mirrorofsorrow Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Το Μ165 χρησιμοποιώ αυτή την περίοδο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πολύ ελαφρύ, με καλή αυτονομία, εύκολο pairing, καμία απολύτως αποσύνδεση, καλή εμβέλεια, όμορφο και στέκεται άψογα στο αυτί. Βέβαια το noise cancelation δεν φτάνει στα επίπεδα των ακριβότερων μοντέλων (είχα πριν το Μ1100 και η ποιότητα είναι εμφανής) αλλά γενικά είναι μια παρά πολύ καλή επιλογή για αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) jabra bt2046 έχω δύο μέρες από ebay και μου λένε οι συνομιλητές ότι επιτέλους με ακούνε καθαρά! αγκιστρα ανταλλακτικά όμως δεν βρήκα στο ebay . που να κοιτάξω; Edited September 28, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_de_ze Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) Ο ΚΟΚ επιτρέπει τη χρήση κινητού κατά την οδήγηση σε περίπτωση μόνο που χρησιμοποιείται με ακουστικό ασύρματης επικοινωνίας (bluetooth) για τη συνομιλία. Και απαγορεύει τη χρήση κινητού με hands free, επειδή έχει καλώδια (που μπορεί να επηρεάσουν, όπως ισχυρίζονται, την ελευθερία κινήσεων κλπ). Αν έχεις bluetooth που παίρνει ακουστικά με κοντά καλώδια (πχ. Sony SBH50 κλπ), επιτρέπεται η χρήση του ή όχι? Ξέρει κανείς? Edited September 28, 2014 by chris_de_ze Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 (edited) Εγώ δηλώνω ερωτευμένος με το mw1,σε συνδυασμό με note 3 & iPhone 5s. Ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει Eιλικρινα,δουλευει καλα το mw1,με το Νote 3;Τι μου λες... Κι εγω το απεσυρα στη...συνταξη,γιατι δεν δουλευε καλα,τοσο με το Note 2,απο τη στιγμη που πηγε σε Android 4.3,οσο και με το Note 3. Το προβλημα ειναι οτι δεν ακους τον αλλο,ενω αυτος σε ακουει,και πρεπει,ετσι και χτυπησει το τηλεφωνο και σου παρουσιασει το προβλημα,ή να ανοιξεις το μεγαφωνο και να ακουσεις απ κει,οπερ ατοπον,'η να πατησεις ενα κουμπι κατω δεξια στο τηλεφωνο,που γραφει ακουστικα. Αλλα η πλακα ηταν οτι δεν το εκανε παντα,μερικες φορες,δουλευε καλα.:confused: Και βεβαια,ειναι σαφως καλυτερο το mw1 απο το 50,που κανει μια ωρα να ανοιξει οταν πατησεις για απαντηση ή για να βαλεις το ραδιο. Κριμα που μενεις τοσο μακρυα,γιατι θα σε παρακαλουσα να το δεις,μπας και φτιαξει.Και θα τα ειχα και τα δυο.Ετσι κι αλλοιως,η μπαταρια τους,δεν κραταει και τοσο πολυ,οταν τα εχω συνεχεια ανοιχτα,ακουγοντας ραιοφωνο,οπότε το δευτερο θα ηταν ο,τι πρεπει. Edited September 28, 2014 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 jabra bt2046 έχω δύο μέρες από ebay και μου λένε οι συνομιλητές ότι επιτέλους με ακούνε καθαρά! αγκιστρα ανταλλακτικά όμως δεν βρήκα στο ebay . που να κοιτάξω;βλεπω εαν αργησω κανενα πενταλεπτο μακρια του το κινητο δεν κανει reconnect παρα μονο εαν πατησω τρεις φορες το κουμπακι του γαμτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ο ΚΟΚ επιτρέπει τη χρήση κινητού κατά την οδήγηση σε περίπτωση μόνο που χρησιμοποιείται με ακουστικό ασύρματης επικοινωνίας (bluetooth) για τη συνομιλία. Και απαγορεύει τη χρήση κινητού με hands free, επειδή έχει καλώδια (που μπορεί να επηρεάσουν, όπως ισχυρίζονται, την ελευθερία κινήσεων κλπ). Αν έχεις bluetooth που παίρνει ακουστικά με κοντά καλώδια (πχ. Sony SBH50 κλπ), επιτρέπεται η χρήση του ή όχι? Ξέρει κανείς? Κανονικα και με τον νομο!!!!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Κανονικα και με τον νομο!!!!:lol::lol::lol: Αρκει να μη βαζεις και τα δυο ακουστικα στ' αυτια,αλλα μονον στο ενα,για να μη χανεις την επαφη με το δρομο,και να μην ακους ποτέ μουσικη με αυτα στο αυτοκινητο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Eιλικρινα,δουλευει καλα το mw1,με το Νote 3;Τι μου λες... Κι εγω το απεσυρα στη...συνταξη,γιατι δεν δουλευε καλα,τοσο με το Note 2,απο τη στιγμη που πηγε σε Android 4.3,οσο και με το Note 3. Το προβλημα ειναι οτι δεν ακους τον αλλο,ενω αυτος σε ακουει,και πρεπει,ετσι και χτυπησει το τηλεφωνο και σου παρουσιασει το προβλημα,ή να ανοιξεις το μεγαφωνο και να ακουσεις απ κει,οπερ ατοπον,'η να πατησεις ενα κουμπι κατω δεξια στο τηλεφωνο,που γραφει ακουστικα. Αλλα η πλακα ηταν οτι δεν το εκανε παντα,μερικες φορες,δουλευε καλα.:confused: Και βεβαια,ειναι σαφως καλυτερο το mw1 απο το 50,που κανει μια ωρα να ανοιξει οταν πατησεις για απαντηση ή για να βαλεις το ραδιο. Κριμα που μενεις τοσο μακρυα,γιατι θα σε παρακαλουσα να το δεις,μπας και φτιαξει.Και θα τα ειχα και τα δυο.Ετσι κι αλλοιως,η μπαταρια τους,δεν κραταει και τοσο πολυ,οταν τα εχω συνεχεια ανοιχτα,ακουγοντας ραιοφωνο,οπότε το δευτερο θα ηταν ο,τι πρεπει. Τι να πω Θόδωρε, θυμάμαι ότι είχες κάτι θεματάκια αλλά νόμιζα ότι έφτιαξαν. Μόνο στο note 2 μου είχε βγάλει κάτι προβλήματα αλλά μετά από μια διορθωτική αναβάθμιση της σαμυ έφτιαξε και βεβαίως τη γκέλα που είχε κάνει η ίδια η σονυ με τη μάπα αναβάθμιση των εφαρμογών της. Κατά τα άλλα.....φτου φτου φτου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) Ευτυχής κάτοχος του Plantronics Voyager Edge εδώ και λίγη ώρα κι εγώ. Περισσότερες εντυπώσεις για εμπειρία χρήσης και ποιότητα συνομιλίας μετά από εξονυχιστικό έλεγχο και testing κάποιων ημερών. :) Edited September 29, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ευτυχής κάτοχος του Plantronics Voyager Edge εδώ και λίγη ώρα κι εγώ. Περισσότερες εντυπώσεις για εμπειρία χρήσης και ποιότητα συνομιλίας μετά από εξονυχιστικό έλεγχο και testing κάποιων ημερών. :) Τελικά άδικα ανησυχούσες :). Περιμένω εντυπώσεις κυρίως για την ποιότητα του ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Τελικά άδικα ανησυχούσες :). Περιμένω εντυπώσεις κυρίως για την ποιότητα του ήχου. Ναι, άργησε λίγο παραπάνω, αλλά τελικά μου ήρθε σήμερα. Όσον αφορά τον ήχο στις κλήσεις, εγώ ακούω τέλεια, αλλά από άποψη συνομιλητών μου έχω ανάμικτα αποτελέσματα. Κάποιοι δεν κατάλαβαν αν μιλούσα με ακουστικό ή με το κινητό, αλλά υπήρξε μία περίπτωση, με συγκεκριμένο συνομιλητή που παραπονέθηκε για διακοπές στον ήχο. Δεν ξέρω αν είναι μεμονωμένο περιστατικό, θα δείξει τις επόμενες μέρες. Κάτι άλλο που παρατήρησα ήταν ότι στην αρχή δε δούλευε ο έξυπνος αισθητήρας, δηλαδή δεν άλλαζε την κλήση από ακουστικό σε τηλέφωνο κι αντίθετα. Έκανα αναβάθμιση μέσω του υπολογιστή, μου εγκατέστησε το Firmware 24 κι έκτοτε δουλεύει τέλεια, σε βαθμό που να αναρωτιέμαι πώς στο καλό έχουν πετύχει κάτι τέτοιο. :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ναι, άργησε λίγο παραπάνω, αλλά τελικά μου ήρθε σήμερα. Όσον αφορά τον ήχο στις κλήσεις, εγώ ακούω τέλεια, αλλά από άποψη συνομιλητών μου έχω ανάμικτα αποτελέσματα. Κάποιοι δεν κατάλαβαν αν μιλούσα με ακουστικό ή με το κινητό, αλλά υπήρξε μία περίπτωση, με συγκεκριμένο συνομιλητή που παραπονέθηκε για διακοπές στον ήχο. Δεν ξέρω αν είναι μεμονωμένο περιστατικό, θα δείξει τις επόμενες μέρες. Κάτι άλλο που παρατήρησα ήταν ότι στην αρχή δε δούλευε ο έξυπνος αισθητήρας, δηλαδή δεν άλλαζε την κλήση από ακουστικό σε τηλέφωνο κι αντίθετα. Έκανα αναβάθμιση μέσω του υπολογιστή, μου εγκατέστησε το Firmware 24 κι έκτοτε δουλεύει τέλεια, σε βαθμό που να αναρωτιέμαι πώς στο καλό έχουν πετύχει κάτι τέτοιο. :D Καλοριζικο και απο εμένα. Τα ίδια ακρ ιβώς προβλήματα είχα και εγώ . Μετά την αναβάθμιση έστρωσε. Το αναφέρω ποιο πάνω. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Οι 6 μηνες που γραφουν ως εγγυηση δεν ειναι ολιγον τι ατοπο? Για 2 χρονια δεν ειναι υπευθυνος ο πωλητης να παρεχει εγγυηση επισκευης ή αντικαταστασης? http://www.e-shop.gr/sony-sbh50-bluetooth-headset-black-p-TEL.014482 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καλοριζικο και απο εμένα. Τα ίδια ακρ ιβώς προβλήματα είχα και εγώ . Μετά την αναβάθμιση έστρωσε. Το αναφέρω ποιο πάνω. Άρα να περιμένω απροβλημάτιστη λειτουργία από τώρα και πέρα. Ωραίος. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Άρα να περιμένω απροβλημάτιστη λειτουργία από τώρα και πέρα. Ωραίος. :) Τουλάχιστον εγώ είμαι ευχαριστημένος . Χαλάλι τα 82 + 2 ευρώ που έδωσα. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) Τουλάχιστον εγώ είμαι ευχαριστημένος . Χαλάλι τα 82 + 2 ευρώ που έδωσα. Κι εμένα τόσο μου πήγε. Καταπληκτική αγορά. Και να αναλογιστείς ότι το προηγούμενό μου, το m1100, το πήρα 70€ από ελληνικό μαγαζί. Με μόλις 13-14€ παραπάνω πήρα το καλύτερο ακουστικό της αγοράς. Πάντως κάτι που το είχα αγωνία και έχει λυθεί είναι ότι και το multipoint λειτουργεί άψογα, καθότι το πολύ σημαντικό ξενέρωμα με το m1100 ήταν ότι δεν μου συνέδεε αυτόματα και τις δύο συσκευές μου, τη μία έπρεπε να την συνδέω χειροκίνητα. Με το Edge η σύνδεση είναι πανεύκολη και άμεση. Α, και ο έξυπνος αισθητήρας τελικά είναι μία εγκοπή πίσω από το earbud (βλέπε εικόνα παρακάτω). Ακόμα κι αν έχεις το ακουστικό βγαλμένο από το αυτί, π.χ. πάνω στο τραπέζι, και τον καλύψεις με το δάχτυλο, το Plantronics Hub, αλλάζει την ένδειξη από "Off Ear" σε "On Ear", οπότε έχουμε πλέον μία ιδέα για το πώς λειτουργεί. ;) Edited September 29, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Κι εμένα τόσο μου πήγε. Καταπληκτική αγορά. Και να αναλογιστείς ότι το προηγούμενό μου, το m1100, το πήρα 70€ από ελληνικό μαγαζί. Με μόλις 13-14€ παραπάνω πήρα το καλύτερο ακουστικό της αγοράς. Πάντως κάτι που το είχα αγωνία και έχει λυθεί είναι ότι και το multipoint λειτουργεί άψογα, καθότι το πολύ σημαντικό ξενέρωμα με το m1100 ήταν ότι δεν μου συνέδεε αυτόματα και τις δύο συσκευές μου, τη μία έπρεπε να την συνδέω χειροκίνητα. Με το Edge η σύνδεση είναι πανεύκολη και άμεση. Α, και ο έξυπνος αισθητήρας τελικά είναι μία εγκοπή πίσω από το earbud (βλέπε εικόνα παρακάτω). Ακόμα κι αν έχεις το ακουστικό βγαλμένο από το αυτί, π.χ. πάνω στο τραπέζι, και τον καλύψεις με το δάχτυλο, το Plantronics Hub, αλλάζει την ένδειξη από "Off Ear" σε "On Ear", οπότε έχουμε πλέον μία ιδέα για το πώς λειτουργεί. ;) Τελικα να το αγορασω και εγω ή να παρω το Jabra Stealth...εχω μπερδευτει.. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Τελικα να το αγορασω και εγω ή να παρω το Jabra Stealth...εχω μπερδευτει.. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των παιδιών που τα είχαν και τα δύο, το Edge είναι καλύτερο απ' το Stealth και από άποψης αποθορυβοποίησης και από άποψης αυτονομίας. Το Stealth είναι πιο κομψό/μικροκαμωμένο, και για κάποιους πιο όμορφο, πράγμα όμως εντελώς υποκειμενικό για μένα Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Σύμφωνα με τα λεγόμενα των παιδιών που τα είχαν και τα δύο, το Edge είναι καλύτερο απ' το Stealth και από άποψης αποθορυβοποίησης και από άποψης αυτονομίας. Το Stealth είναι πιο κομψό/μικροκαμωμένο, και για κάποιους πιο όμορφο, πράγμα όμως εντελώς υποκειμενικό για μένα οκ φιλε....απο ομορφια μου αρεσει το Edge οποτε αφου ειναι και καλυτερο εφυγα για αυτο.. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 (edited) οκ φιλε....απο ομορφια μου αρεσει το Edge οποτε αφου ειναι και καλυτερο εφυγα για αυτο.. Είναι μεν ακριβότερο το Edge, αλλά είναι και η βάση φόρτισης και ο έξυπνος αισθητήρας που του δίνουν τρομερό πλεονέκτημα στο να το προτιμήσει κάποιος έναντι των ανταγωνιστικών προτάσεων. Edited September 30, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Είναι μεν ακριβότερο το Edge, αλλά είναι και η βάση φόρτισης και ο έξυπνος αισθητήρας που του δίνουν τρομερό πλεονέκτημα στο να το προτιμήσει κάποιος έναντι των ανταγωνιστικών προτάσεων. 79,50 θα μου βγει...το περνω απο αυτον http://www.ebay.com/itm/280785777075?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Εχω παρει και αλλα πραγματακια και ειναι οκ...μου τον "εδωσε" γνωστος. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 (edited) 79,50 θα μου βγει...το περνω απο αυτον http://www.ebay.com/itm/280785777075?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Εχω παρει και αλλα πραγματακια και ειναι οκ...μου τον "εδωσε" γνωστος. Μια χαρά τιμούλα. Χτύπα το και δε θα χάσεις. Είναι φανταστικό μηχανάκι. Έχω από χτες που μιλάω και το χρησιμοποιώ ασταμάτητα και το έχω καταευχαριστηθεί. :) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Προς υπόλοιπους κατόχους: Έχετε εντοπίσει από πού μπορούμε να βρούμε επιπλέον eartips για το ακουστικό; Στο ebay έχει μόνο για παλιότερα μοντέλα, π.χ. m1100, και αποδεδειγμένα δεν ταιριάζουν (έχω το m1100 και δοκίμασα το eargel του, δεν εφαρμόζει καλά). :what: Edited September 30, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Μια χαρά τιμούλα. Χτύπα το και δε θα χάσεις. Είναι φανταστικό μηχανάκι. Έχω από χτες που μιλάω και το χρησιμοποιώ ασταμάτητα και το έχω καταευχαριστηθεί. :) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Προς υπόλοιπους κατόχους: Έχετε εντοπίσει από πού μπορούμε να βρούμε επιπλέον eartips για το ακουστικό; Στο ebay έχει μόνο για παλιότερα μοντέλα, π.χ. m1100, και αποδεδειγμένα δεν ταιριάζουν (έχω το m1100 και δοκίμασα το eargel του, δεν εφαρμόζει καλά). :what: Εγω πηρα για το M165 της γυναικας μου απο Ελλαδα...νομιζω ειναι τα ιδια ...εχει μεσα 3 eartips και 1 "γαντζο"..το σαιτ λεγεται e-finder.gr...περιμενω αλλα 3 πακετα γιατι η γυναικα καταστρεφει τους γαντζους στον μηνα μεσα :O Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Εγω πηρα για το M165 της γυναικας μου απο Ελλαδα...νομιζω ειναι τα ιδια ...εχει μεσα 3 eartips και 1 "γαντζο"..το σαιτ λεγεται e-finder.gr...περιμενω αλλα 3 πακετα γιατι η γυναικα καταστρεφει τους γαντζους στον μηνα μεσα :OΔυστυχώς δεν ταιριάζουν πολύ καλά αυτά για το m165, είναι τα ίδια που παίρνει και το m1100 που έχω, ταιριάζουν μεν, αλλά δε στερεώνονται πολύ σφιχτά σε μία θέση, γυρνάνε σχετικά εύκολα. Δυστυχώς μόνο στην Plantronics την ίδια βρήκα eargels για το Edge. Ίσως πάρω τελικά αυτά που λες, που τα βρίσκω πολύ εύκολα στο eBay, για να προφυλάξω τα eargels του Edge, αλλά δυστυχώς δεν είναι τα ίδια. Ίσως είναι σχετικά καινούργιο το ακουστικό και κάποια στιγμή κυκλοφορήσουν και στο eBay τα eargels του. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) Δυστυχώς δεν ταιριάζουν πολύ καλά αυτά για το m165, είναι τα ίδια που παίρνει και το m1100 που έχω, ταιριάζουν μεν, αλλά δε στερεώνονται πολύ σφιχτά σε μία θέση, γυρνάνε σχετικά εύκολα. Δυστυχώς μόνο στην Plantronics την ίδια βρήκα eargels για το Edge. Ίσως πάρω τελικά αυτά που λες, που τα βρίσκω πολύ εύκολα στο eBay, για να προφυλάξω τα eargels του Edge, αλλά δυστυχώς δεν είναι τα ίδια. Ίσως είναι σχετικά καινούργιο το ακουστικό και κάποια στιγμή κυκλοφορήσουν και στο eBay τα eargels του. Σχετικά καινούργιο δεν το λες, πάνε σχεδον 9 μήνες που κυκλοφόρησε. Στο ebay έχει 5-6 πωλητές : http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&LH_BIN=1&_nkw=plantronics+voyager+edge&_sop=15 πως δεν βρήκες ??? Edited October 1, 2014 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts