Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Δεν ξέρω Γιάννη, έχω ακούσει αρκετά παράπονα για το m165... Είναι πανέμορφο (ειδικά το λευκό) αλλά δεν θα έπρεπε να είχε προβλήματα στην τιμή των 60 ευρώ... Πχ έχω διαβάσει ότι τα πρώτα 5-7 δευτερόλεπτα μιας κλήσης κάνει κάποιους περίεργους θορύβους που οφείλονται στην τεχνολογία μείωσης θορύβου...

Το λευκό έχω. :D

Δεν μου έχουν κάνει παράπονα για περίεργους ήχους. Γενικά δεν μου έχουν κάνει παράπονα και το χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα, όταν μιλάω. Γενικά, είμαι ικανοποιημένος, αλλά δεν έχει αυτήν την κορυφαία ακουστική που είχε το 975.

Μιας και το έχεις, χρησιμοποιείται και σαν in-ear έτσι? Χωρίς το άγκιστρο δηλαδή... Έχει στη συσκευασία τα τρία διαφορετικά μεγέθη για την μικρή σιλικόνη που μπαίνει στο αυτί?

Νομίζω Άλεξ, ότι τα καινούρια έχουν μόνο ένα μέγεθος σιλικόνης. Τουλάχιστον το M165 έτσι είναι. Από παντού να κόψουν ρε παιδί μου....:mad:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

εχει δοκιμασει κανεις να ακουσει ραδιο απο τα SBH-20 ? βεβαια το κινητο μου εχει ραδιο.....:happy:
android or ios or wm......who cares.....???

Σημερα παρελαβα το ακουστικό.Μεσα εχει μονο τ ακουστικο με αυτο τ τζελ,τ άγκιστρο και το καλώδιο.Σαν πρωτη εντυπωση πολυ ωραιο και καλος ο ηχος αλλα θελω να ρωτησω,οταν το βαζω στο αυτι νιωθω οτι θα μου φυγει(αλλα δεν φευγει)οποτε χρησιμοποιω ανγκαστικα το άγκιστρο..μηπως το βαζω λαθος ή ετσι ειναι πλέον;

χαιρομαι που σου αρεσε, εγω φιλε δεν χρησιμοποιω το αγκιστρο ,ποτε δεν χρησιμοποιουσα , η καλυτερη λυση ειναι αυτο εδω http://prntscr.com/3xqjn6 με κοστος 1-2 ευρω ,το χρησιμοποιω ετσι χρονια οποιο ακουστικο και να ειχα, το βγαζεις και το βαζεις οποτε θελεις απο το σχοινι σε χρονο 0 , τελος σε μενα καθεται πολυ καλα στο αυτι :)

edit μια φωτο απ οταν το ειχα στο m165 http://prntscr.com/3xpitj

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μου κάνει εντύπωση καθώς όπως μπορείς να δεις εδώ το m70 έχει ένα μικρόφωνο σε σχέση με το m165 που έχει δύο... Θεωρητικά θα έπρεπε οι φίλοι σου να σε ακούνε καλύτερα με το m165, σε ίδιες συνθήκες πάντα εννοείται...

και εμενα μου ειχε κανει εντυπωσει φιλε αυτο , και ομως ,με το m70 ακουγεσαι και ακους καλυτερα :)

χαιρομαι που σου αρεσε, εγω φιλε δεν χρησιμοποιω το αγκιστρο ,ποτε δεν χρησιμοποιουσα , η καλυτερη λυση ειναι αυτο εδω http://prntscr.com/3xqjn6 με κοστος 1-2 ευρω ,το χρησιμοποιω ετσι χρονια οποιο ακουστικο και να ειχα, το βγαζεις και το βαζεις οποτε θελεις απο το σχοινι σε χρονο 0 , τελος σε μενα καθεται πολυ καλα στο αυτι :)

edit μια φωτο απ οταν το ειχα στο m165 http://prntscr.com/3xpitj

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και εμενα μου ειχε κανει εντυπωσει φιλε αυτο , και ομως ,με το m70 ακουγεσαι και ακους καλυτερα :)

Η καλυυερη λυση ειναι να τ εχεις κρεμασμενο με σχοινακι;μετα απο ωρα στ αυτι με ψιλο ενοχλει..εσενα μπαινει και κουμπώνει μεσα στ αυτι;

Edited by arxontas2323

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Η καλυυερη λυση ειναι να τ εχεις κρεμασμενο με σχοινακι;μετα απο ωρα στ αυτι με ψιλο ενοχλει..εσενα μπαινει και κουμπώνει μεσα στ αυτι;

ναι , για μενα η καλυτερη λυση ειναι αυτην ,δεν προκειτε να το χασεις και οταν δε το θελεις το σχοινακι βγαινει πανευκολα ,στο αυτι δε μπορω να το εχω συνεχεια ,δε μ αρεσει ,στο αυτι το βαζω μονο οταν θελω να μιλησω, σε μενα καθετε πολυ καλα στο αυτι ,καλα παιζει ρολο και τι αυτια εχεις :lol: ,επισης υπαρχουν φθηνα ανταλλακτικα στο ebay ,αναλογα με το μεγεθος του αυτιου βαζεις και το καταλληλο πιαστρακι :)

Υπαρχει κ αυτη η λυση για κρεμασμα του ακουστικου

http://amitel.gr/plantronics-micro-usb-lanyard-safety.html

καθως κ μεγαλη ποικιλια με eartips

http://amitel.gr/katigories-proionton/bluetooth-plantronics.html#ty%3Bpagination_contents%3B%2Fkatigories-proionton%2Fbluetooth-plantronics-page-2.html

Το λευκό έχω. :D

Δεν μου έχουν κάνει παράπονα για περίεργους ήχους. Γενικά δεν μου έχουν κάνει παράπονα και το χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα, όταν μιλάω. Γενικά, είμαι ικανοποιημένος, αλλά δεν έχει αυτήν την κορυφαία ακουστική που είχε το 975.

Πανέμορφο είναι το λευκό Γιάννη... Για την ποιότητα του 975 μάλλον θα πρέπει να πας στη σειρά voguer της plantronics όπου ξεφεύγεις και σε τιμή βέβαια...

Νομίζω Άλεξ, ότι τα καινούρια έχουν μόνο ένα μέγεθος σιλικόνης. Τουλάχιστον το M165 έτσι είναι. Από παντού να κόψουν ρε παιδί μου....:mad:

Σοβαρά τώρα?? Το m165 έχει μόνο ένα μέγεθος??? Αφού σε όσα unboxing/review έχω δει στο ίντερνετ βγάζουν από τη συσκευασία 3 μεγέθη (Small/Medium/Large)...

Τι να πω, ενώ είναι πανέμορφο το m165 έχω διαβάσει αρκετά σχόλια για μετριοτητα... Αν έκανε 25-30 ευρώ δεν θα το συζητούσα αλλά στα 46-50 όχι...

Powerd by OnePlus 7 Pro

http://amitel.gr/katigories-proionton/bluetooth-plantronics.html#ty%3Bpagination_contents%3B%2Fkatigories-proionton%2Fbluetooth-plantronics-page-2.html

δεν το προτεινω φιλε μου, κουμπωνει στην εισοδο φορτισης και υπαρχει μεγαλος κινδυνος να το χασεις

δεν το προτεινω φιλε μου, κουμπωνει στην εισοδο φορτισης και υπαρχει μεγαλος κινδυνος να το χασεις

Το εχω περιπου κανα 8μηνο στο m165 χωρις καποιο προβλημα. Θελει αρκετο τραβηγμα για να βγει. Ομως και αυτο που λες δεν ειναι και απιθανο ;)

Σήμερα αγόρασα το Plantronics M90. Έχω το Samsung Note3 και παρατήρησα πως δεν κάνει απόρριψη κλήσης με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού κλήσης. Είναι φυσιολογικό;
Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Πανέμορφο είναι το λευκό Γιάννη... Για την ποιότητα του 975 μάλλον θα πρέπει να πας στη σειρά voguer της plantronics όπου ξεφεύγεις και σε τιμή βέβαια...
Αυτο βλςπω και εγω, τα υπολοιπα ειναι ημιμετρα..

Σοβαρά τώρα?? Το m165 έχει μόνο ένα μέγεθος??? Αφού σε όσα unboxing/review έχω δει στο ίντερνετ βγάζουν από τη συσκευασία 3 μεγέθη (Small/Medium/Large)...
. Το 165 ειδικα, σιγουρα εχει μονο 1 μεγεθος. Επισης, εχει μονο φορτιστη αυτοκινητου, οχι πριζας... Αλλο κουφο και αυτο...

Μιλάμε για γύφτους δηλαδή :lol: :lol:

Λες και κάνει 20 ευρώ και πάνε να κερδίσουν από τον αντάπτορα...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Μιλάμε για γύφτους δηλαδή :lol: :lol:

Λες και κάνει 20 ευρώ και πάνε να κερδίσουν από τον αντάπτορα...

Ναι, με ξαφνισε πολυ. Απο το 975 που ειχε 3 λαστιχακια σιλικονης, φορτιστη και θηκη-φορτιστη....λεω, που επεσα Θεε μου!! :lol:

Αυριο το πρωι παραγγελια τα διαφορα μεγεθη να τα δοκιμασω γιατι δεν μου καθεται καλα στ αυτι!!ευχαριστω πολυ!!

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Σήμερα αγόρασα το Plantronics M90. Έχω το Samsung Note3 και παρατήρησα πως δεν κάνει απόρριψη κλήσης με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού κλήσης. Είναι φυσιολογικό;

Τελικά έφταιγε ότι όλα τα προηγούμενα bt που είχα, έκαναν απόρριψη κλήσης με παρατεταμένο πάτημα χωρίς να το αφήνω. Το κρατούσα δηλαδή πατημένο το κουμπί μέχρι να τερματιστεί η εισερχόμενη κλήση. Στο plantronics m90 όμως όσο έχεις πατημένο το κουμπί δεν κάνει τίποτα. Θέλει πάτημα 2,3 δευτερολέπτων και μετά το αφήνεις για να δώσει την εντολή. Είναι το πρώτο plantronics που έχω και έχω πάθει πλάκα με την ποιότητα του ήχου. Φοβερή ακουστική και επίσης με ακούνε πεντακάθαρα και δυνατά.

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Φίλε μου πώς είναι η περιγραφή του κορδονιού για να το ψάξω. Είναι όντως πρακτικό και κρατάει καλά το ακουστικό;

Έχω το Jabra Stealth και η θύρα usb του είναι σε εντελώς άβολη θέση και έτσι δεν βολεύει κορδόνι με usb.

Φίλε μου πώς είναι η περιγραφή του κορδονιού για να το ψάξω. Είναι όντως πρακτικό και κρατάει καλά το ακουστικό;

Έχω το Jabra Stealth και η θύρα usb του είναι σε εντελώς άβολη θέση και έτσι δεν βολεύει κορδόνι με usb.

εγω πηγα φιλε μου σε μαγαζι που πουλαει κουμπια,χαντρες, κορδονια κλπ κλπ και ζητησα να μου δειξει δυο τρια σχεδια που κανουν για κρεμαστά για το λαιμο , εχει πολλα σχεδια, διαλεξε ενα που σου αρεσει και μετα κανε τον κομπο που βλεπεις στην φωτο, το βαζεις - βγαζεις αμεσα , να το χασεις δεν προκειται ,χρησιμοποιώ αυτην την πατεντα χρονια ,ειναι και ομορφο :)

εγω πηγα φιλε μου σε μαγαζι που πουλαει κουμπια,χαντρες, κορδονια κλπ κλπ και ζητησα να μου δειξει δυο τρια σχεδια που κανουν για κρεμαστά για το λαιμο , εχει πολλα σχεδια, διαλεξε ενα που σου αρεσει και μετα κανε τον κομπο που βλεπεις στην φωτο, το βαζεις - βγαζεις αμεσα , να το χασεις δεν προκειται ,χρησιμοποιώ αυτην την πατεντα χρονια ,ειναι και ομορφο :)

Ευχαριστώ πολύ φιλαράκο. Θα ψάξω και θα ενημερώσω. Έχω την εντύπωση ότι κατάλαβα πως γίνονται οι κόμποι, αλλά θα φανεί στην πράξη :p

Ευχαριστώ πολύ φιλαράκο. Θα ψάξω και θα ενημερώσω. Έχω την εντύπωση ότι κατάλαβα πως γίνονται οι κόμποι, αλλά θα φανεί στην πράξη :p

Τίποτα φίλε, αν δε βγάλεις άκρη με τον κόμπο θα σου ανεβάσω κανα δύο φώτο ;)

• 2 weeks later...

Απο τα BT της sony ποιες οι διαφορες μεταξυ sbh 50 με 52?

Το 52 το βρισκω στο ebay με 30 ευρω και λιγο λιγοτερα σε καποιους,θα το εμπιστευοσαστε?

Απο τα BT της sony ποιες οι διαφορες μεταξυ sbh 50 με 52?

Το 52 το βρισκω στο ebay με 30 ευρω και λιγο λιγοτερα σε καποιους,θα το εμπιστευοσαστε?

Δεν είναι γνήσια αυτά που βλέπεις

Μετά από 12 μέρες με το Plantronics m165 (marque 2) τελικά:

+ Αυτονομία. Το έχω φορτίσει μόλις 2,5 φορές σε 12 μέρες και το κλείνω μόνο τη νύχτα, ενώ μιλάω αρκετά όλη μέρα στο γραφείο...

+ Ελαφρύ. Τρομερά ελαφρύ, σε συνδυασμό με το πολύ καλό στήριγμα ούτε που το καταλαβαίνω στο αυτί και το ξεχνάω εκεί...

+ Μέγεθος. Πολύ μικρό, βολικό, ούτε που φαίνεται...

+ Ήχος. Εξαιρετική ποιότητα ήχου και δυνατό ηχείο, αν είμαι σε χώρο με ησυχία το βάζω στο μεσαίο και όχι στο τέρμα.

+ Μικρόφωνο. Παρά τα όσα είχα διαβάσει η απομόνωση του ήχου που κάνει είναι εκπληκτική... Δεν μου έχει διαμαρτυρηθεί κανείς ότι δεν με ακούει και έχει δοκιμαστεί παντού, στο αυτοκίνητο με ανοιχτό παράθυρο, στο μπαλκόνι με αέρα και στο κέντρο της Πάτρας :p (πάντα σε λογικά πλαίσια έτσι, δεν πήγα και σε συναυλία)

- Μα μόνο φορτιστή αυτοκινήτου ρε Plantronics??? Το ψιλοσώζει με το καλώδιο είναι η αλήθεια που μπαίνει και άλλη USB, αλλά οκ...

- Το ένα πλαστικό αν και από ότι βλέπω δεν βγαίνει έτσι απλά, αλλά αν χαθεί/κοπεί πρέπει να πληρώσεις 7-8 ευρώ για άλλο :down:

Γενικά στη λειτουργία του άψογο σε όλα :D

Powerd by OnePlus 7 Pro

Μετά από 12 μέρες με το Plantronics m165 (marque 2) τελικά:

+ Αυτονομία. Το έχω φορτίσει μόλις 2,5 φορές σε 12 μέρες και το κλείνω μόνο τη νύχτα, ενώ μιλάω αρκετά όλη μέρα στο γραφείο...

+ Ελαφρύ. Τρομερά ελαφρύ, σε συνδυασμό με το πολύ καλό στήριγμα ούτε που το καταλαβαίνω στο αυτί και το ξεχνάω εκεί...

+ Μέγεθος. Πολύ μικρό, βολικό, ούτε που φαίνεται...

+ Ήχος. Εξαιρετική ποιότητα ήχου και δυνατό ηχείο, αν είμαι σε χώρο με ησυχία το βάζω στο μεσαίο και όχι στο τέρμα.

+ Μικρόφωνο. Παρά τα όσα είχα διαβάσει η απομόνωση του ήχου που κάνει είναι εκπληκτική... Δεν μου έχει διαμαρτυρηθεί κανείς ότι δεν με ακούει και έχει δοκιμαστεί παντού, στο αυτοκίνητο με ανοιχτό παράθυρο, στο μπαλκόνι με αέρα και στο κέντρο της Πάτρας :p (πάντα σε λογικά πλαίσια έτσι, δεν πήγα και σε συναυλία)

- Μα μόνο φορτιστή αυτοκινήτου ρε Plantronics??? Το ψιλοσώζει με το καλώδιο είναι η αλήθεια που μπαίνει και άλλη USB, αλλά οκ...

- Το ένα πλαστικό αν και από ότι βλέπω δεν βγαίνει έτσι απλά, αλλά αν χαθεί/κοπεί πρέπει να πληρώσεις 7-8 ευρώ για άλλο :down:

Γενικά στη λειτουργία του άψογο σε όλα :D

Το ακουστικό του Άλεξ είναι δυνατό, αλλά στη μέγιστη ένταση σαν να χαλάει ελάχιστα η ποιότητα. Ελάχιστα. Το 975 είχε ΤΟ απόλυτο ακουστικό.

Σε ότι αφορά τα μικρόφωνα, παρά τα παράπονα που διαβάζω, όπως λες και εσύ, ποτέ κανείς δεν μου διαμαρτυρήθηκε.

Με γεια, είναι καλή επιλογή, εγώ το έχω πάρει 2 φορές...