alani48_ Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Παιδια χρειαζομαι τα φώτα σας γιατί εχω αγανακτησει. Αγορασα προσφατα το platronics m75... Μια χαρα είναι, αλλά δε λειτουργεί με τη συσκευή μου, ουτε αυτο, ουτε κάποιο αλλο... Εχω το lenovo a806. Ενω το αναγνωριζει και δειχνει να γινεται κανονικα η ζεύξη, ο ηχος δε μεταφερεται ποτε στο bluetooth ουτε κατα την κληση ουτε κατα την αναπαραγωγή μουσικης. Εννοείται το τσεκαρα σε αλλη συσκευή και είναι μια χαρά το bluetooth.. Στο γραναζακι με τις επιλογες που εχει στη ζεύξη της συσκευης μου βγαζει μονο τις επιλογες για μετονομασία και διακοπή ζεύξης. Δε βγάζει τις κλασικες επιλογες να τικαρω τον ηχο στο ακουστικό κτλ. Επισης ουτε κατα την κληση μου πετάει το παραθυρακι αν θελω να μεταφερθει ο ηχος στο bluetooth. Εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, δοκιμα πολλες αλλες rom... Μα τίποτα.... Τι να κανω ρε παιδια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gtc Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Καλησπερα και παλι. Ευχαριστω το φιλο για την πρόταση με τα focal. Θα ήθελα την άποψη σας για plantronics m 75 & m70, καθώς αισθητικά δεν με ικανοποιεί το edge. Παράθεση Ericsson 768,nokia 3330,nokia 3510,sony ericsson k700i, sony ericsson w900i(my favourite),nokia n78,nokia 5800,nokia 7230,motorola defy mini xt320,samsung galaxy note 2,samsung galaxy s3,apple iphone 5s,sony xperia z3 compact tablet,apple iphone 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaloup Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 (edited) Παιδια χρειαζομαι τα φώτα σας γιατί εχω αγανακτησει. Αγορασα προσφατα το platronics m75... Μια χαρα είναι, αλλά δε λειτουργεί με τη συσκευή μου, ουτε αυτο, ουτε κάποιο αλλο... Εχω το lenovo a806. Ενω το αναγνωριζει και δειχνει να γινεται κανονικα η ζεύξη, ο ηχος δε μεταφερεται ποτε στο bluetooth ουτε κατα την κληση ουτε κατα την αναπαραγωγή μουσικης. Εννοείται το τσεκαρα σε αλλη συσκευή και είναι μια χαρά το bluetooth.. Στο γραναζακι με τις επιλογες που εχει στη ζεύξη της συσκευης μου βγαζει μονο τις επιλογες για μετονομασία και διακοπή ζεύξης. Δε βγάζει τις κλασικες επιλογες να τικαρω τον ηχο στο ακουστικό κτλ. Επισης ουτε κατα την κληση μου πετάει το παραθυρακι αν θελω να μεταφερθει ο ηχος στο bluetooth. Εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, δοκιμα πολλες αλλες rom... Μα τίποτα.... Τι να κανω ρε παιδια;; Δοκίμασε το εξής απλό μήπως και πιάσει: Όταν συνδεθεί το Bluetooth , κάνε μια κλήση σε κάποιον γνωστό και την ώρα που καλεί, πάτησε παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί στο Bluetooth. Ίσως σου ενεργοποιήσει τον ήχο στο Bluetooth αντί για το κινητό. Αν δεν πιάσει δοκίμασε να το κάνεις δυο φορές στην ίδια κλήση. Γιατί την πρώτη φορά μπορεί να "νομίζει" (το λειτουργικό) ότι απενεργοποιεί τον ήχο από το Bluetooth και τη δεύτερη ότι τον ξαναστέλνει. Και ίσως ξεκολλήσει. Εγώ το παθαίνω όταν συνδέω και 2ο κινητό στο plantronics marque 2. Δε μου στέλνει τον ήχο σε ένα παλιό Samsung c3300k champ. Κάνω την πρώτη λύση και πιάνει. Edited August 17, 2017 by megaloup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani48_ Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Δοκίμασε το εξής απλό μήπως και πιάσει: Όταν συνδεθεί το Bluetooth , κάνε μια κλήση σε κάποιον γνωστό και την ώρα που καλεί, πάτησε παρατεταμένα το κεντρικό κουμπί στο Bluetooth. Ίσως σου ενεργοποιήσει τον ήχο στο Bluetooth αντί για το κινητό. Αν δεν πιάσει δοκίμασε να το κάνεις δυο φορές στην ίδια κλήση. Γιατί την πρώτη φορά μπορεί να "νομίζει" (το λειτουργικό) ότι απενεργοποιεί τον ήχο από το Bluetooth και τη δεύτερη ότι τον ξαναστέλνει. Και ίσως ξεκολλήσει. Εγώ το παθαίνω όταν συνδέω και 2ο κινητό στο plantronics marque 2. Δε μου στέλνει τον ήχο σε ένα παλιό Samsung c3300k champ. Κάνω την πρώτη λύση και πιάνει. Φιλαρακι το δοκιμασα αλλα δεν επιασε.... Δε μπορώ με τίποτα να βρω λύση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Ανακοινώθηκε το νέο Bluetooth ακουστικό της σειράς Voyager, η σειρά 3200 (3200 και 3240) Περισσότερο για το Edge σε νέο περιτύλιγμα μου κάνει, παρά για καινούργιο ακουστικό. Τεχνικά χαρακτηριστικά παρόμοια με του Edge, σχεδιασμός σχεδόν ίδιος, το μόνο που διαφέρει είναι η βάση φόρτισης, η οποία κατά την πρόσφατη πολιτική της, προαιρετική, και ως εκ τούτου αγοράζεται ξεχωριστά. Κοντά στις 89 λίρες μόνο το ακουστικό, στις 130 λίρες η έκδοση Voyager 3240 που περιέχει και τη βάση φόρτισης. https://www.plantronics.com/uk/product/voyager-3200?skuId=sku29620188#fndtn-overview Το λυπηρό είναι που δεν το έβγαλαν με Bluetooth 5 αλλά με 4.1. Όμως το προηγούμενο μοντέλο (edge) είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά (και έχω δοκιμάσει πολλά και ακριβά) οπότε και μόνο που το "συνεχίζουν" έστω με αυτή την αναβάθμιση (ΒΤ 4.1) και την επιλογή να το αποκτήσεις χωρίς την θήκη φόρτισης που εγώ προσωπικά την βρίσκω περιττή καταδεικνύει πόσο σημαντικό προϊόν είναι για την εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Το λυπηρό είναι που δεν το έβγαλαν με Bluetooth 5 αλλά με 4.1. Όμως το προηγούμενο μοντέλο (edge) είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά (και έχω δοκιμάσει πολλά και ακριβά) οπότε και μόνο που το "συνεχίζουν" έστω με αυτή την αναβάθμιση (ΒΤ 4.1) και την επιλογή να το αποκτήσεις χωρίς την θήκη φόρτισης που εγώ προσωπικά την βρίσκω περιττή καταδεικνύει πόσο σημαντικό προϊόν είναι για την εταιρεία. Εύχομαι να είναι συμβατές οι θήκες. Έτσι αν έχεις ήδη ένα Edge, και το καινούργιο κουμπώνει πάνω στα pins της παλιάς θήκης, θα είναι ό,τι καλύτερο. Εμένα η θήκη με βολεύει πάρα πολύ, για το λόγο ότι τη στερεώνω με Velcro στο ταμπλό του αυτοκινήτου, κι έτσι αν έρθει κλήση, με μια κίνηση το παίρνω και το φοράω. Επίσης, με αυτό τον τρόπο βολεύει να φορτίζεις βάση και ακουστικό κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών, ώστε να μη μένεις από χρόνο ομιλίας. Τέλος προσφέρει αρκετή προστασία στο ακουστικό, απ' ό,τι αν το κουβαλάς σκέτο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Εύχομαι να είναι συμβατές οι θήκες. Έτσι αν έχεις ήδη ένα Edge, και το καινούργιο κουμπώνει πάνω στα pins της παλιάς θήκης, θα είναι ό,τι καλύτερο. Εμένα η θήκη με βολεύει πάρα πολύ, για το λόγο ότι τη στερεώνω με Velcro στο ταμπλό του αυτοκινήτου, κι έτσι αν έρθει κλήση, με μια κίνηση το παίρνω και το φοράω. Επίσης, με αυτό τον τρόπο βολεύει να φορτίζεις βάση και ακουστικό κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών, ώστε να μη μένεις από χρόνο ομιλίας. Τέλος προσφέρει αρκετή προστασία στο ακουστικό, απ' ό,τι αν το κουβαλάς σκέτο. Εμένα εδώ και πολύ καιρό έχει χαλάσει... μια πιάνει... 10 δεν πιάνει... το πάω αριστερά δεξιά... ταχει πλέον φτύσει... οπότε φορτίζω μόνο με καλώδιο και την θήκη πάντα μαζί μου μπας καο ξεμείνει καμία φορά και καταφέρω να κάνω το κονέ και δουλέψει Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Εμένα εδώ και πολύ καιρό έχει χαλάσει... μια πιάνει... 10 δεν πιάνει... το πάω αριστερά δεξιά... ταχει πλέον φτύσει... οπότε φορτίζω μόνο με καλώδιο και την θήκη πάντα μαζί μου μπας καο ξεμείνει καμία φορά και καταφέρω να κάνω το κονέ και δουλέψει Πολύ περίεργο. Τρία χρόνια το έχω, αγορασμένο από eBay, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα σύνδεσης ή κουμπώματος ακουστικού-βάσης. Πολύ στιβαρό δείχνει εμένα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Εύχομαι να είναι συμβατές οι θήκες. Έτσι αν έχεις ήδη ένα Edge, και το καινούργιο κουμπώνει πάνω στα pins της παλιάς θήκης, θα είναι ό,τι καλύτερο. Εμένα η θήκη με βολεύει πάρα πολύ, για το λόγο ότι τη στερεώνω με Velcro στο ταμπλό του αυτοκινήτου, κι έτσι αν έρθει κλήση, με μια κίνηση το παίρνω και το φοράω. Επίσης, με αυτό τον τρόπο βολεύει να φορτίζεις βάση και ακουστικό κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών, ώστε να μη μένεις από χρόνο ομιλίας. Τέλος προσφέρει αρκετή προστασία στο ακουστικό, απ' ό,τι αν το κουβαλάς σκέτο.Λογικά θα είναι συμβατές. Έξυπνη η πρακτική που εφαρμόζεις με μόνη μου ένσταση ότι στο αμάξι σημειώνονται υπερβολικά μεγάλες θερμοκρασίες το καλοκαίρι οπότε δεν είναι σωστό περιβάλλον για μια μπαταρία γενικώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Έρχονται για να δούμε Η αυτονομία και ο 57mm driver δείχνουν πολύ δελεαστικά και δύσκολα να τα βρεις σε τέτοια ακουστικά αντίστοιχης τιμής. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Πολύ περίεργο. Τρία χρόνια το έχω, αγορασμένο από eBay, και δεν είχα ποτέ πρόβλημα σύνδεσης ή κουμπώματος ακουστικού-βάσης. Πολύ στιβαρό δείχνει εμένα. τόσο και γω νομίζω αν όχι παραπάνω... έχω ένα 3μηνο που δεν προσπαθώ καν να το κουμπώσω... και δεν είμαι κανένας τσαπατσουλης.. τα προσέχω... την προηγούμενη εβδομάδα μου έκανε κ αναβάθμιση δεν ξέρω αν την έβαλες.. είχα καιρό να το ελέγξω για αναβαθμίσεις, νόμιζα ότι τις σταμάτησαν. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Λογικά θα είναι συμβατές. Έξυπνη η πρακτική που εφαρμόζεις με μόνη μου ένσταση ότι στο αμάξι σημειώνονται υπερβολικά μεγάλες θερμοκρασίες το καλοκαίρι οπότε δεν είναι σωστό περιβάλλον για μια μπαταρία γενικώς. Μόνο κατά τη διάρκεια της οδήγησης το έχω στο ταμπλό. Όταν φεύγω, εννοείται το παίρνω μαζί μου. Γενικά είναι επικίνδυνο να μένει οποιαδήποτε συσκευή με μπαταρία για πολλές ώρες σε χώρο με τόσο υψηλή θερμοκρασία. τόσο και γω νομίζω αν όχι παραπάνω... έχω ένα 3μηνο που δεν προσπαθώ καν να το κουμπώσω... και δεν είμαι κανένας τσαπατσουλης.. τα προσέχω... την προηγούμενη εβδομάδα μου έκανε κ αναβάθμιση δεν ξέρω αν την έβαλες.. είχα καιρό να το ελέγξω για αναβαθμίσεις, νόμιζα ότι τις σταμάτησαν. Μπα, δεν ήξερα ότι βγήκε καινούργια έκδοση, έχω κανένα τρίμηνο να ελέγξω. Changelog ξέρουμε;;; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Έρχονται για να δούμε Η αυτονομία και ο 57mm driver δείχνουν πολύ δελεαστικά και δύσκολα να τα βρεις σε τέτοια ακουστικά αντίστοιχης τιμής. Send From Note 3 With S8 Port Rom Η αυτονομία, το μπάσο, η ανεση θα σε ενθουσιασουν, τα υλικά κατασκευής ΟΧΙ. Την καλύτερη επιλογή έκανες. Πάρε και αυτή τη θήκη θα με θυμηθείς. http://m.ebay.com/itm/292091085736?_mwBanner=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Η αυτονομία, το μπάσο, η ανεση θα σε ενθουσιασουν, τα υλικά κατασκευής ΟΧΙ. Την καλύτερη επιλογή έκανες. Πάρε και αυτή τη θήκη θα με θυμηθείς. http://m.ebay.com/itm/292091085736?_mwBanner=1 Σε άκουσα φίλε μου τότε που μιλούσαμε και όντως διαβάζω τα καλύτερα. Δεν με πειράζει η ποιότητα θα τα προσέχω όσο γίνεται. Θα την τσιμπήσω τη θήκη είναι ότι πρέπει για να μην πιάνουν σκόνη. Τα bakeey δεν με κράτησε η αυτονομία τους. Τα έδωσα όσο τα πήρα σε ένα φίλο που ξετρελάθηκε και δεν έχει θέμα με την αυτονομία. Η αυτονομία, το μπάσο, η ανεση θα σε ενθουσιασουν, τα υλικά κατασκευής ΟΧΙ. Την καλύτερη επιλογή έκανες. Πάρε και αυτή τη θήκη θα με θυμηθείς. http://m.ebay.com/itm/292091085736?_mwBanner=1 Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Έχω φτάσει σε σημείο να λέω: Τι θα γίνει δεν θα τα φορτισω πότε; έχω 2 βδομάδες με περίπου κανα 2ωρο τη μέρα. Αλήθεια πόσο σου κράτησε η αυτονομία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Έχω φτάσει σε σημείο να λέω: Τι θα γίνει δεν θα τα φορτισω πότε; έχω 2 βδομάδες με περίπου κανα 2ωρο τη μέρα. Αλήθεια πόσο σου κράτησε η αυτονομία; Τέτοια λεγε μου. Το bakeey 3 4 ώρες το πολύ τα μέτρησα σε άνω του μετρίου εντάσεις. Πολυ λίγο πχ αν θέλω να δω καμία σειρά 4 5 επεισόδια η κάνα 2 ταινίες κάνα παιχνιδάκι. Στα υπόλοιπα πλήρως ικανοποιημένος αλλά η αυτονομία δεν. Τα bluedio πιστεύω θα έχουν καλύτερο μπάσο λόγω 57mm όπως και πιο εύκολη ρύθμιση της έντασης από ότι είδα δεν έχει κουμπιά στην ένταση είναι με τροχακι. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Ναι, όπως σου είπα το μπάσο θα σε ξετρελανει... Με τα ακουστικά αυτά (bluedio) έχω δει ολόκληρη σεζόν The Flash χωρίς φόρτιση. Πάντως 4 ώρες τα bakeey είναι κάτω του μετρίου. Και μια ενημέρωση για να μη φρικαρεις, για να αλλάξεις mode πχ απο Bluetooth σε mp3 ή ράδιο, πρέπει να πατήσεις τη ροδέλα μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Ναι, όπως σου είπα το μπάσο θα σε ξετρελανει... Με τα ακουστικά αυτά (bluedio) έχω δει ολόκληρη σεζόν The Flash χωρίς φόρτιση. Πάντως 4 ώρες τα bakeey είναι κάτω του μετρίου. Και μια ενημέρωση για να μη φρικαρεις, για να αλλάξεις mode πχ απο Bluetooth σε mp3 ή ράδιο, πρέπει να πατήσεις τη ροδέλα μέσα. 40 ώρες αυτονομία λέει θα έσπερνα τα T3 αλλά έχει τις μισές ώρες αυτονομία και από ήχο τα ίδια. Κάτω του μετριου ναι ενώ γράφουν 7 8. Νομίζω είχα δει κουμπί δεξιά που λέει Mode. Δεν αλλάζει από εκεί δηλαδή. Δεν με ενοχλεί η ροδέλα αρκεί να μην έχει θέμα με το πάτημα μια χαλάσει γρήγορα. Αν και σε Bluetooth θα το έχω κυρίως. Έκανα και την τηλεόραση και συνδέεται απευθείας με όλα τα Bluetooth ακουστικά και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία να βάζεις ακουστικά να ανοίγεις τηλεόραση με τον σκληρό πάνω και να βλέπεις ότι θες. Με τα bakeey αγανάκτησα με την αυτονομία. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megaloup Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 40 ώρες αυτονομία λέει θα έσπερνα τα T3 αλλά έχει τις μισές ώρες αυτονομία και από ήχο τα ίδια. Κάτω του μετριου ναι ενώ γράφουν 7 8. Νομίζω είχα δει κουμπί δεξιά που λέει Mode. Δεν αλλάζει από εκεί δηλαδή. Δεν με ενοχλεί η ροδέλα αρκεί να μην έχει θέμα με το πάτημα μια χαλάσει γρήγορα. Αν και σε Bluetooth θα το έχω κυρίως. Έκανα και την τηλεόραση και συνδέεται απευθείας με όλα τα Bluetooth ακουστικά και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία να βάζεις ακουστικά να ανοίγεις τηλεόραση με τον σκληρό πάνω και να βλέπεις ότι θες. Με τα bakeey αγανάκτησα με την αυτονομία. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Send From Note 3 With S8 Port Rom Πως έκανες την τηλεόραση να συνδέεται με Bluetooth ακουστικά; το υποστηρίζει ή με κάποιο gadgetaki? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Πως έκανες την τηλεόραση να συνδέεται με Bluetooth ακουστικά; το υποστηρίζει ή με κάποιο gadgetaki? Έχω την 55h6400 της Samsung. Μπήκα στο κρυφό μενού και με μια αλλαγή συνδέεται άψογα με όλα τα Bluetooth ακουστικά. Απίστευτα βολικό. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Την ίδια έχω, δεν χρειάστηκε να κάνω κάποια αλλαγή, έτσι για το αρχείο τι άλλαξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Την ίδια έχω, δεν χρειάστηκε να κάνω κάποια αλλαγή, έτσι για το αρχείο τι άλλαξες; Δεν έβρισκε τα ακουστικά αν δεν έκανα την αλλαγή. Μπαίνεις κρυφό μενού πας engineer options και στο Bluetooth το βάζεις στο on. Από τότε όλα κομπλέ έβρισκε τα ακουστικά σε 2 δευτερα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Δεν έβρισκε τα ακουστικά αν δεν έκανα την αλλαγή. Μπαίνεις κρυφό μενού πας engineer options και στο Bluetooth το βάζεις στο on. Από τότε όλα κομπλέ έβρισκε τα ακουστικά σε 2 δευτερα. Send From Note 3 With S8 Port Rom για πες πως μπαίνουμε στο κρυφό μενού της Samsung! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 (edited) για πες πως μπαίνουμε στο κρυφό μενού της Samsung! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Αρχικά κλείνουμε την τηλεόραση. Με το απλό κοντρόλ πατάμε info έπειτα mute έπειτα menu και τέλος power. Θα μας ανοίξει σε secret menu. Με τη σειρά οχι όλα μαζί ταυτόχρονα. Είχα σκεφτεί να την κάνω και ρουτ αλλά δεν το έψαξα πολύ. Send From Note 3 With S8 Port Rom Edited August 21, 2017 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Ήθελα να την κάνω και γω για να βάλω το kodi αλλά βολεύτηκα με το tv box και το άφησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts