kostas_kanal0011 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Καλά με AptX μη νομίζεις θα δεις καμιά διαφορά στον ήχο..Εδώ η ίδια η Qualcomm δήλωσε ό,τι το 50% των χρηστών δεν παρατήρησαν κάποια διαφορά στον ήχο..Αλλά δεν είναι κακό να έχει,καθώς μελλοντικά μπορεί να το βελτιώσει πιο πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Μόλις είδα ότι εξαντλήθηκαν! Κριμα,αφου το σκεφτομουν κι εγω να φανταστεις....ηταν πολυ καλη τιμη στα 70 ευρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Καλά με AptX μη νομίζεις θα δεις καμιά διαφορά στον ήχο..Εδώ η ίδια η Qualcomm δήλωσε ό,τι το 50% των χρηστών δεν παρατήρησαν κάποια διαφορά στον ήχο..Αλλά δεν είναι κακό να έχει,καθώς μελλοντικά μπορεί να το βελτιώσει πιο πολύ..Ίσως θα πρέπει να είναι και ο ήχος flac αντί για mp3 ας πούμε, για να καταλάβεις διαφορά. Υποθέσεις κάνω, μιας και δεν έχω εμπειρία. Κριμα,αφου το σκεφτομουν κι εγω να φανταστεις....ηταν πολυ καλη τιμη στα 70 ευρω....Διαθέσιμα ξανά, ακόμα στην ίδια τιμή (69.90€). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Σε σχέση με τα Galaxy buds??Τι να προτιμήσω?70 τα μεν ,κατοσταρικο τα δε. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Τα Creative και στα Public έχουν 69.99€ έως τις 9 το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Επίσης να ρωτήσω κάτι για τα galaxy buds. Η κακή ποιότητα του μικροφώνου έχει καθόλου βελτιωθεί με τα software upgrades? Τα σκέφτομαι αλλά η χρήση θα είναι κυρίως για κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 Εγώ που τα χρησιμοποιώ δεν μου κάνανε ποτέ παράπονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2019 επειδή έχω ένα θέμα με bt ακουστικά θέλω ένα καλό αλλά από τα φτηνά bt ακουστικά για να κάνω δοκιμή. θα ήθελα με hook που με βολεύει καλύτερα. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Επίσης να ρωτήσω κάτι για τα galaxy buds. Η κακή ποιότητα του μικροφώνου έχει καθόλου βελτιωθεί με τα software upgrades? Τα σκέφτομαι αλλά η χρήση θα είναι κυρίως για κλήσεις. Εγώ που τα χρησιμοποιώ δεν μου κάνανε ποτέ παράπονα. Kαι εγω ποτε κανενα προβληλα, ειναι αψογα! Τα ειχα με το Note9 και τωρα με το iPhone 11 Pro Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 οκ σας ευχαριστω και τους 2! με ειχε προβληματισει αυτο για τις κριτικες που ειχα διαβασει αλλα θεωρω δεδομενου κ της τιμης οτι ειναι value for money οποτε θα τα χτυπησω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 (edited) Εχετε να μου προτεινετε καποιο bt ειτε σετ ειτε μονό που να χτυπαει με τον ηχο κλησης που εχω στο τηλεφωνο; παιζει κατι τετοιο; βαρεθηκα με τις βαλκυριες. Τωρα εχω ενα jabra classic εδω και δυο χρονια και ειμαι ευχαριστημενος απο την αποδοση του αλλα ελεγα για αλλαγη. Δεν καιγομαι για να το εχω για μουσικη αλλα αν υπαρχει καμια προταση που να συνδιαζει και αυτο τοτε ειναι ευπροσδεκτο. Edited October 22, 2019 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 (edited) Γεια χαρά στην παρέα. Θέλω true wireless με όχι ιδιαίτερα υψηλή τιμή (από 50 έως 100€ το πολύ), που να έχουν καλό ήχο, υψηλή ένταση, και κυρίως, το κυριότερο, να μην έχει latency όταν βλέπω βίντεο. Έχω τα Sony WF-1000X, τα οποία παρόλο τον πολύ καλό ήχο, έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα πράγμα που είναι πολύ εκνευριστικό. Κάτι σε Xiaomi ή Redmi ή κάτι παρεμφερές ή υπάρχει κάτι καλύτερο στα ίδια ή λίγο περισσότερα χρήματα; Edited October 22, 2019 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Γεια χαρά στην παρέα. Θέλω true wireless με όχι ιδιαίτερα υψηλή τιμή (από 50 έως 100€ το πολύ), που να έχουν καλό ήχο, υψηλή ένταση, και κυρίως, το κυριότερο, να μην έχει latency όταν βλέπω βίντεο. Έχω τα Sony WF-1000X, τα οποία παρόλο τον πολύ καλό ήχο, έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα πράγμα που είναι πολύ εκνευριστικό. Κάτι σε Xiaomi ή Redmi ή κάτι παρεμφερές ή υπάρχει κάτι καλύτερο στα ίδια ή λίγο περισσότερα χρήματα;Μήπως φταίει το κινητό σου;Πρέπει να έχουν bluetooth V5 και το κινητό και τα ακουστικά νομίζω για να έχεις minimum latency σε videos.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Μήπως φταίει το κινητό σου;Πρέπει να έχουν bluetooth V5 και το κινητό και τα ακουστικά νομίζω για να έχεις minimum latency σε videos.. Όχι, το κινητό μου έχει BT5.0, μάλλον τα ακουστικά φταίνε, καθώς έχουν 4.1. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaloup Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Έχουμε να προτείνουμε κάποια true wireless Bluetooth 5,0 για τρέξιμο (με αντοχή στο νερό) γύρω στο 20ευρω; Αν γίνεται να έχουν και λαστιχένιο «αγκαθάκι» για σκαλώνουν καλύτερα στο αυτί. Είχα για 2 χρόνια αυτά, αλλά σταμάτησε το αριστερό να δουλεύει. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος παντως. https://m-gr.gearbest.com/earbud-headphones/pp_671262.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Έχουμε να προτείνουμε κάποια true wireless Bluetooth 5,0 για τρέξιμο (με αντοχή στο νερό) γύρω στο 20ευρω; Αν γίνεται να έχουν και λαστιχένιο «αγκαθάκι» για σκαλώνουν καλύτερα στο αυτί. Είχα για 2 χρόνια αυτά, αλλά σταμάτησε το αριστερό να δουλεύει. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος παντως. https://m-gr.gearbest.com/earbud-headphones/pp_671262.htmlΑν δε σε πειράζει το καλώδιο που θα χτυπάει όσο να ναι.. (αλλά οχι πολύ σαν τα άλλα καθώς έχει σχετικά λεπτό καλώδιο και η μπαταρία είναι ενσωματωμένη στα ακουστικά, όχι στο καλώδιο) το καλύτερο vfm αυτή τη στιγμή.Στα προτείνω με 1000 δες review μου στο #13 post και μετά. https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=478728 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaloup Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 (edited) Αν δε σε πειράζει το καλώδιο που θα χτυπάει όσο να ναι.. (αλλά οχι πολύ σαν τα άλλα καθώς έχει σχετικά λεπτό καλώδιο και η μπαταρία είναι ενσωματωμένη στα ακουστικά, όχι στο καλώδιο) το καλύτερο vfm αυτή τη στιγμή.Στα προτείνω με 1000 δες review μου στο #13 post και μετά. https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=478728 Καλημερα! Σε ευχαριστώ.Το έχω δει το review σου και φαίνονται εξαιρετικά τα συγκεκριμένα ακουστικά αλλά επειδή είχα παλιότερα με καλώδιο, δεν με βόλεψαν και για αυτό ψάχνω true wireless (καλόμαθα και με αυτά που είχα πριν χωρίς καλώδιο και μου χάλασαν!) Κάποια άλλη επιλογή; Έχει κάποιος τα Xiaomi Redmi airdots αλλά να τα χρησιμοποιεί και για τρέξιμο; Είναι σταθερά; Edited October 24, 2019 by megaloup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω tws earbuds.Χαμηλης τιμής μέχρι 25-30€.Έχει κάποιος εμπειρία από τα QCY T1C? Στο YouTube υπάρχουν reviews που τα εκθειαζουν.Τα έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Καλημερα! Σε ευχαριστώ.Το έχω δει το review σου και φαίνονται εξαιρετικά τα συγκεκριμένα ακουστικά αλλά επειδή είχα παλιότερα με καλώδιο, δεν με βόλεψαν και για αυτό ψάχνω true wireless (καλόμαθα και με αυτά που είχα πριν χωρίς καλώδιο και μου χάλασαν!) Κάποια άλλη επιλογή; Έχει κάποιος τα Xiaomi Redmi airdots αλλά να τα χρησιμοποιεί και για τρέξιμο; Είναι σταθερά;Φίλε μου true wireless δεν εχω, αλλά επειδή τρέχω κι εγώ αποστάσεις σου προτείνω τα jbl endurance sprint τα οποία έχουν μόνο ένα καλωδιακι κοντό να τα συνδέει και δεν σου φαίνεται, και έχουν γάντζο πάνω απ το αυτί με αποτέλεσμα να μην φεύγουν με τίποτα. Και στα προτείνω μόνο και μόνο λόγω εποχής επειδή είναι και αδιάβροχα. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 (edited) Σε μια πρόχειρη δοκιμή του ocy a1 ακούγοντας web radio μπορώ να πω ότι έχει αρκετά καλύτερη λήψη απο το m70 αλλά υπάρχει διαφορά τεράστια στην ποιότητα ήχου υπερ του m70 Το m70 έχει πολυ πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου με ολα τα πρίμα και την καθαρότητα σε σχέση με το Α1. Η διαφορά είναι πολύ εμφανής ακόμα και στις συνομιλίες με διάφορα messenger. Επίσης εχω την εντύπωση οτι ο συνομιλητής σε ακούει δυνατοτερα αν μιλάς απο το m70 Αυτό που αναρωτιέμαι ειδικά για την ποιότητα του ήχου είναι μήπως "φταίει" οτι το κινητό δεν είναι Bluetooth 5 ενώ το α1 είναι. Αν και μάλλον χλωμό. Edited October 27, 2019 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaloup Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Φίλε μου true wireless δεν εχω, αλλά επειδή τρέχω κι εγώ αποστάσεις σου προτείνω τα jbl endurance sprint τα οποία έχουν μόνο ένα καλωδιακι κοντό να τα συνδέει και δεν σου φαίνεται, και έχουν γάντζο πάνω απ το αυτί με αποτέλεσμα να μην φεύγουν με τίποτα. Και στα προτείνω μόνο και μόνο λόγω εποχής επειδή είναι και αδιάβροχα. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ. Θα τα τσεκάρω και αυτά. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή! (Πάντα με προτεραιότητα για true wireless) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Αιώνια μου απορία..Τα true wireless..πως είναι η λειτουργία τους;Και τα 2 παίρνουν σήμα ξεχωριστά απο το bluetooth του κινητού,η παίρνει σήμα το ένα μόνο και αυτό μεταδίδει στο άλλο;Αν είναι το 2 δε το κάνω στον εαυτό μου αυτό,ούτε με σφαίρες.Ο μοναδικός λόγος που δε παίρνω τέτοια,είναι αυτός.Αλλά από την άλλη νομίζω μόνο το bluetooth V5 μπορεί να μεταδώσει σε 2 πηγές ταυτόχρονα.Αν το κινητό είναι <Bluetooth V5 πως είναι η λειτουργία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Αιώνια μου απορία..Τα true wireless..πως είναι η λειτουργία τους;Και τα 2 παίρνουν σήμα ξεχωριστά απο το bluetooth του κινητού,η παίρνει σήμα το ένα μόνο και αυτό μεταδίδει στο άλλο;Αν είναι το 2 δε το κάνω στον εαυτό μου αυτό,ούτε με σφαίρες.Ο μοναδικός λόγος που δε παίρνω τέτοια,είναι αυτός.Αλλά από την άλλη νομίζω μόνο το bluetooth V5 μπορεί να μεταδώσει σε 2 πηγές ταυτόχρονα.Αν το κινητό είναι <Bluetooth V5 πως είναι η λειτουργία;Υπάρχουν 2 τύποι. Αυτός που προανεφερες, δλδ παίρνει σήμα το ένα από τα 2 και το μεταδίδει στο άλλο. Που σημαίνει ότι αν δεν φόρας το αριστερό πχ που είναι ο δέκτης δεν μεταδίδεται ήχος στο δεξί ή αντίστροφα. Υπάρχει και ο άλλος τύπος ,όπως τα galaxy buds η τα airpods, που το κάθε ακουστικό λειτουργεί ανεξάρτητα και είναι και το πιο σωστό κατά εμέ. Η version του Bluetooth δεν παίζει ρόλο, τα airpods είναι 4.1 και συνεχίζουν να λειτουργούν έτσι ακόμα και σε κινηταυ που δεν είναι Bluetooth 5. Γενικότερα τα φθηνά κινέζικα ή μη τύπου 20 30 ευρω κατά 99% είναι ο πρώτος τύπος που τα συνιστά άχρηστα για εμένα, όσο καλή ποιότητα ηχούν και αν έχουν. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Πολύ χρήσιμο και διαφωτιστικό το ποστ σου. Το θέμα είναι πως μπορούμε να ξέρουμε σε ποιον τύπο ανήκει αυτό που σκεφτόμαστε να αγοράσουμε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Σωστά.Επειδή ο κόσμος συνηθίζεται να μη δίνει καν σημασία στην ίδια του την υγεία, λόγω ενθουσιασμού...Εμείς οι λίγοι εναπονειναντες πως θα το καταλάβουμε αυτό στην επόμενη αγορά;Θα το λέει πχ κάπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts