Dihnekis300 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Παιδιά κάποιο οικονομικό Bluetooth που να μεταφέρει και ήχο από εφαρμογές; Έχω ένα φθηνό της Samsung, αλλά δε μου παίζει πάρα μόνο στις κλήσεις... Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Σε ότι Bluetooth έχω δοκιμάσει, πάντα διαλέγεις ποιους ήχους θα μεταφέρει, μόνο τηλέφωνο ή και ήχους συστήματος/πολυμέσων. Και σήμερα έβαλα ένα μικροσκοπικό Bluetooth του 0,87€ με κουπόνι, το ίδιο διαλέγεις και σε αυτό. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Σε ότι Bluetooth έχω δοκιμάσει, πάντα διαλέγεις ποιους ήχους θα μεταφέρει, μόνο τηλέφωνο ή και ήχους συστήματος/πολυμέσων. Και σήμερα έβαλα ένα μικροσκοπικό Bluetooth του 0,87€ με κουπόνι, το ίδιο διαλέγεις και σε αυτό.Με κάποια εφαρμογή; Το Samsung connect στο S7 ενώ για αλλά BT (πχ του αυτοκινήτου) μου δίνει την δυνατότητα για αυτό που λες, στο hands free μου έχει μόνο για κλήσεις... Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Όχι χωρίς καμιά εφαρμογή, με miui εν προκειμένω Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Με κάποια εφαρμογή; Το Samsung connect στο S7 ενώ για αλλά BT (πχ του αυτοκινήτου) μου δίνει την δυνατότητα για αυτό που λες, στο hands free μου έχει μόνο για κλήσεις... Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο bluetooth που έχεις και δεν σου μεταφέρει τους ήχους είναι στερεοφωνικό ή μονοφωνικό; Συνήθως μονοφωνικά bluetooth δεν μπορείς να μεταφέρεις τον ήχο από τις εφαρμογές παρά μόνο από τις κλήσεις. Για να μπορείς να μεταφέρεις και ήχο από εφαρμογές ή Παραδείγματος χάριν να κάνεις κλήση με viber ή messenger πρέπει το bluetooth να υποστηρίζει το προφίλ AD2P Υπάρχουν βέβαια κάποιες εφαρμογές στο Play Store όπως πχ το btmono που ίσως σου λειτουργήσει για την δουλεια που το θες Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Μονοφωνικό είναι. Ευχαριστώ για την βοήθεια, θα δοκιμάσω. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Παιδιά κάποιο οικονομικό Bluetooth που να μεταφέρει και ήχο από εφαρμογές; Έχω ένα φθηνό της Samsung, αλλά δε μου παίζει πάρα μόνο στις κλήσεις... Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πλέον νομίζω ακόμα και τα αρκετά φθηνά έχουν αυτή τη δυνατότητα... Έχω ένα Plantronics (M90) των 20-25 ευρώ που και ήχους μεταφέρει και μουσική παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Καλημέρα παιδιά, επειδή μου χάλασε αυτό που έχω και το βιάζομαι, υπάρχουν καλύτερα ακουστικά από Ελλάδα για τρέξιμο αποστασεων/γυμναστήριο από τα xiaomi sports στα 34 που τα βρίσκω στο public;;; Απαραίτητη η ύπαρξη αδιαβροχοποιησης για να μην πνίγουν στον ιδρώτα. Η ποιότητα ήχου δεν με τρελαίνει σαν προσον(απλά να είναι αξιοπρεπής) αλλά η ποιότητα συνδέσεων(να μην έχει αποσυνδέσεις, να έχει καλή συμβατότητα) μου χρειάζεται... Ευχαριστώ προκαταβολικά... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Το bluetooth που έχεις και δεν σου μεταφέρει τους ήχους είναι στερεοφωνικό ή μονοφωνικό; Συνήθως μονοφωνικά bluetooth δεν μπορείς να μεταφέρεις τον ήχο από τις εφαρμογές παρά μόνο από τις κλήσεις. Για να μπορείς να μεταφέρεις και ήχο από εφαρμογές ή Παραδείγματος χάριν να κάνεις κλήση με viber ή messenger πρέπει το bluetooth να υποστηρίζει το προφίλ AD2P Υπάρχουν βέβαια κάποιες εφαρμογές στο Play Store όπως πχ το btmono που ίσως σου λειτουργήσει για την δουλεια που το θες Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίσαι ωραίος!! Έκανα δουλειά με την εφαρμογή BT mono!! Ευχαριστώ!! Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Εγώ παρήγγειλα τα Jabra Halo Smart. Αν κρίνω απο τις αξιολογήσεις και τα reviews, πρέπει μα ειναι πολυ καλα. Φυσικά συνδέονται με δυο συσκευές https://www.skroutz.gr/s/9602721/Jabra-Halo-Smart.html Καλημέρα φίλε μου ...αν τα δοκίμασες πες μας τις εντυπώσεις σου!! Ευχαριστώ ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 (edited) Καλημέρα φίλε μου ...αν τα δοκίμασες πες μας τις εντυπώσεις σου!! Ευχαριστώ ! Καλημέρα! Ναι το έχω δοκιμάσει και έχω να πω ότι είναι πολύ άνετο όσο και να το φοράς. Η διάρκεια μπαταρίας είναι υπεραρκετή! Ο ήχος είναι για τα δικά μου γούστα πολύ ωραίος αν και η ένταση στο μέγιστο δεν είναι πολύ έντονη αλλά με το συνδυασμό της απομόνωσης των εξωτερικών ήχων, με ικανοποιεί απόλυτα. Το μόνο μείον που έχω εντοπίσει είναι ότι το μικρόφωνο του μοιάζει να είναι πολύ ευαίσθητο με αποτέλεσμα να μην απομονώνει τους τριγύρω θορύβους και να ακούγονται τα πάντα στον συνομιλητή. Δεν ξέρω αν είναι γενικό το φαινόμενο αυτό σε όλα ή έχει κάτι το δικό μου. Θέλω να το ψάξω απλά έχω τρεχάματα και δεν ασχολήθηκα. Edited January 25, 2018 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Καλημέρα! Ναι το έχω δοκιμάσει και έχω να πω ότι είναι πολύ άνετο όσο και να το φοράς. Η διάρκεια μπαταρίας είναι υπεραρκετή! Ο ήχος είναι για τα δικά μου γούστα πολύ ωραίος αν και η ένταση στο μέγιστο δεν είναι πολύ έντονη αλλά με το συνδυασμό της απομόνωσης των εξωτερικών ήχων, με ικανοποιεί απόλυτα. Το μόνο μείον που έχω εντοπίσει είναι ότι το μικρόφωνο του μοιάζει να είναι πολύ ευαίσθητο με αποτέλεσμα να μην απομονώνει τότε τριγύρω θορύβους και να ακούγονται τα πάντα στον συνομιλητή. Δεν ξέρω αν είναι γενικό το φαινόμενο αυτό σε όλα ή έχει κάτι το δικό μου. Θέλω να το ψάξω απλά έχω τρεχάματα και δεν ασχολήθηκα. Σε ευχαριστώ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο ακουστικό Bluetooth που να μπορεί να παίξει μουσική από ράδιο, είτε είναι από τοπικούς σταθμούς είτε από το Internet. Αν υπάρχει κάτι τέτοιο που να μπορεί να το κάνει αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Απο τοπικούς σταθμούς δεν μπορεί να παίξει κανένα γιατί το jack το χρησιμοποιεί σαν κεραία. Για internet radio όλα τα Bluetooth. Απο κει και μετά ψάχνεις για ποιότητα ήχου, αυτονομία, με γάντζο ή χωρίς, γενικός κάποιες απαιτήσεις και κάποιο budget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Καλημέρα! Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο ? Jabra stealth https://www.skroutz.gr/s/5229957/Jabra-Stealth.html Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Καλημέρα! Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο ? Jabra stealth https://www.skroutz.gr/s/5229957/Jabra-Stealth.html Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά το σκεφτόμουν παλιότερα πριν καταλήξω σε plantronics. Οι περισσότερες γνώμες που βρίσκω λένε ότι είναι βολικό και ελαφρύ, με μειονεκτήματα την μέτρια αποθορυβοποίηση και τη μικρή μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά το σκεφτόμουν παλιότερα πριν καταλήξω σε plantronics. Οι περισσότερες γνώμες που βρίσκω λένε ότι είναι βολικό και ελαφρύ, με μειονεκτήματα την μέτρια αποθορυβοποίηση και τη μικρή μπαταρία. Είμαι μεταξύ αυτού και του edge. Ακόμη και καλύτερο να είναι το edge (πόσο καλύτερο πια ? ) κοστίζει 50% παραπάνω! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Καλημέρα! Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο ? Jabra stealth https://www.skroutz.gr/s/5229957/Jabra-Stealth.html To έχω εγώ, και το θεωρώ το καλύτερο που έχει περάσει απο τα χέρια μου. Το noise reduction είναι άψογο. Η ακουστική είναι τέλεια όπως επίσης και το πως σε ακούν οι συνομιλητές σου. Προχώρα άφοβα! Το έχω εδώ και πολλόυς μήνες (πάνω απο χρόνο σίγουρα) και το ξαναπήρα για να το έχω καβάντζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Καλημέρα! Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο ? Jabra stealth https://www.skroutz.gr/s/5229957/Jabra-Stealth.html Ο καθαρότερος και ποιοτικότερος ήχος που συνάντησα ποτέ σε ακουστικό. Καθαρότερος και από το edge που έχω τώρα. Στα δυο χρονια όμως μειώθηκε σημαντικά η έντασή του. Βεβαια τα έβγαλε τα λεφτά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Ο καθαρότερος και ποιοτικότερος ήχος που συνάντησα ποτέ σε ακουστικό. Καθαρότερος και από το edge που έχω τώρα. Στα δυο χρονια όμως μειώθηκε σημαντικά η έντασή του. Βεβαια τα έβγαλε τα λεφτά του.αυτό το να μειώνεται η ένταση το έζησα και με αρκετά Plantronics bt και δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται; επίτηδες το κάνουν; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 αυτό το να μειώνεται η ένταση το έζησα και με αρκετά Plantronics bt και δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται; επίτηδες το κάνουν; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Προφανώς. Αλλοιώς θα μέναμε πολλά χρόνια με το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά το σκεφτόμουν παλιότερα πριν καταλήξω σε plantronics. Οι περισσότερες γνώμες που βρίσκω λένε ότι είναι βολικό και ελαφρύ, με μειονεκτήματα την μέτρια αποθορυβοποίηση και τη μικρή μπαταρία.Ακριβώς έτσι. Πολύ καλό, η μπαταρία του επίσης δεν είναι άσχημη. Το βασικό πρόβλημα του είναι στον αέρα. Όταν φυσάει είναι αδύνατο να σε ακούσει ο συνομιλητής σου. Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kauleas Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Παιδιά, τέτοιου τύπου ακουστικά, για κλήσεις λένε? https://www.geekbuying.com/item/JH-S9100-Wireless-Bluetooth-Headphones-with-Charging-Box-Black-386237.html Ήθελα για το αυτοκίνητο ένα handsfree BT, ήθελα κάτι φτηνό, αλλά βλέπω ότι αναγκαστικά θα πρέπει να πάω σε planktroniks μιας και είναι τα καλύτερα απότι διαβάζω. Δεν είναι ότι μιλάω πολλές ώρες την ημέρα, οπότε δεν θα κάνω τρελή χρήση. Τώρα έπεσε το μάτι μου σε αυτά, και είπα να ρωτήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 To έχω εγώ, και το θεωρώ το καλύτερο που έχει περάσει απο τα χέρια μου. Το noise reduction είναι άψογο. Η ακουστική είναι τέλεια όπως επίσης και το πως σε ακούν οι συνομιλητές σου. Προχώρα άφοβα! Το έχω εδώ και πολλόυς μήνες (πάνω απο χρόνο σίγουρα) και το ξαναπήρα για να το έχω καβάντζα Ο καθαρότερος και ποιοτικότερος ήχος που συνάντησα ποτέ σε ακουστικό. Καθαρότερος και από το edge που έχω τώρα. Στα δυο χρονια όμως μειώθηκε σημαντικά η έντασή του. Βεβαια τα έβγαλε τα λεφτά του. Ακριβώς έτσι. Πολύ καλό, η μπαταρία του επίσης δεν είναι άσχημη. Το βασικό πρόβλημα του είναι στον αέρα. Όταν φυσάει είναι αδύνατο να σε ακούσει ο συνομιλητής σου. Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Ευχαριστω παιδια, το πηρα σημερα το απογευμα. Ακομα δεν εχω αποψη. Ειναι ομορφο παντως και πολυ βολικο στο αυτι. Το app που υπαρχει στο playstore με απογοητευσε γιατι εχει καποιο bug που δεν αφηνει την οθονη να σβησει μονη της. (παραμενει συνεχεια ανοιχτη εκτος και αν την κλεισω εγω). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Παιδιά, τέτοιου τύπου ακουστικά, για κλήσεις λένε? https://www.geekbuying.com/item/JH-S9100-Wireless-Bluetooth-Headphones-with-Charging-Box-Black-386237.html Ήθελα για το αυτοκίνητο ένα handsfree BT, ήθελα κάτι φτηνό, αλλά βλέπω ότι αναγκαστικά θα πρέπει να πάω σε planktroniks μιας και είναι τα καλύτερα απότι διαβάζω. Δεν είναι ότι μιλάω πολλές ώρες την ημέρα, οπότε δεν θα κάνω τρελή χρήση. Τώρα έπεσε το μάτι μου σε αυτά, και είπα να ρωτήσω. Ειλικρινά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι που θα κερδίσεις όσον αφορά κλήσεις, αν πάρεις αυτά σε σχέση με ένα φτηνό Plantronics πχ στην ίδια τιμή... Ειδικά για κλήσεις σε αυτοκίνητο που δεν υπάρχει αέρας-θόρυβος ακόμα και με κάτι φτηνό, μπορείς να κάνεις πολύ καλά τη δουλειά σου... Άποψη μου είναι δες κάποιο Plantronics στην ίδια τιμή και θα σαι κομπλέ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts