Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Δίνουν tracking της DHL εννοείται. Το βάζεις στην εφαρμογή της μεταφορικής. Φεύγει από Τριέστη, πάει Βενετία, μετά Γερμανία Λειψία και τέλος φτάνει Αθήνα.

Εγώ το είχα στα χέρια μου την επόμενη μέρα.

Πάλι καλά που δεν σου έρχονται μέσω Κίνας. :confused:

Απευθείας Αθήνα δεν μπορούν να πάνε;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πάλι καλά που δεν σου έρχονται μέσω Κίνας. :confused:

Απευθείας Αθήνα δεν μπορούν να πάνε;

Τι ακριβώς είναι αυτό που σε ενοχλεί όταν την επόμενη μέρα με 1,11€ μεταφορικά το εχεις από Ιταλία στα χέρια σου; Πιστεύεις ότι ειναι εφικτό στο παγκόσμιο εμπόριο ότι παραγγέλνει ο καθένας να έρχεται με απευθείας πτήση στο σπιτι του; Έχει πτήση Τριέστη-Αθήνα απευθείας και δεν το ήξερα ή cargo από Βενετία; Είπαμε να γκρινιάζουμε αλλά όχι και έτσι :). Τέλος το off topic.

Edited by tsourisg

Αυτονομία στις κλήσεις;μιλάμε για μονό ακουστικό.

Επίσης η ποιότητα κλήσης άραγε θα ναι πανομοιότυπη με του voyager 3200?

Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Γύρω στις τέσσερις ώρες.

Πανομοιότυπη σε καμία περίπτωση με 3200 και voyager edge που έχω, τουλάχιστον σε ένταση. Αν τα θες αποκλειστικά για κλήσεις τα plantronics ειναι αξεπέραστα.

Βλακεια έκανα τελικά τα anker liberty 2 δεν είναι τα pro...περιςμνω να έρθουν και μάλλον θα τα βάλω σε πώληση να πάρω τα Pro.. Μικρές διαφορές αλλά θέλω το wireless charger

Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Γύρω στις τέσσερις ώρες.

Πανομοιότυπη σε καμία περίπτωση με 3200 και voyager edge που έχω, τουλάχιστον σε ένταση. Αν τα θες αποκλειστικά για κλήσεις τα plantronics ειναι αξεπέραστα.

4 ώρες; Λίγες μου ακούγονται. Είναι καθαρές 4 ώρες όμως; Γιατί έχω ένα plantronics explorer 110 που σε πλήρη φόρτιση λέει 7 ώρες. Ποτέ δεν είναι 7 βέβαια.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

4 ώρες; Λίγες μου ακούγονται. Είναι καθαρές 4 ώρες όμως; Γιατί έχω ένα plantronics explorer 110 που σε πλήρη φόρτιση λέει 7 ώρες. Ποτέ δεν είναι 7 βέβαια.

Πέντε ώρες λένε τα Tronsmart, με πρόχειρο υπολογισμό μου κράτησαν σχεδόν τέσσερις ώρες ομιλίας. Βέβαια ήταν η πρώτη φόρτιση αλλά οπως και να έχει δεν νομίζω να φτάνουν το χρόνο που δίνει η εταιρεία.

Παιδιά ψάχνω ενα Bluetooth για τη γυναίκα μου, το οποίο θα χρησιμοποιείται 99% για ομιλία.

Έχει ενα plantronics M75 αλλά το μικρόφωνο του είναι χάλια. Ακόμη και το mi με τα 10€ ακούγεται καλύτερα.

Τι προτείνετε;

Κάτι τέτοιο; https://www.skroutz.gr/s/4796793/Plantronics-Voyager-Edge.html#reviews

Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα.

Εγώ έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος με το plantronics explorer 500. Διακριτικό με πολύ καλή ακύρωση θορύβου. (Συνδέεται και με 2 κινητά ταυτόχρονα)

Ανάμεσα σε Xiaomi Airdots S και Tronsmart Onyx Ace ποια θα επιλέγατε; Τα θέλω πιο πολύ για ακρόαση μουσικής. Από αυτονομία πόσες ώρες να υπολογίζω;

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Παιδιά ψάχνω ενα Bluetooth για τη γυναίκα μου, το οποίο θα χρησιμοποιείται 99% για ομιλία.

Έχει ενα plantronics M75 αλλά το μικρόφωνο του είναι χάλια. Ακόμη και το mi με τα 10€ ακούγεται καλύτερα.

Τι προτείνετε;

Κάτι τέτοιο; https://www.skroutz.gr/s/4796793/Plantronics-Voyager-Edge.html#reviews

Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στα 30€ με κλειστά μάτια όπως γράφω και πιο πάνω από τη στιγμή που μιλάμε για ομιλία μόνο. Έχε υπόψιν ότι δεν περιλαμβάνει τη θήκη φόρτισης.

Στα 30€ με κλειστά μάτια όπως γράφω και πιο πάνω από τη στιγμή που μιλάμε για ομιλία μόνο. Έχε υπόψιν ότι δεν περιλαμβάνει τη θήκη φόρτισης.
Δεν με πειράζει, κάτι σημαντικό για εκείνη θέλω να ρωτήσω.

Μπορεί να απαντάει με το πλήκτρο πολλαπλών λειτουργιών εκτός απο double tap ;

Δεν την βολεύει με τίποτα.

Και άλλη μια, αν είναι κλειστό το διακοπτάκι on-off και το ανοίξει συνδέεται και απαντάει αυτόματα;

Edited by Da_rudakos

Καλημερα παιδιά αγόρασα τα xiaomi hyaliou gt1 pro,είμαι μια χαρά για πρώτη εμπειρία χρήσης. Στη μουσική κατά τη γνώμη μ τα πάνε ικανοποιητικά αλλά στις κλήσεις είναι λες κ μεχακουν από πηγάδι. Σημειωτέον φοράω μόνο το ένα όταν κάνω κλήση και δεν ξέρω εάν παίζει σημασία αυτό. Είδα στο internet τα xiaomi aidots S Με κριτικές για πολύ καλή ποιότητα στις κλήσεις. Τα έχει κανείς για να μου πει γνώμη;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αυτό που γράφουμε όλοι και καταλήξαμε είναι ότι αν δεν έχει 2 μικρόφωνα ή 3 μικρόφωνα πάνω στο κάθε ακουστικά δε κατανοούμε τεχνικά πως μπορεί να βγάλει καλή κλήση όταν έχει θόρυβο

Δηλαδή οι προδιαγραφές να είναι όπως λειτουργούν τα apple

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα.

Εγώ έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος με το plantronics explorer 500. Διακριτικό με πολύ καλή ακύρωση θορύβου. (Συνδέεται και με 2 κινητά ταυτόχρονα)

και είχα αναφέρει κι εγω το 110, μου άρεσε σαν ποιότητα και με μικρότερο άγκιστρο... είναι λίγο διαφορετικό

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Δεν με πειράζει, κάτι σημαντικό για εκείνη θέλω να ρωτήσω.

Μπορεί να απαντάει με το πλήκτρο πολλαπλών λειτουργιών εκτός απο double tap ;

Δεν την βολεύει με τίποτα.

Και άλλη μια, αν είναι κλειστό το διακοπτάκι on-off και το ανοίξει συνδέεται και απαντάει αυτόματα;

Αν εννοείς πατώντας το ναι μπορεί. Επίσης αν δεν το φοράει και το βάλει στο αυτί έχει αισθητήρα που απαντάει μόνο του χωρίς πάτημα πλήκτρου. Το απενεργοποιείς όμως αν θες.

Αν ειναι κλειστό και το ανοίξεις χρειάζεται περίπου τρία δευτερόλεπτα γιατι σε ενημερώνει για το υπόλοιπο της μπαταρίας. Δεν ειναι άμεσο αλλά δεν εχεις και πρόβλημα.

Πως γίνεται αυτό; Προσπαθώ να πληρώσω με PayPal και μου βγάζει την επιλογή για 18€ μεταφορικά χωρίς να μπορώ να επιλέξω κάτι άλλο πιο φτηνά
Το ίδιο ακριβώς κάνει και σε μένα. Μάλιστα πάτησα να πληρώσω με PayPal μου τράβηξε τα λεφτά αλλά δεν υπάρχει πουθενά η παραγγελία!! Και μου βγάζει να κάνω check out με 18€ μεταφορικά. Με αυτά που μου τράβηξε τί γίνεται τώρα εφόσον δεν έγινε η παραγγελία; πως τα παίρνω πίσω;

Edit : τελικά ακυρώθηκε η συναλλαγή. Όσων αφορά τα μεταφορικά αν είσαι επαρχία δεν υπάρχει επιλογή φθηνών μεταφορικών, άρα δεν μπορούμε να τα παραγγείλουμε.

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Amyntaios
Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Το θέμα είναι ότι πιο πάνω αναφέρει άτομο ότι είναι στη Κρήτη και πλήρωσε μεταφορικά 1,11€

Το ίδιο ακριβώς κάνει και σε μένα. Μάλιστα πάτησα να πληρώσω με PayPal μου τράβηξε τα λεφτά αλλά δεν υπάρχει πουθενά η παραγγελία!! Και μου βγάζει να κάνω check out με 18€ μεταφορικά. Με αυτά που μου τράβηξε τί γίνεται τώρα εφόσον δεν έγινε η παραγγελία; πως τα παίρνω πίσω;

Edit : τελικά ακυρώθηκε η συναλλαγή. Όσων αφορά τα μεταφορικά αν είσαι επαρχία δεν υπάρχει επιλογή φθηνών μεταφορικών, άρα δεν μπορούμε να τα παραγγείλουμε.

Κι εγώ από Θεσσαλονίκη στα 1,11 μεταφορικά χθες το βράδυ παραγγελια

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το θέμα είναι ότι σε κάποιες επαρχιακές πόλεις δεν δίνει αυτή την επιλογή. Άρα δεν μπορούμε να παραγγείλουμε.

Κατά δυτική Μακεδονία δεν έρχεται. Μάλλον θα το παραγγείλω Πρέβεζα είδα ότι γίνεται.

Αξίζουν τον κόπο όλη τη φασαρία; Έχω τα Haylou αλλά δεν μου κάθονται καλά στα αυτιά, αυτού του τύπου πιστεύω θα μου είναι εντάξει. Να βάλω shipping insurance και return service ή τσάμπα λεφτά;

Κατά δυτική Μακεδονία δεν έρχεται. Μάλλον θα το παραγγείλω Πρέβεζα είδα ότι γίνεται.

Αξίζουν τον κόπο όλη τη φασαρία; Έχω τα Haylou αλλά δεν μου κάθονται καλά στα αυτιά, αυτού του τύπου πιστεύω θα μου είναι εντάξει. Να βάλω shipping insurance και return service ή τσάμπα λεφτά;

Εγώ έβαλα σε περίπτωση DOA. Ψυλοχλωμό αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Tα παρήγγειλα και εγώ. Νομίζω ότι για 28 ευρώ δεδομένου ότι έρχονται από Ευρώπη σφαίρα με DHL και για τις κριτικές που έχουν αξίζουν. Θα δείξει και όταν τα παραλάβω.

Τα χρειάζομαι κυρίως για κλήσεις σε Teams, Skype σε εσωτερικό χώρο, οπότε δεν έχω και ιδιαίτερες απαιτήσεις για noise cancelling.

Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τα Honor FlyPods Lite και ήταν μια χαρά, ωστόσο η μπαταρία μετά από 1 μιση χρόνο δε μου έβγαζε πάνω από 1 ώρα στο call. Αν αυτά έχουν γύρω στις 4 ώρες όπως διάβασα και εφάμιλλη ποιότητα ήχου, είμαι ΟΚ. By the way δοκίμασα και το Plantronics M90 που έχω, αλλά αυτό ενώ στις τηλεφωνικές κλήσεις τα πάει σχετικά καλά και δεν ακούω ιδιαίτερα παράπονα, σε κλήσεις Skype και Teams μου έκανε νερά και είχα διάφορα παράπονα για τον ήχο.

Παιδια καλησπερα.

1)Εχω το voyager 3200 και εχω παρατηρησει πως ο ηχος στην κληση ακουγεται οντως δυνατα αλλα λιγο σα να μπουκωνει.Δοκιμασμενο με pixel 4 xl και iphone 11 pro max.Ενω το βαζω δυνατα για να ακουω ο συνομιλητης ακουγεται πολυ μπασος θα ελεγα και με δυσκολευει.Ειναι θεμα του ακουστικου ως hardware η υπαρχει τροπος να το βελτιωσω μεσω ρυθμισεων?

2)Το 5200 εχει αξιοσημειωτη διαφορα στην ποιοτητα κλησης σε σχεςη με το δικο μου?

ευχαριστω

Παρέλαβα κι εγώ μετά από 3 ημέρες τα onyx ace με δωρο μια άσπρη θήκη σιλικόνης.

Ειναι πολύ καλά και με ακούνε πολύ καλά με μόνο το ένα που χρησιμοποιώ.

Γνωρίζεται αν υπάρχει τρόπος να κάνω επανάκληση το τελευταίο νούμερο?

Tapatalk

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος