Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Ναι μπορώ να κάνω αυτό αλλά θυμάμαι στο mw600 δεν είχα αυτό το πρόβλημα (και άκουγα κανονικά μουσική από το bt)...

Μαλλον δεν θυμασαι καλα γιατι αν απενεργοποιησεις του Ηχους Πολυμεσων ΔΕΝ μπορεις να ακους μουσικη.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Όχι, η PLT δεν έχει ΒΤ τέτοιου τύπου.

Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά Jabra=εγγύηση.

Jabra TAG http://tinyurl.com/or3uerd

Jabra PLAY http://tinyurl.com/obnofbu

ps

Τώρα έχω το PLT Edge(ότι καλύτερο), αλλά βρήκα το επόμενό μου όταν κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες.

Jabra STEALTH™

http://www.jabra.com/Products/Bluetooth/JABRA_STEALTH/Jabra_STEALTH

Εχει ερθει στην Ελλαδα το Jabra Stealth, μολις το παράγγειλα από εδώ: http://www.ebw.gr/el/product/1287781/Bluetooth-Headset-Jabra-STEALTH-Black-Red

Ελπιζω να αξιζε η αναμονη και να εκανα καλη αγορα...

Εχει ερθει στην Ελλαδα το Jabra Stealth, μολις το παράγγειλα από εδώ: http://www.ebw.gr/el/product/1287781/Bluetooth-Headset-Jabra-STEALTH-Black-Red

Ελπιζω να αξιζε η αναμονη και να εκανα καλη αγορα...

Mε γειααα

Πολυ γρηγορα κυκλοφορησε αν και στο site της Jabra ειναι ακομα στο ''coming soon''

Οταν παραλαβεις περιμενουμε νεα σου.

Edited by Jig

Και εδω δικαίως θα έρθει η σύγκριση ανάμεσα στο plantronics edje και στο jabra stealth. Η τιμή τους είναι αισθητά διαφορετική και μάλιστα για το δεύτερο που είναι εντελώς καινούργιο. Τώρα μπαίνω σε τεράστιο δίλημμα...το jabra με 65 ευρώ ή το plantronics με 85 ευρώ ??? Το noise cancellation είναι μια λειτουργία που αν είναι τέλεια στο jabra stealth πολύ φοβάμαι οτι αυτό θα προτιμήσω. Τι λέτε και σεις ??? Έχω και ένα smartwatch της Omate που είναι standalone watch (με κάρτα σιμ) και θέλω να πάρω ένα bt να κάνω την δουλειά μου και με το ρολόι :)

Πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλο το Stealth γιατι η Jabra ειναι πολυ αξιοπιστη εταιρια. Δεν μενει παρα να δοκιμαστει.

Οταν ερθει Ελλαδα και ειναι ετοιμοπαραδoτο, αφου εχω διαβασει τα πρωτα reviews απο χρηστες στο Amazon και ειναι θετικα, θα το αγορασω γιατι μου αρεσει πολυ το design.

Απο την αλλη το Edge ειναι οτι καλυτερο ΣΕ ΟΛΑ και δοκιμασμενο + οτι εχει extra battery

Edited by Jig

καλημερα παιδια,υπαρχει προγραμμα για android που να δειχνει τη σταθμη της μπαταριας του bluetooth?παλιοτερα ειχα iphone με plantronics voyager pro+και μου εδειχνε τη σταθμη της μπαταριας,τωρα εχω android lg g2 και ενα lg hbm-280 handsfree,και δε βρισκω τιποτα

καλημερα παιδια,υπαρχει προγραμμα για android που να δειχνει τη σταθμη της μπαταριας του bluetooth?παλιοτερα ειχα iphone με plantronics voyager pro+και μου εδειχνε τη σταθμη της μπαταριας,τωρα εχω android lg g2 και ενα lg hbm-280 handsfree,και δε βρισκω τιποτα

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plantronics.widget.ion

σορρυ αν είναι απζή η ερώτηση για εδώ...ψάχνω hands free για ένα THL w8s που να είναι σε οικονομικό και ποιοτικό όσο γινεται. Καμιά ιδέα?

παιδιά εχω αγοράσει αυτό του blutooth

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=121282329454&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

οταν με καλεί καποιος ακουγεται στο ακουστικό μπιπ μπιπ μπιπ.

θα ήθελα να ακουγεται ο ηχος κλησης που ακούγεται και απο το τηλ.

γινεται αυτο με κάποιο προγραμμα ή ειναι θεμα bluetooth?

το ακουστικο το εχω συνδεσει απλως με το τηλ. ενεργοποιώντας το bluetooth..

ευχαριστω πολυ.

Τελικά η μπαταρία του SE MW600 δεν έδειξε την παραμικρή βελτίωση, κι έτσι παρήγγειλα τα SBH50. Παραλαμβάνω σε λίγες μέρες. Απορία προς τους κατόχους: με τι ακουστικά έρχεται στο πακέτο; Έχουν το γνωστό κοντό ασύμμετρο καλώδιο, στο στυλ αυτών που υπάρχουν στα MW600, για να κρεμάς το ακουστικό στο πέτο και τα ακουστικά γύρω απ' το λαιμό; Ή έχουμε πλήρες μήκος καλωδίου; Τα ακουστικά έχουν, κατά τα γνωστά της Sοny, καρτελίτσα που αναγράφεται το μοντέλο τους; Ποιο μοντέλο είναι;

Θενκιου προκαταβολικά. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Τελικά η μπαταρία του SE MW600 δεν έδειξε την παραμικρή βελτίωση, κι έτσι παρήγγειλα τα SBH50. Παραλαμβάνω σε λίγες μέρες. Απορία προς τους κατόχους: με τι ακουστικά έρχεται στο πακέτο; Έχουν το γνωστό κοντό ασύμμετρο καλώδιο, στο στυλ αυτών που υπάρχουν στα MW600, για να κρεμάς το ακουστικό στο πέτο και τα ακουστικά γύρω απ' το λαιμό; Ή έχουμε πλήρες μήκος καλωδίου; Τα ακουστικά έχουν, κατά τα γνωστά της Sοny, καρτελίτσα που αναγράφεται το μοντέλο τους; Ποιο μοντέλο είναι;

Θενκιου προκαταβολικά. :)

Koντο καλωδιο,οχι πλακε,στρογγυλό,και μικρου μηκους.Δεν ειναι σαν κι αυτο που λες.

Παντως με το 50,ειμαι πολυ ευχαριστημενος,βαζοντας το στο Note3 που εχω.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Koντο καλωδιο,οχι πλακε,στρογγυλό,και μικρου μηκους.Δεν ειναι σαν κι αυτο που λες.

Παντως με το 50,ειμαι πολυ ευχαριστημενος,βαζοντας το στο Note3 που εχω.

Ασύμμετρο είναι το καλώδιο; Δηλαδή π.χ. το αριστερό πιο κοντό και το δεξί πιο μακρύ; Τι μοντέλο είναι; Θέλω να ξέρω αν μπορώ να βρω στο eBay μόνο το καλώδιο, να έχω 2-3 ζευγάρια καβάντζα.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δεν ειναι ασυμμετρο, αλλα εχει αρκετο μηκος για να καθεται γυρω απο το λαιμο οταν δεν ακους. Εμενα δεν μου αρεσαν λογω υπερβολικων πριμα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δεν ειναι ασυμμετρο, αλλα εχει αρκετο μηκος για να καθεται γυρω απο το λαιμο οταν δεν ακους. Εμενα δεν μου αρεσαν λογω υπερβολικων πριμα.

Καλά, ως προς τα πρίμα, κόβονται κατά το δοκούν από το EQ του Walkman ή οποιουδήποτε άλλου music player δουλεύεις ανά πάσα στιγμή.

Καλά, ως προς τα πρίμα, κόβονται κατά το δοκούν από το EQ του Walkman ή οποιουδήποτε άλλου music player δουλεύεις ανά πάσα στιγμή.

Εντάξει, θα τα δεις.

Εγώ πάντως τα έβαλα στην άκρη και προτιμώ τα μακριά ακουστικά της seinnheiser και το sony 50 το βάζω στην τσέπη.

Εντάξει, θα τα δεις.

Εγώ πάντως τα έβαλα στην άκρη και προτιμώ τα μακριά ακουστικά της seinnheiser και το sony 50 το βάζω στην τσέπη.

Και πως σε ακούει ο συνομιλητής;

1+7 Pro

Και πως σε ακούει ο συνομιλητής;

Οταν ειναι να μιλησω, το βγαζω απο την τσεπη, οπως θα εβγαζα το κινητο.

Ασύμμετρο είναι το καλώδιο; Δηλαδή π.χ. το αριστερό πιο κοντό και το δεξί πιο μακρύ; Τι μοντέλο είναι; Θέλω να ξέρω αν μπορώ να βρω στο eBay μόνο το καλώδιο, να έχω 2-3 ζευγάρια καβάντζα.

Το ενα,ειναι μακρυτερο απο το αλλο,κατα λιγοτερο απο μια πιθαμη.Γραφει δε πανω σε ενα αυτοκολλητο,τα εξης.

SONY MH-755

1269-3973.3

Type AG-0503

serial no:...

Made in China.

Κοσμοτε,100Mbps.

Α.. Πιο πολύ για την μουσική δηλαδή, κατάλαβα..

Ναι, μόνο για μουσική τα χρησιμοποιώ. Αλλιώς έχω το M165.

Εντάξει, θα τα δεις.

Αμα φορας πουκαμισο με κουμπια,κανονικα,πες μου να σου πω τι κανω εγω.

Κοσμοτε,100Mbps.

Αμα φορας πουκαμισο με κουμπια,κανονικα,πες μου να σου πω τι κανω εγω.

Φοράω συνέχεια ο δόλιος... Να βάζω το καλώδιο μέσα στο πουκάμισο?

Το ενα,ειναι μακρυτερο απο το αλλο,κατα λιγοτερο απο μια πιθαμη.Γραφει δε πανω σε ενα αυτοκολλητο,τα εξης.

SONY MH-755

1269-3973.3

Type AG-0503

serial no:...

Made in China.

Α, σ' ευχαριστώ πολύ. Νομίζω τα πήρε το μάτι μου τα MH-755 κάπου στο eBay. Αν έχουν καλό ήχο θα παραγγείλω έξτρα να έχω. ;)

παιδιά στο sbh 50 έσπασε το πίσω κλιπ. Υπάρχει καμιά πατέντα να βάλω κάτι άλλο ;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης