Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

4 ώρες πριν, ostvarivanje said:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες και αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όπου ρώτησα γράφουν τα καλύτερα. Αν θες πες μου δυο λόγια για το πώς κρατάει η μπαταρία και πόσο γρήγορα φορτίζουν.

Ναι, το έχω δει στα χαρακτηριστικά αυτό. Μήπως γνωρίζεις ποιες είναι οι διαφορές των σκέτων από των pro;

Τα Pro έχουν ασύρματη φόρτιση, αντί για μικρές επαφές. Επίσης έχουν λίγο καλύτερο ήχο.

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

πλησιάζει η ώρα που θα φάνε πέταμα τα buds 3... είναι απαράδεκτο 12.30 η ώρα να τελειώνει η μπαταρία από 8 το πρωί με 40 λεπτά ομιλίας . επίσης αποσυνδεονται τώρα τελευταία που και που. το μόνο καλό λόγω της ίδιας μάρκας κινητού ότι έχει φωνητική απάντηση που βολεύει κάποιες φορές .

για να μην μιλήσω για την που χαμηλή ένταση στην ομιλία μόνο όχι στην μουσική. σε σημείο να μην ακούς τον άλλον καλά σε θορυβωδες περιβάλλον 

Edited by ilka71

13 ώρες πριν, minast said:

Τα Pro έχουν ασύρματη φόρτιση, αντί για μικρές επαφές. Επίσης έχουν λίγο καλύτερο ήχο.

Σε ευχαριστώ πολύ. Πάντως στη σελίδα της OnePlus τα απλά τα έχει 100 ευρώ και δεν είναι διαθέσιμα και στα pro 150 και δίνει δώρο τα o oneplus Nord Buds 3 Pro. Και σκεφτόμουν μήπως αυτό τκ δώρο με βόλευε στο υπολογιστή και στο τάμπλετ. Έχει κανείς άποψη για τα nord;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

εδώ και 20 μέρες όταν μιλάω με τα buds3 αρχίζει και κάνει παράσιτα μετά γυρίζει ο ήχος στο κινητό και ξανά έρχεται στα ακουστικά.φυσικά δεν ακούω τι λέει ο συνομιλητής εκείνη τη στιγμή.έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει ;έχω κάνει άπειρες δοκιμές,φορματ τα ακουστικά τις εφαρμογές τους κλπ.εάν το πάω στο σέρβις πως θα καταλάβουν τι φταίει ;

Σκέψεις για bluetooth ακουστικά!

Καλησπέρα σας. Με αφορμή την πρόσφατη αναζήτηση μου για νέα ακουστικά καθώς άλλαξα προηγούμενα που είχα αγοράσει το 2021 freebuds pro, σας αναφέρω την άποψή μου. 

Ξεκινώντας από τα freebuds pro που αντικατέστησα και συνεχίζω να έχω να πω ότι ήταν μία από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Τρομερή μπαταρία, πολύ καλός ήχος και noise cancelling.

Ο λόγος που τα άλλαξα ήταν ότι μπαταρία έπεσε δραματικά και ήταν λογικό αν και για δεύτερα λειτουργούν αξιοπρεπέστατα.. επίσης ήθελα καλύτερο αποτέλεσμα στην ακύρωση θορύβου όταν μιλάω σε χώρους με αρκετό θόρυβο.. τέλος ήθελα να ακυρώνεται όσο το δυνατόν καλύτερα ο θόρυβος όταν φοράω και τα δύο ακουστικά και ακούω μουσική 

Έχω το s25 ultra και την αγορά των ακουστικών ήμουν ανάμεσα σε galaxy buds 3 pro και huawei freebuds pro 4.

Τελικά αγόρασα τα huawei freebuds pro 4 και δεν το μετάνιωσα (είχα τα ίδια προηγούμενης γενιάς και ήμουν φουλ ικανοποιημένος ούτως ή άλλως αλλά σίγουρα σκέφτηκα μείνω στο οικοσύστημα της samsung για καλύτερη συνδεσιμότητα).

Στα κριτήρια που έθεσα να πω πως: 

1. Στην ακύρωση θορύβου κατά τη διάρκεια κλήσης σε μέρη με αρκετό θόρυβο, ακούγομαι μόνο εγώ. Εξαιρετική υλοποίηση της εταιρείας και τρομερά μεγάλη αναβάθμιση από τα προηγούμενα που είχα. 

2. Στην ακύρωση θορύβου όταν φοράω και τα δύο ακουστικά και ακούω μουσική να πω ότι δεν είδα τρελή διαφορά με τα προηγούμενα που είχα. Ούτε είδα τρελή διαφορά στην ποιότητα του ήχου μεταπροηγούμενα. Σαφώς και τα νέα είναι καλύτερα όχι κάτι εξωπραγματικό. Στον τομέα αυτό είναι αρκετά καλά αλλά ίσως θα περίμενα και καλύτερα. Τώρα μπορεί και εγώ να μην έχω βάλει και τα σωστά μαξιλαράκια αν και τα δοκίμασα όλα..

3. Στον τομέα της μπαταρίας παραμένει εξαιρετικό όπως για τα προηγούμενα τις δύο πρώτες χρονιές. Η μπαταρία δεν τελειώνει με τίποτα..

Συνεπώς στα κριτήρια που έθεσα είναι μία εξαιρετική επιλογή ακουστικών. Προφανώς και δεν μπορώ να γνωρίζω αν είχα πάρει αυτά της samsung τι εμπειρία χρήσης θα είχα, αλλά σύμφωνα με τις κριτικές που έψαξα και διάβασα έδιναν ελαφρό προβάδισμα στης huawei αν και δεν πιστεύω ότι θα έχουν τρελές διαφορές.. 

Αυτά τα λίγα έτσι για να κινείται περισσότερο το νήμα..