσο πρακτικός τρόπος για να το φοράς, αλλά σας πληροφορώ ότι είναι εντελώς ακούραστο στο αυτί (δεν το ενοχλεί καθόλου σε αντίθεση με άλλα bluetooth). Τώρα ψάχνω ασύρματη συσκευή για το σταθερό μου τηλέφωνο στη δουλειά με υποστήριξη bluetooth (μη ξεχνάτε ότι εκτός των άλλων είναι και multipoint, δηλαδή υποστηρίζει μέχρι και 2 συσκευές ταυτόχρονα - μάλιστα σε ενημερώνει όταν το ενεργοποιείς «Phone number 1 connected», υποθέτω αν το συνδέσω και με δεύτερο θα λέει και για το δεύτερο) Σκέφτομαι για το Siemens Gigaset SL780... Θα δω... Edited December 7, 2010 by minovg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anemelos1 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Η ένδειξη μπαταρίας από μόνη της εμφανίστηκε με το που έκανα pair το bluetooth. Είναι πάντα δίπλα από το εικονίδιο του bluetooth. Μπορείτε να τη δείτε εδώ: http://img94.imageshack.us/img94/7655/img0082ju.png Σε κάθε κλήση με το που κλείσει η γραμμή σου λέει: Talk time remaining 6 hours πχ. Aνά ώρα είναι αυτό, 6,5,4,3,2 και μετά λέει less than an hour. Όχι από καμία εφαρμογή. Δεν πείραξα τίποτα, από μόνα τους βγήκαν αυτά. Πάντως στην συσκευασία έγραφε πάνω του το voyager pro ότι κάνει για iPhone. Όχι ότι δε κάνει και για άλλες συσκευές, απλά το θεωρεί κάτι σαν «ιδανικό για iPhone»... Έχει πάντως υπέροχη ποιότητα ομιλίας, ψιθυρίζεις και σε ακούει ο άλλος καμπάνα, όχι σαν τα άλλα τα bluetooth που πρέπει να φωνάζεις δυνατά για να ακούγεσαι. Στα μειονεκτήματα καταγράφεται ο ίσως όχι και τόσο πρακτικός τρόπος για να το φοράς, αλλά σας πληροφορώ ότι είναι εντελώς ακούραστο στο αυτί (δεν το ενοχλεί καθόλου σε αντίθεση με άλλα bluetooth). Τώρα ψάχνω ασύρματη συσκευή για το σταθερό μου τηλέφωνο στη δουλειά με υποστήριξη bluetooth (μη ξεχνάτε ότι εκτός των άλλων είναι και multipoint, δηλαδή υποστηρίζει μέχρι και 2 συσκευές ταυτόχρονα - μάλιστα σε ενημερώνει όταν το ενεργοποιείς «Phone number 1 connected», υποθέτω αν το συνδέσω και με δεύτερο θα λέει και για το δεύτερο) Σκέφτομαι για το Siemens Gigaset SL780... Θα δω... Αυτό που λές σ'εμένα δεν το εμφανίζει. Δεν μου εμφανίζει δηλαδή το ποσοστό της μπαταρίας ούτε με ειδοποιεί κάθε μια ώρα για τις υπολοιπόμενες ώρες λειτουργίας. Με ειδοποιεί την τελευταία ώρα με ηχητικό σήμα οτι η μπαταρία τελειώνει! Δεν γνωρίζω πως το έκανες αν δεν περάσες κάποιο πρόγραμμα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Αυτό που λές σ'εμένα δεν το εμφανίζει. Δεν μου εμφανίζει δηλαδή το ποσοστό της μπαταρίας ούτε με ειδοποιεί κάθε μια ώρα για τις υπολοιπόμενες ώρες λειτουργίας. Με ειδοποιεί την τελευταία ώρα με ηχητικό σήμα οτι η μπαταρία τελειώνει! Δεν γνωρίζω πως το έκανες αν δεν περάσες κάποιο πρόγραμμα...! Σόρρυ αν δεν έγινα σωστά αντιληπτός, ποσοστό με την έννοια του αριθμού δεν βγάζει. Απλά βλέπω την ένδειξη μπαταρίας που όσο μειώνεται, αδειάζει η μπάρα που δείχνω παρακάτω. Επίσης δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο ούτε πρόσθεσα κάποιο πρόγραμμα. Έχω το iPhone 4 με την 4.1 έκδοση. ΥΓ. Έχω το Voyager Pro+, μήπως δεν έχουμε το ίδιο ακουστικό; Το αγόρασα από εδώ με 66€ συνολικό κόστος. Και το έλαβα μετά από ούτε μια εβδομάδα. Χθες παρήγγειλα μάλιστα και δεύτερο κομμάτι για να το κάνω δώρο. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Αυτό δεν το κάνει το απλό pro αλλά μόνο το pro+ Μην ψάχνεστε άδικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Σόρρυ αν δεν έγινα σωστά αντιληπτός, ποσοστό με την έννοια του αριθμού δεν βγάζει. Απλά βλέπω την ένδειξη μπαταρίας που όσο μειώνεται, αδειάζει η μπάρα που δείχνω παρακάτω. Επίσης δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο ούτε πρόσθεσα κάποιο πρόγραμμα. Έχω το iPhone 4 με την 4.1 έκδοση. ΥΓ. Έχω το Voyager Pro+, μήπως δεν έχουμε το ίδιο ακουστικό; Το αγόρασα από εδώ με 66€ συνολικό κόστος. Και το έλαβα μετά από ούτε μια εβδομάδα. Χθες παρήγγειλα μάλιστα και δεύτερο κομμάτι για να το κάνω δώρο. :happy: Μπήκα και το παρήγγειλα ... Ένα από τα χαρακτηριστικά του που θα ήθελα, είναι η ένδειξη της μπαταρίας του στο iPhone (έχω το 4 και αυτό μου λείπει από το original bluetooth της Apple). Ελπίζω να έχεις εσύ δίκιο και όχι οι φίλοι στους οποίους ΔΕΝ εμφανίζεται η ένδειξη ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Μπήκα και το παρήγγειλα ... Ένα από τα χαρακτηριστικά του που θα ήθελα, είναι η ένδειξη της μπαταρίας του στο iPhone (έχω το 4 και αυτό μου λείπει από το original bluetooth της Apple). Ελπίζω να έχεις εσύ δίκιο και όχι οι φίλοι στους οποίους ΔΕΝ εμφανίζεται η ένδειξη ... Άκη αν παράγγειλες το pro+ είσαι μια χαρά με τον κάβουρα σου:lol::p http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/mobile/bluetooth-headsets/voyager-pro-plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Άκη αν παράγγειλες το pro+ είσαι μια χαρά με τον κάβουρα σου:lol::p http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/mobile/bluetooth-headsets/voyager-pro-plus :lol: :lol: :lol: Πάντως, να μου το θυμηθείς, αργά ή γρήγορα κι εσύ για ... κάβουρα θα πας ! Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Μπήκα και το παρήγγειλα ... Ένα από τα χαρακτηριστικά του που θα ήθελα, είναι η ένδειξη της μπαταρίας του στο iPhone (έχω το 4 και αυτό μου λείπει από το original bluetooth της Apple). Ελπίζω να έχεις εσύ δίκιο και όχι οι φίλοι στους οποίους ΔΕΝ εμφανίζεται η ένδειξη ... Εφόσον παρήγγειλες από το λινκ που σου έδωσα, τότε θα λάβεις το ίδιο με μένα, άρα θα έχεις και εσύ την ένδειξη της μπαταρίας και θα σου λέει στο τέλος κάθε κλήσης πόσες ώρες talk time έχεις ακόμα. Επίσης όταν το ανοίγεις λέει "Power On", όταν το κλείνεις "Power off", "Phone 1 connected", "Connection lost" εφόσον απομακρυνθείς κλπ. Πραγματικά πολύ καλή επιλογή μπλουτουθ, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να μιλάω και στο σκάιπ με αυτό από το iPhone, δυστυχώς όμως δε γίνεται... Ούτε με το yahoo messenger... Ο ήχος δεν πάει στο voyager pro+. Είναι τα μόνα προγράμματα βασικά που δεν πάει ο ήχος. Youtube, Navigon, iPod μουσική, Wunderradio όλα οκ. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Εφόσον παρήγγειλες από το λινκ που σου έδωσα, τότε θα λάβεις το ίδιο με μένα, άρα θα έχεις και εσύ την ένδειξη της μπαταρίας και θα σου λέει στο τέλος κάθε κλήσης πόσες ώρες talk time έχεις ακόμα. Επίσης όταν το ανοίγεις λέει "Power On", όταν το κλείνεις "Power off", "Phone 1 connected", "Connection lost" εφόσον απομακρυνθείς κλπ. Πραγματικά πολύ καλή επιλογή μπλουτουθ, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να μιλάω και στο σκάιπ με αυτό από το iPhone, δυστυχώς όμως δε γίνεται... Ούτε με το yahoo messenger... Ο ήχος δεν πάει στο voyager pro+. Είναι τα μόνα προγράμματα βασικά που δεν πάει ο ήχος. Youtube, Navigon, iPod μουσική, Wunderradio όλα οκ. :happy: Για να είμαι ειλικρινής ξέρω ότι θα με δυσκολέψει ... γιατί συνήθισα το Wep 500 της Samsung που είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ μικρό και ξέρω ότι αυτό είναι ... μεγάλο ... αλλά πραγματικά αξίζει λόγω χαρακτηριστικών ! Anyway ας έρθει και βλέπουμε. Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Kανενα καλο bluetooth με καλωδιο, ραδιο, συνδεση με 2 κινητα ή παραπανω, οθονη και αναγνωριση κλησεων υπαρχει? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Αυτό :) (10 χαρ.) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr1 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Ειπα να ανοιξω ενα θεμα για το MW600 γιατι πολλοι εχουν αποριες και ψαχνουν λυσεις για προβληματα σε σχεση με αυτο το bluetooth.Θα ειναι πιο ευκολο για πολλους απο το να ψαχνουν δημοσιευσεις διασπαρτες σε ολο το forum. Για παραδειγμα εγω εχω τιν εξης απορία.Πως γινεται να συνδεσεις δυο κινητα μαζι ωστε να λαμβανεις κλησεις και απο τα δυο??Το μονο που εχω καταφερει ειναι να λαμβανω κλησεις μονο απο το ενα ενω απο το αλλο να παιζει μονο το media player. Ειμαι κατοχος C905 και xperia x10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Αυτό :) (10 χαρ.) Το οποίο δεν έχει buzzer....σωστά...? Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Αυτό :) (10 χαρ.) Το wm600 δεν εχει αναγνωριση κλησεων στην οθονη του. Κριμα. Και δεν εχει κ buzzer απο οτι λενε οι αλλοι. Αυτα τα δυο ειναι πολυ σημαντικα. Εως ακρως απαραιτητα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts