ilka71 Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 https://www.skroutz.gr/s/23566446/Xiaomi-Mi-True-Wireless-Earphones-2-Basic-Earbud-Bluetooth-Handsfree-με-Αντοχή-στον-Ιδρώτα-και-Θήκη-Φόρτισης-Λευκά.html Εδώ είμαστε. Τρία τέτοια υπάρχουν στην οικογένεια και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η ποιότητα του ήχου και της μουσικής και ότι έχουν ικανοποιητικό μπάσο, είναι και πάμφθηνα. και σε αυτά ισχύει αυτό που λέγαμε;ότι ένταση ,απάντηση,επανάκληση γίνονται από το τηλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 9 minutes ago, ilka71 said: 47 minutes ago, p_k said: https://www.skroutz.gr/s/23566446/Xiaomi-Mi-True-Wireless-Earphones-2-Basic-Earbud-Bluetooth-Handsfree-με-Αντοχή-στον-Ιδρώτα-και-Θήκη-Φόρτισης-Λευκά.html Εδώ είμαστε. Τρία τέτοια υπάρχουν στην οικογένεια και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η ποιότητα του ήχου και της μουσικής και ότι έχουν ικανοποιητικό μπάσο, είναι και πάμφθηνα. και σε αυτά ισχύει αυτό που λέγαμε;ότι ένταση ,απάντηση,επανάκληση γίνονται από το τηλ; Η ένταση ναι, από το τηλέφωνο. Κάποιες λειτουργίες όπως παύση αναπαραγωγής μουσικής, συνέχιση γίνονται από το ακουστικό που διαθέτει ειδική επιφάνεια αφής. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Η ένταση ναι, από το τηλέφωνο. Κάποιες λειτουργίες όπως παύση αναπαραγωγής μουσικής, συνέχιση γίνονται από το ακουστικό που διαθέτει ειδική επιφάνεια αφής. απάντηση κλήσης από που γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Καλημέρα παιδες! Και επισημα δεν μπορω πλεον να χρησιμοποιω τα freebuds η κατασταση ειναι αφορητη.Οποτε αναγκαστικα κοιτάω στα επομενα. Σε τετοιο επιπεδο ηχου-ποιοτητας τι αλλο εχουμε; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 5 minutes ago, emmanuelle said: Καλημέρα παιδες! Και επισημα δεν μπορω πλεον να χρησιμοποιω τα freebuds η κατασταση ειναι αφορητη.Οποτε αναγκαστικα κοιτάω στα επομενα. Σε τετοιο επιπεδο ηχου-ποιοτητας τι αλλο εχουμε; Καλημέρα.. έπαθαν κάτι; Γιατί δεν μπορείς να τα χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 (edited) Αλλεργία κλπ τα ίδια κι εγώ Χρησιμοποιώ τα free buds 4 χωρίς το λάστιχακι πλέον. Δεν υπάρχει φυσικά καλή αποκοπή θορύβου Edited August 11, 2022 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 On 11/8/2022 at 11:19 ΠΜ, LELELO said: Καλημέρα.. έπαθαν κάτι; Γιατί δεν μπορείς να τα χρησιμοποιείς; On 11/8/2022 at 5:58 ΜΜ, CoyoteD said: Αλλεργία κλπ τα ίδια κι εγώ Χρησιμοποιώ τα free buds 4 χωρίς το λάστιχακι πλέον. Δεν υπάρχει φυσικά καλή αποκοπή θορύβου Φαγούρα σε απροχωρητο σημειο!δεν μπορεις να φανταστεις,ποσο!Εβαλα παλι την κρεμα που μου ειπε ο ΩΡΛ για να βρω σωτηρια.Εν τω μεταξυ πέραν της φαγουρας πρεπει να μου εχει δημιουργησει και καποιας μορφης ξηροδερμια. Ξαναεγραψα χεστηρι στην Huawei! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 38 minutes ago, emmanuelle said: Φαγούρα σε απροχωρητο σημειο!δεν μπορεις να φανταστεις,ποσο!Εβαλα παλι την κρεμα που μου ειπε ο ΩΡΛ για να βρω σωτηρια.Εν τω μεταξυ πέραν της φαγουρας πρεπει να μου εχει δημιουργησει και καποιας μορφης ξηροδερμια. Ξαναεγραψα χεστηρι στην Huawei! Περαστικά εύχομαι. Εγώ πέρσι το καλοκαίρι την είχα πατήσει. Μου είχαν κάνει ωτίτιδα για 10 μέρες Πήρα αντιβίωση. Από τότε τουλάχιστον τους καλοκαιρινούς μήνες δεν το αφήνω πολύ στο αυτί και συχνά το καθαρίζω.. αν μου είχε κάνει ξανά ωτίτιδα θα τα είχα αλλάξει προς το παρόν συνεχίζω.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 43 minutes ago, LELELO said: Περαστικά εύχομαι. Εγώ πέρσι το καλοκαίρι την είχα πατήσει. Μου είχαν κάνει ωτίτιδα για 10 μέρες Πήρα αντιβίωση. Από τότε τουλάχιστον τους καλοκαιρινούς μήνες δεν το αφήνω πολύ στο αυτί και συχνά το καθαρίζω.. αν μου είχε κάνει ξανά ωτίτιδα θα τα είχα αλλάξει προς το παρόν συνεχίζω.. Φιλε ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα με ακουστικα Η ζωη μου ολη ειναι ακουστικα(ειμαι ηχοληπτης βλεπεις)και καθαριζω αυτια και ακουστικα παντα!Χαλι και μπαχαλο.Δεν τα ξαναδουλευω,τα απεσυρα!Κλαιω τα λεφτουδακια μου. Τι να παρω τωρα δεν ξερω!!Σε τετοιο επιπεδο ηχου και ποιοτητας. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 Φίλε μου επειδή μου προκαλεί το ενδιαφέρον η τοποθέτηση σου, αν και ποτέ δεν είχα ακουστικά huawei... Μόνο με τη συγκεκριμένη μάρκα υπάρχει αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 Ναι πάθαμε διάφορα.... Κι εγώ τα ίδια έπαθα... Έχω 3 άλλες μάρκες μηδέν φαγούρα 1 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 Κι εγώ με Xiaomi freebuds όλα καλά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran3 Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 On 12/8/2022 at 9:37 ΜΜ, p_k said: Φίλε μου επειδή μου προκαλεί το ενδιαφέρον η τοποθέτηση σου, αν και ποτέ δεν είχα ακουστικά huawei... Μόνο με τη συγκεκριμένη μάρκα υπάρχει αυτό το πρόβλημα; Και εγώ το ίδιο πρόβλημα μόνο με αυτά. Έχω χρησιμοποιήσει πάνω από 5-6 άλλα (και κινέζικα των 15€ ) και δεν είχα πρόβλημα. Μου τα έκανε αντικατάσταση η εταιρεία (λόγο καλής θέλησης) και τα πούλησα. Πήρα κάτι soundcore και βρήκα την υγεία μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 (edited) Παιδια, καποια γνωμη για marshall minor 3? Και γενικα για καποιο μοντελο earbud (οχι in ear). Edited August 17, 2022 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Κι εγώ τα αντικατέστησατα Huawei pro αρχές τις χρονιάς και δε τα χρησιμοποίησα. Σκέφτομαι να τα δώσω 60 ευρώ να φύγουν γιατί πήρα τα 4 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran3 Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 7 minutes ago, CoyoteD said: Κι εγώ τα αντικατέστησατα Huawei pro αρχές τις χρονιάς και δε τα χρησιμοποίησα. Σκέφτομαι να τα δώσω 60 ευρώ να φύγουν γιατί πήρα τα 4 Αν είναι σφραγισμένο στο κουτί , θεωρώ ότι θα τα δώσεις άνετα 60. Προσωπικά δεν ξέρω αν θα έπαιρνα ξανά huawei, όταν ρώτησα αν και τα 4 είναι από το ίδιο υλικό μου είπαν ναι , για αυτό προτίμησα να πάρω τα soundcore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Νομίζω είναι παρόμοιο υλικό. Έχω μια μικρή φαγούρα αλλά καμία σχέση. Να φανταστείς τα φοράω στο ν ύπνο Όχι δεν είναι σφραγισμένα. Αλλάξανε τα ακουστικά όχι την θήκη Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 Nα καταθέσω και εγώ τη δική μου εμπειρία, Από τη στιγμή που αγόρασα freebuds pro δεν τα φορούσα με τά μαμά Eartips. Aπό τις αρχές Ιουνίου Φοράω τα γνήσια Eartips και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με αλλεργίες. Εξάλλου λένε ότι το υλικό τους είναι υποαλλεργικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 με τα μαμά τα φοράμε. το υλικό φταίει... Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 Πήρα τα Buds2 Pro και δεν μπορώ να βρω στις ρυθμίσεις να απαντάς μια κλήση μόλις τοποθετήσεις το ακουστικό στο αυτί σου. Θυμάται κανείς πώς γίνεται;Sent from my SM-S908B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 γενικά στα ακουστικά τύπου budsέχω κάποιες ερωτήσεις .πως απαντάς μια κλήση;πως τερματίζεις μια κλήσηπως αυξομειωνεις την ένταση της φωνής;μιλάω ΧΩΡΊΣ να χρησιμοποιήσεις το κινητό για αυτές τις λειτουργίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 Ανάλογα την εταιρία, έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις. Το ψάχνεις πριν αγοράσεις για να ξέρεις αν σε βολεύουν. Επίσης πολλές δεν έχουν αυξομείωση απο τα ίδια τα ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 Ανάλογα την εταιρία, έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις. Το ψάχνεις πριν αγοράσεις για να ξέρεις αν σε βολεύουν. Επίσης πολλές δεν έχουν αυξομείωση απο τα ίδια τα ακουστικά.σε ευχαριστώξέρει κάποιος εάν στα Samsung buds live μπορείς να απενεργοποιησεις κάποια touch γιατί διαβάζω ότι πχ όταν πας να τα φτιάξεις λίγο στα αυτιά σου πατάς κατά λάθος και ξεκινάει το Spotify ,μουσική κλπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran3 Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 (edited) On 26/8/2022 at 6:59 ΜΜ, rupper said: Nα καταθέσω και εγώ τη δική μου εμπειρία, Από τη στιγμή που αγόρασα freebuds pro δεν τα φορούσα με τά μαμά Eartips. Aπό τις αρχές Ιουνίου Φοράω τα γνήσια Eartips και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με αλλεργίες. Εξάλλου λένε ότι το υλικό τους είναι υποαλλεργικό.. Εγώ δοκίμασα να βάλω και από άλλη συσκευή eartips (που δεν είχα πρόβλημα) και ξαναείχα θέμα . Μήπως είναι κάτι στο υλικό του ακουστικού που με το καιρό δημιουργεί πρόβλημα;;; Δεν ξέρω πραγματικά. Edited August 30, 2022 by Petran3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 ναι πιστεύω ότι ειναι η βαφή ή κάτι στο πλαστικό. Βλέπω γενικά βαφές γυαλιστερές και στα ασημενια που έχω Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts