PAPAKITOU Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ξαφνικά σήμερα το Sony το 50αρι μου σταμάτησε να δουλεύει, δεν ανοίγει ούτε φορτίζει... Χτες το έκλεισα κανονικά και σήμερα νεκρο Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ξαφνικά σήμερα το Sony το 50αρι μου σταμάτησε να δουλεύει, δεν ανοίγει ούτε φορτίζει... Χτες το έκλεισα κανονικά και σήμερα νεκρο Αυτά έχουν τα sony. Φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Αυτά έχουν τα sony. Φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες. Ε οχι,ποτέ δε μου χαλασε Σονυ,ετσι.Το μονο ελαττωμα,ηταν οταν το mw1,σταματησε να δουλευει σωστα,οταν το Android,αλλαξε σε 4.3.Δουλευε,αλλα οχι σωστα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ε οχι,ποτέ δε μου χαλασε Σονυ,ετσι.Το μονο ελαττωμα,ηταν οταν το mw1,σταματησε να δουλευει σωστα,οταν το Android,αλλαξε σε 4.3.Δουλευε,αλλα οχι σωστα. Σωστά το λες. ΠΟΤΕ ΔΕΝ σου χάλασε Σόνυ. Στο παρελθόν δηλαδή. Τα καινούργια η Sony δεν ενδιαφέρεται για ποιότητα κατασκευής. Πολλά χαλάνε στη διετία μόλις λήξει η εγγύησή τους ή λίγο πριν και κάθεσαι και ψάχνεσαι τι φταίει και μια μέρα λήγει η εγγύηση και πάπαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ναι, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Όταν σε καλούν ακούγεται μια φωνή που λέει "Answer or Ignore" Τοτε θαρρω πως δεν του λειπει τιποτα. Αν υπαρχει και αυτη η εντολη, δλδ. να μπορει να εχει φωνητικο ελεγχο, τοτε το αγοραζω αυριο. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Τοτε θαρρω πως δεν του λειπει τιποτα. Αν υπαρχει και αυτη η εντολη, δλδ. να μπορει να εχει φωνητικο ελεγχο, τοτε το αγοραζω αυριο. Μην το σκέφτεσαι καν. Πάρτο! Και δεν είμαι και ντήλερ της Plantronics να φανταστείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Αυτά έχουν τα sony. Φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες. Ας μην βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα. Το ίδιο ακριβώς μου έχει συμβεί με το Plantronics M1100 και μου το αντικατέστησαν στα πλαίσια της εγγύησης. Και δεν ήμουν ο μόνος, έχει γίνει και σε άλλους. Δεν το λέω για να μειώσω την Plantronics, άλλωστε ακόμα το Μ1100 δουλέυω και μεχρι στιγμής είναι άριστο, αλλά αυτά συμβαίνουν σε όλα τα ηλεκτρονικά είδη. Αν υπάρχει εγγύηση, ο φίλος μας να ζητήσει επισκευή ή αντικατάσταση. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Παιδιά, ως προς το Plantronics Voyager Edge, συμφωνούμε ότι είναι multipoint. Συνδέει όμως αυτόματα και τις δύο συσκευές που έχεις; Ρωτάω γιατί το Plantronics m1100 που έχω είναι μεν multipoint, αλλά συνδέει αυτόματα μόνο την πρώτη συσκευή της οποίας θα ανοίξεις το ΒΤ. Τη συσκευή που δε θα προλάβει να συνδεθεί πρώτη, πρέπει να τη συνδέσω χειροκίνητα. Και εγγυημένα δεν είναι θέμα συμβατότητας, καθώς έχω δοκιμάσει με αρκετές συσκευές. Υπάρχει αυτή η δυσλειτουργία στο Edge; Παράξενο γιατί κι εγώ το έχω το 1100 αν και δεν το χρησιμοποιώ τώρα και δουλεύει κανονικά με τις συσκευές μου,όποιες κι αν είχα. Συνδέεται πρώτα με την μία και καπάκι με την άλλη. Ποτέ δεν πάτησα στο κινητό να βρει το bluetooth Παιδιά, ως προς το Plantronics Voyager Edge, συμφωνούμε ότι είναι multipoint. Συνδέει όμως αυτόματα και τις δύο συσκευές που έχεις; Ρωτάω γιατί το Plantronics m1100 που έχω είναι μεν multipoint, αλλά συνδέει αυτόματα μόνο την πρώτη συσκευή της οποίας θα ανοίξεις το ΒΤ. Τη συσκευή που δε θα προλάβει να συνδεθεί πρώτη, πρέπει να τη συνδέσω χειροκίνητα. Και εγγυημένα δεν είναι θέμα συμβατότητας, καθώς έχω δοκιμάσει με αρκετές συσκευές. Υπάρχει αυτή η δυσλειτουργία στο Edge; Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Μην το σκέφτεσαι καν. Πάρτο! Και δεν είμαι και ντήλερ της Plantronics να φανταστείς! Μιλάτε για το m55. Έχω το m65 που είναι καλύτερο και ακριβότερο αλλά από ακουστική είναι μάπα. Απορώ πως λέτε τόσα καλά λόγια. Jawbone και μόνο. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Και τι θα πάρουμε τώρα ρε παιδες... Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Plantronics m165 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Μιλάτε για το m55. Έχω το m65 που είναι καλύτερο και ακριβότερο αλλά από ακουστική είναι μάπα. Απορώ πως λέτε τόσα καλά λόγια. Jawbone και μόνο. Τι ακουστική να έχει ρε φίλε με 1-2 μικρόφωνα; Το m1100 με τρία μικρόφωνα επάνω, σπέρνει απλά. Μην έχουμε παράλογες απαιτήσεις από ακουστικά του 30ρικου. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Τι ακουστική να έχει ρε φίλε με 1-2 μικρόφωνα; Το m1100 με τρία μικρόφωνα επάνω, σπέρνει απλά. Μην έχουμε παράλογες απαιτήσεις από ακουστικά του 30ρικου. ;) 60 ευρώ έχει. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Και άμα θέλω με καλώδιο όπως το Sony? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) 60 ευρώ έχει. Ε όχι δα: http://www.e-shop.gr/plantronics-marque-2-m165-bluetooth-headset-black-p-TEL.010702 Εννοείται φυσικά ότι μιλάμε για το m165 και όχι για το m65, σωστά; Edited September 10, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) Nα ξαναπούμε ότι, μην αναζητάτε φοβερή ποιότητα ήχου, κλήσεων, ακύρωση θορύβου σε ΒΤ κάτω των 60-70€ Aυτή την στιγμή τα πιο ποιοτικά in-ear είναι τα ... Edge, ERA, Stealth. Edited September 10, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ε όχι δα: http://www.e-shop.gr/plantronics-marque-2-m165-bluetooth-headset-black-p-TEL.010702 Εννοείται φυσικά ότι μιλάμε για το m165 και όχι για το m65, σωστά; Δελεαστικο.. Αξίζει Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Nα ξαναπούμε ότι, μην αναζητάτε φοβερή ποιότητα ήχου, κλήσεων, ακύρωση θορύβου σε ΒΤ κάτω των 60-70€ Aυτή την στιγμή τα πιο ποιοτικά in-ear είναι τα ... Edge, ERA, Stealth. Επειδή έχω και το(νέο) Era και το Edge εγώ να πω ότι το era είναι σαφώς ανώτερο στην ποιότητα ήχου. Και στο πως σε ακούνε αλλά και στο πως ακούς. Αλλά και σε καταστολή θορύβου είναι καλύτερο. Και δεν τα έχω διαβάσει. Απλά δουλεύω μια ημέρα το ένα και μια το άλλο. Δεν πάνε να γράφουνε τα τεστ ότι θέλουνε.. Στην πράξη σας λέω τι γίνεται... Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 παιδια τα μαξιλαρακια των ψειρων απο που τα αγοραζουμε? απο ελλάδα η αγορα αμεσα! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 ολα καλα αυτα! ακουστικο με καλωδιο, οπως ρωτησε ο φιλος μας παραπανω, ποιο να παρουμε?? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Επειδή έχω και το(νέο) Era και το Edge εγώ να πω ότι το era είναι σαφώς ανώτερο στην ποιότητα ήχου. Και στο πως σε ακούνε αλλά και στο πως ακούς. Αλλά και σε καταστολή θορύβου είναι καλύτερο. Και δεν τα έχω διαβάσει. Απλά δουλεύω μια ημέρα το ένα και μια το άλλο. Δεν πάνε να γράφουνε τα τεστ ότι θέλουνε.. Στην πράξη σας λέω τι γίνεται... To εχει η φιλη μου το ΕRΑ και συμφωνω. Το Edge ομως ειναι καλυτερο! :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Σήμερα παρέλαβα το Edge μου. Απλά καταπληκτικό. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι είναι πολύ ελαφρύ . Καμιά σχέση με τα αντίστοιχα που είχα στο παρελθόν. Νιώθω οτι δεν το φοράω. Είχα μια αγωνία εάν μπαίνει στο αυτί μου και δεν βγαίνει . Αλλαξα το πλαστικο του ( έχει τρία ) αυτό που μπαίνει στο αυτί και όλα καλά . Έχει όμως και άλλα που δεν μου αρέσει όπως λες μεν " answear " για να απαντήσεις στη γραμμη αλλα δεν έχει να κλείσει η γραμμή. Ο τύπος στο ebay δεν μου έστειλε απόδειξη . Να του στείλω την ΣΔΟΕ; :D Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Σήμερα παρέλαβα το Edge μου. Απλά καταπληκτικό. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι είναι πολύ ελαφρύ . Καμιά σχέση με τα αντίστοιχα που είχα στο παρελθόν. Νιώθω οτι δεν το φοράω. Είχα μια αγωνία εάν μπαίνει στο αυτί μου και δεν βγαίνει . Αλλαξα το πλαστικο του ( έχει τρία ) αυτό που μπαίνει στο αυτί και όλα καλά . Έχει όμως και άλλα που δεν μου αρέσει όπως λες μεν " answear " για να απαντήσεις στη γραμμη αλλα δεν έχει να κλείσει η γραμμή. Ο τύπος στο ebay δεν μου έστειλε απόδειξη . Να του στείλω την ΣΔΟΕ; :D Δεν υπαρχει ακομα η τεχνολογια για αυτο που δεν σου αρεσει. Με γειαααα :) Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Δεν υπαρχει ακομα η τεχνολογια για αυτο που δεν σου αρεσει. Με γειαααα :) Ευχαριστώ . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Nα ξαναπούμε ότι, μην αναζητάτε φοβερή ποιότητα ήχου, κλήσεων, ακύρωση θορύβου σε ΒΤ κάτω των 60-70€ Aυτή την στιγμή τα πιο ποιοτικά in-ear είναι τα ... Edge, ERA, Stealth. Εγώ όμως βρήκα σ'αυτή τη τιμή !! Χα χα χα.:D Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts